HomeViestejäLynette Leckie-Clark14.8.2010 - Muuttuvien energioiden käsitteleminen

14.8.2010 - Muuttuvien energioiden käsitteleminen

MUUTTUVIEN ENERGIOIDEN KÄSITTELEMINEN

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
14.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä, Kuthumi, astun taas kerran energiakenttäänne. Tulen opastamaan teitä läpi näistä evoluutioprosessinne suurista muutoksista. Olette astuneet uuteen luomiseen. Ei ole paluuta taaksepäin, se ei ole mahdollista. Nyt on tosiaan aika päästää tunnekehostanne paljon irti menneitä kokemuksianne ja pitää niitä vain kaukaisena muistona mentaalikehossa. Näin jokainen tunne voitetaan ja päästetään irti.

Tämä on oleellista heräämis- ja voimaantumispolullanne, sillä vanhat katkeruuden, tuskan ja vihan tunteet pitävät teitä vain siinä, missä olette nyt prosessissanne.

Ette pääse eteenpäin, vaan juututte kiinni. Tämä johtaa masennukseen ja suureen elinvoiman ja valon menetykseen.

Olisi erittäin viisasta istua hiljaa ja tarkastella tunnekehoanne. Pyytäkää sen näyttämistä, mitä alitajuinen mielenne pitää syvällä. Voin kertoa teille, että te ette pidä siitä, mitä näytetään joko korkeamman itsenne tai toisten ihmisten kommenttien ja tapahtumien kautta. Ei, ette pidä. Miksi luulette sen piilotetun niin syvälle, niin pitkäksi aikaa. Muistutan teille, että te ette ole enää sama henkilö, joka niin taitavasti hautaisi tuon tunnetapahtuman. Olette kasvaneet, asenteenne ovat muuttuneet. Älkää siis pelätkö.

Ymmärtäkää, että tuo myrkky on vapautettava, ennen kuin täydellinen parantuminen voi tapahtua. Ajatelkaa, miten paljon kevyemmältä teistä sitten tuntuu. Ajatelkaa sitä korkeaa värähtelyä, mitä voitte sitten kantaa ilman kätkettyä painoa, joka pidättelee teitä. Nimittäin näin saatte tarkoituksen ja ymmärrätte syvän puhdistumisen välttämättömyyden.

Olette luomassa lisämuutosta asenteisiin, värähtelyyn ja valoon. Voimaannutatte itseänne vielä lisää tässä prosessissa. Voitte kutsua meitä tässä - Valoneuvostoa, arkkienkeleitä ja monia henkioppaita, jotka tulevat auttamaan teitä ja pitämään ehdottomassa rakkaudessaan.

Toisten tunteet

Kun saavutatte suuremman värähtelyn olemuksessanne, teistä tulee myös tietoisempi toisten tunteista. Tulee hyvin helpoksi yhdistyä heidän säteilevään energiakenttäänsä. Kehotan teitä olemaan tietoinen toisten negatiivisten tunteiden imemisestä omaan energiakenttäänne. Nimittäin ne jotka kamppailevat näiden energiamuutosten kanssa, tuskastuvat ja hämmentyvät helposti. Tämä johtaa usein suuttumiseen. Monet yrittävät selviytyä taloudellisten vaatimusten, aiemmin tehtyjen henkilökohtaisten valintojen seuraamusten kanssa. Laajemmin myös hallitukset kokevat tätä, mikä vuorostaan nopeuttaa henkilökohtaisten talousasioiden negatiivisuutta ja ahdistusta. Eetterissä on siis paljon negatiivisia tunteita.

Onneksi monet valotyöntekijät maan päällä auttavat kovasti tämän energian muuntamisessa, erityisesti meditoidessaan. Tämä on oleellista ihmiskunnan siirtymälle.

Näinä aikoina tapahtuu monia asioita. Minulta on kysytty, miten voidaan nousta sen yli, mikä kuuluu toisille. Miten voimme päästä läpi näistä muutosajoista maan päällä? Annan teille nyt avaimia kolmena askeleena.

Ensimmäinen askel

Kulje kevyesti. Päästä irti omasta menneisyyden tunnetaakastasi ja -roskastasi. Kuten olen sanonut, on oleellista jatkaa oman tunnekehosi puhdistamista. Siinä on monia ongelmia kuin sipulissa kerroksia. Joitain jotka näytetään sinulle, pidät ehkä merkityksettöminä tai ajattelet jo käsitelleesi tuon kysymyksen. Kuitenkin korkeampi itsesi on näyttänyt sen sinulle taas. Siinä säilytetään edelleen vihaa tai tuskaa, mistä on päästettävä irti.

Kerron sinulle, että silloin kun voit katsoa vanhaa loukkausta tai siihen liittyvää ihmistä tuntematta mitään, tarkastella sitä vain jonain asiana, jonka koit, kaukaisena muistona, niin olet päästänyt siitä täysin irti ja olet vapaa siitä. Kehotan sinua olemaan kärsivällinen tässä puhdistumisprosessissa. Sitä ei voi kiirehtiä. Salli korkeamman itsesi opastaa sinua, näyttää sinulle, tavallisesti meditatiivisessa tilassa.

Joskus kyse on aiemman elämän ongelmasta, mitä ei ole vielä parannettu. Niitä pidetään usein hyvin syvällä sisälläsi. Kuitenkin sielusi on päättänyt tuoda ne tähän elämään selvitettäväksi, parannettavaksi. Riemuitse siis, kun aloitat positiiviset askeleet näiden vanhojen ongelmien ymmärtämiseksi ja irtipäästämiseksi. Ryhdyt siihen, mitä sovit tekeväsi, ennen inkarnoitumistasi tähän elämään. On tärkeää, että puhdistat säännöllisesti tunnekehoa. Älä anna pelon, katkeruuden tai tuomitsemisen juurtua tunnekehoosi.

Toinen askel

Tunnista. Omista tai heitä pois. Tämä on erittäin yksinkertainen, kuitenkin oleellinen askel tässä prosessissa. Esitä itsellesi tämä kysymys: "Onko tämä tunne minun vai jonkun muun?" Yksinkertaista, eikö vain? Kuitenkin hyvin tärkeää. Annan sinulle joitain esimerkkejä, ystäväni. Onko töissä kyse sinun vihastasi, turhautumisestasi vai jonkun toisen? Onko kyse sinun vai jonkun toisen mielipiteestä? Sinun vai jonkun toisen valinnasta? Onko toinen loukannut sinua teoillaan tai sanoillaan? Siksi kyse on toisen asenteesta tai käyttäytymistavasta, eikö vain? Tunnistaminen. Sinun vai jonkun toisen. Nyt sinun on valittava toimintatapasi. Tallennatko sen - tavallisesti tunnekehoon - vai päästätkö siitä irti? Ole kiltti ja päästä irti.

Kolmas askel

Muunna, muunna ja muunna taas. Tämä on avain selviytymiseksi näinä siirtymäaikoina. Kuten olen sanonut, omista se tai muunna se. Ymmärrä, että kaikki on kokemista. Ymmärrä, että olet nyt lopettamassa kaksinaisuuden kokemista. Vanha karma loppuu nyt. Kaikki uusi karma mitä luot, käsitellään välittömästi. Kyllä, välitöntä karmaa - lopultakin opit kohtelemaan toisia niin, kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Sielueläminen

Ystäväni, näillä yksinkertaisilla askelilla on voima auttaa sinua kovasti kaikilla elämäsi alueilla. Kun värähtelysi nousee, pystyt helposti nappaamaan toisten energioita ja tunteita ympärilläsi. Paljon siitä mitä muunnatte, tulee toisilta - töissä, kotona, liiketoiminnassa. Jotkut teistä ovat nimittäin kehittyneempiä sieluja kuin toiset. Siksi jotkut ovat kykenevämpiä tunnistamaan ja puhdistamaan itsensä helpommin. Kuitenkin näitä kehittyneitä sieluja tarvitaan erittäin paljon nyt maan päällä. Heidän muuntamis- ja puhdistamistyönsä on elintärkeää kaikille maan päällä tässä suuressa muutoksessa, mitä koette.

Jos pystyt noudattamaan näitä suuntaviivoja, jotka annan nyt, koet nopeamman ja tasaisemman sielun tietoisen heräämisen. Koet uuden maapallon ensi askeleet, korkeamman värähtelyn sielutietoisuutesi, sieluelämisen kautta.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >