HomeViestejäLynette Leckie-Clark15.6.2010 - Toinen syntymä

15.6.2010 - Toinen syntymä

TOINEN SYNTYMÄ

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
15.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Olen hämilläni yhdestä asiasta, koska olen vasta heräämässä. Jos valitsemme poluksemme testejä parantamaan sieluamme tässä fyysisessä 3D-kehossa, joka on suunniteltu tätä inkarnaatiota varten, miten ihmeessä voimme myös muuttaa elämämme "ongelmia" heräämällä ja oppimalla kutsumaan Jumalaa sisällämme, kutsumalla korkeamman itsemme opastusta? Jos minä tai kuka tahansa pystyy oppimaan sisäiseen valoon kurkottamisen ja haluaa toisia polkuja tässä elämässä, emmekö silloin saata loppuun niitä oppimistestejä, jotka olimme valinneet? Itken jokaisesta uudesta valoinformaation rahtusesta, jonka opin, mutta kysymykseni saattaa kuulostaa typerältä, kun minulla on vielä pitkä matka jäljellä. Rakastan teitä kaikkia. Nilgun

Minä, Kuthumi, tulen vastaamaan tähän tärkeään kysymykseen. Taas kerran kerron teille, että tulen Jumalan, suuren Yhden, viisauden ja valon kautta. Tulen palvelemaan, kuten myös kirjurini (Lynnette).

Tämä on tärkeä kysymys monille, jotka etsivät valon ovea, uutta tietä eteenpäin. Planeettojen kulkeminen ja pysähtyminen universumissanne, aurinkonne, uusien porttien avautuminen universumiinne ja siksi planeetallenne - kaikki auttavat teitä tässä suuressa transformaatiossa, mitä koette. Ja kyllä, koet sitä nyt lineaarisessa ajassanne.

Huudat sisäistä Jumalaa, korkeamman itsesi kotia, opastamaan. Miten upeaa. Kerron sinulle, että tämä on todellista transformoitumista ja oikea tie. Sillä tämä on kultainen avain selviytymiseesi, kultaiseen tulevaisuuteesi. Kun harjoitat tätä enemmän ja enemmän, siitä tulee ajattelujälkesi normaali reaktio tietoisessa mielessäsi.

Lisäksi tämä harjoitus yhdistää automaattisesti vasemman ja oikean aivopuoliskosi. Alat toimia korkeammasta mielestäsi, minkä kautta valoenergia aaltoilee. Niinpä alat ymmärtää, miten tärkeä tämä korkeampi yhdistymisprosessi on koko olemuksellesi, kun kuljet eteenpäin tätä vuotta 2010.

Kristus-tietoisuuden vuosi

Kun yhdistyt jatkuvasti päivittäisessä elämässäsi korkeampaan itseen, seisot kultaisella ovella - Kristus-tietoisuuden ovella. Eikö tämä ole upea ja ihmeellinen kokemus? Tähän kaikki aiemmat kokemus- ja kaksinaisuuselämäsi ovat johtaneet sinua. Ilon kyyneleet täyttävät silmäsi, kun ymmärrät sinun, pyhän valo-olennon, syvän rakkauden, myötätunnon ja eheyden ja palaat Lähteen valoon kehittämällä Kristus-tietoisuutta. Miten upea ilo. Mikä autuus katsella.

Elämän ongelmat

Tässä tosiaankin muutat elämäsi ongelmia. Sillä nyt alat nähdä kolmannella silmälläsi. Se on intuitiivinen yhteys korkeampaan itseesi, mikä on osa Kristus-tietoisuuden korkeampaa ulottuvuutta. Tämä vuorostaan on osa Jumaltietoisuutta.

Kaikki on yhteydessä. Mikään ei ole erillään. Tämä on vain harhaa, mitä ihminen on ylläpitänyt monia elämiä.

Uskoitte olevanne erillisiä. Te ette ole. Ette ole koskaan olleet. Se oli ihmisen luoma harha. Aivan kuin se harha, että Jumala vaati teitä olemaan köyhä, elämään köyhyydessä ja tekemään työtä pitkiä tunteja. Kaikki harhaa.

Nyt avautuvat uudet silmät näkemään, että teitä rakastetaan mielikuvituksenne ylittävällä tavalla. Uusi ymmärrys antaa selkeyden, että kyse on siitä, miten päätätte käsitellä varallisuutta, työtä, suhteita ja päivittäistä elämää - tämä on oppimista, sielun kasvua. Kyse on ajatteluprosessistanne, reagoinnistanne, myötätunnostanne tässä uudessa ymmärryksessä. Tämä on kultainen avaimenne.

Nollapiste

Kun olette saavuttaneet ymmärryksen nollapisteen, olette ylittäneet kaikki "oppitunnit" - pidän parempana sanaa "kokemukset" - joita on asetettu eteenne tässä elämässä. Vaikka valitsette toisen polun, sielunne opastaa teidät lempeästi oikealle polullenne tässä elämässä. Ja niitä joilla on vahva tahto ja jotka päättävät olla kuuntelematta, tarkkaillaan ja kyllä, rakastetaan, kunnes he palaavat luoksemme. Ollessaan täällä heille näytetään, heidät parannetaan ja he lepäävät, ennen kuin päättävät seuraavasta kokemusmatkastaan.

Katsohan, rakas sielu, olet vastannut omaan kysymykseesi.

Olen sanonut toistuvasti, ettei ole mitään oikeaa tai väärää, on vain kokemista. Kokemuksenne johtavat teidät valoon.

Valon tie on kokea Kristus-tietoisuutena oleminen. Tästä on monia kirjoituksia, opastusta erilaisista puolista. Kerron teille totuuden: tämä sielu on antanut teille avaimen kysymyksessään. Tuo avain on yhdistyä korkeampaan itseenne. Etsikää opastusta aina korkeammalta itseltänne - joka päivä.

Toinen syntymä

Veljeni Jeesus sanoi: "Totisesti minä sanon teille, ettei kukaan voi astua Jumalan valtakuntaan syntymättä vedestä ja hengestä. Teidän on synnyttävä ylhäältä." Joh. 3: 3-8.

Se mitä olen sanonut tänään, opastaa teitä toiseen syntymään - syntymään ylhäältä, Kristus-tietoisuuden kautta valoon.

Olen aina sanonut: "Henkisyys ei ole monimutkaista. Ihminen on päättänyt tehdä siitä sellaista." Tämä sielu joka nöyrästi kirjoittaa "kysymykseni voi kuulostaa typerältä, kun minulla on vielä pitkä matka jäljellä" - ystäväni, tanssi ilossa, juhli sielusi viisautta. Tiedä, että kysymyksesi ruokkii tuhansia ja johtaa heidät kultaisen oven läpi. Sellaisen lahjan olet antanut kanssaihmisillesi tänään. Siunaamme sinua, liitymme suureen juhlaasi ja annamme sinulle tämän meditaation johtamaan sinua valkoisen tulenliekin läpi Jeesuksen siirtymäenergiaan.

Mestari Kuthumi

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >