HomeViestejäLynette Leckie-Clark3.12.2013 - Vuoden 2014 yleiskatsaus

3.12.2013 - Vuoden 2014 yleiskatsaus

VUODEN 2014 YLEISKATSAUS
 
Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (www.kuthumischool.com)
3.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ystäväni, 2014 on kaikille valotyöntekijöille vuosi astua eteen ja olla vastuussa. Ei enää piiloutumista varjoihin sallien toisten ottaa harteilleen se suuri tunne-epävakaus, mikä ympäröi planeettaa. Kaikkien on nyt osallistuttava sieluitsen kunnioittamiseen. Tänä vuonna yhtenäisyyden on vallittava - yhtenäisyyden samanmielisten ja -tapaisten valotyöntekijöiden ja massan kanssa.
 
Yhtenäisyyden avulla voidaan saavuttaa suuri siirtymäaskel vuonna 2014. Korkeampi sydän on myös tunnistettava, mikä laajentaa lisää DNA-säikeitänne ja mahdollistaa teille pääsemisen lähemmäs valoa, laajentuneena ja hehkuen sisäistä rauhaa ja ehdotonta rakkautta. Olen sanonut tämän toistuvasti. Se on kuitenkin oleellista koko tulevan vuoden. Tämä mahdollistaa suurten harppausten tapahtumisen matkallanne ylöspäin.
 
Myös maapallo käy läpi suurta siirtymämuutosta. Kun mannerlaatat muuttuvat ja voihkivat, uusia maa-alueita muodostuu ja toisilla tulvii vesi. Monet maa-alueet käyvät läpi muutoksia - jotkut suuria, toiset pieniä. Kunnioittakaa maata. Arvostakaa sitä. Maata on suojeltava suurilta organisaatioilta, jotka etsivät vain rahallista hyötyä. Jos tämän asenteen annetaan jatkua, Äiti Maa sanoo pian: "Nyt riittää! Älkää kohdelko minua näin."
 
Te jotka olette inkarnoituneet tätä suurta aikaa varten, olette suojelijoita - maapallon, lastenne ja kaikkien elävien olentojen. Muistakaa tämä. Maa-alueista taistellaan tulevana vuonna.
 
Monet löytävät äänen puhtaustaistelussa - puhdas ruoka, puhdas vesi ja ennen kaikkea puhdas aikomus kaikissa hankkeissa. Tämän vaikutukset ulottuvat ympäri maapalloa ja se on tukipilari ahneiden bisnesmogulien hidastamisessa.
 
Luottamus syvenee. Monet löytävät syvemmän rauhan ja tuntevat sisäistä turvaa yhteydestä sisäiseen ääneensä. Joillekin tämä on muistamista, paluuta kuuntelemaan sisältä. Luottamus on suuri etu teille seuraavien kolmen vuoden aikana. Tämän ajan kuluessa suurin transformaatio tapahtuu. Se mitä tapahtui 2013, oli pelkästään valmistautumista.
 
Lääketieteellisiä läpimurtoja julkaistaan lopultakin kansalle. Tällä alueella on edistytty kovasti, vaikka jotkut suuret läpimurrot on pidetty salassa. Vuonna 2014 julkaistaan paljon tuota lääketieteellistä informaatiota.
 
Jokaisen suuren siirtymän myötä seuraa suuria muutoksia ja suurta transformaatiota. Vuoden 2012 loppu oli suuri siirtymä sykleissä, energiassa ja tiedostamisessa. Koska monet ovat haluttomia päästämään irti entisistä reaktioista, 2013 toi monia vaikeita haasteita. Miten reagoitte vuonna 2014? Mikä on reaktionne moniin erilaisiin tilanteisiin, joista jotkut haastavat teidät sisätasoilla? Nimittäin se, miten reagoitte, määrää, onko polkunne tasaista vai ylämäkeä. Tämähän on se salaisuus - miten reagoitte?
 
Kun edistytte suurten siirtymien ja syklien läpi, opitte päivittäisten kokemustenne kautta toimimaan korkeammalta tasolta. Kerron, että tätä on ennen kaikkea tulevana vuonna. Kun pohditte tätä, olisi viisasta miettiä, miten haluaisitte toimia, reagoida. Se on vuosi, jolloin ne jotka pystyvät toimimaan ulottuvuuksien välillä, saavuttavat eniten sielukasvua. Niin ylhäällä kuin alhaalla. Tuokaa korkeammat energiat, korkeampi tieto jokapäiväiseen olemiseenne, jokapäiväisiin valintoihinne ja toimiinne.
 
Tarkkailija
 
Voitaisiin sanoa, että 2014 on "tarkkailijan vuosi". Pelkästään tarkkaillen sitä, missä toinen on polullaan, ja astuen tarvittaessa sivuun juuttumatta raskauteen toisen tunteiden tai reaktioiden vuoksi. Ymmärrättekö?
 
Kuten olen sanonut, 2013 toi tarpeen päästää irti monista vanhentuneista käyttäytymistavoista ja ihmishaluista. Vuodessa 2014 on kyse värähtelynne nostamisesta korkeammalle tasolle ja mikä tärkeintä, elämisestä korkeammassa värähtelyssä. On myös tärkeää puhdistaa aurakenttänne päivittäin ja ylläpitää oma korkeamman energianne virtaus.
 
Nauttikaa matkastanne. Sen ei ole tarkoitus olla haaste ja työlästä. Nyt on aika liittyä yhteen, luoda iloa elämäänne ja jättää se, mikä aiheuttaa onnettomuutta ja taakkaa elämässänne.
 
Kuthumi
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >