HomeViestejäShekina Rose13.3.2017 - Ylösnousemustähtiportin oireita ja DNA:n uudistumista

13.3.2017 - Ylösnousemustähtiportin oireita ja DNA:n uudistumista

YLÖSNOUSEMUSTÄHTIPORTIN OIREITA JA DNA:N UUDISTUMISTA
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
13.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan tätä lähetystä.
 
Valokantaja, tähtisiemen ja sininen säde, uuden Maan ylösnousemussiirtymä on tuonut sinut Gaialle monien polkujen hämmästyttävällä henkimatkallasi, nostaen taajuutta karman, parantumisen ja transformaation avulla ja eläen monta elämää yhdessä elämässä. Yhdessä olette kulkeneet tiettyjen porttien ja tähtiporttien läpi 11 11 ja 12 12 ylösnousemuksen tapahtumiseksi.
 
Monet teistä astuvat tämän vuoden 2017 eri vaiheissa Jumalatar-ylösnousemustähtiporttiin 13 ja kokevat voimakkaan fyysisen kehon ja DNA:n puhdistumisen ja myrkynpoiston. Tämä puhdistuminen voi tuntua syvällä ihmisevoluutionne luissa ja ytimissä, kun ylitätte vanhat rakenteet, aikajanat, toimintamallit, galaktisen historian ja galaktiset rakenteet.
 
Tämä on tuntematonta ja kartoittamatonta aluetta, joka voi tuntua kuolemalta ja uudestisyntymältä, vaihdokasenergiakokemusten kera. Sieluvaihto Keskuslähteestä johdottaa uusia aivojen ja moniulotteisen ajattelun käytäviä korkeammilla henkisillä ja kosmisilla tasoilla. Kuitenkin astuminen tähän tähtiporttiin voi tuntua laskeutumiselta, jossa teille näytetään, mitä ette ole halunneet tietää itsestänne, maailmasta ja muista. Polariteettiäärimmäisyyksiä näytetään, jotta voitte päästä neutraaliuteen, kieltämättä mitään, reagoimatta pelossa tai juoksematta karkuun elämää ja olematta jakautunut kaksinaisuudessa.
 
Teitä kutsutaan palaamaan kaikista äärimmäisyyksistä, jotka ovat auttaneet teitä luomaan tasapainon ja harmonian luomisjärjestelmiin. Kehomallinne vastaa sydänallianssiin – laajentunut luontonne, kollegat, rakastamattomat osat, deevakunta ja elementaalit, koko luomakuntaan saakka.
 
Haluamme sanoa luomisen sinisestä säteestä, että teitä rakastetaan ja kunnioitetaan suuresti ja teidät nähdään. Herkkä empaattinen luontonne on suuri lahja Maalle ja universumille. Se on kaunis vahvuus kunnioittaaksenne luontoa ja tunteaksenne sen pyhän parantavan hengen.
 
Jumalatar-ylösnousemustähtiporttiin astuminen 13
 
Kehotetaan konsultoimaan terveydenhoidon ammattilaista, koska kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta, ja vaikka kyse voi olla ylösnousemusoireesta, saatatte silti tarvita apua prosessissa.
 
Voimakkaat, epätavalliset ja satunnaiset kehon kivut, säryt, arkuus sekä rajut tunteet. Pidä huolta itsestäsi ja tiedä, milloin etsiä hoitoa, luotettu ystävä tai henkinen neuvonantaja, koska monissa näistä oireista on hyötyä kokonaisvaltaisesta ja energialääketieteestä, hieronnasta, vedessä ja sen äärellä olemisesta, kuumista kylvyistä, uimisesta, tiettyjen ravinnetarpeiden tyydyttämisestä, vitamiini- ja hivenainelisistä, kukkatipoista ja kristalleista. Tiedä, että toisilla kerroilla ei tarvita mitään muuta, kuin prosessin salliminen ja lepääminen. Nämä ovat aikoja, joihin olet valmistautunut ja jolloin luottaa intuitioosi ja empaattiseen tietämiseesi.
 
Sielu-uupumus voi vaihdella päivästä toiseen. Tämä näyttää ja tuntuu "lisämunuaisuupumukselta" ja tulee olemisesta vuosia ja vuosikymmeniä transformoija, portinvartija, uusi edelläkävijä, Gaian valohoitaja, ulottuvuuksien ja planeettojen välinen empaattinen parantaja ja kommunikoija. Tämän myötä voi olla aikoja, jolloin tuntee saaneensa tarpeekseen kaikesta valo/rakkaustyöstä, jota olet antanut. Tässä kohtaa tarvitset muita vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia – ei pidä puskea projekteja tai ideoita, vaan ottaa askel taaksepäin, päästää irti, leikkiä ja pitää hengähdystauko.
 
Anna itsellesi lupa – jos haluat sitä – maata selälläsi tekemättä juuri mitään, pelkästään hyväksyen, mitä on, ja ollen hetkessä. Päästä irti mentaalikehosta (jupina). Anna energiakehon hallita rauhallisesti, leväten joutilaana.
 
Sinulla saattaa olla myös sielumatriisitason heräämisiä evoluutiohistoriasta ja sivilisaatioiden tuhoutumisesta ja syntymisestä moniulotteisissa planetaarisissa ja galaktisissa aikasykleissä. Tämä virtaa lävitsesi. Älä pidä kiinni mistään, kun ne ilmestyvät koodattavaksi uudelleen saadulla viisaudella uutta menestyspolkua varten.
 
Kuumat tai kylmät aallot tai kumpiakin.
 
Flunssamaiset oireet.
 
Tarve puhdistaa, siivota roskaa ja hankkiutua eroon kaikesta tarpeettomasta.
 
Ihottuma sekä reaktiot ruokaan ja muihin ärsykkeisiin.
 
Ruuansulatusvaivat, myös pahoinvointi.
 
Väsymys, tarve olla hiljaa, levätä ja nukkua.
 
Tiedä, että sinun täytyy pitää tauko siitä, mitä olet tehnyt aiemmin, ja tämä voi vaatia päivän, viikon, kuukauden tai enemmän. Tämä toipumisaika sallii uusien palojen ja uuden todellisuuden yhdistyä.
 
Ajat jolloin ei muista eikä ole tolkkua menneisyydestä. Tämä on tilapäistä, kun kehityt laajentuneeseen olemistapaan ja olet enemmän läsnä moniulotteisessa aika-avaruudessa.
 
Inspiraatioiden ja luomusten suuri laajentuminen. Uusien ideoiden ja edistysmielisten keksintöjen valtava tulva ja samaan aikaan kyvyttömyys vielä edetä minkään kanssa. Siirryt tähtiportin ja moniulotteisen DNA:n eri aspekteihin, joissa tulee asettuminen siihen, jolloin voit paremmin erottaa näiden uusien, miten toimitaan näissä uusissa luomuksissa. Yhdistyt jumalaisen pyhän matriisin informaatioon.
 
Ratkaisemattomat ongelmat ja ihmiset, joiden luulit olevan ohi, palaavat uudelleentarkasteluun ja/tai elämääsi uudestaan.
 
Korkean sydämen fyysiset tuntemukset ja koko kauniin kehon arvostamistuntemukset.
 
Sydämen laajentuminen ja parantuminen, missä jotkut tarvitsevat huomiota ja terveydenhoitoapua.
 
Solujen ja energiakehon värähtelyn kuuleminen ja tunteminen.
 
Laaja unitila ja selväjärkinen astraaliunennäkö.
 
Uusi todellisuus – nähden useampien värien ja ulottuvuuksien väreilevän lävitsesi – tulee uuden moniulotteisen enkeli-ihmisesi elämään.
 
Ajan kiihtyminen lisää ja monilla tunne ajan hidastumisesta ja sitten kulkeminen edestakaisin.
 
Monet teistä kokevat epätavallisia, intensiivisiä, ennenkuulumattomia energioita, ajatuksia, tunteita, kipuja, väsymystä ja surua. Te jotka olette olleet polulla pitkään – suojelijat ja portinvartijat – ette ole yksin. Kuljette näiden kokemusten läpi yksilöinä, kuitenkin kollektiivisesti. Teitä pidetään arvossa ja kunnioitetaan omistautumisenne vuoksi. Kunnioittakaa ja pitäkää arvossa itseänne ja olkaa lempeä ja ystävällinen, kun uusi matriisi tulee enemmän ja enemmän käyttöön.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >