HomeViestejäJames Tyberonn19.9.2013 - Päiväntasausportaali ja renessanssin alkaminen

19.9.2013 - Päiväntasausportaali ja renessanssin alkaminen

PÄIVÄNTASAUSPORTAALI JA RENESSANSSIN ALKAMINEN

Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 19.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys mestarit!
 
Ympäröimme jokaisen teistä hoivaavalla energialla ja itsensä voimaannuttamisen kentällä, sillä te kaikki olette mestareita ylösnousemuspolullanne. Tarkoituksemme on antaa teille inspiraatiota ja selkeyttä, mutta on aina vaatimuksena, että SINÄ käytät pyhänä ja täysivaltaisena olentona erottelukykyä tässä ja kaikissa tällaisissa kanavoiduissa viesteissä.
 
Mestarit, renessanssiportaali avautuu nyt syyskuun päiväntasauksen aukossa. Tämä suurenmoinen avautuminen on koodattu portaali, mikä alkaa seitsemän päivän aukolla syyskuun päiväntasauksessa ja päättyy auringonpimennyksessä 3.11.
 
Se on aikaa uudistua ja sopeutua ylösnousseen maan laajentuneisiin ominaisuuksiin - ei ainoastaan harmonisoitua 5.-12. ulottuvuuteen, vaan myös ankkuroitua ja harmonisoitua kolmeen aiempaan valaistumisaikakauteen. Mestarit, uudella maapallolla aloitatte periaatteessa uudistuneen elämän, ratkaisevasti uudistuneen tarkoituksen kera laajentuneiden aistien kautta. Tämän avainosa on löytää taas intohimo ja ilo ja yhdistää tuo vaadittava luomisautuus kokemuksiinne ja ihmiskunnan tulevan ylösnousemuksen tarkoitukselliseen kanssaluomiseen laajentuneen planeettamatriisin kautta. Ymmärrättekö?
 
Seitsemän päivän aukko
 
Rakkaat ystävät, syyskuun päiväntasauksen aukko on seitsemän päivää. Tähän sisältyy kolme päivää ennen varsinaista päiväntasausta ja kolme päivää sen jälkeen. Ajankohta on 19.-25.9. Näiden seitsemän päivän aikana pyydämme teitä meditoimaan keskeisten koodien vastaanottamista.
 
Meditatiivisen aikomuksen avulla ihmiset voivat vastaavasti saada nämä koodit, kun he lopettavat renessanssiheräämisen päiväntasausportaalilataukset. Nämä koodit on "synergisoitu" laajentuneen kristallivalokehon 33 chakrakenttään.
 
Mestarit, kun asetutte enemmän uuden maan korkeampiin taajuuksiin, teidän velvollisuutena on kalibroitua kristallivalokehon, mer-ka-nan, laajentuneeseen chakraharmoniaan. Maa sopeuttaa värähtelynsä luonnostaan ja muokkaa planeetan chakrakeskukset vastaanottamaan ja jakamaan energioita ihmiskunnalle. On suunniteltu ajoitus, mikä on harmoniassa astrologisiin risteyksiin ja mikä mahdollistaa tämän. Nämä risteykset on lueteltu alla (ja lisäämme tulevissa kanavoinneissa informaatiota tästä aiheesta seuraavilla viikoilla).
 
Formatoidutte 2013 uuteen maapalloon. Niitä taajuuksia joita virtasi jatkuvasti viime vuonna, on nyt hienoviritettävä. Renessanssiportaali on sellaista aikaa, sillä saatte koodeja, jotka sallivat kalibroitumisen uudestisyntymäänne.
 
Niinpä korostamme, että 2013 on uudestisyntymän renessanssivuosi. Ottakaa hetki ajatellaksenne tätä. Kerromme teille, että olette aloittamassa uuden elämän, uuden laajentumisen, uuden maan ensimmäisenä vuotena. Se on erittäin merkittävä vuosi, jolloin opitte navigoimaan ulottuvuuksia 5-12. Tänä vuonna saatte koodit uusiin ulottuvuuksiin. Saavuttamalla ulottuvuusyhtenäisyyden laajennutte resonoimaan 12 laajentuneeseen fyysiseen chakrakenttään ja 20 eteeriseen chakrakenttään, mitkä muodostavat yhtenäisenä 33. chakran.  Tämä ei ollut täysin mahdollista ennen ylösnousemusta. Tätä integroitumista ei voinut loogisesti täysin saavuttaa ennen kristalliverkon valmistumista joulukuussa 2012. Vastaavasti 2013 on formatoitumisvuosi.
 
Jäljellä olevat avainvaiheet ovat monipuolisia ja ne on koodattu. Jokainen alla mainittu päivä esittää avainroolia laajentumisessanne ja sopeutumisessanne uuden maan moniulotteisuuteen ja ne tarjoavat seuraavaa:
 
Syyskuu 19.-25. päivä: päiväntasausaikaportti, renessanssiportaali
Lokakuu 18. päivä: kuunpimennys - laajan sisäisen autuuden koodit
Marraskuu 3. päivä: auringonpimennys - laajan ulkoisen heijastuksen koodit
Joulukuu 21. päivä: täydellisen chakraintegroitumisen päivänseisaus
 
Aikaportti, renessanssiportaali
 
Renessanssiportaali alkaa syyskuun päiväntasauksesta ja päättyy marraskuun auringonpimennykseen. Tämä aukko harmonisoi uuden maan kolmeen valaistumisvaiheeseen. Aivan kun on tähtiportteja ja madonreikiä, jotka yhdistävät planeetan (ja ihmiskunnan) korkeampiin ulottuvuuksiin, on epäilemättä myös aikaporttiportaaleja, jotka yhdistävät toisiin aikakausiin.
 
Aivan kuten samanlaiset taajuudet vetävät puoleensa harmonisen oskillaatiolain kautta, niin myös planeetan aikakausien värähtelykentät harmonisoituvat luonnostaan. On kolme kultaista aikaa, jolloin saavutettiin hyvin korkea tietoisuustaso ja jolloin monet teistä olivat läsnä.
 
Nämä ovat
 
1) Atlantiksen kultainen aika (Poseidan ykseydenlaki)
2) Lemurian kultainen aika
3) Kreikan kultainen aika (avatarojen hologrammi-insertti)
 
Vesimiehen siirtymän, 144-kristalliverkon ja 12 ulottuvuuteen laajentumisen kautta, pystytte vetämään näiden korkeampien aikajaksojen ominaisuuksia ja koodeja suoremmin harmoniseen suhteeseen ihmiskunnan jatkuvaan kohoamiseen tänä aikana. Näiden aikakausien koodit sallivat paljon läheisemmän vuorovaikutuksen kolmen mainitun kultaisen aikakauden kanssa.
 
Tämä auttaa ihmiskuntaa sallimalla noiden vaiheiden samanaikaisten aika-aspektien integroitua täydellisemmin sen kehittyvän vaiheen kanssa, mihin olette astumassa - kaksi vaihetta, Kreikan ja Poseidan kultainen aika.
 
Kreikan ja Poseidan kultaiset koodit tuodaan planeetan navan, Delfoin portaalin kautta ja Lemurian kultaiset koodit tulevat maatasolle Rapa Nuissa. Tämä alkaa päiväntasauksessa, kuten mainittiin. Tämä tapahtuu 10., 11. ja 12. ulottuvuuden kautta ja vastaanotetaan mer-ka-na-kentän 10., 11. ja 12. fyysisen chakran ja 20. ja 33. eetterichakran välityksellä.
 
Ei pitäisi olla mikään yllätys, että monet teistä olivat ja ovat (samanaikaisessa ajassa) läsnä kaikissa näissä kolmessa kultaisessa ajassa. Kerromme teille, että nämä moniulotteisen itsenne aspektit esittävät merkittävää roolia sen harmonisen liittymisen koordinoinnissa, mikä tapahtuu renessanssiportaalissa.
 
Löytäkää taas intohimo 2013!!
 
Rakkaat ystävät, on aika löytää taas intohimo ja ilo, niin kuin kultaisen ajan mestarit. On aika saada taas tasapaino. Elämän ei ole tarkoitus olla vain työtä, vaan yhtä lailla hyvinvointia autuuden hurmiossa. Ilolla on geometrinen koodi ja kuvio ja voitte löytää ilon ja "trimmata" sitä!
 
Saadaan onnellisuutta ja kerromme teille, että intohimo on ilmentämistä ajava moottori. Intohimo on elämänintonne runko ja oleellinen osa sydänrohkeutta ja tahtoa. Teidän ei ole tarkoitus olla välinpitämätön, surullinen tai apaattinen!
 
Oppiminen luomaan ja heijastamaan iloa on valtava saavutus! Ja ilolla on tosiaan geokoodattu ydinolemus, mikä voidaan saada renessanssissa 2013. Ja muistakaa, että te ette ole koskaan liian vanha. Olette täällä tarkoituksesta ja se on elää täysillä ja luoda uutta maata!
 
Lopuksi
 
Rakkaat mestarit, todella voimakas jakso on lähellä ja se on poikkeuksellisen tärkeää energiaa.
 
Meditoikaa ja yhdistykää kultaisiin aikoihin päiväntasauksessa, sillä ominaisuudet ovat hyvin korkeaa värähtelyä astuen 12. ulottuvuuteen. Löydätte uuden rakkauden elämään ja pelko ja itse-epäily vähenevät. Saavutatte keveyden askelissanne, mikä antaa suurempaa hyvinvointia ja iloa. Löydätte taas intohimon ja lähestytte elämäänne uudella tavalla. Toivotatte tervetulleeksi "kultaisen".
 
Vuodella 2013 on vielä paljon varastossa. Se on suunniteltu renessanssiin, uusille poluille ja intohimon uudelleenlöytämiseen.
 
Vuoden aikana opitte navigoimaan ulottuvuuksia 5-12. Vuoden aikana saatte uusien ulottuvuuksien koodit. Saavuttamalla yhtenäisen ulottuvuusvärähtelyn maan tietoisten valtakuntien kanssa, laajennutte onnekkailla tavoilla, joita ette voi vielä edes kuvitella.
 
Kunnioitamme teitä. Hoivatkaa maan valtakuntia, hoivaten toisianne ja ilmaiskaa rakkautta, ehdotonta rakkautta uudella maapallolla. Olkaa lempeä itsellenne, sillä olette todella arvokas ja johdatte tietä uuteen aikaan, suuren renessanssin toteutumiseen.
 
Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Olette rakkaita.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >