HomeViestejäChristina Lunden4.5.2011 - Ylösnousemusmyrskyjä

4.5.2011 - Ylösnousemusmyrskyjä

YLÖSNOUSEMUSMYRSKYJÄ

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.christinalunden.com)
4.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tiedämme kaikki myrskysäistä, mitkä ovat vaikuttaneet maailmaan. Jotkut ihmiset sanovat tätä tapahtuvan aina tietyn ajan kuluttua. Jotkut sanovat tämän olevan maailmanloppu. Ja jotkut uskovat sen olevan katalyytti, mikä aloittaa uuden elämänjakson maan päällä ylösnousemuksen kautta.

Enkelit ovat kertoneet minulle, että näemme uuden maapallon syntyvän. Useimmat ihmiset olisivat samaa mieltä siitä, että syntymä ei ole kaunista, mutta kun vauva on pesty, prosessin aiheuttama tuska häipyy muistoista. Tulee päivä, jolloin myös meidän muistomme näistä kaoottisista ja tuskallisista ajoista häipyvät.

Tällä hetkellä olemme keskellä synnytystä. Pää tulee esiin ja Äiti Maa työntää. Supistusten välillä se rentoutuu ja hengittää syvään. Eikö nämä hetket voi melkein paikallistaa? Ensin on työntävää energiaa, kun ihmiset tuntevat levottomuutta ja kaaosta ikään kuin ilman syytä, erityisesti ne joita edelleen kontrolloi ego. Sitten tulee rentouttavaa ja rauhallista energiaa, mikä näyttää olevan melkein äänetöntä ja paikallaan. (Voimme melkein hukata nämä rauhalliset hetket, jos emme etsi niitä.) Sitten tulee sisäänhengitys, jolloin tunnemme seuraavan työnnön odotusta. Tämä on yksi kerros siitä, mitä tapahtuu.

Kun tilanne tuodaan lähemmäs kotia, muut myrskyt raivoavat. Myrskyjä putkahtaa ihmisen elämään kuin hurrikaaneja, tornadoja, tulivuorenpurkauksia ja ukkosmyrskyjä. Olen havainnut puhuessani valotyöntekijöiden kanssa, että tavallisesti nämä myrskyt eivät ole heidän omassa elämässään, vaan heidän perheensä tai ystäviensä elämässä. Valotyötekijät tuntevat vaikutukset, kun he hyppäävät näihin myrskyihin pelastamaan ja auttamaan ilman kutsua. Silloin kun näin on, autettava sielu reagoi tavalla, mikä tekee asioista vielä hämmentäviä ja kaoottisempia. Toiveena on, että valotyöntekijät pysyvät poissa näistä tilanteista ja antavat tuon sielun tehdä, mitä sen tarvitsee oppiakseen oppituntinsa.

Kävin itse läpi tämän äskettäin. Tiesin olla hyppäämättä jonkun toisen myrskyyn ja onnistuin oikein hyvin kulkemaan korkeampaa polkua puuttumatta jokaisen asioihin elämässäni - paitsi yhden osalta. Halusin niin auttaa häntä! Tällä henkilöllä oli ollut hyvin myrskyisää kaksi viime vuotta ja minulla oli tilaisuus auttaa. Ongelmana oli, ettei hän pyytänyt apuani. Ja joka kerta kun astuin tilanteeseen jonkin ratkaisun kera, se näytettiin toivotettavan tervetulleeksi ja olin onnellinen auttaessani tätä ihmistä tekemään elämästään sitä, mitä hän sanoi haluavansa. Mutta ajan kuluessa tämän ihmisen asiat tulivat pahemmiksi elämän joka alueella. Hän ei tehnyt tarvittavia asioita jatkaakseen positiivisten muutosten vauhtia. Joka kerta kun korjasin tilanteen, missä hän oli, olin iloinen, että tällä kertaa hän pysyisi raiteilla. Mutta niin ei tapahtunut. Sitten tuo henkilö kääntyi minua vastaan ja sanoi, ettei hän koskaan halunnut minua elämäänsä - menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Hän otti rakkauteni ja vapaan jakamiseni ilkeytenä itselleen.

Enkelit puhuivat minulle ja kertoivat, ettei minua ollut kutsuttu auttamaan, vaan sekaannuin sielun oppituntiin. Sanoin niille, etten ymmärtänyt, miksi kukaan ihminen haluaisi kärsiä ja tehdä asioista vaikeita. Enkelit vastasivat, ettemme voi tietää kaikkea, mitä joku ihminen on täällä löytämässä ja oppimassa sielunsa tarkoitusta varten. He sanoivat, että minut työnnettiin pois niin rajusti, koska joka kerta kun astuin mukaan ja tuomitsin, minkä ajattelin olevan parasta tälle henkilölle, se sai hänen sielunsa käymään läpi jotain rankempaa, kuin oli alun perin aiottu. Niinpä ratkaisuna oli saada minut pysyvästi pois tieltä.

Todella sattui kuulla, että tällä henkilöllä oli niin vääristynyt ajatus aikomuksistani. Mutta sitten siinä oli tolkkua, kun vedin haavoittuneen itseni maatasolta henkeen ja tarkastelin tilannetta korkeammalta tasolta. Kuka minä olin tuomitsemaan, mitä tuo henkilö tarvitsi, vaikka hän valittikin elämästään ja eli jatkuvasti draamassa? Kyllä, minulla oli keinot ja tilaisuus auttaa, mutta menin liian pitkälle ja minun olisi pitänyt odottaa, kunnes hän pyysi apua, mitä uskoakseni ei olisi koskaan tapahtunut. Olen antanut anteeksi tilanteelle, tuolle henkilölle ja itselleni ja minulla on myötätuntoa tätä henkilöä ja sitä polkua kohtaan, minkä hän on valinnut itselleen.

Tämä on täysin erilaista, mitä olemme oppineet tekemään 3D-olentoina. Ennen ylösnousemuksen alkamista meitä kannustettiin auttamaan toisia sieluja kykenemällämme tavalla - pyydettiin tai ei. Mutta se oli vain, koska meillä ei ollut silloin henkistä voimaa muuttaa jonkun kokemuksia. Nyt meillä on. Ja meille kerrotaan nyt, että jos valotyöntekijä jatkaa auttamista pyytämättä, lopulta hänen energiansa alenee siihen tasoon, missä hän ei voi tehdä mitään muutoksia toiselle sielulle. Tänä aikana meille kaikille on kriittistä sielumme kokemuksissa saattaa loppuun se, mitä meidän tarvitsee. Useimmille meistä tämä on viimeinen elämämme tällä oppituntiplaneetalla. Valitsemme siirtyä toiseen paikkaan, missä saamme korkeamman ulottuvuuden sieluoppitunteja, kuten myötätuntoa ja rakkautta, muttei unohtamisprosessin kautta, niin kuin tässä maakokemuksessa.

Tässä on toinen näkökulma. Elät elämääsi ja ihana valotyöntekijä tulee polullesi ja pyytämättä auttaa sinua taloudellisesti, tunteellisesti, fyysisesti ja/tai henkisesti. Se on upeaa, eikö vain? Sitten kuolet. Elämäsi tarkastelussa havaitset, että koska tuo henkilö teki sen sinulle, sinun on palattava uudelle kierrokselle maan päälle oppiaksesi viimeisen oppitunnin, joka sinulta meni ohi - kokonainen uusi elämä yhden oppitunnin vuoksi. Tässä olemme nyt. On kriittistä antaa jokaisen sielun valita oma polkunsa. Jos ja kun joku pyytää apua, autamme kaikella, mitä meillä on, jos haluamme ja voimme. Mutta siihen saakka meidän on peräännyttävä, silloin kun joku rakkaamme ja vieras kärsii ja käy läpi tilanteita, joista emme pidä tietämättä, että hänen sielunsa tietää tarkkaan, mitä sen täytyy tehdä oppiakseen tietyn oppitunnin, ja se valitsee aina helpoimman polun ensin. Osa näkemästämme näyttää todella rumalta, kuin synnytysprosessi, mutta se mitä siitä tulee ulos, on kaunis asia.

Joku kysyy: "Mutta koko toiminnassani on kyse ihmisten auttamisesta." Hienoa! Jos joku tilaa ajan, maksaa tai jollain muulla tavalla pyytää apua, kuljet korkeinta polkua heidän auttamisessaan kaikkien henkisten työkalujesi kera. Jos olet kirjoittaja, niin silloin kun joku tulee nettisivuillesi tai blogiisi tai ostaa kirjasi, se osoittaa halua opastukseesi kirjoitusten kautta. Jatka siis kirjoittamista! Yleensä astumme rajojen yli perheenjäsenten ja läheisten ystävien osalta, emme asiakkaiden.

Ympärillämme käy monia myrskyä. Joidenkin näemme tulevan luoksemme tutkassa ja jotkut voimme nähdä henkitutkallamme. Sitten on niitä kertoja, jolloin myrskyt hiipivät yllättämään meidät. Muistakaa, että te ette ole koskaan yksin ja että kaikki mitä olette oppineet vuosien saatossa, on sisällänne henkisessä työkalupakissanne. Enkelit, kaikki enkelimme - riippumatta siitä, voimmeko nähdä tai kuulla heitä - ovat auttaneet meitä vuosia valmistautumaan juuri näitä päiviä varten. Meille tulee lisää läpikäytävää ja intensiivisemmin. Tämän tietäminen etukäteen on siunaus, koska voimme pukea yllemme rintapanssarin, ottaa miekkamme ja nostaa ylös valomme joka päivä odottamatta, että tilanne on vähään aikaan erilainen. Voimme odottaa myrskyjä ja selviytyä niistä liikkumatta, ikään kuin ne olisivat vain tuuli, joka puhaltaa hiustemme läpi. Voimme keskittyä rauhaan ja rakkauteen, mitä luomme elämäämme. Meidän ei ole tarkoitus kokea näitä myrskyjä. Me ylläpidämme energiaa, jotteivät myrskyt pääse hallinnasta ja jotta ne ovat vain sitä, mitä niiden tarvitsee olla ylösnousemuksen saamiseksi tänne.

Minua kannustavat kaikki rakastavat ihmiset, jotka säteilevät valoaan ympäri maailman. Tulemme palvelemaan taas kerran ulkoisemmalla tavalla. Siihen saakka voimme kulkea toistemme rinnalla tukien henkisesti toisiamme, mikä on siunaus, silloin kun yksi meistä tuntee kaiken tämän liian ylivoimaiseksi. Me emme kaikki väsy samaan aikaan, joten on okei olla noita hetkiä. Vain muista, että olemme täällä sinua varten. Ja enkelit ja henki ovat täällä meitä kaikkia varten. Pääsemme läpi tästä ylösnousemuksen myrskyisestä osuudesta ja pian paistattelemme valossa tämän kaiken tuolla puolen.

Minulle on kunnia kulkea rinnallanne.

Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >