HomeViestejäShekina Rose9.12.2023 - Sinisen säteen ylösnousemusoireita

9.12.2023 - Sinisen säteen ylösnousemusoireita

SINISEN SÄTEEN YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (shekinarose.com)
9.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemusoireita – surun tai autuuden tunnetta; kaksi maailmaa on olemassa samanaikaisesti; iso valomuutos tapahtuu nyt – voimakas transformaatio

*

Hyvin merkittävä asia tapahtuu – valomuutos ihmiskunnan ylösnousemuksessa. Korkeamman tietoisuuden voimakas transformaatio tapahtuu, kun siirrytte uuteen vuoteen ja koko joulukuun. Kaksi maailmaa on olemassa samanaikaisesti, kun monet teistä pystyvät elämään ja toimimaan kummassakin maailmassa.

Riippumatta siitä, mitä maailmassa tapahtuu – mikä voi vaikuttaa hyvin vastakkaiselta kuin ylösnousemus – uusi Maa nousee planeetan lisääntyvän valon myötä. Tämä heräämisten ja lisääntyvän valon kiihtyminen tapahtuu, koska ne kehittyneet tähtisiemenet ja ylösnousseet sielut, jotka ovat inkarnoituneet erityisesti tätä tarkoitusta varten, haluavat henkistä ylösnousemusta. Se lisää vauhtia ja aiheuttaa värähtelytaajuusmuutoksen planeetalla.

2000 vuotta ”tähtiaktivointien valoa” Plejadien fotonivyöstä

Tapahtuu jumalaisen ajoituksen mukainen linjautuminen, kun päätätte valtavan syklin planeetalla, äskettäisten pimennysten lisättyä ylösnousemusvauhtia. Mikä huomattavinta, auringosta ja Suuresta keskusauringosta sykkii vieläkin voimakkaampia galaktisia valoaaltoja. Vuodesta 2012 eteenpäin olette olleet osa Plejadien fotonivyötä, 2000 vuotta ”tähtiaktivointien valoa” ja korkeamman taajuuden päivityksiä universaalista älykkyydestä.

Latauksia ja sointusignaaleja Keskusauringosta, universaalista älykkyydestä 444

Tulevaisuudesta tulee maailmantapahtumien taajuusmarkkereita, jotka lähettävät signaaleja ja aikamatkaajia universumista. Uutta ja paljastettua informaatiota vapautetaan planeetalle latauksilla ja sointusignaaleilla, yhdistävän ykseystietoisuusverkon kautta, niille sieluille jotka pystyvät vastaanottamaan sen.

Tämä ei tapahdu, koska rauhaa luodaan planeetalle, vaan koska teitä tarvitaan olemaan taivaan kanava maan päällä. Paljastuksia aidosta jumalaisesta suunnitelmasta, jumalaisesta ihmisestä, suurenmoisen sielunne todellisen ydinolemuksen heräämisestä.

Monet teistä ovat jo kokeneet korkeampia latauksia, muutoksia ja sointuinformaatiota tähdistä ja universumista. Ja muille sitä alkaa tapahtua, ja se lisääntyy joulukuussa ja vuoden alun pyhinä päivinä.

Uuden Maan siirtymän oireita, ylösnousemuksen ruumiillistaminen

Kehotetaan konsultoimaan terveydenhoitoammattilaisia ylösnousemusoireista, kun kaikki oireet eivät aiheudu ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse on ehkä ylösnousemusoireesta, saatatte silti tarvita apua prosessissa. Nämä ovat ehdotuksia – luota omaan intuitioosi.

* Ruumiillistumislatauksia ylösnousseilta mestareilta

Saatat saada valaistusta Jumalalta, Pyhältä Hengeltä tai ylösnousseilta mestareilta, kun heidän olemuksensa innoittaa sinua. Lisäksi et ehkä pysty täysin toimimaan, ennen kuin nämä energiat on ankkuroitu ja maadoitettu. Toiset saattavat kokea rauhan ja myötätunnon läsnäolon ja kokea tämän ympäristössään hyvin selvänä, ”silkkisenä” läsnäolona.

* Jumalaisen kentän, uuden Maan kokeminen

Monet teistä ovat yhdistyneet täydemmin jumalaiseen kenttään, uuteen Maahan ja taivaaseen maan päällä. Kun pystytte nyt pitämään täydellisemmin tämän taajuuden, on vaihtelua, jossa vanhat uskomukset ja ajatukset voivat ottaa teidät pois siitä. Kuitenkin kun nyt olette tietoisempi tuosta värähtelytaajuudesta ja jumalaisen kentän taajuuden ruumiillistamisesta, on helpompaa palata takaisin kenttään.

* Päänsäryt

Auttaa, kun juo enemmän vettä ja pidätte lyhyitä taukoja työstä rentoutuaksenne. Se voi johtua kolmannen silmänne ja kruunuchakranne avautumisesta ja kehittymisestä uudelle tasolle.

* Kolmannen silmän alueen kutina

Aikajanamuutokset tuovat jaksoja, joissa aika tuntuu erilaiselta ja siirrytte edestakaisin aikaan ja pois siitä. Häiriöitä todellisuudessa, jolloin lyhyen aikaa asiat eivät näytä siltä, kuin muistitte, tai puuttuu asioita, jotka tulevat sitten takaisin.

* Surun vapautumista ja tunnepuhdistusta

Kun voi tuntua siltä, että valo työntää kovemmin, jotkut teistä kokevat ehkä enemmän tunnekehon purkauksia. Muistakaa, että tämän palvelun tekeminen on elintärkeää sielullenne. Kehon tärinää tai sisällä tuntuu tärisevän, lyhyitä aikoja. Tämä on energian päivittymistä ja laajentumista. Värähtelynne muiden ulottuvuuksien ja valomaailmojen kanssa lisääntyy.

* Muutos tavassanne työskennellä

Koska tarvitsette enemmän aikaa ottaa vastaan ja integroida uusia energioita, teidän ehkä täytyy työskennellä vähän aikaa ja sitten pitää tauko, sitten taas työskennellä vähän aikaa ja sitten tauko. Ette enkä pysty istumaan pitkiä aikoja. Tarvitsette ehkä kokonaisen päivän korkeampien energioiden integroimiseen.

Kehonne tarvitsee enemmän happea ja liikettä tämän prosessin aikana, jotta se pystyy ottamaan sisään energiaa. Tämä on ylösnousemuksen ruumiillistamista.

* Sopimattomuutta suhteissa – muutoksia, loppumisia ja uusia alkuja

Huomaatte suhteissa yhteensopimattomuutta taajuusmuutoksissa, tai löydätte myös enemmän yhtenäisyyttä muiden kanssa. Kun värähtelytaajuutenne muuttuu, koette myös ehkä suhteiden muuttumista tai loppumista.

* Sydämen laajentumisjaksoja. Sydämen rakkausvärähtelyaaltoja, jotka tuntuvat täysin ruumiillistuneilta.

* Korkeamman sydämen aktivointeja fyysisten ja tunneaistimusten kera, joissa tunnette henkenne kohoavan.

* Ylösnousemusflunssa tai ruuansulatusongelmia ja myrkkyjen vapautumista

Kehonne sopeutuu eri taajuuksiin ja siinä, miten se pystyy sisäistämään. Tämä voi olla myös myrkkyjen vapautumista. Käytte läpi merkittäviä muutoksia ruumiillistumassa.

* Itkettääkö, ettekä tiedä miksi?

* Heräättekö keskellä yötä?

* Muistamisongelmat, unohtelua ja kävelyä huoneeseen, unohtaen sitten, miksi olette siellä

Nämä ovat lyhyitä jaksoja ja syklejä, jolloin korkeampi tietoisuutenne ei tarvitse tuota informaatiota, ja voitte vaihtaa aikajanaa ja aikajanassa on häiriöitä. Tämä voi olla myös vastaenergioiden pommitusta, joka vääristää jumalaista kenttää, kun olette korkeampi tietoisuus ja teette muutoksia.

* Synkronismi ja yhteyksien lisääntyminen

* Tulevaisuuden näkeminen tai tunteminen unissa, meditaatioissa tai kuvavälähdyksinä

Halu ja tarve läheisempään ja aitoon yhteyteen ja kanssakäymiseen muiden, elämän ja luonnon kanssa.

Seuratkaa jatkuvasti empaattista henkistä intuitiotanne ja luottakaa siihen, kun sitä opastaa Jumala-Lähde jumalaisena synkronismina. Teillä on upea rytmi ja virtaus, joka sallii teidän olla, missä teidän tarvitsee olla, ja tehdä, mitä teidän on oikein tehdä tässä maailmassa. Se on jumalaista ajoitusta, ja se laittaa teidät jumalaisen kentän värähtelytaajuuteen.

***

Sinisen säteen olennot ovat indigojen kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geenikoodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde.

"Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi. Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >