HomeViestejäChristina Lunden2.8.2011 - Rakastava kosketus

2.8.2011 - Rakastava kosketus

RAKASTAVA KOSKETUS
 
Kirjoittanut Christina Lunden (www.christinalunden.com )
2.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Milloin viimeksi kosketit jotakuta? Milloin sinua kosketettiin viimeksi rakastavasti? Kosketus voi olla yksinkertaisesti taputus selkään, käden kosketus tai iso karhun halaus. Suhteissamme on tänä aikana tärkeää muistaa koskettaa.
 
Silloin kun poikani oli pieni, minua kehotettiin koskettamaan häntä, silloin kun halusin puhua hänelle. Koska hänen energiansa oli erilaista kuin minun, tuo kosketus auttoi häntä kuulemaan minut. Kosketin vain kevyesti häntä käteen tai käsivarteen ja aloin puhua ja ero kommunikoinnissamme oli hämmästyttävä! Tyttäreni kohdalla oli päinvastoin. Saatoin olla kotimme toisessa päässä ja hän viimeisteli lauseeni. Teemme sitä edelleen tuhansien mailien päästä toistemme kanssa. Mutta se ei merkitse, etten ollut läheinen poikani kanssa - meillä oli vain erilainen energia ja tarvitsimme tavan yhdistyä. Ja tuo yhteys syntyi kosketuksen kautta.
 
Lapsemme yleensä haluavat kosketustamme pienenä, mutta vanhetessaan ja mennessään kouluun he alkavat työntää meitä pois fyysisesti. Tämä on täydellistä heidän sieluoppitunneilleen, mutta he ovat kuitenkin edelleen lapsia. Joskus vain vakuuttava taputus selkään, käsivarteen tai käteen on täydellistä käymäänne keskusteluun. Tai kenties siinä on paikallaan halaus, vaikkei lapsenne olisi halaajatyyppiä. Pyytäkää omia enkeleitänne ja heidän enkeleitään opastamaan teitä koskettamaan rakastavasti ja sopivasti.
 
Saattaa olla vähän eri asia koskettaa syntymäperheessänne, kun "säännöt" on jo määrätty kasvaessanne. Omassa perheessäni ei halattu varttuessani ja se teki minusta hyvin koskettelevan ystävieni kanssa. Tarvitsin sitä! Mutta perheeni ei vain ollut sellainen. Niinpä jos perheesi on sellainen, meneminen nyt yhtäkkiä koskettamaan heitä ei olisi sopivaa. Tässä tapauksessa kysy enkeleiltäsi, ketä lähestyä ja milloin. Saatat olla samanlainen kuin minä ja kosketella vain ystäviesi kanssa. Se on ok. Jos tulet perheestä, missä olette aina halanneet ja kosketelleet, hienoa. Jatkakaa vain sitä, siunattu ystäväni.
 
Iso asia minkä enkelit haluavat kertoa tästä, ovat rakkaussuhteemme. Niissä kaipaamme kannustusta kosketellaksemme lisää, erityisesti me jotka olemme paria vuotta pidemmässä suhteessa. Muistatteko, millaista oli seurustellessanne? Ette saaneet kosketella tarpeeksi. Nyt se voi olla vain pusu poskelle tai huulille ennen töihin lähtöä joka aamu. Useimmat valotyöntekijät ovat suhteessa hyvin maadoittavan ihmisen kanssa, joka ei kulje tätä polkua. Rakkaamme saattavat kamppailla niiden asioiden kanssa, mitä heidän ympärillään tapahtuu, ja tuoda pelkonsa ja kiihtymyksensä suhteeseen. Jos näin on sinun osaltasi, lisäkoskettelu voi olla vastaus. Mieti tapoja, joilla voit koskettaa häntä arkielämässä. Esim. koskettaminen käsivarteen ohikulkiessa keittiössä. Tai koskettaminen hartioihin hänen ollessaan tietokoneella. Tai voit pitää häntä kädestä, kun kävelette tai istutte katsomassa elokuvaa. Osaat koskettaa. Me kaikki osaamme. Kenties emme ole vain tehneet sitä riittävästi kaiken sen vuoksi, mitä olemme käyneet läpi tässä ylösnousemuksessa.
 
Kokeile tätä hyödyllistä neuvoa, jonka enkelit antoivat minulle suhteeseeni vuosia sitten:
 
"Ennen kuin alat nukkua, nojaudu antamaan suukko kumppanillesi laittaen samalla toisen kätesi hänen sydämelleen ja toisen omallesi. Tämä pitää teidät henkisesti yhdessä koko nukkumisaikanne. (Se yhdistää fyysiset sydämenne, koska kosketat niitä, tunnesydämenne koska suutelet ja henkisydämenne, koska avaudut korkeimmalla ja rakastavimmalla tavalla.) Sitten ennen kuin eroatte aamulla, tee sama juttu. Näet energian pehmenevän ja voimakkaan yhteyden päivän aikana."
 
Näiden viime vuosien läpikäyminen ei ole ollut helppoa. Ja silloin kun olemme olleet yksinäisiä, olemme tienneet, että vain kosketus tai halaus saisi olomme tuntumaan paremmalta. Joskus kuulemme enkeliemme sanovan: "Halaamme sinua!" No, se on upeaa, mutta tarvitsemme jotain muutakin. Tarvitsemme fyysistä kosketusta, koska olemme täällä fyysisessä maailmassa. Tarvitset sitä aivan yhtä paljon kuin perheesi ja ystäväsi. Tämä siunaa sinuakin! Ajattele sitä - milloin viimeksi kosketit jotakuta?
 
Siunausta rakastaviin ja sopiviin kosketuksiin,
 
Christina
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >