HomeViestejäLynette Leckie-Clark7.11.2015 - Taivaan portti - Kwan Yin

7.11.2015 - Taivaan portti - Kwan Yin

TAIVAAN PORTTI
 
Kwan Yiniä kanavoinut Lynette Leckie-Clark (www.kuthumischool.com)
7.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen Kwan Yin. Olen tullut tänään kertomaan suuret siunauksemme teille kaikille.
 
On aika nousta menneisyyden kokemustenne yli, erityisesti ajankohtaisen vuotenne. Muistakaa, että silloin kun teillä on vaikeuksia ja koettelemuksia, pystytte saamaan myös suurta kasvua.
 
Etsikää yltäkylläisyyden sateenkaarta kasvunne kautta. Sateenkaari tuo uutta voimaa ja ymmärrystä ja säteilee kuin rauhan ja parantumisen värinauha. Monet ovat nostaneet energiavärähtelyään uuden ymmärryksen kautta, myös tuskan ja menetyksen jälkeen. Annan teille nyt myötätuntoa, kun luette sanojani. Sallikaa myös itse myötätunto. Rakastakaa ja kunnioittakaa omia elämänponnistelujanne. Näin valmistaudutte suuren siunauksen avautumiseen teille 11. kuukauden 11. päivä vuotena, jolloin ääretön rakkaus ja viisaus avautuu kaikille.
 
Pyysin otsikoimaan nämä sanat "taivaan portti", sillä siunauksemme teille on portti rakastavimpaan ja laajimpaan valoenergiaan, mitä voitte koskaan kuvitella. Se on niin puhdasta ja kirkasta, että ihmisyytenne voi tuskin uskoa sitä, mutta sielunne riemuitsee ja laajenee, kun astutte tästä portista. Se kesää jonkin aikaa ja säteilee kuin suuri majakka – kutsuen. Kutsuen niitä kauniita sieluja, jotka haluavat astua uuteen rauhan todellisuuteen ja jokapäiväisen elämän uuteen rakenteeseen. Tilaisuuteen parantua, ei vain tässä elämässä, vaan myös kaikissa aiemmissa kokemuselämissämme. Voi tapahtua suuri vapautuminen sen rakkauden ja myötätunnon kautta, joka on ulottuvillanne tässä portissa.
 
Hahmotatte taivaan suureksi rakkaudeksi, suureksi rauhaksi ja suureksi kauneudeksi. Tulen kertomaan sinulle, kaunis sielu, että vaikka tämä portti antaa näyn tästä ja puhdistaa ja parantaa koko menneisyyden, sinä haluat ilmentää taivaan omaan elämääsi omilla valinnoillasi omassa tulevaisuudessasi. Se olet sinä, rakas.
 
Monet kokevat rakkautemme ja energiamme tämän portin kautta. Hämmästelette rauhaamme ja valoamme. Tämä on myös teidän ulottuvillanne. Ottakaa pieniä askelia, kun vapaudutte. Jotkut saattavat tuntea suurta väsymystä kehossaan, joillain on ehkä päänsärkyä lyhyen aikaa. Tietäkää, että kyse on korkeamman energian voimasta ja kehonne täytyy sopeutua. Ei ole mitään vakiomallia. Jokainen on yksilöllinen, kuitenkin osa suurta valosielumerta.
 
Tulen siis käsivarteni ja energiani levitettynä kaikille, kuten monet meistä täällä. Opetan tälle kanavalle meditaation opastamaan teitä taivaan portin läpi. Kyse on monien elämien suuresta irtipäästämisestä. On käyttäytymispiirteitä, jotka olette tuoneet tähän elämään, ettekä tarvitse niitä enää. Jos päätätte astua korkeampaan värähtelyyn ja korkeampaan ymmärrykseen, tässä teillä on tilaisuus tehdä se.
 
Tämä on teille suuri siunauksemme, jonka tuon teille kaikille.
 
Olen Kwan Yin.
 
Rauhaa.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >