HomeViestejäLynette Leckie-Clark30.10.2011 - Kvanttieläminen alkaa 2012

30.10.2011 - Kvanttieläminen alkaa 2012

KVANTTIELÄMINEN ALKAA 2012
 
Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (www.kuthumischool.com)
30.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minä, Kuthumi, astun nyt korkeamman tiedostamisenne kenttään. Kun lähestytte lineaarista vuottanne 2012, monet muutokset joita olette kokeneet aiempina vuosina, yhdistyvät mielessänne ja siksi aineeseen fyysiselle tasolle.
 
Kuluneet kolme vuotta ovat saaneet aikaan suuren osan transformaatiostanne. Ennen sitä oli valmistautumisen ja sieluvalollenne heräämisen aikaa. Vuonna 2010 puhuin finanssimarkkinoista ja muutoksista maailman rahajärjestelmästä. Tietenkin se on kaksi viime vuotta aiheuttanut paljon kaaosta valtioille ja kaikille yksilöille, jotka käyttävät rahaa vaihdonvälineenä. Tämä on auttanut monia näkemään rahan eri valossa. Kaaos on auttanut monia muuttamaan asennettaan rahankäyttöön. Viisaat ovat oppineet kontrolloimaan rahojaan sen sijaan, että rahaa käytetään heidän kontrolloimiseensa. Niinpä monet ovat kyseenalaistaneet ja monet edelleen kyseenalaistavat tämän koko aiheen. Tämä prosessi vie pois harvojen rahavallan ja luo uutta tietoisuutta. Uusia valuuttoja syntyy 2012.
 
Viime vuotta, 2011, nimitin yhtenäisyyden vuodeksi. Se oli vuosi, jolloin kohtasitte uusia todellisuuksia elämässänne joka tasolla. Se paljastui, mikä oli ollut pitkään piilossa. Tämä prosessi jatkuu 2012 ja 2013, kun vanha jatkaa kaatumistaan.
 
Yllytin niitä, jotka ovat avautuneet korkeammalle tietoisuudelle, liittymään yhteen, auttamaan toisiaan ja auttamaan muita näiden ymmärryksessä ja heräämisessä. Oli urheita sieluja, jotka antoivat henkensä tyranniasta vapautumisen puolesta, vapauttaakseen maanmiehensä ja -naisensa. He antoivat elämänsä totuuden ja vapauden puolesta. Ystäväni, kuulen monien sanovan, että on hyvin paljon levottomuutta monissa maissa. Sanon teille, että tämä on osa uuden olemis- ja elämistapanne synnytyskipuja. Ymmärtäkää, että niiden jotka pyrkivät tukahduttamaan ja kontrolloimaan toisia, ei voi sallia jatkaa sen tekemistä. Vahvuutenne on yhteen liittymisessä, ihmiskunnan eteenpäin siirtämiseksi evoluutioprosessissanne.
 
Kutsuin vuotta 2009 mestaruusvuodeksenne. Sinä vuonna monet heräsivät sielulleen ja jakoivat toisten kanssa sielutietoaan. Niinpä valo laajeni ympäri maapalloa. Ystäväni, näet mallin, heräämisprosessin. Tätä yhtenäisyyttä vaaditaan vuosia eteenpäin - kauas vuoden 2012 tuolle puolen.
 
2012
 
Monet suuret vanhimmat ovat puhuneet tästä tulevasta vuodesta 2012 aikana, jolloin transformaatio loppuunsaatetaan, tietoisuus nousee. Olen selittänyt askelia, joita monet ovat jo ottaneet. Tämä vuosi ei tietenkään päätä transformaatioprosessia, pelkästään tämän prosessin osan. Se antaa upean perustan kasvaa kvanttielämiseen. 2012 merkitsee ihmiskunnalle harhan lopunalkua.
 
Alatte ymmärtää enemmän telepatiasta ja jotkut teistä käyttävät tätä kommunikointimuotoa. Kolmannen ulottuvuuden energioiden viimesäikeet häviävät pois. Näkökulmanne materialismiin muuttuu ja se korvataan luottamuksella ja uskolla itseenne ja omiin kvanttikykyihinne. Tämä on erittäin tyydyttävää teille. Aa, näen sen yllättävän jotkut teistä. Sanon teille, että älkää pitäkö kiinni aineellisesta omaisuudestanne niin voimakkaasti, sillä menetätte sen varmasti. Ei minkäänlaisen rangaistuksen vuoksi, ei, vaan sielukasvunne ja tasapainoon palaamisenne tarpeesta.
 
Tätä aluetta monet edelleen käyvät läpi 2012. Kehottaisin kaikkia nauttimaan, todella nauttimaan siitä, mitä teillä on nyt, mutta älkää pitäkö siitä tiukasti kiinni. Muuttakaa henkilökohtaisen aineellisen maailmanne kontrollointi kiitollisuudeksi ja onnellisuudeksi siitä, että teillä on se nauttiaksenne ja kokeaksenne nyt, tässä hetkessä.
 
Tunnetransformaatio
 
Näette, että suuressa osassa vuotta 2012 on kyse tästä - tunnetransformaatiosta. Enkö kertonut teille, että tämä tapahtuu joka tasolla? Olen yrittänyt valmistella teitä vähitellen. Hyvin monilla on tunnetason kiintyminen omaisuuteensa. Tämä laajentuu rahaan, työpaikkaan, suhteisiin.
 
Pyydän teitä pysähtymään hetkeksi ja visualisoimaan miehen, joka yrittää pitää kiinni työstään yrityksessä, mikä vaatii enemmän ja enemmän hänen henkisiä ja fyysisiä kykyjään, enemmän hänen aikaansa - se myös pyrkii tavallaan omistamaan hänet, muttei anna lisäkorvausta noista ylimääräisistä tunneista ja velvollisuuksista. Sitten joku toinen yrittää ottaa hänen työnsä. Alkaa taistelu. Kilpailussa ilmaistaan raivoa, epäkunnioitusta ja myös vihaa. Alatteko nähdä todellisen tilanteen? Hän sanoo itselleen: "Tarvitsen tämän työpaikan maksaakseni lyhennykset, auton, television jne."
 
Mutta tarvitsetko? Eikö ole aika pysähtyä ja tarkastella, mitä oikeasti haluat elämässäsi? Näinkö haluat elää? Tapahtumien kautta sinulta kysytään tätä 2012. Mikä on sinulle tärkeää? Pidätkö siitä, mitä mies on luonut? Pidätkö siitä, mitä sinä olet luonut? Vaikeita kysymyksiä, kyllä. Mutta transformoitte ajatuksenne, halunne ja elämänne vuonna 2012.
 
Suhteet
 
Katsotte suhteita kaikilla tasoilla. Yrityksenne pomosta, työtovereista, naapureista, ystäviin, kumppaniin, lapsiin - joka tasolla. Kyse ei enää ole minusta, kyse on meistä. Ykseydestä. Siirtyen eteenpäin, muuttaen asenteita, muuttaen tapaa ajatella.
 
Voitaisiin sanoa, että vuosi 2012 on loppu. Se on vanhojen ajattelutapojenne loppu. Se on loppu sen ymmärtämättömyydelle, että jokainen teistä voi luoda oman todellisuutensa. Voitte jättää vanhat kontrollointitavat taaksenne - joka tasolla. Jotkut teistä eivät ole ymmärtäneet, miten saavuttaa tämän. Muuttakaa pelkästään tärkeysjärjestyksenne, muuttakaa asenteenne kiitollisuuteen ja todellisen luonnonkauneuden näkemiseen. Se on aina ollut, mutta ihmiskunta liikkui pois. Näki vain rahallisen arvon ja kontrolloinnin. Kysyn, onko se tehnyt teistä onnellisen, mikä tekisi teistä onnellisen. Kysykää itseltänne tätä. On aika tehdä niin.
 
Korkeammat ulottuvuudet
 
Kun meditoitte, tulette rauhan tilaan. Se virtaa lävitsenne. Aikaa ei ole korkeammassa ulottuvuudessa, jonka olette saavuttaneet. On vain täydellistä iloa ja rauhaa. Millään muulla ei ole merkitystä. Siirrytte tähän rauhan ja ilon tilaan päivittäisessä elämässänne. Voitte elää sitä, hengittää sitä. Kun päästätte irti vanhoista tavoista, syleilette korkeampaa värähtelytasoa olemuksessanne. Aloitatte kvanttielämisen.
 
Näette siis, että 2012 on loppu, mutta ei niin, kuin monet ajattelevat. Maa muuttuu suurten laattojen liikkuessa ja sää muuttaa kiertoaan. Mutta se jatkuu. 2012 on vanhan ajattelun ja kontrolloinnin loppu kaikilla tasoilla. Se aloittaa uuteen syntymisen, mitä varten olette valmistautuneet - ensimmäinen vaihe.
 
Juhlikaa tulevaa vuotta 2012. Sitä ei pidä pelätä. Se on yksi askel rauhassa ja ilossa elämiseen. Se on kaikkien valotyöntekijöiden aikaa liittyä yhteen, auttamaan toisiaan näiden muutosten läpi avoimessa ystävyydessä. Tämä on uusi tie eteenpäin.
 
Onnellista vuotta 2012!
 
Mestari Kuthumi
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >