HomeViestejäShekina Rose9.4.2010 - Numerosarjat 13, 33, 333 - uuden Maan koodeja

9.4.2010 - Numerosarjat 13, 33, 333 - uuden Maan koodeja

NUMEROSARJAT 13, 33, 333 – UUDEN MAAN KOODEJA
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
9.4.2010
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan tätä lähetystä.
 
Jaamme sarjan esoteerisia lähetyksiä, invokaatioita ja pyhän jumalaisen Shekina-feminiinisyyden aktivointeja Sinisen säteen kautta, auttamaan teitä suuren siirtymän läpi 2012 ja sen jälkeen. Te siniset säteet ja monet valonkantajat kuljetatte uuden Maan ylösnousemustaajuuksia pyhän jumalaisen feminiinisyyden pyhän sydämen läpi.
 
Kun luet tätä informaatiota, tiedä, että oma tietosi herää, oma pyhä perintösi ja sukulinjasi. Teillä, siniset säteet ja monet valonkantajat, todellinen jumalainen luonne on ollut peitettynä – täysi ilmaisu, lahjat, taidot ja kyvyt – ja kun tätä informaatiota paljastetaan, niin paljastetaan myös teidät.
 
Korkeampien ulottuvuuksien numerosarjakoodiaktivointi
 
Korkeammat ulottuvuudet, ylösnousseet mestarit, valo ja oppaanne kommunikoivat kanssanne monin tavoin maailmassanne ja elämässänne. Olemme jatkuvassa yhteydessä kanssanne. Yksi lisääntyvä tapa ovat pyhät numerosarjat. Ne ovat enemmän kuin vain numeroita. Ne ovat pyhiä koodeja, ulottuvuuksien ja valon energiataajuuksia. Nämä pyhät kommunikointikoodit muodostavat pyhää geometriaa ja portteja sekä aktivoivat korkeampaa luontoanne.
 
Miten pyhät numerot aktivoivat teitä
 
Kyse ei ole siitä, että etsitte numeroita tai vain näette niitä. Se on aktivointia ja muistamista, kun te ja korkeammat ulottuvuudet – ylösnousseen valon ja rakkauden mestarit – harmonisoidutte aika-avaruustodellisuuden jumalaisessa asetelmassa. Se on pyhä hetki, kun tämä tapahtuu. Kun tunnistatte tämän yhteyden, se muodostaa korkeamman valon voimakkaamman värähtelyn energiakenttäänne ja elämäänne.
 
Jonkin aikaa monet teistä ovat nähneet pyhiä numerosarjoja usein elämässään. Siitä on ehkä tullut niin tavallinen tapahtuma, että sitä on helposti alettu vähätellä: "Jaa, kyllä, näen noita numeroita koko ajan, ja siinä kaikki."
 
Latauksia Hengeltä 44
 
Jos teillä on yhteys henkeen tällä tavalla, haluamme muistuttaa teitä pysähtymään pyhäksi hetkeksi ja ottamaan sisään sen. Tiedämme, että olette monta kertaa kiireisiä elämässänne, ja mielessä voi tuntua siltä, että te ette voi ottaa aikaa tullaksenne korkeampien ulottuvuuksien aktivoimaksi. Tietäkää, että olette pyhässä hetkessä aika-avaruuden ulkopuolella, jumalaisen voiman paikassa, jossa hetkestä voi tulla monta tuntia, päivää tai jopa vuotta. Kun palatte tähän aika-avaruuteen, näette, että se kesti vain hetken tai minuutin tässä todellisuudessa.
 
Kyllä, voitte pysähtyä ja venyttää aikaa, ja tämä on vasta alkua moniulotteisen jumalaisen voimanne rajattomassa potentiaalissa. 55 Tästä syystä entisaikojen valtaeliitti ei halunnut tavallisen kansan tietävän tätä esoteerista viisautta. Ja siksi he aiheuttivat pelkoa pelotteeksi, ettei tätä tietoa koskaan etsittäisi, ja he tuomitsivat sen epäpyhäksi. Nämä ikivanhat energiat lähtevät siirtymän ja uuden Maan paljastumisen myötä. 44
 
Pyhä yhteys korkeapien ulottuvuuksien ja valon ja rakkauden mestarien kanssa numerosarjojen kautta
 
Näette, kuulette tai luette tietyn lukusarjan uudestaan ja uudestaan. Se tulee esiin kaikkialla, minne menette – kun maksatte kaupassa, rekisterikilvissä, kelloissa, televisiossa, elokuvissa, mediassa. Henki löytää nokkelia tapoja saada huomionne. Se saa teidät pysähtymään hetkeksi. On tietäminen, tunnistus, että olette yhteydessä henkeen. Tunnette sen kehossanne ja se on vahvistuksenne. Luottakaa tähän suoraan tietämiseen pyhässä kehokulkuneuvossanne, kun se kertoo teille kahden maailman kohtaamisesta, pyhästä hetkestänne. 13
 
Teille annetaan nyt enemmän informaatiota ja energialähetyksiä pyhissä numerosarjoissa. Voitte käyttää niitä 44 ratsastamiseen informaatiomatriisissa, mikä antaa teille juuri sen, mitä tarvitsette energeettisesti kunakin hetkenä. 333
 
Uuden Maan koodit pyhien numerosarjojen avulla
 
13, 33 ja 333 edustavat uutta Maata, Gaian kultaista aikaa, pyhän sydämen ja Kristus-naiseuden kautta – Jumalattaren, Shekinan ja Sofian, pyhän jumalaisen feminiinisyyden, paluu.
 
On jumalaisen voimallista, kun näette 13 ja 33 yhdistelmänä ja 333 pitkin päivää. Yhdessä ne kertovat, että olette pyhä tiennäyttäjä, uuden Maan taajuuden pitäjä ja että valokoodienne nuorentuminen tapahtuu.
 
13:n pyhä voima
 
13 on Jumalattaren paluu kaikissa asioissa.
 
Ykseys ja tasapaino, elämän luonnollinen järjestys pyhän jumalaisen feminiinisyyden ja pyhän sydämen kautta. 13:13 ja 10:10
 
13:n pyhä voima kantaa aineen transsendenssin värähtelytaajuutta, ylösnousemuksen ruumiillistamista, uuden Maan taajuuskoodia, ykseyttä ja yhtenäisyyttä, Maria Magdalenaa, Äiti Mariaa, Shekinaa ja Sofiaa, luonnollisten rytmien tulemista tasapanoon ja pyhään järjestykseen sekä voimanne takaisinottamista pyhän jumalaisen feminiinisyyden kautta.
 
Maria Magdalena edustaa 13:a ja vuoden 2012 siirtymää, mikä tuo uuden Maan koodit. Hän ja hänen ydinolemuksensa on ilmestynyt uudestaan esiin aikana, jolloin Maa ja ihmiset olisivat valmiita vastaanottamaan hänen kadotetun tietonsa. Tämä tuo Shekinan ruumiillistuman, pyhän hengen Kristus-naiseuden.
 
13 on yhdistävä värähtelyä, se on Kristus ja 12 opetuslasta.
 
Aurinkovuodessa on 13 kuunkiertoa, mikä kunnioittaa pyhää jumalaista feminiinisyyttä, ja yhteen aikaan sitä seurattiin täällä maan päällä.
 
13 oli muinaisegyptiläisten pyhä luku, osa luomisen pyhää geometriaa heidän pyhän valokehonsa aktivoimiseksi.
 
Mayat, monet Amerikan alkuperäiskansat, lemurialaiset, atlantislaiset ja pyhät muinaiskulttuurit käyttivät pyhää 13-kooditaatuutta.
 
Kilpikonna edustaa alkukantaista 13-jumalatarta. Monilla kilpikonnilla on 13 lohkoa kilvessään.
 
Fatiman Äiti Maria ilmestyi Fatiman lapsille 13.5.1917, kuutena peräkkäisenä kuukautena aina 13. päivä. Hänen olemuksensa tulee taas 13-päivänä Shekinan kautta tulevassa aikakausien muutoksessa.
 
13:ssa on äitiolemuksen salainen jumalainen voima ja esoteerinen taajuus transformoida kaikki asiat. Menneisyydessä numero 13 oli pelkovärähtelyä, kun tuon ajan valtaeliitti halusi ohjata teidät pois sen todellisesta suorasta yhteydestä luomisen lähteeseen. Siksi he vääristivät totuuden, mikä aiheutti välitöntä pelkoa 13:een liittyen.
 
Alkuperäis- ja muinaiskulttuurinne käyttivät eri aikajärjestelmää ja yhteyttä kosmokseen, elämään ja henkeen, joka oli enemmän virittynyt luomakunnan luonnollisiin rytmeihin ja Gaian sydämenlyöntiin. Tämä pyhä tasapainotie palaa suuren aikakausimuutoksen myötä. 13-värähtely on osa pyhää harmoniaa ja parantumista.
 
33:n pyhä kooditaajuusmerkitys
 
33 on pyhä sydän, ylösnousemus, ylösnousseen valon ja rakkauden mestarit, Shekinan paluu, luomisen äidin pyhän hengen sydänliekki.
 
333:n pyhä kooditaajuusmerkitys
 
333 merkitsee valokoodienne soluaktivointia ja että työskentelette ylösnousseiden valo- ja rakkausmestarijoukkojen ja korkeampien olentojen ja ulottuvuuksien kanssa.
 
Jatkamme esoteerisen kätketyn informaation antamista teille Sinisen säteen kautta pyhistä koodeista, auttamaan jumalaisen alkuperäisen suunnitelmanne aktivoinnissa. Tämä on sarja pyhien numerovärähtelytaajuuksien aktivointeja, invokaatioita, esoteerista viisautta ja informaatiota, joka täytyy nyt julkaista. 11.11
 
Teidät aktivoidaan yhdistämällä pyhien numeroiden todelliseen merkitykseen ja muuntamalla pelko, mikä tuo pyhyyden takaisin soluihinne ja Jumalan todelliseen luonteeseen. Olette jumalaisia. Siunaamme, kunnioitamme ja kiitämme teitä. Koko Jumala ja luomakunta lähestyvät teitä korkeimmassa valossa ja rakkaudessa voimaannuttaen teitä. Nimittäin olemme yhtä! 13
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >