HomeViestejäLynette Leckie-Clark29.12.2010 - Valopolku

29.12.2010 - Valopolku

VALOPOLKU

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
29.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä, Kuthumi, tulen taas opastamaan teitä eteenpäin, syleilemään aitoa sieluvaloanne Jumalan ja kaikkeuden Luojan - universumin toisensa perään, valon toisensa perään - rakastavalla voimalla. Ihmeellisellä planeetallanne teillä on myös suuri voima luoda ja astua täyteen sieluvaloonne.

Oletko valmis, ystäväni? Päätätkö päästää irti, vapautua menneisyydestäsi täysin ja valmistautua kulkemaan uutta polkua? Kohtaatte uuden vuoden lineaarisessa ajassanne. Uuden alun. Kysyn teiltä, montako matkalaukkua otatte mukaanne. Jotkut matkalaukkunne sisältävät kuormaa pitkän ajan takaa. Vanhoja kokemuksia, jotka olette asettaneet syvälle sisäänne ja muistatte ne vain, kun jokin aistinne laukaisee syvän vihan ja katkeruuden, minkä niin huolellisesti yrititte kätkeä mieleltänne. Nämä syvät muistot nimittäin sisältävät kaikki vihaa, joskus niin hienovaraista, että te ette näe sitä. Naamioitte sen syyllisyydeksi, itsenne vihaamiseksi, epäoikeudenmukaisuudeksi, tuskaksi. Kuitenkin kerron teille, että tämän alla viha odottaa heräämistä jostain hajusta, sanasta, tunteesta tai kuvasta.

Matkalaukut

Toiset matkalaukut sisältävät tuoreempia tapahtumia. Tunne pakosta tehdä työtä, mistä ette nauti, mutta kuitenkin tunnette, että teidän täytyy tehdä maksaaksenne laskut. Äskettäinen riita. Kommentti ystävältä tai rakkaalta, jonka "otitte sydämeenne" ja sitten nopeasti työnsitte syvälle sisällenne tuntien, että se ei ollut oikeutettu tai se oli hyvin epäreilu ja loukkaannuitte. Ette kuitenkaan pystyneet päästämään siitä irti, ei. Niinpä tuli toinen matkalaukku. On monia tapahtumia, monia tilanteita. Joillakin teistä on paljon matkatavaraa. Toisilla vain vähän.

Kerron teille, ettei sillä ole merkitystä, montako matkalaukkua teillä on. Päätöksellänne on merkitystä. Mitä päätätte tehdä matkatavaroillanne? Muistutan teitä jatkuvasti valintamahdollisuudestanne, eikö vain? Tämä on totuus. Te voitte valita. Teillä on vapaa tahto. Vapaa tahto luoda. Kuitenkin monet täällä - minä ja Valoneuvosto - pyrkivät auttamaan teitä, opastamaan teitä. Itse tosiaan johdan teitä meditaatiossa vapautumaan kaikista matkatavaroistanne. Päästämään täysin irti. Mutta ensin teidän on valittava. Voin opastaa teitä, näyttää miten. Mutta vaadin ensin päättäväisyyttä, kyllä. Tämä on sinun osasi, ystäväni.

Kevyt matkustaminen

Uusi vuotenne on ratkaiseva evoluutiossanne, kuten olen sanonut. Aikanne nopeutuu ja ihmiskunta ja planeetta värähtelee korkeammalla. Enää ette voi istua aidalla ja ajatella: "Teen sen myöhemmin." Ette voi. Sillä irtipäästäminen, kevyt matkustaminen on vasta alkua. Toinen askel on sopeutuminen tähän uuteen valon, rauhan ja todellisen onnellisuuden tunteeseen. Kyllä, teidän on sopeuduttava.

Elämä toisensa jälkeen olette kokeneet valoa ja pimeyttä. Osaa tästä kannatte edelleen sisällänne. Jotkut teistä eivät ole kyenneet selvittämään näiden kokemusten tuskaa ja vihaa. Niinpä olette vain reagoineet samalla tavalla ja kasanneet lisää tuskaa ja kipua alkuperäisen päälle. Näin se on syventynyt. Siitä tuli liian vaikeaa käsitellä, joten käännyitte poispäin. Kysytte ehkä: "Miksi kannan sitä, mitä tapahtui toisessa elämässä? Kun kuolen, eikö se lähde minusta?" Ei aina, ei. Mitä syvempi tuska, sitä enemmän ydinkokemusta toistetaan eikä sitä käsitellä - ja ydintuskalle rakennetaan ja siitä tulee suurempi ja syvempi. Sielumuisti sisältää kaiken - positiivisen ja negatiivisen. Te kaikki olette kokeneet positiivista ja negatiivista, valoa ja pimeyttä, rakkautta ja vihaa - te kaikki.

Te ette voi tuntea rakkautta ilman vihan tuntemista, te ette voi valita valoa ilman pimeyden ymmärtämistä. Kumpaakin on koettava ymmärtääkseen. Olen puhunut viime aikoina oikean ja vasemman aivopuoliskon tasapainon merkityksestä. Nyt on aika selvittää matkatavaranne täysin. Matkalaukut joita olette kantaneet niin pitkään. Tämä on prosessi, mikä voi ottaa vähän aikaa. Sillä ei ole merkitystä. Jotkut ovat valmiimpia kuin toiset. Kuitenkin yllytän kaikkia valmistautumaan. Yllytän teitä aloittaman nyt.

Valopolku

Näin teistä tulee valmis syleilemään uutta vuotta. Uuden polun alkamista. Monet meistä täällä ovat liittyneet yhteen valmistelemaan tätä uutta polkua, valopolkua teille. Nyt on aika. Se mitä päätätte luoda päästettyänne irti matkatavaroista, on uutta useimmille teistä. Ette enää vain toivo jonkin tilanteen ympäristössänne olevan eri tavalla, haluatte luoda sen. Tuoda muutoksen todellisuuteenne. Luoda paremman elämän. Kulkea rauhan, vakauden ja rakkauden valopolkua. Siksi tulin tänään. Siksi autan teitä päästämään irti, vapautumaan. Olette kaikki osa Jumalaa. Teissä on myös voima luoda. Olette unohtaneet sieluvoimanne monta vuotta.

Käsken teitä - herätkää, muistakaa. On aika. Kulkekaa valopolkuanne.

Mestari Kuthumi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >