HomeViestejäLynette Leckie-Clark12.7.2011 - Aspektien punominen valaistumiseksi

12.7.2011 - Aspektien punominen valaistumiseksi

ASPEKTIEN PUNOMINEN VALAISTUMISEKSI

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (www.kuthumischool.com)
12.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä, Kuthumi, astun taas kerran energiakenttäänne juurruttamaan parannusta ja lisäymmärrystä, kun pyritte yhdistämään korkeampia värähtelyjä jokapäiväiseen elämäänne.

Kun vuotenne etenee, teidän ehkä kannattaa pitää tauko ja katsoa sitä edistymistä, mitä monet teistä ovat tehneet jo tänä valmistautumisvuotena - valaistumisenne ensiaskeliin valmistautumisen. Osaatteko olla paikallanne hiljaa? Osaatteko istua hiljaa, hengittää energiaa sydänkeskukseenne ja tarkastella korkeamman matkanne kokemuksia? Pyydän teitä tekemään aikaa tälle. Palatkaa taaksepäin ja katsokaa askelianne. Joillekin nämä ovat suuria askelia. Toisille kenties sen tunnistamista, että syvällä sisällänne on korkeampi tietoisuus - pieni ääni jonka kuulette, mutta jota viime aikoihin saakka olette kieltäytyneet kuuntelemasta, tunnistamasta. Jos samaistutte tähän, osoitan suosiotani teille upeasta heräämisestänne. Seuraava askeleenne on tuntea, kuunnella, mitä tunnette koko ajan eri tilanteissa. Nämä askeleet ovat kriittisiä valaistumispolullanne.

Tulkintani sanasta "valaistuminen"

Jotkut teistä haluavat ehkä tietää tulkintani tästä upeasta sanasta "valaistuminen".

Teidän on tarkoitus kokea valo tietoisessa mielessänne, alitajuisessa mielessänne, sydämessänne ja levinneenä koko olemukseenne. Tämä on valaistumista. Tietoisuutta valosta, tuntemista ja elämistä valossa elämänne joka päivä - tässä elämässä. Jotkut teistä laajentavat tuon valotietoisuuden aiemmasta elämästä. Kyllä, nimittäin jokainen oppimiselämä jatkuu seuraavassa elämässä. Kohtaatte ehkä eri sielujäseniä (pelaajia) kussakin elämässä, kuitenkin oppiminen jatkuu. Sielun on laajennuttava tiedossa ja valo-olemuksessa.

Olen sanonut, että valomääränne on ainoa asia, mikä siirtyy kanssanne tälle puolelle. Mitä tarkoitan valomäärällä? Tämä liittyy korkeampaan tietoisuuteenne olemassaolosta, elämästä - kaikesta elämästä - valosta, mitä pidätte olemuksessanne. Mitä enemmän valoa sisällätte, sitä korkeammaksi värähtelynne tulee. Siksi tuo valomäärä pysyy kanssanne seuraavassa inkarnaatiossa ja sitä rakennetaan vielä korkeammalla oppimisella ja kokemuksilla. Laajenette ikuisesti valossa. Niinpä tulkintani sanasta "valaistuminen" on yksinkertaisesti sisältää niin paljon valoa, kuin tunnette todella voivanne sisältää, joka minuutti, joka tunti, joka päivä. Sillä näin tekemällä toimitte korkeammalla ajattelu-, toiminta-, rakkaus- ja DNA-tasolla. Tässä kohtaa koette tosiaankin valaistumista. Oppiminen on sen ylläpitämistä. Tämän tason ylläpitäminen on seuraava oppimisaskel.

Valaistumisen toinen askel

Voitte pitää tätä helppona askeleena, mutta muistakaa, että tämä käsittää kaikki kehonne, erityisesti alemman mentaali- ja tunnekehon. Nämä on nyt jätettävä taakse menneisyyden oppimisena ja kokemuksena. Tässä askeleessa teidän on nyt toimittava korkeammasta mentaali- ja tunnekehosta. Muistakaa myös, ettei jokainen jonka kohtaatte, toimi tällä tietoisuuden tasolla, joten oppiminen jatkuu.

Palataanpa nyt nykyaikaanne. Olette nyt astuneet kriittiseen aikaan valmistelussa tämän vuoden suurten 11-11-11-porttien avautumiseen, mikä johtaa 12-12-12-valaistumisporttiin. Valmisteluna teidän on aika todella tunnistaa todellisen itsenne, aidon itsenne, valokiekko.

Aspektienne punominen

Olette kokeneet sielunne heräämisen, astuen vaihtelevien pimeystasojen poluilta valoon, rauhaan. Herääminen on vaatinut aikaa, paljon aikaa, tosiaan monia elämiä. Mutta nyt on aika astua taas eteenpäin. Aika päästää tunteellisesti irti kaikista menneisyyden siteitä.

Olen puhunut pitkään alemman tunnekehonne parantamisprosessista. Olen antanut meditaatioita nettisivuillani auttamaan teitä tässä suuressa askeleessa, mikä jokaisen teistä on otettava. Kaikki kokemuksenne monissa elämissä ovat olleet osa evoluutioprosessianne, alkaaksenne tuntea korkeamman sydämenne valokiekon. Olette kokeneet vihaa ja rakkautta, uhria ja hyväksikäyttäjää, miestä ja naista, valoa ja pimeyttä. Kuitenkin jokainen elämä sisälsi suurta oppimista - kyllä tosiaankin. Jokainen elämä on aspektinne. Jokainen rinnakkainen elämä on aspektinne. Egoitse on aspektinne. Korkeampi itse on myös aspektinne. Nämä kaikki ovat osa teitä.

Älkää siis pelätkö synkempää varjopuoltanne, ei. Olkaa kiitollinen oppitunneista, kiitollinen testeistä jotka antoivat teille paljon vahvuutta. Varjopuolenne on ollut suurin opettajanne valaistumismatkalla. Älkää pelätkö, sen sijaan kiittäkää siitä, että vastoinkäymisten aikana olette saaneet vahvuutta, viisautta ja tietoa siitä, miltä tuo kokemus tuntui. Nimittäin tuo tunne oli suurinta oppimista.

Jotkut teistä ehkä sanovat: "Ei, en ymmärrä." Sanon teille taas kerran, että ymmärrys on siinä, miltä tuo kokemus tuntui. Kun alatte saada enemmän korkeampaa viisautta ja sisältää enemmän valoa sisällänne, ymmärrätte sanani täysin.

Nyt on aika ymmärtää ja hyväksyä itsenne kokonaan. Kaikki aspektinne. On aika tunnustaa itsenne täysin. Aika punoa kaikki aspektinne yhteen rakkaudessa, valossa. Annan teitä auttamaan meditaation, jossa on helpot askeleet. Teen tämän, koska tämä on oleellinen askel teille jokaiselle. Ette pysty astumaan eteenpäin ja jatkamaan matkaanne, ennen kuin saavutatte tämän. Kaikki pelko on nyt tunnistettava ja vapautettava valokiekkonne kautta. Valmistautukaa valokiekkonne laajentumiseen uudelle tasolle, kun etenette kohti valaistumista.

Rauhaa, vahvuutta ja rakkautta jokaiselle teistä.

Mestari Kuthumi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >