HomeViestejäShekina Rose4.1.2024 - Miksi elämäni ei ole mennyt suunnitellusti ja normaalisti?

4.1.2024 - Miksi elämäni ei ole mennyt suunnitellusti ja normaalisti?

MIKSI ELÄMÄNI EI OLE MENNYT SUUNNITELLUSTI JA NORMAALISTI?

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (shekinarose.com)
4.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sinisen säteen ja tähtisiemenen heräämis-, transformaatio- ja ylösnousemuspolku

Onko tämä syy, miksi olen täällä?

Teillä monilla sinisen säteen empaateilla, ja tähtisiemenillä, ei ehkä ole ollut sitä perinteistä elämää, mikä on ollut hahmoteltuna maatasolla ja mitä monet perheestänne ja ikätoveristanne ehkä elävät – pysyvä asuinpaikka, työpaikka, avioliitto ja koti. Tämä ei tarkoita, että te ette saa avioliittoa tai suhdetta, kotia ja intohimoista uraa.

Sielunne ei kuitenkaan tullut tänne vain kokemaan elämänkiertoa, joka on ennalta määrätty siihen, mitä pidetään tyypillisenä ja normaalina elämänä maaplaneetalla. Uppoutuneena siihen, ja instituutioiden, uskontojen, koulujen, perhehistorian ja sukulinjan määrittämänä, sekä elokuvien, television, politiikan, median ja ajankohtaisten trendien sanelemana.

Tulitte herätettäväksi ja ollaksenne palveluksessa. Ja se merkitsee, että on ollut tapahtumia, jotka ovat saaneet teidät heräämään. Nämä kokemukset aiheuttaa sielunne elämäntarkoitus, mikä pakottaa teidät pois mukavuusalueeltanne ja siitä, minkä uskoitte olevan turvanne. Ja vaikka toiset saattavat kyetä pysymään tietyissä suhteissa, työpaikoissa ja asuinpaikoissa, tämä ei ollut se henkinen matkanne, joka suunniteltiin jumalaisesti ja täydellisesti juuri teille.

Uusina edelläkävijöinä, tiennäyttäjä-valonkantajina ja tähtisiemeninä tulitte olemaan muutos ja kohotus monille noista järjestelmistä ja instituutioista, ja laajentamaan tietoisuutta ja asettamaan uusia parametreja.

Palaaminen olemuksenne ytimeen on henkisen heräämispolkunne tavoite. Se on jälleenyhdistyminen sielunne tai todellisen luontonne kanssa. Matka henkiseen valaistumiseen ei ole kutienkaan lineaarinen.

Monen elämän eläminen yhtenä elinaikana

Sen sijaan, että kuolisivat ja palaisivat evoluutioprosessin kautta, käyttäen jumalaisia ulottuvuuksia ja taivasta ylittääkseen vähäisemmän tietoisuuden, erillisyyden Jumalasta ja parantuakseen, monet ihmiset valitsevat käydä läpi tämän prosessin yhdessä elämässä voidakseen ylösnousta ”kaikista ylösnousemuksistaan”. Osasyy nopeutumisprosessiin, jota näette maaplaneetalla.

Tarkoituksenne elämässä on olla vapaa – mentaalisten tai tunnepuolen haavojen, traumojen ja karman rasittamatta teitä. Sitä syystä monet teistä tuntevat, että olette eläneet monta elämää yhtenä elinikänä. Teillä on saattanut olla karmallisia ja kaksoisliekkisuhteita, loppuneita avioliittoja. Parantamisen ja transformaation sielusopimuksia, ja olette rikkoneet toimimattomia kaavoja perhelinjassanne, ei vain itseltänne vaan myös kollektiivilta. Teidän on ehkä tarvinnut muuttaa eri paikkoihin maailmassa parantamaan ja transformoimaan noita alueita, sekä suorittamaan pyhää vaihtoa Äiti Maa Gaian kanssa verkkotyöntekijöinä, parantajina, ankkureina ja valokoodien aktivoijina.

Nämä kokemukset kehittävät ja johtavat teitä – lisääntyneen synkronismin, sielun tunnistamisen ja jumalaisen ajoituksen avulla. Kyse on ollut aina teistä ja korkeammasta itsestä, joka johtaa teitä takaisin todelliseen ydinolemukseenne.

Saattaisitte toisinaan unohtaa sen, kun ylösnousemusprosessin nopeutuneita valosyklejä tulee planeetalle auringon kautta, ja Äiti Maa reagoi. Kun taas te saatatte kokea vapauttavanne, parantuvanne ja puhdistuvanne kehonne ja henkenne kautta.

Kun olette osa tätä maailmaa, saatatte elää kahdessa eri maailmassa samanaikaisesti. Tämä ei tarkoita, että te ette osallistu elämän ja tämän maailman kauneuteen, nauttien elämästä, Jumalasta, luonnosta ja suhteista täysillä.

Teidän on tärkeä tietää, että ylösnousemuksen valaistuneessa ja heränneessä ruumiillistamisessa, rakkautenne on elävää sydämessänne, korkeammassa harmoniassa korkeamman itsenne ja lähteen kanssa. Tämä näyttää erilaiselta joka yksilöllä niiden luomissädeaspektien mukaisesti, joihin tuo sielu on erikoistunut ja jotka se ruumiillista korkeammissa inkarnaatioissaan. Ja sielu tuo ne ruumiillistuneen ylösnousemusaspektin puolesta kollektiiviseen värähtelytaajuuteen täällä Äiti Maa Gaialla.

Luotte täällä uusia malleja: uusi maa ja jumalainen ihmisenkeli. Ylösnousemuksen ruumiillistuminen tapahtuu hyvin fyysisellä tasolla, jossa Jumala tulee soluihinne ja antaa kehollenne korkeamman henkisen identiteetin. Uuden olemassaolotason.

***

Sinisen säteen olennot ovat indigojen kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geenikoodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde.

"Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi. Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >