HomeViestejäShekina Rose17.4.2024 - Taivaallisen pimennysilmiön jälkeen

17.4.2024 - Taivaallisen pimennysilmiön jälkeen

TAIVAALLISEN PIMENNYSILMIÖN JÄLKEEN

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (shekinarose.com)
17.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yhdistyn kanssanne tämän pimennyksen jälkeisissä uusissa energioissa. Tämä oli yksi voimakkaimmista pimennysenergioista, jonka olen koskaan kokenut ja tunnen edelleen sen vaikutukset elämässäni.

***

Fyysiset ylösnousemusoireet taivaallisen pimennysilmiön jälkeen – plasma-aaltojen valtavan energian valjastaminen Merkuriuksen perääntyessä

Koemme parhaillaan mitä voimakkaimpia energiamuutoksia viimeisimmästä auringonpimennyksestä. Monet teistä kokevat nyt sitä plasmaenergiaa, jota säteilee tästä kosmisesta portista, jolloin käytte läpi transformaatio- ja uudelleenharmonisoitumisprosessin.

Tämä voimakas säteily jatkuu tämän viikon ja seuraavan, kun sopeudutte uusiin energioihin ja värähtelytaajuuksiin.

Sen virtaavan valon voima, jota tulee tästä pimennyksestä alun jälkeen, saa energian työntymään voimakkaasti lävitsesi, mikä aiheuttaa ydinhaavojesi ja pyhän tarkoituksesi tulemisen uudelleen pintaan, muutoksia suhteissa, ja olemuksesi uutta ilmaisua.

Vielä päiviä ja viikkoja auringonpimennyksen jälkeen saatat tuntea energiapörinää, kun planeetan värähtelytaajuus on muuttunut. Siniset säteet, ultrasensitiivit, tähtisiemenet, valotyöntekijät ja empaatit tuntevat nämä vaikutukset ja muutokset fyysisessä, tunne-, mentaali- ja henkikehossaan, mikä saa olosi tuntumaan herkemmältä toisinaan.

(Empatiasi ja herkkyytesi on pyhä voima ja pyhän feminiinihengen jumalainen missio, ja se palauttaa tälle planeetalle jumalaisen värähtelyn, joka muuttaa ihmislajia.)

Fyysiset ylösnousemusoireet – taivaallinen prosessi, aistitietoiset uudet jumalaiset enkeli-ihmiset

Kehotetaan konsultoimaan terveydenhoitoammattilaista oireiden vuoksi, kun kaikki oireet eivät aiheudu ylösnousemuksesta. Ja vaikka jokin voi olla ylösnousemusoire, saatat kuitenkin tarvita apua prosessissa.

* Aikoja, jolloin voit tuntea energioiden juoksevan kehosi läpi ja on melkein pörisevä ääni.

* Tunne inspiraation, hyvinvoinnin ja ilon energiapurkauksesta.

* Irtipääseminen, vapautuminen ja vapaus hitaan energialiejun jälkeen.

Jotkut voivat kokea hitaan energiajakson, jossa energia tuntuu paksulta ja on haastavampaa saada tehtyä työtään, päivittäisiä toimia ja projekteja. Ja jossa et ole niin tuottelias, kuin haluaisit olla. Kuitenkin tietyt projekti, ihmiset ja tapaamiset hoituvat leikiten.

Tiedä, että sillä on syy ja seuraus, mikä tuntuu energian hidastumiselta – tarvitset aikaa kehosi, mielesi ja henkesi sopeutumiselle ja harmonisoitumiselle uuteen korkeampaan virtaan, jumalaiseen ajoitukseen ja energiamuutokseen.

* Joillakin voi olla sähköiset hiukset, kun ilmassa on enemmän sähköä ja plasmaa. Ja voi olla lihaskramppeja.

* Nukkumisen häiriintyminen, mm. herääminen tavallista aiemmin tai myöhemmin, sekä keskellä yötä.

* Niiden maailmojen antamaa rauhoittelua/vakuuttelua, joihin olet yhteydessä ja joiden osa olet: enkelit, keijut, Äiti Maa, Shambala ja kosminen. Tämä ei ole vain sinua varten - se on maailmalle sinun kauttasi.

* Elävät ja voimakkaat unet ja viestit unitilasta.

* Ruuansulatus. Jotkut ovat normaalia nälkäisempiä, ja toisten voi olla vaikea syödä ruokaa, tilapäisen pahoinvoinnin kera. Lisäksi jotkut syömäsi ruuat menevät tiettyinä aikoina suoraan lävitsesi.

* Kokemukset, että on kehon ulkopuolella, kuin tuntien energiasi aaltoilevan kehoon ja ulos.

* Kimeää sointia korvissa, joka tulee ja sitten lähtee.

* Väsymys, uupumus tai transsimainen tila. Tätä voi olla vaihtelevasti päivän, päiviä tai viikkoja.

* Jotkut voivat kokea nämä energiat niin paksuina, että ottavat valtaansa kuin transsi, jolloin täytyy mennä pitkäkseen. Näinä aikoina kehon tarvitsee olla hiljaa paikoillaan, säätöjä ja uutta energiakiertotasapainoa varten.

* Tunnepuolen parantumista ja vapautumista, kun menneisyyden vanhoja haavoja tulee taas pintaan.

* Lisääntynyt intuitio.

* Haasteita ajan kanssa, siirtyminen sisään ja ulos ajasta.

* Suhteiden muuttumista, loppumista ja uusien alkamista.

* Kaikkien taajuus muuttuu jollain tavalla, joillain merkittävämmin kuin toisilla. Kaikki eivät pysty kohtaamaan sinua yhtenäisessä taajuudessa. Tämä aiheuttaa transformaatiota suhteissa, myös henkilökohtaisessa suhteessa itseesi. Suhteissa siirrytään joko ylöspäin yhdessä tai ei olla resonanssissa.

* Jumalakokemus: Pyhä Henki, Shekina Sofia. Tämä kokemus alkoi vuoden ensimmäisen pimennyksen jälkeen ja on sitten jatkunut, erityisesti kosmisen portti-portaalin läpi. Tässä kokemuksessa sinulla on voimakas ymmärrys Luojasta, joka on sidottu siihen, kuka olet, missioosi ja sielusi historiaan. Joillain on näkyjä Jumalakokemuksista, joissa he näkevät ympäristössään ylimaallisia olentoja ja ilmiöitä, ja luomisen ottavan erilaisia muotoja kommunikoidakseen ja näyttääkseen sinulle.

***

Sinisen säteen olennot ovat indigojen kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geenikoodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde.

"Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi. Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >