HomeViestejäLynette Leckie-Clark1.11.2015 - Aidon "sinun" hyväksyminen

1.11.2015 - Aidon "sinun" hyväksyminen

AIDON "SINUN" HYVÄKSYMINEN
 
Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (www.kuthumischool.com)
1.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdin teitä ilolla, kun tulemme taas kerran yhteen. Edessänne on uusi elämän sivu, uusi luku kokemuksissanne.
 
Tulevina kuukausina monia vaaditaan hyväksymään se, mitä on ollut ja mitä kokemuksia jokainen teistä on valinnut. Pyydän teitä antamaan aikaa hyväksymisen sallimiselle. Menneisyys voi painaa teitä alas kuin kivi vedessä. Jotta vapautuminen voidaan oivaltaa, ensin täytyy olla hyväksyminen. Ainoastaan tästä voi tulla ymmärtäminen ja itsenne salliminen siirtyä eteenpäin. Se ei merkitse minkään väärintekemisen ja epäoikeudenmukaisuuden hyväksymistä – ei. Teille on näytetty monia kätkettyjä totuuksia itsessänne ja muissa tämän avausvuoden kautta. Nyt teidän täytyy päättää, miten käsittelette nuo kätketyt totuudet. Miten reagoitte niihin? Olette nähneet elämän, ihmiskunnan ja oman kätketyn itsenne pimeämmän puolen. Nyt on aika hyväksyä nuo pimeämmät puolet, jotka muodostavat kokonaisuutenne. Hyväksyä koko itsenne aidosti. Ottaa avosylin vastaan monet aspektinne.
 
Ensimmäinen osa tästä sisältää suuren sisäisen parantumisen ja tämän myötä tulee sisäinen voima ja sielun kehittyminen. Monet näkevät uusia polkuja avautuvan edessään, mutta on oma valintanne, kuljetteko uutta polkua vai jäättekö jumiin vanhoihin pelkomalleihin. Pelko on oma harhakuvanne.
 
Ihmiskunta on edelleen suuressa transformaatioprosessissa. Edellisellä vierailullani puhuin kaiken sen irtipäästämisestä, mikä ei enää palvele teitä – kaiken mikä ei istu teille hyvin. Olen tietoinen siitä, että tämä prosessi on helpompi toisille kuin toisille. Kuitenkin muistutan teille, että mitä enemmän valoa päästätte sisäänne, sitä helpompi tästä irtipäästämisajasta tulee. Ei ole mitään syytä pitää kiinni tuskasta ja kokemuksista, joissa toiset tekivät väärin.
 
Näette siis, että teitä kunnioitetaan tärkeillä valinnoilla. Valinnoilla jotka voivat estää tai rikastaa sieluanne. Tämä on uudelleenrakennusaikaa – itseluottamuksen, sisäisen vahvuuden, luottamuksen ja ennen kaikkea itseenne uskomisen ja itsenne hyväksymisen aikaa. On aikaa seistä selkä suorassa, tunnistaa sieluvalonne ja sen myötä todellinen tieto sielussanne. Eteneminen voi olla nopeaa niillä, jotka sallivat sen. Lineaarinen aikanne rientää kohtaamaan omamme, jota kutsuaan ajattomuudeksi.
 
Aitous merkitsee uskollisuutta itsellenne ja tänä vuonna teitä pyydetään tekemään niin, teille esitettävien tapahtumien ja kokemusten kautta. Jotkut eivät näe niitä tilaisuuksina. He pysyvät ihmismielisenä matalammassa energiavärähtelyssä. He valitsevat tämän ja hyväksymme sen. He eivät tunne valmiutta nähdä, tietää, avautua ja kasvaa henkisesti. Maailmassa on vielä suuria muutoksia talousmarkkinoiden ja myös sotien vuoksi, joita aiheuttavat ne, jotka haluavat saada aikaan pelkoa ja kontrolloida massoja.
 
Tämä on valintavuosi. Aika seistä selkä suorassa ja pitää puolensa epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Monet tekevät sen – voin kertoa. Ja uusi Maa tulee askeleen lähemmäs niiden vuoksi, joilla on rohkeutta ja uskoa sanoa: "Ei, en hyväksy julmuutta ja epäoikeudenmukaisuutta. Puolustan totuutta ja valoa."
 
Muistutan teille, että Jumala on tosiaan teidän jokaisen sisällä. Valonkipinä korkeammassa sydämessänne. Muistutan teille myös siitä, että Jumala hyväksyy teidät ja kaikki aspektinne, myös pimeimmät osanne. Jumala hyväksyy teidät nimittäin kokonaisuudessaan. Teidän on aika hyväksyä itsenne kokonaisuudessaan. Sitten kun kätketty puolenne ymmärretään ja hyväksytään, teistä tulee tietoinen tuosta osastanne. Hyväksykää se. Olkaa aito itsellenne.
 
Hyväksyntä on vapautta. Kyllä. Tuntekaa itsenne ja olkaa uskollinen itsellenne. Silloin alatte kulkea uutta valopolkua. Ei ole muuta tietä, ystäväni. Tuossa hyväksynnässä alatte tuntea sisäistä rauhaa. Se ei ole ulkopuolellanne, se on sisällänne. Valinta on yksin teidän.
 
Olette uuden elämänvaiheen edessä. Uuden olemistavan rakentamisajan edessä. Se on jännittävää, eikö vain?
 
Olen Kuthumi ja lähetän valoa teille Luojajumalan – teidän osanne – nimeen!
 
Kuthumi
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >