HomeViestejäLynette Leckie-Clark13.2.2011 - Yhdistyminen uusille energiatasoille

13.2.2011 - Yhdistyminen uusille energiatasoille

YHDISTYMINEN UUSILLE ENERGIATASOILLE

Kuthumia ja Hilarionia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
13.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä, Kuthumi, ja lordi Hilarion tulemme jakamaan kanssanne tietoa, rauhaa ja rakkautta. Olemme täällä kaikki tietoisia suuren Gaia-energian (maa) heräämisestä, kun se pyrkii puhdistamaan vanhoja energioita ja valmistautumaan uuteen. Tähän ihmiskunnan on myös ryhdyttävä. Jotkut ovat aloittaneet, jotkut pelkästään ajattelevat koko asiaa, toiset ovat päässeet loppuun, päästäneet irti, ovat valmiita ja odottavat astumista uusiin energiakenttiin, jotka ovat melkein käsillä. Lordi Hilarion jatkaa.

Me, Valoneuvosto, olemme siis kokoontuneet ja tarjoamme teille apuamme, jotta "niin ylhäällä, kun alhaalla" tulee täysin todelliseksi kaikille. Auttamaan teitä rentoutumisessa täysin uusiin energioihin, haluan viedä teidät takaisin lapsuuteenne. Se oli aikaa, jolloin saatoitte leikkiä, pitää hauskaa, nauraa vapaasti ja myös itkeä, silloin kun kaaduitte tai loukkaannuitte toisen sanoista. Kun itkitte, vapautitte viattomasti kivun. Sitten se oli poissa ja hyvin pian leikitte ja nauroitte taas. Tuolloin oltiin täysin läsnä ilman ajatuksia vastuusta, paineesta tai kontrollista. Olitte vain läsnä, huolehtien siitä, mitä halusitte kunakin hetkenä. Se halu saattoi olla pallo, juoma tai vain maailman tutkiminen omalla takapihallanne. Muistatteko?

Kuvittelua

Muistatteko, kun leikitte kuvitteluleikkiä? Miten hauskaa se oli. Uneksitte kaikesta ja uskoitte sen kaiken toteutuvan. Loitte upeita mielikuvia asioista, joita halusitte, ja miten halusitte asioiden olevan maailmassanne. Muistatteko? Haluaisin teidän muistavan, miten luotitte ja uskoitte täysin unelmienne luomiseen, miten keskittynyt olitte jokaiseen luomukseen kuvitellessanne.

Olen tullut tänään muistuttamaan teitä tuosta ajasta. Auttamaan teitä muistamaan. Olette nimittäin kiertäneet koko ympyrän. Kyllä, koska kun lähestytte maan syklien täydentymistä, on aika leikkiä taas kuvitteluleikkiä. On aika muistaa, miten uskotte unelmiinne luottaen, keskittyneesti ja voimakkaasti. Pyydän teitä pysähtymään kiireisessä elämässänne, istumaan hiljaa, sulkemaan silmänne ja olemaan paikallanne. Olemme kaikki kanssanne, kun alatte taas leikkiä, uneksia uudesta sinusta. Mitä haluaisitte, jos voisitte valita juuri nyt? Mitä haluaisitte tehdä, kokea? Missä haluaisitte menestyä elämässänne? Millaisia ystävänne, perheenne, lapsenne olisivat? Kenties haluaisitte lisää vapaa-aikaa tehdä vain sitä, mitä haluaisitte, kävellä rannalla tai puiston polkua pitkin. Tai tavata meidät, kommunikoida kanssamme. Eikö se olisikin hauskaa?

Energeettinen herääminen

Tämä toisi elämänne takaisin tasapainoisempaan tilaan. Se auttaisi teitä myös tunnistamaan tunnepuolenne - korkeamman itsenne. Olette nyt kaikki siirtymässä luonnolliseen olotilaanne, lukemaan tapahtumia ja vuorovaikutustilanteita eri tavalla. Ei vain silmillänne ja korvillanne, mitä voitte fyysisesti nähdä ja kuulla, vaan energiatasolta. Kaikella maan päällä on energiakenttä. Kaikella. Eläimillä, kasveilla, vuorilla, puroilla ja joilla, hyönteisillä, mineraaleilla, ihmiskunnalla, myös pöydällä ja tuolilla. Kaikki ovat yhteydessä tämän energiakentän kautta.

Nyt tuon suuren energiakentän värähtely on nostettu korkeammalle. Teitä on valmisteltu tähän viimeiset 50 vuotta ja lisävalmistelua annetaan teille tulevina vuosina. Opettelette nyt tunnistamaan korkeamman itsenne ja kommunikoimaan sen kanssa. Opettelette tunnistamaan, mitä tunnette sisällä jostain tilanteesta, ihmisestä, tapahtumasta tai henkilökohtaisesta hankkeesta. Korkeampi itsenne työntää teitä nyt jatkuvasti eteenpäin kysyen: "Mitä tunnet tästä, mitä tunnet tuosta? Tuntuuko se oikealta, tuntuuko se hyvältä sinulle? Vain mitä tunnet tästä?"

Oman energiakenttänne on kohottava tämän suuren hyppäyksen tekemiseksi ihmisen evoluutiossa. On vielä lisää saavutettavaa. Monet teistä ovat vaihtelevalla energiakehitystasolla. Veljeni Kuthumi on puhunut paljon tunnekenttänne puhdistamisesta. Ilman tämän elintärkeän askeleen loppuunsaattamista ette pystyisi ylläpitämään korkeammalla värähtelevää energiakenttää. Valokeho ei selviytyisi ja se alkaisi hajota, mikä aiheuttaa suurta painetta ja fyysistä sairautta. Se on teidän jokaisen matka, jolle sielunne iloisesti suostui lähtevänsä ennen inkarnoitumistanne.

Askeleet

Ihmiskunta on toiminut hyvin matalalla kolmannen ulottuvuuden energialla tuhansia vuosia. Tästä syystä hyvin monilla on vaikeuksia jättää taakseen sitä, mikä on hyvin tuttua heille. Enää ette voi pitää kiinni vanhoista ja vanhentuneista tapahtumista. Enää ette voi käyttää näitä uhriroolin esittämiseen. Taas lainaan Kuthumia, joka sanoo: "Ei ole mitään uhreja, on vain kokemuksia."

Energiamuutoksen myötä on tultava parantuminen. Tämä on seuraava askeleenne - parantaa koko menneisyys ja päästää irti. Olkaa valmis tekemään tämä. Ilmaiskaa aulis aikomuksenne. Autamme teitä rakkausenergiallamme, jos pyydätte. Kun etenette, tunnustakaa, että oma korkeampi itsenne johtaa suurta tunne-energiaanne, sydäntänne. Jokaisen vapautuksen, jokaisen askeleen myötä värähtelynne voi nousta vähän lisää, mikä vapauttaa sieluanne. Tie eteenpäin kulkee askel kerrallaan. Vähän kerrassaan. Koko matkan katsominen kerralla on usein pelottavaa. Egoitse astuu sisään ja sanoo: "En voi." Sanat "en voi" pitävät teidät menneisyydessä, lukitsevat teidät siihen, missä olette, estävät evoluutiokasvunne ja pitävät teidät kolmannen ulottuvuuden energiassa.

Joka kerta kun huomaatte lausuvanne sanat "en voi", pysähtykää ja kuvitelkaa kera kaiken sen uskon ja luottamuksen, joka teillä oli lapsena. Kuvitelkaa. Pyytäkää meiltä apua, jos haluatte. Kuvitteluleikki on erittäin voimallista, jos uskotte. Se voi saada teidät todella kuuntelemaan sisäistä ääntä ja tuntemaan ja rakastamaan sieluanne - ydinolemustanne.

Sanomme teille näkemiin kera Luojan rakastavan syleilyn.

Mestari Kuthumi ja lordi Hilarion

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >