HomeViestejäChristina Lunden7.7.2011 - Pystymme tähän

7.7.2011 - Pystymme tähän

PYSTYMME TÄHÄN

Kirjoittanut Christina Lunden (www.christinalunden.com )
7.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei ole helppoa aikaa elää maan päällä. Monet ihmiset kamppailevat vain elääkseen. Monilla ei ole uskoa ja toivoa paremmasta tulevaisuudesta ja jotkut eivät edes usko tulevaan elämään tämän jälkeen. Polkumme risteää joka päivä näiden ihmisten kanssa ja joskus se on epämiellyttävää meille, koska he ovat töykeitä, onnettomia ja/tai kiittämättömiä. Joskus myös tunteitamme loukataan näissä kohtaamisissa. Tätä voi tapahtua paljon, erityisesti silloin kun he ovat perhettä tai ystäviä. On helppoa unohtaa, että meillä on etulyöntiasema tässä elämässä siinä mielessä, että uskomme johonkin suurempaan, mitä silmämme näkevät.

Ajattele hetki tätä elämää ihmisenä ilman uskoa tai toivoa. Voitko kuvitella elämistä näinä aikoina ollen vain ihminen, ei henkinen ihminen. Tunnetko koskaan yksinäisyyttä? Voitko kuvitella, miten yksinäiseltä hänestä tuntuu?

Nämä ovat samoja ihmisiä, joita väitämme haluavamme palvella. Mutta monet meistä ovat saaneet niin riittävästi omista kovista ajoistamme, että rukoilemme nyt tietä ulos täältä ylösnoustaksemme uuteen maailmaan, jotta voimme ohittaa kaikki rumat jutut, joita tässä maailmassa parhaillaan on.

Olemme sieluja, jotka luovat tämän muutoksen, ja olemme aikataulusta perässä. Sydämemme on musertunut monista asioista parin viime vuoden aikana. Pettymykset, turhautuminen ja niiden torjunta, joiden oli määrä rakastaa meitä, ovat tehneet meistä ristiriitaisia halussamme pysyä paikassa, mikä sallii meitä - valonkantajia, niitä jotka yrittävät niin kovasti joka päivä rakastaa toisia - satutettavan niin paljon. Luulimme, että olisimme kaiken hulluuden ja kaaoksen yläpuolella ylösnousemuksen aikana. Ylösnousemusoireet olivat riittävän rankkoja ja nyt meidän on ollut koettava myös kovat ajat! Ja tämän vuoksi olemme suuttuneet Hengelle siitä, ettei se auta meitä enemmän tai ainakin vastaa rukouksiimme päästä pois täältä!

Minulle on näytetty monia visioita viime viikkoina. (Jaan näitä visioita viikoittaisessa internet-radio-ohjelmassani "Angelic Guidance". Jos haluat kuulla niitä, voit kuunnella osoitteessa www.BlogTalkRadio.com/christina-lunden. Ohjelma on nimeltään "Spiritual Update".) Näissä visioissa olemme hyvin voimakkaita! Ja sielumme tietää, mitä meidän täytyy tehdä, mutta vapaan tahdon vuoksi sielumme voi vain puhua meille. Meidän on tehtävä itse työ. En voi sanoa, että egomme menee tielle, koska useimmat meistä ovat ratkaisseet jo tuon ego-ongelman. Näyttää siltä, että koska tiedämme erilaisesta maailmasta, niin fantasioimme siitä ja haluamme sitä, mutta emme tee, mitä tarvitaan sen saamiseksi tänne. Sen ajatteleminen ei saa sitä tapahtumaan. Meidän on toimittava ja toimittava nyt. Tämä maakattila kiehuu kohta yli ja asioista on tullut paljon pahempia, kuin niiden tarvitsi olla, koska maan päällä ei ole riittävästi valoa. Miten voit auttaa?

- Rakasta näitä epärakastettavia ihmisiä, joiden kanssa polkusi kohtaa joka päivä. Sinun ei tarvitse jäädä heidän lähelleen, älä vain ajattele tai puhu negatiivisesti heistä. Äläkä jää kiinni heidän väittelyihinsä. Älä lähetä heille valoa (elleivät he pyydä), koska tämä vain pahentaa tilannetta ja saa heidät käyttäytymään pahemmin lähelläsi.

- Kuuntele paljon! Ei ole paljon sanottavaa tänä aikana. Puhuminen, opettaminen ja jakaminen on myöhempää varten. Tiedät, milloin alkaa puhua. Enkelit kertovat sinulle. Tällä erää kuuntele, kuuntele, kuuntele!

- Jatka puhumista sielullesi ja Hengen enkeleille saadaksesi viimeisintä opastusta. Tällä hetkellä on hyvin hiljaista henkisesti, mutta tiedä, että sitten kun sinulle on jotain sanottavaa, saat viestin! Tehtävänäsi on pitää kommunikointilinjat auki.

- Säteile valoasi kirkkaasti - ylös taivaaseen ja kehosi kautta alas maahan ja sen kautta takaisin taivaaseen. Älä säteile eteesi, taaksesi tai ympärillesi. Jos keskityt valoon, säteile sitä vain ylös- ja alaspäin. (Jos et ajattele asiaa, se virtaa luonnostaan ylös- ja alaspäin.) Tämä auttaa sinua pysymään ulkona negatiivisuuden tutkasta ja antaa Äiti Maalle vapaan ja selkeän pääsyn voimaan aina, kun se tarvitsee sitä, ja antaa Hengelle tarvittavaa valoa muutosten tekemiseen.

Muistakaa, että Henki olisi voinut tehdä tämän ylösnousemuksen ilman meitä, mutta pointtia oli, että olimme edistyneet henkisesti riittävästi tehdäksemme tämän itse. Meitä ei pelasteta. Meidän on läpäistävä tämä testi itse siirtyäksemme seuraavalle tasolle!

Pystymme tähän. Voimme tehdä sen tämän pimeyden kautta ja tuoda maan päälle kirkkaamman valon kuin koskaan ennen. Minä tiedän ja sinä tiedät, että on ollut rankkaa. Siltikin pystymme tähän! Minä uskon. Uskotko sinä?

Olen kanssanne aina,

Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >