HomeViestejäLynette Leckie-Clark6.11.2011 - Luomisen kultaiset avaimet ovat edessänne

6.11.2011 - Luomisen kultaiset avaimet ovat edessänne

LUOMISEN KULTAISET AVAIMET OVAT EDESSÄNNE
 
Enokia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (www.kuthumischool.com)
6.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minä, lordi Enok, tulen puhumaan kanssanne ajankohtaisesta ajasta - 11-11-11-portista ja siitä, mitä on edessänne. Olette tietoisia siitä, että planeetalla on aina ollut korkeampaa tietoa. Toisinaan se on ollut urkkivilta silmiltä piilossa suljettujen ovien takana. Mutta sitä on aina ollut. Kaikki elävät energiat planeetallanne ovat yhteydessä. Olette nyt pääsemässä täyteen ymmärrykseen tästä ja sen merkityksestä selviytymiselle.
 
Kaikkien on ylläpidettävä ja vahvistettava valoenergiaa maan päällä. Kun yksilö avautuu omalle sielulleen ja alkaa etsiä syvempää merkitystä elämälle, nukkuvat DNA-yhteydet sisällänne aktivoituvat. Tämä aloittaa valoenergian korkeampien taajuuksien kutsumisen ja niiden kanssa työskentelemisen. Tämä sisäinen energia työntää teitä eteenpäin näinä suuren muutoksen aikoina.
 
Opitte nyt kuuntelemaan, kuuntelemaan tarkkaavaisesti sisältä. Syvältä sydämestänne. Sieltä löytyy aidon tiedon ensimmäinen yhteys. Se on aikakausien tietoa, mitä on kannettu atomirakenteessanne tuhansia vuosia. Kuullaksenne teidän täytyy olla tyyni. Mielen tarvitsee olla levossa. Tuossa syvässä hiljaisuudessa, kun voitte istua hiljaa rauhassa, tiedon ovi alkaa avautua ja ensimmäinen yhteys olla valmis.
 
Tämä yhteys kantaa teitä nyt eteenpäin, koska suuresta osasta siitä, mitä on luotu menneisyydessä, olette kasvaneet ulos. On rakenteita, jotka pyrkivät sitomaan teidät tiukasti. Sisäistä henkeänne ei voi sitoa niin kuin menneinä aikoina.
 
Luomisen kultaiset avaimet
 
Kun aikanne nopeutuu, lähestytte taianomaista päivämäärää 11.11.11. Tämä on teille transsendessin aikaa. Luomisportaalit avautuvat silloin. Tämä suuri kolminaisuus on odottanut hiljaa tätä aikaa maan päällä. Portaalit sijaitsevat Himalajalla, Australiassa ja Afrikan suurilla aavikoilla. Tämä mahdollistaa korkeampien taajuuksien saavuttamisen niille, jotka ovat avoimia ja valmiita vastaanottamaan niitä. Tänä merkittävänä ajankohtana on aika istua hiljaa ja valmistautua vastaanottamaan luomisen kultaiset avaimet.
 
Tänä ennalta määrättynä aikana Jumala kurkottaa syvälle sisällenne laajentamaan niitä jumalhiukkasia, joita te kaikki kannatte. Se on suuren uudistumisen päivä. Monet tuntevat sisäisen energiamuutoksen. Uudistumisen. Muuttuneen ajattelutavan, uuden aikomuksen. Uutta halua myötätunnon, rakkauden ja rauhan jumalaisiin laatuihin. Tämä aloittaa ihmisen suuren muuttoliikkeen jumaluuden maille.
 
Kaikki mitä tarvitsette, ovat eteerisen sydämenne jumalaisissa kammioissa. Nämä kammiot sytyttävät vuorostaan maan kammiot. Kristallienergiat aktivoituvat kollektiivin ja maan välillä. Maa hoivaa ja ruokkii teitä joka tasolla. Ymmärtäkää tämä.
 
Kunnioitus
 
Muodostuu uutta kunnioitusta. Ymmärrätte jumalolemuksenne tuntemisen kautta, että maata ja kaikkia eläviä olentoja jotka asuvat sen pinnalla, täytyy kunnioittaa. Tämä on yksi opeista edessänne, kun astutte vuoteen 2012. Tästä mahtavasta ajasta historiassanne - 11.11.11 - astutte integroitumisen viimeiselle polulle. Se on jakso, joka annetaan kaikkien entisten ei-haluttujen energioiden ja kokemusten muuntamiseen ja vapauttamiseen. Se on syvän sisäisen puhdistumisen ja todelliseen suuruuteenne heräämisen jakso. Täydelliseen ymmärrykseen siitä, kuka oikeasti olette.
 
Te päätätte tämän integroitumispolun pituuden. Se riippuu hyväksynnästänne ja halukkuudestanne päästää irti menneisyydestä. Kuten Kuthumi on kertonut teille, tähän sisältyy myös myötätunto ja anteeksianto. Kumpikin jumalaisia ominaisuuksia joihin te kaikki olette kykeneviä.
 
Uusi maa
 
Uusi viisaus saavuttaa nyt teidät. Teidän jotka vastaanotatte elintärkeitä opetuksia ja kanavointeja, on pakko ylläpitää henkistä tinkimättömyyttä palvelussa, mihin olette suostuneet ihmiskunnalle. Älkää etsikö omaa tulkintaanne. Varmistakaa, että tietolähteenne pysyy aitona ja puhtaana. Tämä on tärkeää edessä olevina aikoina.
 
Olette kuulleet ennusteita uudesta maapallosta. Olette nauttineet ajatuksista, muodostaneet kuvia mieleenne. Tämä on upeaa. Ensimmäinen luomisaskel on mielessänne. Teidän on luotava tämä fyysiseen ulottuvuuteen. Jokainen teistä esittää osaa monilla olemassaolon tasoilla. Sydämenne halu on avain. Jatkakaa kuuntelemista sisältä ja pysykää valppaana ympärillänne oleville energioille.
 
Kun etenette tulevaan vuoteen, tulevaisuutenne kannalta on välttämätöntä, että ylläpidätte Jumalan valoenergiaa. Ylläpitäkää tietoisuutta. Ruokkikaa sitä rakkaudella, korkeammalla tiedolla ja vahvuudella. Näin luotte uuden tien eteenpäin, uuden olemassaolon. Haluatte tätä. Tulevina kuukausina vanhat ja vanhentuneet käyttäytymismallit ja rakenteet on jätettävä taakse. Kun jokainen teistä siirtyy päästämään irti kaikesta, mitä ette enää tarvitse tai halua, luotte suuren voimakkaan energia-aallon planeetalle. Tämä on uuden energeettisen aikomuksen aalto, joka työntää teidät aikaportaaleista siihen, mitä haluatte olevan.
 
Keskittykää tähän päivämäärään, 11.11.11. Antakaa itsenne avautua, vastaanottaa, syntyä Jumalan heräämiseen teidän kaikkien sisällä. Ottakaa vastaan luomisen kultaiset avaimet. Tässä olette nyt. Ihmiskunnan ja planeetan uuden luomisen kynnyksellä. Jokaisen on esitettävä osaa tässä luomisessa. Kaikkien niiden jotka ovat avoimia valolle, myös niiden joilla on vähänkin uteliaisuutta, on astuttava nyt esiin. Tulkaa yhteen niiden kanssa, jotka kantavat valoviisautta, aloittaaksenne synnytysprosessin - ihmisen ja maan evoluution.
 
Olen lordi Enok palveluksessanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >