HomeViestejäLynette Leckie-Clark26.9.2010 - Korkeampi tehtävänne

26.9.2010 - Korkeampi tehtävänne

KORKEAMPI TEHTÄVÄNNE

Kuthumia ja AE Gabrielia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
26.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Kuthumi ja seison edessänne arkkienkeli Gabrielin, Jumalan äänen, kanssa. Tulemme tuomaan teille mahtavia uutisia. Tulemme juhlien tätä upeaa ja valontäyteistä aikaa maan päällä. Ihminen on saavuttanut ratkaisevan pisteen evoluutioprosessissaan. Tätä varten olen valmistellut teitä aiemmissa lähetyksissäni. Nyt kohotamme kätemme kunnioituksessa ja ilossa. Trumpetit soivat ja enkelit laulavat. Sillä nyt 10-10-10-päivänänne ykseysportti on herätetty henkiin.

Tämä on suurenmoinen tapaus. Jumalan ja Lähteen valo on yhdistynyt planeetalla olevien valon kanssa ja yhdessä rakkauden ja ilon tarkoituksessa ja korkeamman sydämen avaamisen kautta olemme kaikki yhdistyneet avaamaan tämän portin kaiken yhdistämiseksi ykseyteen.

Nyt sielunne heijastuu tietoiseen mieleenne. Se ei tee tätä vain kantamassanne valossa, vaan tuo valo on yhdistänyt oikean ja vasemman aivopuoliskonne yhdeksi supertietoisuudeksi.

Tämä vuorostaan yhdistyy kruunuchakranne ja käpylisäkkeenne kanssa. Kaikki siis virtaa yhtenä, valossa, ykseydessä. Ykseysportin energiat voimaannuttavat tätä prosessia ja yhdistyvät timanttivaloon, joka on korkeassa sydämessänne. Upea sieluvalovirta, suora linkki Jumalaan ykseysportin kautta on nyt ympärillänne ja syntyy sisällenne.

Päiväntasausenergiat parantavat lisää tätä prosessia. Etelässä olette valmiina uuteen syntymään, kevään uusin alkuihin, valmiina etenemään uudelle polulle, pois raadannasta, pois epätoivosta, kun uusi toivo nousee syvällä sisällä sielustanne. Pohjoisessa koette syyspäiväntasauksen - levon, uudelleentarkastelun ja suurta uuden suunnittelun aikaa. Olen puhunut toisesta syntymästä ja itsen ilmestyksestä aiemmissa lähetyksissä. Olen antanut teille helpon, neljän askeleen selviytymispaketin. Kaiken valmisteluna tähän aikaan, tähän upeaan aikaan evoluutiossanne. Solujenne värähtelytaso on nyt noussut virittyäkseen sieluvalonne ja supertietoisuuteenne.

Puhtaan valon valkoinen tulikeho ympäröi teidät. Tämä on jumalaisen rakkauden ja viisauden lähde.

Sanon jokaiselle valmistautuneelle - nouskaa! Nouskaa sieluvaloon. Kulkekaa sieluvalossa. Puhukaa sieluvalosta. Niitä pyydän lukemaan aiempia lähetyksiäni, jotka haluavat saavuttaa taas kerran sieluvalonsa ollessaan ruumiillistuneena ihmismuotoon. Valmistakaa ja vahvistakaa energiakenttäänne, herättäkää henkenne nettisivujeni meditoinneilla. Kaikki on annettu. Kaikki ovat kanavoituja lähetyksiä. Ne on annettu valmisteluna tätä aikaa varten.

Henkiinherääminen Gabrielin kautta

Minä, Gabriel, tulen nyt esiin. Tuon teille upeita uutisia. Uutisia tehtävästänne maan päällä. Tehtävänne on herättää henkiin valo - itsessänne ja jokaisessa elävässä olennossa maan päällä, mukaan luettuna maa itse. Maaplaneettanne on myös suuri elävä energia palveluksessa. Teidän palveluksessanne. Antamassa ruuan ravitsemaan teitä kasvi- ja eläinkunnan kautta ja hengittämänne ilman, mikä antaa teille elämän. Valon henkiin herättämisessä autatte maata parantumaan, uusiutumaan ja puhdistumaan vuosien hyväksikäytöstä. Maan on nyt synnyttävä uudestaan valosta, aivan kuin teidän on nyt noustavaa taas elämään sieluvalossa, kokemaan sieluvalon inkarnaatio. Tämä on tehtävänne. Silloin kun virtaatte sieluvalossa, koko olemuksenne näyttää syntyvän uudelleen. Myös solunne tuntevat valon. DNA:n kasvattaa uuden säikeen. Tämä auttaa solujanne sen korkeamman valon kanssa, mitä nyt säteilette. Ajatuksenne muuttuvat myös.

Tuomitseminen ja viha lakkaavat tekemällä valinnan, sillä kumpikin näistä tunteista häiritsee kovasti energiakenttäänne, ette halua mennä noihin tunteisiin.

Puheenne muuttuu ajatuksistanne. Sitä puhutte, mitä ajattelette. Niinpä ilmaistaan miellyttäviä sanoja. Korkeampi tunne- ja mentaalikeho on nyt aktivoitu ja vanhat putoavat pois. Niinpä koette todellisen tehtävänne. Liitytte toisiin, joilla on samanlainen valo ja värähtely. Hermojärjestelmä alkaa virrata rauhassa, kun valo säkenöi kehon meridiaanien läpi.

Tähän prosessiin olette astumassa. Joillakin tämä tapahtuu lyhyessä ajassa. Toisilla se saattaa viedä pidempään. Ei ole tuomitsemista, ei ole vertailemista. Yksinkertaisesti vain ON ja valoenergiaa on kaikkialla.

Olen täällä. Tulin mestari Kuthumin kutsusta. Tämä ykseysportti avaa muistamisen ajan. Sen muistamisen, kuka todellisuudessa olette, korkeamman tehtävänne muistamisen ja näin elätte totuuttanne. Liittykää nyt meihin. Johdatamme teidät ykseysportin läpi muistamaan meditatiivisessa tilassa.

Lähdemme ykseydessä.

Mestari Kuthumi
Arkkienkeli Gabriel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >