HomeViestejäChristina Lunden3.10.2011 - Täynnä valoa

3.10.2011 - Täynnä valoa

TÄYNNÄ VALOA
 
Kirjoittanut Christina Lunden (www.christinalunden.com)
3.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Täytyn valolla tunteellisesti, fyysisesti ja henkisesti."
 
Tietoisina henkiolentoina meitä ei enää johdeta valaistumiseen. Meillä on aina ollut vapaa tahto, mutta erona näissä ajoissa nyt on, että Henki ja karma eivät enää luo polkuamme. Olemme luojia. Kysy siis itseltäsi: "Mitä luon elämääni?"
 
Vastaus voi olla helppo, joten kokeillaan tätä: "Mitä loin elämääni eilen?" Katso itseäsi eilen ja kuuntele itseäsi puhumassa, katsele itseäsi toisten kanssa ja yksin ja vastaa tuohon kysymykseen. Se meillä on taipumusta unohtaa, ettemme luo ainoastaan rukoillessamme. Luomme 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.
 
Enkelit ovat jakaneet, että elämämme luominen on yhtä helppoa kuin puhuminen. Alun affirmaatio on upea sanottavaksi, jos tunnet energiassasi olevan pimeyttä, jos tunnet olevasi fyysisesti väsynyt ja raahaudut tai jos haluat yhdistyä Henkeen selvemmin ja monissa muissa asioissa.
 
Valolla täyttyminen tunteellisesti auttaa sinua tuntemaan olosi kevyemmäksi. Olet luultavasti tuntenut tämän aiemmin pyhässä hetkessä, jonka loit Hengen kanssa rukoillessasi, meditoidessasi tai vain ollessasi. Tunnekehosi täyttäminen valolla voi auttaa sinua näkemään asiat selvemmin ja sitten voit käsitellä elämän tuomia raskaita tilanteita helpommin. Jos haluat tuntea olosi kevyemmäksi tunteellisesti, puhu valoa tunnekehoosi.
 
Valolla täyttyminen fyysisesti auttaa sinua puhdistamaan verta, elimiä, ihoa jne. Sitä parantaminen on. Parantaminen muuttaa sairauden tai pimeyden sisällämme valoksi. Resonoimme enemmän terveyden ja valon kanssa kuin sairauden tai pimeyden. Ajan kuluessa vakuutuimme siitä, että jotain sairautta oli tultava, koska olimme fyysisiä ja erossa Jumalasta, joten aloimme hyväksyä sen. Nyt on aika hyväksyä, että terveydestä tulit ja terveyden voit saada. En usko kenenkään meistä uskovan, että Jumala vilustuu tai on sairas. Jos haluat olla terve, puhu valoa fyysiseen kehoosi.
 
Valolla täyttyminen henkisesti on hyvin, hyvin helppoa. Se on luultavasti helpoin kaikista kolmesta kehosta, koska meillä ei ole vahvaa kiinnittymistä henkikehoon. Olemme kokeneet hyvin paljon tunteellisesti ja tiedämme, miten tavallisesti käyttäydymme. Voimme nähdä ja tuntea fyysisen kehomme, joten joskus on vaikeaa uskoa, että voimme laihtua tai tuntea olomme paremmaksi. Mutta emme voi nähdä tai tuntea henkikehoamme, joten meidän on helpompaa uskoa, että sitä voidaan muuttaa. Jos haluat vahvemman yhteyden siihen, kuka olet henkenä, puhu valoa henkikehoosi.
 
"Olen täynnä valoa tunne-, fyysisessä ja henkikehossani."
 
Tämä affirmaatio muuttaa vähän sävyä. Ensimmäinen puhui valolla täyttymisestä. Se puhuu, ikään kuin se olisi parhaillaan tapahtumassa. Täynnä valoa oleminen puhuu, ikään kuin tietäisit sen, koska puhuit siitä. Voitko uskoa niin paljon?
 
"Olen siunattu valolla kaikilla henki-ihmiskehoni tasoilla."
 
Tämä affirmaato muuttaa sitä vähän eri tavalla. Tässä vahvistat, että valoa täynnä olemine on siunaus. Ja se vahvistaa, että valo virtaa lävitsesi kaikilla tasolla. Siunausten pyytäminen ja siunausten puhuminen itsellesi muuttaa elämäsi.
 
Usko, todella usko, että ansaitset olla siunattu. Pyydä sielusi enkeleitä näyttämään kaikki, mikä voisi pidätellä kaipaamiasi siunauksia tulemasta elämääsi. Tulit valosta. Olemme Jumalan valoa. Emme vain toisella puolella, vaan myös täällä! Kutsu valoa. Ole valoa. Sitten katso muutoksia tunne-, fyysisessä ja henkikehossasi.
 
Olen siunattu kulkiessani rinnallasi ollen valoa,
 
Christina
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >