HomeViestejäLynette Leckie-Clark15.5.2010 - Mitä tapahtuu kun kuolee?

15.5.2010 - Mitä tapahtuu kun kuolee?

MITÄ TAPAHTUU, KUN KUOLEE?

Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
15.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Mestari Kuthumi, voisitko selittää, mitä sielulle tapahtuu sen lähdettyä tästä elämästä ja voivatko rakkamme edelleen nähdä ja kuulla meidät. Ja miten kauan sielu pitää kiinni persoonastaan kuoleman jälkeen ja muistaako se muut menneet elämät ja rakkaat myös niistä elämistä? Kelly L. Kanada

Olen Kuthumi Suuresta valkoisesta veljeskunnasta, Valoneuvostosta. Tulen vastauksena viestintuojani kutsuun vastata tähän kysymykseen sellaiselta, joka haluaa muistaa.

Kiitän tästä kysymyksestä, koska vastaukseni auttaa monia tänä muistamisaikana. Ensiksi minun on selitettävä, että olette kaikki sieluja, kun kuljette ulottuvuuksissa ja suuressa valoverkossa. Olette moniulotteisia valo-olentoja. Keho jota käytätte, on vain päällystakki. Kyllä, päällystakki joka majoittaa koko kehonne, myös voimakeskuksenne ja persoonanne.

Silloin kun vedätte viimeisen hengenvetonne, nousette seuraavalle värähtelytasolle, seuraavaan ulottuvuuteen. Hopealanka joka on pitänyt teitä fyysisessä kehossanne, katkeaa. Ei ole paluuta, kun tämä tapahtuu.

Kohtaatte paljon valoenergiaa ja kaikki aspektinne yhdistyvät tässä kohtaa. Persoonanne muistot yhdistetään sielumuistiinne, akaasisiin tiedostoihin.

Fyysinen keho heitetään pois, sillä sen tarkoitus on täytetty ja fyysinen aine palaa maahan. Mikään aineellinen omaisuus ei voi kulkea mukananne, kun ylitätte rajan. Kaikki jää taakse. Lopultahan olitte vain noiden asioiden suojelija. Omisitte ne vain pienen hetken. Näette nyt, missä aarteenne ovat. Miten paljon valoenergiaa tuotte sielunne mukana? Oletteko varastoineet rikkautenne taivaaseen vai maan päälle?

Ja minäpä kysyn sinulta: "Mitä kutsut taivaaksi? Luuletko sen olevan täällä - minun ulottuvuudessani, kaukana teistä? Ulottumattomissa? Luuletko, että siitä hierotaan kauppoja?"

Ystäväni, kerron sinulle totuuden. Kuuntele sanojani. Taivas on ulottuvillanne nyt - juuri nyt planeetallanne. Teidän ei tarvitse odottaa, kunnes kuolette, ei. Kerron sinulle salaisuuden. Sinä luot oman taivaasi, kyllä tosiaankin. Se on niin. Jotkut teistä ehkä eivät usko minua. Heille sanon: "Avatkaa silmänne, avatkaa sydämenne. Etsikää totuutta."

Taivas ei ole kaukana teistä. Se on todella toisissa ulottuvuuksissa, jotka pystytte luomaan tahdonalaisesti - mutta vain jos sydämenne on avoin ja rakastava ja sieluvalonne on vahva ja säteilevä. Sillä silloin avaudutte ja virtaatte Lähteen kanssa. Voitte siis luoda mitä tahansa puhtaalla halulla, ajatuksella. Sillä täällä ei ole negatiivisia tunteita. Puhuin aiemmin varjoitsestä, viimeisestä voitettavasta haasteesta. Nyt kerron teille palkkioista, kun ylitätte tuon haasteen. Tämä on mahdollista saavuttaa nyt maatasollanne.

Pyrkikää nostamaan omaa värähtelyänne. Sallikaa toisille vastuu itsestään. Kääntykää pois kaikista matalammista värähtelyistä ja tunteista. Kun teette tämän, alatte "varastoida rikkauksianne taivaaseen". Ymmärrätte, että jokainen käyttämänne fyysinen väline on teidän vain jonkin aikaa tehdäksenne matkastanne helpompaa maan päällä.

Ette voi ottaa mitään mukaanne. Siksi vain eläkää rauhassa. Kunnioittakaa kaikkea elämää. Kasvakaa valossa ja totuudessa.

Kun teette tämän, menette transformaatioprosessin läpi. Alatte luoda omaa taivastanne. Kuten olen sanonut aiemmissa opetuksissa, sielussa kuljetettu valo on ainoa energia, minkä tuotte mukananne, kun ylitätte rajan. Tämä on "aarteenne".

Kaikkia muistoja aiemmista inkarnaatioista ja kokemuksista pidetään sielumuistissa. Tähän valtavaan sielukirjastoon pystytte yhdistymään menneiden elämien tulkinnassa. Kuljette myös aikajanoja. Sielu on liikkuva valoenergiamuoto. Siksi voitte helposti matkustaa menneisiin, nykyisiin ja tuleviin vaihtoehtoihin ja kokemuksiin. Tuollaisessa tilanteessa voidaan muistaa rakkaita menneistä kokemuksista tai elämistä - muttei aina. Olette olleet vuorovaikutuksessa monien muiden sielujen kanssa, enimmäkseen sieluperheestänne, eivätkä kaikki voi tulla esiin istunnossa. Jotkut ovat ehkä valinneet jo inkarnoituvansa oppimaan lisää ja laajentumaan.

Kysyt, voivatko ne jotka kuolevat, edelleen nähdä ja kuulla teidät. Vastaus on "tietenkin". Yksi kotiin palaamisen eduista on, että voitte kulkea useimmissa ulottuvuuksissa. Tietysti pystytte vierailemaan aiempien inkarnaatioiden rakkaiden luona, jotka tunnette ja joita rakastatte. Pankaa merkille, että käytän tässä preesensiä. Rakkaus ei lopu, kun kuolette. Se jatkuu. Te jatkatte eri muodossa. Sielu ei koskaan unohda. Siksi sielu voi huolestua, silloin kun rakas on hyvin surun ja kyynelten vallassa sen kuoltua.

Rajan ylittänyt sielu rakastaa edelleen taakse jääneitä eikä se halua heidän olevan surullisia. Niinpä se tulee maisemiin ja usein toivoo energiansa antavan lohtua. Surullista kyllä, monet eivät tiedosta sen läsnäoloa, koska he ovat vielä kykenemättömiä näkemään ja tuntemaan sen olemusta. Vasta sitten kun avaudutte, tutkitte ja opitte avaamaan korkeammat aistinne ja näin astutte valaistumiseen, pystytte näkemään hengen ja kuulemaan ja tuntemaan kuolleet rakkaat sielut.

Ei ole mitään tarvetta pelätä, ei. Kuitenkin monilla on tämä tunne, koska he eivät ole heränneet. Monet kertovat viestintuojani (Lynette) kautta, että he usein tuntevat energiani, läsnäoloni lukiessaan sanojani. He eivät pelkää minua. Ette kuitenkaan pysty näkemään minua - vaikka tiedän joidenkin teistä pystyvän. Kannustan teitä olemaan pelkäämättä muita ulottuvuuksia tai niitä, jotka ovat kuolleet. Saanko myös sanoa, että tietyt tv-ohjelmat jotka dramatisoivat tätä ulottuvuutta, usein lisäävät pelkoa niitä kohtaan, jotka ovat kuolleet. Näiden ohjelmien tekijät todella varastoivat aarteensa maan päälle rahan muodossa. Parhaimmillaan he toki antavat teille esimerkin tästä kaikesta.

Toivon, että vastaukseni antaa monille teistä suurempaa ymmärrystä kuoleman prosessista ja hengestä ja näin lievittää pelkoa.

Kuthumi

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >