HomeViestejäLynette Leckie-Clark17.10.2010 - Tasapainottakaa vasen ja oikea aivopuolisko värähtelynne nostamiseksi

17.10.2010 - Tasapainottakaa vasen ja oikea aivopuolisko värähtelynne nostamiseksi

TASAPAINOTTAKAA VASEN JA OIKEA AIVOPUOLISKO VÄRÄHTELYNNE NOSTAMISEKSI

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
17.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä, Kuthumi, tulen taas luoksenne teitä rakastaen ja kunnioittaen. Kyllä, teitä. Te ette ymmärrä, miksi minä, Kuthumi, sanon tämän teille. Kunnioitan teitä sen suuren palveluksen vuoksi, mitä koette - sen ihmeellisen sielun oppimisen ja laajentumisen vuoksi, mikä on teidän. Kasvatte valossa ja pyritte kääntymään poispäin kaikista pimeyden muodoista - sekä mielessänne että ympärillänne. Ja kaikessa tässä on kauneutta, ystäväni. Suurta kauneutta. Nimittäin jokainen valon oivallus - vaikka kuinka pieni - on kaunis kokemus. Sillä kun mietitte kokemusta ja muutatte sen valoreaktioksi, saatte aikaan suurta oppimista, suurta kauneutta.

Kuten olen sanonut monta kertaa, menneisyyden uudelleeneläminen on turhaa, tulevaisuuden uneksiminen on vain sitä - unelmaa. Sen tuominen todellisuuteenne vaatii suunniteltuja askelia ja tekoja. Mitä on jäljellä? Nyt. Tämä hetki nyt. Tämä on luomishetkenne - nyt.

Seuraava askel

Puhuin äskettäin korkeammasta tehtävästänne. Veljeni arkkienkeli Gabriel avusti minua. Luitte tuon viestin ja ajattelitte: "Miten upeaa, kyllä, haluan tätä." Tietysti tämä tuo meille iloa. Juhlimme hyväksymistänne.

Mutta nyt ystäväni, nyt - joka hetki, mikä on nyt - teidän on tuotava tehtävänne jokaiseen hetkeen. Ymmärrättekö?

Teidän on ymmärrettävä, että tämä on tulevaisuutenne. Tämä on uuden valonne, olemisenne, elämisenne värähtely. Ymmärrämme, että tämä vaatii teitä muistamaan. Ei tämän elämän tai aiempien elämien menneitä tapahtumia. Ei. Kyse on sen muistamisesta, mistä tulitte. Sen muistamisesta mitä on sielussanne. Kyse on tästä tiedosta, tästä elintavasta valossa - sieluvalossa - NYT. Tälle kannustan teitä avautumaan. Tämä on seuraava askeleenne. Tämä suuri askel avaa teidät valmistautumaan uuden energian suihkuamiseen maan päälle. Olet osa tätä, ystäväni.

Eikö tämä ole juhlan aihe? Kosmiset energiat avustavat teitä. Olen puhunut teille ykseyden portista ja tämän upeasta henkiinheräämisestä. Nyt ymmärrätte tämän auttavan ihmiskuntaa avaamaan sydämensä ja päästämään irti kaikesta, mitä on ollut - sanon kaikesta.

Menneisyys

Menneisyydellänne ei ole teihin mitään auktoriteettia. Ymmärrä tämä, ystäväni. Se on tärkeää. Ei mitään auktoriteettia. Luoja/Jumala ei tuomitse sinua - sinä tuomitset. Ja saanen sanoa, että jotkut teistä ovat äärimmäisen kovia ja jopa julmia itsellenne vihassanne.

Muistamisen tarkoituksena oli selvittää/puhdistaa ymmärryksen kautta. Tullen lopulta täydelliseen irtipäästämiseen ja rauhaan ja näin itsenne vapauttamiseen.

"Liian vaikeaa", kuulen. Se ei ole liian vaikeaa, ei. Kyse on siitä, että pidätte tämän tekemistä epämiellyttävänä kokemuksena, joten käännytte poispäin, keksitte tekosyitä, lykkäätte sitä. Kuitenkin syvällä sielussanne hämmentää ja soimaa tietoinen mielenne. Tiedätte, että teidän on tehtävä se joskus … Miksi odotatte? Onko pelkonne niin suuri, että sallitte tuon tunteen pidätellä teiltä tulevan loiston? Avoimen tulevan luomisen. Ettekö näe, että luotte tämän pelon tunteen?

Olen puhunut nyt-hetkestä. Valinnastanne joka hetki, mitä tekoja päätätte luoda. Jos tämä olet sinä, olet päättänyt luoda pelkoa. Tämä pelko on laittanut esteen sielusi valolle. Tietoinen mielesi pyrkii sitten antamaan tekosyitä, kieltämään. Kysyn sinulta: "Mikä on tulos?" Hukkaatko jumalaisen tilaisuuden kasvuun, irtipäästämisen, sisäiseen rauhaan? Toivon, että selittämällä tämän sinulle ymmärrät prosessin. Ymmärryksellä pystyt päästämän irti kaikesta pelosta, mitä sinulla ehkä on.

Toinen kosminen tilaisuus

Se on niin, ystäväni, että teille annetaan taas yksi tilaisuus auttamaan valaistumismatkaanne. Täysikuu 23.10. on voimallista aikaa. On aika ankkuroitua timanttisydänykseyteenne ja tasapainottaa kaikki asiat elämässänne. Aika olla pioneeri oman luomisenne uudella valopolulla. Aika seistä uusien energioiden kosmisessa suihkussa. Luokaa nyt-hetkessä. Mitä haluatte saavuttaa, mitä haluatte olla? Ei taakseen katselua. Harjoitelkaa nyt-hetkessä olemista. Ihmisen on nyt avattava alitajuinen mielensä ja täytettävä se uudella luomisella. Kaikesta mistä olette kasvaneet yli ja mitä ette enää tarvitse, on päästettävä irti. Henkistä lujuuttanne testataan nyt.

Olkaa tiukkana. Ankkuroitukaa valoon. Avatkaa timanttisydämenne täyteen ihmeelliseen loistoonne.

Kun teette tätä lisää, aineellisen merkitys näyttää putoavan pois. Ymmärrätte, että nämä aineelliset nautinnot ovat teille vain lyhytaikaiseen käyttöön. Ne palaavat maahan ja häviävät. Mutta teidän valonne, sieluvalonne jatkaa, nousee voiton loistoon kaikkien elämienne voimallisimmissa kokemuksessa. Tuo kokemus on nyt - matkanne takaisin vaatimaan luomisenne upeus ja voima. Valkoista tulenliekkiä joka palaa syvällä timanttisydämessänne, lietsoo sieluvalonne. Olet muistamassa, ystäväni. Ojennan käteni sinulle, ojennan rakkauteni sinulle, kuten tekevät kaikki, jotka seisovat Luojan/Jumalan täydessä valossa.

Voimatasapaino

Kun alatte herätä ja muistaa, perspektiivinne muuttuu. Tämä muutos kohottaa värähtelyä jokaisessa kehonne solussa. Niinpä pystytte kantamaan enemmän valoa sisällänne. Hyvin monet etsivät korkeampaa valaistumispolkua. Se alkaa aikomuksestanne. Jos todella haluatte tätä, jos korkeamman polun kulkeminen on aikomuksenne, niin aloitetaan se.

Vasemman ja oikean aivopuoliskon tasapaino

Aloitan opettamalla teille tärkeimmän askeleen matkanne tällä tasolla. Se ei ole vaikea. Monet miljoonat jotka ovat menneet edellänne, ovat suorittaneet tämän. Joten sinäkin voit, ystäväni.

Hyvin monet vuodet teitä on opetettu olemaan päiväuneksimatta ja ajattelemaan loogisesti. On aikoja, jolloin tätä vielä tarvitaan, mutta ei koko ajan. Joillakin looginen ajattelutapa on lukittuna alitajuntaan. Heistä on erittäin vaikeaa kuvitella, päiväunelmoida, todella kuunnella, mitä he tuntevat sisällään. Kerron teille, että tämä aika on ohi. Nyt vasemman ja oikean aivopuoliskon on oltava tasapainossa. On välttämätöntä toimia oikealla aivopuoliskolla edistyäkseen valaistumispolulla. Luottamusta vaaditaan myös. On aika luottaa siihen, mitä tunnette. Ei pelkästään luottaa sydämessänne, vaan luottaa myös siihen, mitä tunnette tilanteista ja ihmisistä. Tämä vaatii irtipäästämistä ja sen tietämistä, että teillä tulee olemaan kaikki hyvin. Harjoittelulla kehitätte luottamusta. Luottamusta omaan tietämiseenne ja luottamusta meihin täällä. Ohjeistan tätä sielua auttamaan meditaatiossa kehittämään tätä oleellista aivotasapainoa.

Siunausta teille,
Mestari Kuthumi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >