HomeViestejäShekina Rose16.10.2015 - 10-10-portin ylösnousemusoireita - uudet edelläkävijät jättävät matriisin

16.10.2015 - 10-10-portin ylösnousemusoireita - uudet edelläkävijät jättävät matriisin

10-10-PORTIN YLÖSNOUSEMUSOIREITA – UUDET EDELLÄKÄVIJÄT JÄTTÄVÄT MATRIISIN
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
16.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan lähetystä.
 
Monet tähtisiemenet, siniset säteet ja uudet edelläkävijät jotka ovat olleet tietä raivaavalla ylösnousemuspolulla pitkään, kokevat ensimmäisenä tämän värähtelymuutoksen.
 
Kun jätätte vanhan matriisin, tämä aika-avaruus voi tuntua hyvin erilaiselta kuin mikään, mitä olette kokeneet aiemmin. Ensimmäisenä tämän kokevat uudet edelläkävijät – ensimmäisen aallon taajuusankkurit, siniset säteet ja tähtisiemenet, jotka ovat olleet ylösnousemuspolulla monta vuotta, jopa vuosikymmeniä. Tullessanne tähän paikkaan teistä saattaa tuntua, että tehtävänne on ohi. Joillakin voi olla sellaista loppuunsaattamisen tunnetta, että voisitte ylittää rajan ja lähteä planeetalta. 888
 
Olette lähtemässä vanhasta matriisista ja siirtymässä alemmasta tiheydestä korkeampaan taajuuteen, missä 10-10-portti saapuu. Monet astuvat taukojaksoon tai hautomispaikkaan, jossa monet asiat näyttävät pysähtyvän, ennen kuin uusi aika-avaruus alkaa täysin.
 
Saapuminen ja tämä hautomispaikkajakso tapahtuu aaltoina tai ryhminä ja eri aikaan. Tähtiolennot jotka ovat astuneet tähän lepojaksoon ensimmäisenä, ovat siirtyneet jo uuteen tilaan, kun toisia tulee sisään.
 
Metamorfoosi-ylösnousemusluola
 
Tässä metamorfoosi-ylösnousemusluolassa integroitte kaikki osanne, kun sieluolemuksenne ankkuroituu korkeamman ulottuvuuden Maahan. Odotatte myös valoperheenne sielulaulukokoontumista, joka saa aikaan täydellisen harmonisen koodin. Tämä harmoninen koodi avaa portin, joka ankkuroi uuden valoihmisen ja uuden Maan resonanssit. 333
 
Tämä tila voi tuntua vieraalta ensimmäisen aallon taajuusylläpitäjille, kun olette olleet intensiivisellä tienraivauspolulla niin pitkään saadaksenne tehtävän tehtyä, että ette ole ehkä tienneet toista tapaa olla.
 
Täysivaltainen olemassaolo ja vanhan alueen jättäminen
 
Hengitys saa teidät kosketukseen täysin integroituneen itsenne kanssa. Kuka olette nyt? Päättäkää täysivaltaisen henkilövoimanne avulla, miten haluatte leikkiä ja olla ja että olette täällä ja saapuneet perille. Tietäkää, että olette enemmän se aito olemus, joka tulitte tänne olemaan tässä elämässä.
 
Empaattiset tähtiolennot ja uudet edelläkävijät, kun tulette tälle portille matkallanne, tietäkää, että olette tulleet hyvin pitkän matkan. Olette säilyttäneet empaattiset ja intuitiiviset tunteenne ja syventäneet niitä. Nämä ovat voimakkaita jumalaisia työkaluja yhdistyä ihmiskunnan yhtenäiseen sydämeen, kaikkeen elämään ja moniulotteisiin universumeihin. 444
 
Uusien edelläkävijöiden tehtävä on värähtelysilta uudelle ihmisrodulle
 
Olette geneettisen esi-isä-DNA:nne tiennäyttäjiä ja uusia edelläkävijöitä ja värähtelysilta uudelle ihmisrodulle. Aktivoitte jumalaisen suunnitelman puhdistamalla vahingoittuneet geenit ja ankkuroimalla korkeamman taajuuden planeetalle. Tämä auttaisi ihmiskuntaa merkittävässä evoluutioaskeleessa. Monet sielusopimukset ja harmonia-aktivoinnit Gaian ja maan kanssa on täytetty ja toiset siinä määrin, että voitte päättää, miten edetä.
 
10-10-ylösnousemusportti – loppumisia, uudestisyntymä ja uusi elämä korkeammassa taajuudessa
 
10-10-ylösnousemusportti merkitsee, että koko kierto on valmis. Kun saavutatte tämän tason, saatatte kokea korkeamman taajuuden ja valita seuraavan aktivointikurssinne. Teidän ei tarvitse siirtyä rajan taakse ja tulla takaisin – tuskallisessa kuolemis- ja uudelleensyntymisprosessissa vie koko elämän muistaa, mikä sielu on ja mitä se on oppinut. Voitte tehdä tämän tässä elämässä. Elätte monia elämiä yhdessä nyt-hetkessä. Tästä portista uuteen elämäänne voitte tuoda suurimmat aspektinne – sieluviisauden voimaantumisen, rakkauden ja sen, mitä olette hankkineet. Ette voi tuoda tästä portista sellaista, mikä ei palvele uutta elämäänne ja tarkoitustanne – suhteita ja siteitä menneisyyteen.
 
Ehdotetaan konsultoimaan terveydenhoidon ammattilaisia ylösnousemusoireista, koska kaikki oireet eivät liity ylösnousemukseen. Ja vaikka jokin saattaa olla ylösnousemusoire, saatatte silti tarvita apua prosessissa. Nämä ovat ehdotuksia, luottakaa omaan intuitioonne.
 
* Tyhjyyden tunnetta ajatellen, ettet ole yhteydessä, ja syviä ja voimakkaita sydäntunteita. Aikoja jolloin tunnet yhtäkkiä sydäntilasi avautuvan itkemisen ja itkuisuuden kera. Nämä ovat syviä ja voimakkaita integroitumisia, joissa energioiden täytyy olla sellaisia.
 
* Turvotuksen tunnetta ja kyvyttömyyttä laihtua, vaikka et ehkä syökään yhtä paljon. Kehosi ankkuroituu syvälle ja reagoi nyt eri tavalla.
 
* Haluttomuutta työskennellä niin kuin ennen ja/tai pysähtyneisyyden kokemista, jolloin projektit on laitettu odottamaan. Näinä pysähdysaikoina saattaa olla haastavaa tehdä työtään, kun keho ja olemus haluaa nauttia elämän yksinkertaisista asioista ja nautinnoista. Tämä on integroitumispaikka. On saattanut olla aika, jolloin olit hyvin motivoitunut työhön ja tehtävään ja kun osut 10-10-porttiin, kehosi ja olemuksesi haluaa ankkuroitua ja uudistua. Pysyt sen tasalla, mitä tarvitsee olla elämä varten, lepäämällä ja rentoutumalla.
 
* Värähtelytaajuusruokavaliomuutoksia.
 
* Jaksoja jolloin tuntuu haastavalta vain olla kehossa.
 
* Raskautta kehossa, sillä enkelisiniset säteet, joilla on taipumusta olla eteerinen olento, ovat tottuneet elämään tässä vaihtotilassa ja aika saattaa olla epämukavaa. Kun sopeudutte, keho saattaa tuntua raskaalta. Menette syvemmälle integroimaan enkelitaajuudet omaan luontoonne.
 
* Suhteiden ratkaisemista ja sielusopimusten loppumista. Saattaa olla aikoja, jolloin haluat tuoda joitain suhteita ja ihmisiä kanssasi 10-10-portista, eivätkä he ole harmoniassa polkusi ja sen kanssa, kuka olet nyt. Kun yrität saada sen tapahtumaan, todellinen olemuksesi nousee ja toiminta aiheuttaa ristiriitaa taajuuksissa. Tämä lopettaa suhteen ja/tai näet, että et sovi enää siihen eikä se tunnu olevan harmoniassa kanssasi eikä mitään voi tehdä – paitsi kunnioittaa tätä ja hyväksyä se teissä kummassakin ja antaa toisillenne vapaus.
 
* Uupumus.
 
* Kyvyttömyys käsitellä normaalia elämän stressiä normaalisti. Elämä voi tuoda normaaleja viivytyksiä, jonossa seisomista, tietokoneongelmia. Nämä ovat aikoja, jolloin kehosi energiakenttä tekee raskaita integrointilatauksia syvälle itseen, jolloin kaikki energiasi käytetään tähän. Kuuntele ja luota intuitiosi opastavan sinua tänä aikana.
 
* Uusien näkyjen näkeminen.
 
Nyt kun olette tässä, missä jotkut uudet edelläkävijät ovat olleet hengen motivoimassa tehtävässä, olkaa avoin täydentämään uudella tasolla ja uusilla tavoilla. Juhlikaa pieniä ja suuria palkkioita. Antakaa tunnustusta ylösnousemusmatkallenne nauttimalla kaikista siunauksista, jotka ovat tuoneet teidät tähän – riippumatta siitä, missä ajattelette teidän tarvitsevan olla. Se on paikka, jonka universumi on juoninut rakkaudessa johtamaan teitä. Sallikaa itsellenne ilo ihmismuodossa olemisesta, mikä on antanut teille instrumentin yhteyteen koko luomakunnan kanssa. Henkinen valtuutus on luonut portin, joka olette, uudesta harmoniasta valovoimissa ja jumalainen voima odottaa teitä nyt.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >