HomeViestejäVidya Frazier2.4.2018 - Kärsitkö "ylösnousemusuupumussyndroomasta"?

2.4.2018 - Kärsitkö "ylösnousemusuupumussyndroomasta"?

KÄRSITKÖ "YLÖSNOUSEMUSUUPUMUSSYNDROOMASTA"?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
2.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos olet fyysisesti, mentaalisesti ja tunteellisesti uupunut nykyään, saatat kärsiä ns. ylösnousemusuupumussyndroomasta. Monet meistä näyttävät tuntevan vaihtelevasti uupumusta, kun ylösnousemusprosessi jatkuu.

Siihen näyttää sisältyvän kolmenlaista uupumusta: fyysistä/energiaväsymystä, tunneuupumusta joka johtuu liian paljosta muutoksesta ja epävarmuudesta elämässämme, ja syvää tympääntymistä odottamaan ja odottamaan jotain, mikä ei tunnu oikein tapahtuvan vielä.

Fyysinen ja energiaväsymys

Fyysisen ja energiaväsymyksen jota monilla meistä on vaihtelevasti, voi ymmärtää melko helposti, jos ymmärtää, että galaksin keskusauringosta virtaa parhaillaan voimakasta säteilyä Maata kohti. Se aiheuttaa monia erilaisia oireita ihmisissä, mutta ensisijaisesti väsymystä – erityisesti, jos emme kiinnitä huomiota kehoomme ja anna sille lepoa ja unta, jota se tuntuu vaativan.

Tilannetta voi myös auttaa, kun ymmärtää, että vaikka nämä energia-aallot ovat väsyttäviä ja epämukavia, ne ovat positiivisia taajuuksia, jotka alkavat vähentää fyysisen kehomme tiheyttä. Tätä jatkuu jonkin aikaa, kun kuljemme aina vain nopeammin viidettä ulottuvuutta kohti, jossa kehomme muuttuu lopulta valoksi.

Mentaali- ja tunneuupumus

Toinen uupumuksen syy voi tulla siitä muutosmäärästä, jota saattaa tapahtua elämässä suhteiden, työn, kodin, terveyden tai varojen menettämiseen liittyen. Irtipäästäminen vanhoista tutuista tilanteista ja suhteista voi olla sekä pelottavaa että uuvuttavaa. Ja se voi aiheuttaa suurta epävarmuutta tulevaisuuden suhteen – ja aiheuttaa myös identiteettikriisin.

Kun tähän kaikkeen lisätään se epävarmuus, joka on läsnä maailmassamme tänä päivänä, voi olla vielä suurempaa uupumusta – erityisesti, jos on taipumusta olla empaattinen ja omaksua luonnostaan ympärillä olevien ihmisten pelko ja epätoivo. Ylösnousemus ei ole usein helppo prosessi käydä läpi. Joskus vaaditaan kovaa työtä ja suurta tiedostamista ja valppautta, jos haluaa pysyä tasapainossa.

Tympääntyminen odottamaan ja odottamaan

Huomaan, että on kolmaskin uupumuksen lähde, jonka monet meistä ovat kokeneet – erityisesti ne, jotka ovat olleet hyvin tietoisia tapahtuvan muutoksen suuremmasta kuvasta. Monet meistä ovat olleet tietoisesti henkisellä polulla pitkän aikaa – ja joissain tapauksissa monta vuosikymmentä.

Monet meistä ovat tehneet tunnollisesti sisäistä parantumistyötään ja henkisiä harjoituksiaan jo vuosia ja ovat ehkä osallistuneet myös toisten auttamiseen heidän polullaan. Olemme palvelleet olemalla optimistinen ja myötätuntoinen koko ajan, vakavista takaiskuista huolimatta.

Monet meistä ovat tehneet kaiken tämän ja oivaltaneet samalla, että valtava muutos on tapahtumassa planeetalla ja ihmiskunta on vihdoin viimein löytämässä tiensä viidenteen ulottuvuuteen. Ja tämä saa meidät jatkamaan suuren ilon kera ison osan ajasta. Tuntuu fantastiselta olla täällä – sekä nähdä tämä valtava muutos että osallistua siihen, täyttäen tietyn tarkoituksen.

Ja kuitenkin on aikoja, jolloin tuntuu kestävän hyvin, hyvin kauan, että juuri mikään muuttuu laajasti ja näkyvästi – joko maailmassa tai itsessämme. Vaikka tiedämme, että paljon tapahtuu ja itse asiassa hyvin nopeasti, epäily voi hiipiä sisään ja murentaa kaikki aikeet pysyä positiivisena ja optimistisena.

Se voi tehdä meistä toisinaan myös pettyneen ja katkeran. Itse-epäily, erityisesti yhdessä uuvuttavan odottamistunteen kanssa, voi tosiaankin olla yksi tärkeimmistä tavoista, jolla uupumusta saattaa kehittyä.

Vinkkejä ylösnousemusuupumussyndrooman käsittelemiseen

Jos samaistut mitenkään tähän, tiedä, ettet ole yksin. Ja tuo uupumus on luonnollinen reaktio kaikkeen, mitä tapahtuu ja ei tapahdu näinä siirtymäaikoina ylösnousemusprosessissa. Mutta onneksi on joitain asioita, joita voit tehdä taistellaksesi uupumustunnetta vastaan, kun se uhkaa vallata sinut.

1. Ota aikaa hauskanpitoon. Jos huomaat tulevasi liian vakavaksi elämässä ja keskityt pääasiassa vain siihen, mikä ei toimi ja mikä tarvitsee parantaa, käsitä, miten masentavaa se voi olla. Muistatko hauskanpidon? Muistatko tehdä asioita, jotka tuovat sinulle nautintoa? Muistatko nauraa ja leikkiä?

On todella tärkeää tasapainottaa itsesi toiminnoilla, jotka antavat kaikkia näitä upeita asioita kokemukseesi elämästä. Fyysinen keho voi tuoda suurta iloa ja nautintoa – myös sotkuisessa kolmannessa ulottuvuudessa, jossa edelleen elämme.

Mitä hauskaa teit lapsena? Minkä tekemisestä kehosi nauttii? Jos sinulla on ikääntyvä tai hauras keho, et ehkä pysty tekemään kaikkia noita asioita kovin hyvin enää. Mutta on kenties muita niiden kaltaisia asioita, jotka voivat tuoda sinulle nautintoa ja naurua.

2. Lakkaa odottamasta. Jos oivallat, että ainakin osa sinua on odottanut jotain suurta tapahtuvan – omassa elämässäsi tai maailmassa laajemmin (kuten Tapahtuma, artikkeli 6.3.2018), on tärkeää tiedostaa tämä. Ei ole tietoa, miten pitkään suuriin muutoksiin menee. Useimpiin niistä liittyy vain vähittäistä liikettä positiiviseen suuntaan, ja joskus sen keskeyttää turhauttavat takaiskut ja esteet.

On totta, että asiat ovat ehdottomasti muuttumassa ja Tapahtuma tulee jossain kohtaa lähitulevaisuudessa. Ja tämän tietäminen on upeaa. Mutta sen tai minkään odottaminen voidakseen tuntea elämänsä paremmaksi, ei hyödytä. Elämäsi tapahtuu nyt. Enemmän kuin koskaan on tärkeää elää täysillä elämää, kun se tapahtuu.

Läsnä oleminen – ei vain nykyisyydessä, vaan tässä hetkessä – on aina tehokas tapa kohottaa mielialaa. Jos sinulla ei ole muuta henkistä harjoitusta, tätä kannattaa vaalia. Pysyminen läsnä joka hetki riippumatta siitä, mitä teet tai mitä tapahtuu, on yksi parhaista vastalääkkeistä kaikenlaiseen pahanolontunteeseen, jota sinulla on.

Jos et ole koskaan kokeillut tätä, se saattaa kuulostaa tylsältä. Mutta sitä tehdessään näkee, että se on kaikkea muuta. Jokin voi herätä henkiin tietoisuudessasi … portaali avautuu olemassaolon ikuisuuteen. Tämän myötä voi tulla uskomatonta rauhaa ja kohotusta.

3. Löydä rauha ja uudellenkalibroituminen luonnosta. Nämä ovat aikoja, jolloin luonto voi tarjota meille lohtua ja hyvinvoinnin tunnetta enemmän kuin koskaan. Luontoa ei tunnu paljon vaivaavan, mitä maailmassa tapahtuu. Se vain jatkaa, tekee omia juttujaan ja tuottaa ihmeitä, vuodenaika toisensa jälkeen. Luonnossa on läsnä ilo, myös silloin kun tuuli puhaltaa herpaantumatta ja sade hakkaa. On selvää, että luonnonvoimat osaavat pitää hauskaa.

4. Lakkaa seuraamasta uutisia. On aikoja, jolloin on viisasta olla seuraamatta mitään uutisia, mitä maailmassa tapahtuu tällä hetkellä – valtavirtauutisia tai vaihtoehtoisia uutislähteitä. Useimmiten se voi olla hyvin masentavaa – ja usein ei tiedä varmasti, onko mikään kerrottu edes totta. Voit luultavasti luottaa, että jos on jotain, mikä sinun täytyy todella oikeasti tietää, kuulet tai luet siitä toisilta ihmisiltä, jotka tunnet.

5. Lakkaa etsimästä ulkopuolelta vastauksia tai todisteita muutoksesta. Massiivinen informaatiomäärä osoittaa, että valtava muutos on tosiaankin tapahtumassa planeetalla, ja tämä voi auttaa henkesi pitämisessä korkealla. Mutta luottaminen yksinomaan ulkoisiin todisteisiin vie sinut vain tiettyyn rajaan saakka. On aikoja – enemmän kuin koskaan – jolloin meidän täytyy kääntyä sisäänpäin etsimään vastauksia ja todisteita planeetalla ja itsessämme tapahtuvasta heräämisestä.

Olet luultavasti kuullut tätä vuosia: hae sisältäsi vastaukset. Ja olet luultavasti tehnyt sen – ainakin jossain määrin. Mutta se on helppoa unohtaa. Erityisesti jos olet pettynyt etkä ole tuntenut, että olet saanut oikeasti hyviä vastauksia sillä tavalla. Se voi olla turhauttavaa. Mutta olen havainnut, että vastaukset ovat itse asiassa siellä, jos on valmis sekä olemaan kärsivällinen että luottamaan. Ja jos on valmis tekemään joka kerta enemmän, kuin yrittää vain nopeasti löytää vastauksen.

Vastauksia tulee monissa eri muodoissa. Jotkut ihmiset kuulevat niitä, toiset näkevät kuvia, tuntevat muutoksia kehossaan tai saavat informaatiolatauksen, joka muuttuu jonkin varmaksi tietämiseksi. Tai jokin heidän elämänsä tapahtuma tuo vastauksen. On tärkeää alkaa luottaa siihen, mitä vastauksia tunnut saavan. Kun opettelet luottamaan kommunikointiisi korkeamman itsen kanssa ja toimimaan sen mukaan, mitä vastaanotat, tuosta kommunikoinnista tulee voimakkaampaa ja voimakkaampaa.

6. Virity rakkaus- ja valoaaltoihin, joita jo virtaa sisään. Myös niiden vaikeuksien keskellä, joita ehkä koet ylösnousemusprosessissasi, on hyödyllistä tietää, että nyt on mahdollista virittyä niihin voimakkaisiin valoaaltoihin, joita parhaillaan virtaa planeetalle. Ne tuovat valtavasti energiaa – kaikenkattavaa rakkautta ja sen mukana heräämisen valoa.

Monet meistä kokevat nyt näitä taajuuksia ja kertovat, miten meidät toisiaan valtaa syvä rakkaustunne, johon yhtäkkiä uppoudumme. Nämä aallot ovat enteitä Tapahtumasta, ne ovat ilmentymiä jumalaisen feminiinisyyden virtaamisesta planeetalle. Ja niitä oikeastaan vyöryy sisään nyt. Jos voit tiedostaa tämän ja virittyä niihin, huomaat, että pystyt ratsastamaan niillä vaivattomasti – joskus kokonaisen päivän kerrallaan.

Siis, rakkaat ystävät, tässä on joitain ideoita, joilla leikkiä, jos huomaat itsesi vedettävän syvään uupumukseen tässä kohtaa polullasi. Tiedä, että jossain kohtaa tästä joskus työläästä kiipeämisestä ylöspäin tietoisuudessa tulee paljon helpompaa – ja joskus se yllättävästi muuttuu haltioituneeksi ilolennoksi.

Jatka vain kulkemista eteenpäin, askel kerrallaan. Ja tiedä, että jossain kohtaa katsot taaksepäin matkaasi ja tunnet suurta kiitollisuutta, että olet voinut tehdä sen näinä riemastuttavimpina aikoina Maan historiassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >