HomeViestejäLynette Leckie-Clark1.3.2011 - Uudelleenjohdotus, astraalimatkailu ja ryhmätietoisuus

1.3.2011 - Uudelleenjohdotus, astraalimatkailu ja ryhmätietoisuus

UUDELLEENJOHDOTUS, ASTRAALIMATKAILU JA RYHMÄTIETOISUUS

Kuthumia ja Hilarionia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
1.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä, Kuthumi, astun energiakenttäänne taas kerran tuntien toivoa ja iloa tulevaisuudestanne. Olette tietoisia, että vanhoja energioita - ja niihin kiinnittyneitä - siirretään eteenpäin. Kyse on joko muuttumisesta tai siirtymisestä pois. Niitä ei enää suvaita, jotka sanelisivat, pettäisivät tai valehtelisivat nykyisissä tai menneissä toimissa. Teidän joilla on paljon valoenergiaa, pitäisi onnitella itseänne. Se voima, kun hyvin paljon valoa säteilee teistä kaikista, paljastaa pimeän käyttäytymisen kaikki tasot. Kenties voitte nyt nähdä, mistä olen puhunut ja mitä varten valmistellut teitä jonkin aikaa.

Uudelleenjohdotus

Puhuin aiemmin kuvittelemisesta, kuvitteluleikistä. Tässä harjoituksessa oli suuri tarkoitus monilla tasoilla. Ensinnäkin se herätti sisäisen lapsenne. Tämä oli tärkeää hyvin monien matalavärähteisten elämien jälkeen. Niin energiakenttäänne kohotettiin ja siksi avauduitte helpommin sielullenne. Toiseksi se käynnisti taas luottamuksenne, uskonne ja toivonne. Nämä energiat ovat olleet liian kauan haudattuna ihmiskunnassa. Tämä oli valmistelua. Mutta mikä tärkeintä, se aloitti hyväksynnän uudelleenjohdotuksenne korkeampien värähtelyjen kautta. Kyllä, aivojanne johdotetaan uudelleen hermosolujen tai neuronien kautta. Kun avaudutte valolle, jumalaisen energian korkeimmalle oktaaville, teistä tuntuu erilaiselle, eikö vain? Tuntuu jotenkin vapaalta. Pystytte luomaan ja ilmentämään, mitä haluatte.

Astraalimatkailu

Kun menette korkeampiin ulottuvuuksiin sisällä, siirrytte automaattisesti äärettömien mahdollisuuksien uusiin ulottuvuuksiin. Pystytte matkustamaan toisiin paikkoihin, toisiin kaupunkeihin, toisiin maihin ja myös universumiin. Sielunne kautta tiedätte aina, että olette aivan turvassa. Tiedätte, ettei tämä ole mielikuvitustanne, kun palaatte fyysiseen kehoonne ja tietoisuuteenne. Aistinne näyttivät teille todellisuuden toisella olemassaolon tasolla. Se näytti hyvin pitkältä matkalta ja kuin yhdistyitte takaisin fyysiseen kehoonne, huomasitte sen tuntuvan hyvin raskaalta. Huomaisitte hienoisen energiamuutoksen. Silloin todella ymmärrätte, miten pitkälle olitte matkustaneet.

Ryhmätietoisuus

Kaikki yhdistyvät nyt vapaasti korkeampaan itseensä, sieluunsa. Sielunne yhdistyy vapaasti oman kaupunkinne, maanne ja planeetan ryhmätietoisuuteen. Näette kaikkien ajatusten, kaikkien puhuttujen sanojen ja myös aikomusten leijuvan energiamuodossa planeettanne eetterissä. Siksi samanlaiset ajatukset, sanat ja aikomukset sekä sieluryhmänne jäsenet yhdistyvät. Tätä tapahtuu nyt nopeammin ilmakehänne uusien energioiden vuoksi. Annan teille esimerkin.

Toisinaan saatte jonkin idean korkeammasta itsetietoisuudestanne. Alatte kyseenalaistaa sitä, miettiä, epäillä itseänne ja lopulta ette tee mitään. Tai kuulette ja tunnistatte sen ettekä tee edelleenkään mitään. Sitten tyhjästä kuulette jonkun muun, jolla oli sama idea, toimivan sen perusteella. Tunnette energiayhteyden - jolla ei ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa. Puhun korkeammasta yhteydestä, sieluyhteydestä. Idea oli nimittäin eetterissä. Päätitte olla tekemättä mitään. Toinen sielu päätti toimia, tuoda idean fyysisiin energioihin ja antaa samalle idealle fyysisen syntymän.

Monet teistä yhdistyvät nyt sieluperheenne jäsenten kanssa. Tunnette sydänkeskuksenne kautta. On tosiaan upea vuosi tähän. Tämä on suuri henkiverkosto - kutsun sitä henkinetiksi. Se ei ulotu ainoastaan kaikkien kehojenne ympäri, vaan myös kaupunkinne, maanne, planeetan ja universumien ympäri - ja universumien tuolle puolen. Ajatelkaa tätä laajana telepaattisena puhelinverkkona. Tämä yhdistää kaikki valotyöntekijät hetkessä. Tässä tai henkinetissä ei ole aikaa. Tämä on valotyöntekijäverkosto. Se on kaikkien käytettävissä, jotka heräävät valoenergialle sielunsa kautta.

Yhdistykää mukaan

Kun kohotatte värähtelyänne, alatte toimia ja kommunikoida viisauden ja muinaistotuuksien korkeammilla tasoilla. Valoenergia ja korkeampi oppiminen aktivoi uusia väyliä aivoissanne neuronien kautta. Tunnette olonne tyynemmäksi ja alatte inhota stressiä ja kaikkia kovia energioita. Tämä on toimivaa energiasiirtoa. Ollessanne paineen alla, aivoihinne vapautuu kemikaaleja, mikä "kutistaa" aivosolujanne. Tämä estää korkeampaa energiaa virtaamasta. Teistä ei tunnu hyvältä. Annan teille toisen esimerkin.

Sanotaan, että teidän täytyy saada jonkin tehtävä tehtyä tietyssä ajassa. Yhtäkkiä käsitätte, että aika loppuu ettekä ole lähelläkään tehtävänne loppuunsaattamista. Tunnette paniikin nousevan sisällänne. Alatte tehdä virheitä ja aivonne siirtyvät stressitilaan. Kaikki mitä yritätte, alkaa mennä pieleen. Olette nyt ulkona virrasta. Energiat ympärillänne ovat nyt kireitä ja mentaali-, tunne- ja fyysinen kehonne kärsii ja on kyvytön toimimaan selkeästi. Stressi vie teidät kovemmalle ja alemmalle energiatasolle. Tiedän, että olette kaikki kokeneet tämän esimerkin.

On aika pysähtyä. Aika hiljentyä ymmärtääkseen, ettei se toimi, ja salliakseen itsensä päästää irti. Energiat muuttuvat nyt, seulovat menneisyyttä ja ovat erittäin voimakkaita. On aika yhdistyä takaisin valoon, hiljentää tunteet.

Aivonne ovat hyvin kykenevät laajentumaan ja muuttamaan vanhat uskomukset ja vanhat käyttäytymismallit. Tämän saavuttaminen vaatii toki stimulointia ja henkistä keskittymistä. Kerron teille, että tämä on suuri osa tulevaisuutenne luomista - sen uuden tulevaisuuden mitä kutsutaan uudeksi maaksi.

Oivallettu totuus

Totuus oivalletaan nyt maan päällä. Kuten sanoin, mitään epätotuuksia ja pettämismuotoja ei enää suvaita. Äärettömän hengen valo paljastaa ne kaikkien nähtäväksi. Ne on nähtävä, jotta muutos voi alkaa.

Olette nyt astumassa Vesimiehen aikaan, mikä alkoi lokakuussa 2010. Tämä vuosi 2011 tuo muutoksia monille teistä ja myös planeetalle. Vanha on putoamassa pois, mikä synnyttää uusia syklejä. Jotkut teistä miettivät viime vuonna, miten ennustetut muutokset voisivat tapahtua, miten jotkut ihmiskunnasta muuttuisivat. Nyt uudelleenjohdotus on käsillä. Nyt saatte välähdyksen siitä, mitä ihmiskunnalle tulee tulevaisuudessa.

Oletteko valmis? Oletteko valmistautuneet? Sillä tämän on tapahduttava ensin, ennen kuin olette valmis ja kykenevä auttamaan muita, jakamaan viisautta valotyöntekijöiden henkinetissä. Valmistelkaa itsenne ensin.

Rauhaa ja valoa kaikille teistä.

Mestari Kuthumi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >