HomeViestejäChristina Lunden6.12.2011 - Ei ole maailmanloppu

6.12.2011 - Ei ole maailmanloppu

EI OLE MAAILMANLOPPU
 
Kirjoittanut Christina Lunden (www.christinalunden.com)
6.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun marraskuu loppui, maatason yllä oli rauhakerros, minkä monet pystyivät tuntemaan. Se ei tuntunut tauolta kaoottisten aaltojen välillä tai seuraavan aallon odotukselta - se tuntui helpotukselta. Ja voi pojat, tarvitsimme todellakin helpotusta kaikista muuttuvien energioiden ylä- ja alamäistä! Teille jotka seuraatte Äiti Maan fyysisiä muutoksia - se keikkuikin normaalia hitaammin maanjäristyksistä.
 
Nyt joulukuu on täällä ja asiat alkavat taas keikkua. Tämä on ollut kollektiivisen ylösnousemusprosessimme voimakkain vuosi. Kaikkien tapahtuvien muutosten myötä monet käsittävät, että tämä ylösnousemus tosiaan tapahtuu, ettei se ole maailmanloppu, vaan uuden maailman alku.
 
Olemme valmistautuneet tähän ajanjaksoon vuosia. Henki on kehottanut meitä olemaan enemmän valoa kehossa, mielessä ja hengessä. Henki selittää, että tämä tehdään antamalla anteeksi muille ja itsellemme. Kun pystymme antamaan anteeksi täysin, olemme avoin todella rakastamaan itseämme. Joillekin meistä tämä on ensimmäinen kerta, kun tunnemme aitoa rakkautta itseämme kohtaan egon sekaantumatta asiaan. (Kun puhdistat sydämesi anteeksiannon kautta, sydämesi on avoin korkeammalle rakkaudelle, mihin ego ei voi koskea.)
 
Henki on kertonut meille, että me olemme (sielumme) niitä, jotka saisivat aikaan ylösnousemuksen. Valoenergia joka virtaa jokaisen sielun läpi maan päällä, saa tämän tapahtumaan. Jokainen valohitunen auttaa. Maan päällä on 144000 ihmistä, jotka tekevät töitä sitä kohti, että valo virtaa heidän lävitseen jatkuvasti. Sitten kun tämä täydellinen valoenergiamäärä on vakiintunut tänne, tapahtuu ylösnousemus.
 
Miten kauan siihen menee? Niin kauan kuin näiltä 144000 ihmiseltä menee pitää päänsä ylhäällä keskittyen valoon 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Se voi tapahtua koska tahansa nyt tai se voi viedä jonkin aikaa. Meitä vastaan toimivia asioita ovat aika ja väsymys. Kyllä, henki on valmistellut meitä tähän. Ja olemme vastanneet: "Kyllä, haluamme tehdä tämän!" Mutta odotimme sen tapahtuvan heti, kun olimme valmistautuneet henkisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Mutta se ei tapahtunut. Polku ylösnousemukseen on vienyt odotettua kauemmin. Ja ihmiset ovat uupuneita, erityisesti nyt kun ympärillämme on hyvin paljon pimeyttä.
 
Muistutus teille, jotka tiedätte sanoneenne "kyllä!" tähän tehtävään tuoda valoa ylösnousemusta varten: älkää antako ajan uuvuttaa. Teette työtä antaaksenne uskomattomimman lahjan, mitä ihmiset ovat koskaan antaneet ihmisille - uuden elämän. Joka kerta maapallon ylösnoustessa henki on tehnyt sen. Ylösnousemus on meidän tekemämme ja suostuimme tekemään sen! Ystäväni, voi näyttää siltä, ettet tee mitään jokapäiväisessä elämässäsi, mutta sinä teet! Jokainen onnellisuuden, hymyilemisen, rauhassa ja tyytyväisenä olemisen hetki on yksi "valopykälä", mikä virtaa lävitsesi. Tunne tyydytystä vain olemisesta sinä ja tiedä, että teet työtä kohti tavoitetta saada valoa kaikille! Tämä on kollektiiviponnistus. Kun ylläpidät valoa pidempään jokapäiväisissä kokemuksissasi, se tekee helpommaksi viereiselle ihmiselle tehdä se myös.
 
Entä ne päivät, jolloin et tunne valoa? Sitä tapahtuu. Henki pyytää vain, ettet tunne syyllisyyttä noista päivistä. Syyllisyyden tunteminen tai huolen kantaminen noista päivistä tuo yleisenergiasi alas ja on vaikeampaa päästä yhtä korkealle valossa, sitten kun tuo päivä on ohi. Kun seuraavana päivänä heräät, levitä käsivartesi ja kerro itsellesi, millaisen päivän valitset olevan, ja jatka eteenpäin. Henki tukee meitä saattamaan loppuun tämän ihmiskunnan ylösnousemustehtävän. Pyydä, mitä tarvitset tueksesi. Ennen kaikkea, älä anna periksi! Olemme hyvin lähellä!
 
Kuulin nämä sanat eilen radiosta: "Ei ole maailmanloppu. On tuntemasi maailman loppu." Ajattelin, että se oli kaunis tapa kuvata ylösnousemusta. Yhtenä päivänä olemme uudessa maailmassamme ja siinä on kaikki asiat, jotka meille on luvattu - eli mitä olemme luoneet ajatuksissamme ja rukouksissamme.
 
Haluaisitko luoda valoa kanssani? Miten teet sen? Anna anteeksi itsellesi ja toisille. Rakasta itseäsi. Ja ole valo kaikissa asioissa. Olet nyt elämäsi luoja. Luo valoa elämääsi. Jokainen voi tehdä tämän. Se ei vaadi rahaa. Se ei vaadi aikaa. Se vaatii vain ajatuksen ja aikomuksen. Ole valoa ja tunne iloa tietäen, että teet oman osasi ylösnousemuksen luomisessa.
 
Valon siunauksia,
 
Christine
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >