HomeViestejäVidya Frazier6.3.2018 - Mikä on "Tapahtuma"?

6.3.2018 - Mikä on "Tapahtuma"?

MIKÄ ON "TAPAHTUMA"?

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
6.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on luku viimeisimmästä kirjastani "Triumph of the Light: Story of Humanity's Enslavement and Impending Liberation". Postaan sen tähän, koska se hahmottelee luultavasti tärkeimmän tapahtuman ihmiskunnan evoluutiossa tähän päivään mennessä. Ja on merkkejä, että se saattaa tapahtua jossain kohtaa hyvin lähitulevaisuudessa.

Sitä on kutsuttu "Tapahtumaksi" ja siihen liittyy tietoisuuden kvanttimuutos, joka vaikuttaa meihin kaikkiin syvällisillä tavoilla, jotka voimme nyt vain kuvitella. Jos olet jo lukenut ja kuullut Tapahtumasta, anna tämän olla yhteenveto ja muistutus itsellesi. Jos et, se voi palvella yleiskatsauksena, jotta voit alkaa tutkia enemmän asiaa itse.

Tapahtumasta tietäminen valmistelee meidät ymmärtämään, mitä tapahtuu, kun se tapahtuu, ja se auttaa meitä myös hyötymään siitä mahdollisimman paljon. Olemme myös paremmassa asemassa auttamaan muita, jotka saattavat olla hämmentyneitä tai peloissaan siitä, mitä tapahtuu.

*****

Tapahtuma – luku 16

Tähän mennessä on jo hyvin selvää, ettei ylösnousemusprosessi ole pelkästään sisäinen muutos korkeampaan värähtelyyn, jonka teemme jokainen yksilönä. Se on ehdottomasti tätä ja jokaisen meistä täytyy käsitellä, mitä se merkitseekin meille henkilökohtaisella tasolla. Mutta ylösnousemukseen liittyy myös prosessi, jonka käymme kaikki yhdessä läpi kollektiivisena ryhmänä. Ja kuten olemme nähneet, tämä prosessi on valtava ja monikerroksinen ja siinä tapahtuu vähitellen asioita eri ulottuvuuksissa.

Ja kuitenkin jotkut sanovat, että tämä prosessi voi pian räjähtää yhdeksi voimalliseksi tapahtumaksi, josta tulee sekä pitkän, pitkän aikakauden loppu ihmishistoriassa että uusi alku. David Wilcock ja kirjailija Gordon Asher Davidson ovat käyttäneet termiä "paljastuspäivä" kuvaamaan tätä tapahtumaa. Cobra on kutsunut sitä pelkästään "tapahtumaksi", termi josta on tullut monien ihmisten suosima.

Paljon siitä, mitä luet tästä Tapahtumaa koskevasta luvusta, saattaa kuulostaa fantastiselta – liian kummalliselta ja kenties liian hyvältä ollakseen totta. Tämä on ymmärrettävää. Mutta kuten aina, kannustan sinua vain ottamaan tämän informaation sisään ja katsomaan, resonoiko se kanssasi mieltä syvemmällä tasolla. Pelkästään sen mahdollisuuden hyväksyminen, mitä Tapahtumasta kuvataan tässä, voi auttaa sinua valmistautumaan siihen, jos se tosiaan tapahtuisi.

Mikä Tapahtuma on?

Sekä Wilcock että Cobra kertovat meille, että Tapahtuma on kollektiivisen ylösnousemusprosessin äkillinen alkaminen. Se ilmentyy galaktisen sykkeen, aurinkotapahtuman myötä, jonka on sanottu tapahtuvan noin joka 26.000 vuosi. Tämä syke vapauttaa sokaisevan kirkkaan valon, joka saapuu suoraan keskusauringosta ja joka on menneisyydessä laukaissut massaylösnousemuksen (kvanttihypyn henkisessä evoluutiossa) maan päällä joka kerta, kun sellainen on tapahtunut.

Muinaistekstien innokas tutkija, Wilcock, väittää, että tätä ilmiötä on kuvattu raamatussa ja zarahustralaisissa, kreikkalaisissa, roomalaisissa ja hinduteksteissä ja 35 muinaiskulttuuria piilotti mytologioihinsa tiedettä tästä syklistä. Hän lisää, että nyt on tieteellistä dataa sekä sisäpiiriläisten todistuksia, jotka tukevat tätä ajatusta auringon syketapahtumasta.

Sekä Wilcockin että Cobran mukaan, tämä galaktinen syke aloittaa aineen, energian, tietoisuuden ja biologisen elämän transformaatioprosessin. Tästä sykkeestä tulevat energiat alkavat virrata kaikkien ihmisten energiakentän läpi selvänä rakkausaaltona. Jokaisella on oma yksilöllinen kokemuksensa parantumisesta, menneisyydestä vapautumisesta ja sisäisestä transformaatiosta. Mutta lisäksi tapahtuu planeetan koko ihmiskunnan yleinen tietoisuuden kohoaminen.

Heti Tapahtuman jälkeen

Cobra selittää, että muutamana ensimmäisenä tuntina aurinkotapahtuman jälkeen, Vastarintaliike ottaa hallintaansa maailman kaikki satelliitit ja tiedonvälitysasemat, minkä myötä voimme saada informaatiota siitä, mitä tapahtuu. Paljastus salaisista avaruusohjelmista ja salaseuran rikoksista lähetetään televisiokanavilla.

Hän väittää myös, että informaatiopaketteja paljastuksista on jo ladattu merkittävien sanomalehtien tietokoneille ympäri maailmaa. On valmisteltu myös videoita. Lisäksi viestejä ilmestyy ponnahdusikkunoina lukemattomille tietokoneille.

Massapidätykset

Monien lähteiden mukaan, näemme hyvin pian Tapahtuman jälkeen myös salaseuran massapidätyssarjan, ja heidät otetaan säilöön ja pidetään siellä oikeudenkäynteihin saakka. Tässä ryhmässä on kummankin poliittisen puolueen jäseniä USA:n kongressissa. Meille vakuutetaan, että heitä estetään enää koskaan pääsemästä valta-asemaan. Gordon Davidson lisää, että sillä aikaa ohjaksissa on yritysjohtajia, oikeushenkilöitä ja armeijaa, vaikka joitain ylimmästä oikeudesta ja muista oikeuslaitoksista poistetaan.

Maailmanlaajuinen valuuttanollaus

Sitten kun massapidätykset on suoritettu, kuuleman mukaan tapahtuu toinen merkityksellinen asia – maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän nollaus. Ryhmä joka tunnetaan "itämaisena allianssina", toteuttaa tämän. Ryhmään viitataan myös "kiinalaisina vanhimpina" – ikivanhoja kiinalaisia sukuja jotka ovat hyväntahtoisuudellaan ja viisaudellaan suunnitelleet rahoitusalan nollausta jo jonkin aikaa ja odottaneet oikeaa ajankohtaa sen toteuttamiselle.

On sanottu, että uuteen rahoitusjärjestelmään sisältyy GESARA-lain ehdot (laki maailmantalouden turvasta ja uudistuksesta). Tämä laki on suunniteltu mm. laittamaan planeetta ja ihmiskunta kestävälle hallintoperustalle ja hyödyttämään kaikkia maailmanlaajuisen valuuttanollauksen kautta. Se laittaa koko maailmantalouden takaisin kultakantaan. Kun se on otettu käyttöön, se vaikuttaa jokaiseen 209 itsenäiseen maahan maailmassa.

Pidätellyt teknologiat vapautetaan

Kun tämä nollaus tapahtuu, vapaan energian teknologioita ja tuotteita julkaistaan vähitellen ja kaikilla on lopulta pääsy luonnollisiin ja uusiutuvin energialähteisiin. Myös muita tärkeitä teknologioita julkaistaan, joita on kehitetty salaisissa avaruusohjelmissa ja joita salaseura on pidätellyt.

Kaikki tämä varmistaa, että tämän planeetan luonnon yltäkylläisyys jaetaan kaikille, ja ekosysteemimme palautetaan lopulta. Aikanaan kun Maa kalibroituu taas alun perin luotuun taajuuteensa, orgaaninen ruoka ja puhdas vesi ovat helposti kaikkien ulottuvilla.

Uusiin teknologioihin sisältyvät ne, jotka antavat parannusta kaikilla tasoilla. Ihmiskunnalla on lopultakin mahdollisuus todelliseen parantumiseen, sekä fyysiseen että psyykkiseen. Erityisesti on ilmeisesti "parantumiskammioita", jotka ovat suuren yleisön käytettävissä. Käymme edelleen läpi ikääntymisprosessin, mutta se on paljon helpompi kokemus.

Sisäinen parantuminen helpottuu

Cobra vakuuttaa, että kun arkontit poistetaan sisätasoilta, niiden puuttuminen ihmissuhteisiin häviää. Monet vanhat konfliktit ja draamat joita nyt on, erityisesti miesten ja naisten välillä, vähenevät ja ehdoton rakkaus vallitsee. Sodat jäävät pois.

Kuitenkin myös Tapahtuman jälkeen osallistumme edelleen henkilökohtaiseen ylösnousemusprosessiimme ja päästämme irti vanhoista kolmannen ulottuvuuden malleistamme. Vaikka Tapahtuma antaa meille kollektiivisen lisäpotkun värähtelyyn, kuulemma vain pieni ryhmä tekee tuolloin täyden ylösnousemuksen viidenteen ulottuvuuteen. Useimmat ihmiset jatkavat ylösnousemusprosessiaan.

Se on kuitenkin paljon helpompaa. Tapahtuman jälkeen on paljon energiatukea galaksin keskusauringosta, mikä auttaa meitä siirtymään 5D-tietoisuuteen. Tapahtuma tekee myös paljon helpommaksi kehittää psyykkisiä kykyjä, kuten telepatia ja selvänäköisyys. Valovoimat antavat opastusta ja ohjeita näistä työkaluista, jotka ovat luontaisia 5D-tietoisuudelle.

Ensikontakti

Meille kerrotaan, että jossain kohtaa kun riittävä määrä ihmisiä pystyy mukavasti hyväksymään totuuden maan ulkopuolisista, olentoja eri galaktisista sivilisaatioista jotka ovat auttaneet meitä vapautumisprosessissa, paljastaa itsensä "ensikontaktina" tunnetussa tapahtumassa. Ajan kuluessa ihmiskunta on lopulta valmis tulemaan kumppaniksi Galaktiseen konfederaatioon ja pystyy olemaan yhteydessä muiden itsenäisten rotujen kanssa ympäri galaksia.

Kaikki eivät ylösnouse

Kaikki eivät kuitenkaan siirry 5D-tietoisuutta kohti Tapahtumassa, kuten saattaa olla ilmiselvää ajatellessamme koko ihmiskuntaa tässä kohtaa. Ennakoitu aurinkotapahtuma vaatii muutosta, joka osoittautuu liian suureksi niille ihmisille, jotka eivät ole valmiita ylösnousemaan tänä aikana. Jos he eivät ole Tapahtumaan mennessä jo lähteneet planeetalta, he lähtevät sen aikana tai pian sen jälkeen. Kuolemassa heidät viedään universumin toiseen osaan, joka toimii edelleen kolmannessa ulottuvuudessa, ja siellä he voivat jatkaa sielukehitystään.

Se on vasta alkua

Vaikka onkin jollain tavoin äkillinen, Tapahtuma ei ole yhtäkkinen taianomainen siirtymä, joka muuttaa kaiken yhdessä yössä. Se on pelkästään vähittäisen prosessin alku, joka johtaa lopulta paljon korkeampaan tietoisuuteen kaikilla ihmisillä ja parempaan fyysiseen, psyykkiseen ja henkiseen elämään. Periaatteessa se on siirtymä 3D-4D-maailmasta 4D-5D-maailmaan.

Jossain kohtaa koko ihmiskunta toimii lopulta 5D-tietoisuudessa. Vaikka se viekin jonkin aikaa, että kaikki tekevät tämän siirtymän, Tapahtuma on alkupotku, joka saa prosessin liikkeelle ja tekee muutoksen tekemisestä paljon helpompaa meille.

Milloin Tapahtuma on?

Tietysti kaikki haluavat tietää, milloin tämä Tapahtuma on. Kukaan siitä puhuvista ei voi antaa konkreettista vastausta, koska hyvin paljon on vielä kehittymässä ja jatkuvasti läsnä oleva vapaa tahto tekee vaikeaksi ennustaa mitään varmasti.

Vaikka hän esittääkin vähän erilaisen skenaarion kuin Cobran paljastuspäivä, Gordon Asher Davidson yhtyy hänen näkemykseensä siinä, että valoallianssit suunnittelevat ja järjestävät kaiken hyvin tarkkaan niin, että muutos on yleismaailmallinen, saumaton ja helposti ihmisten hyväksyttävissä ympäri maailmaa. Hän toteaa, että monet tekijät määrittävät ajoituksen, mm. astrologiset energia-asetelmat, uusien järjestelmien loppuvalmistelu ja valmius käyttöönottoon sekä ihmisten avoimuus ja vaatimus syvälliseen ja aitoon transformaatioon maailmassa.

Näyttää myös selvältä, ettei Tapahtumaa voi olla, ennen kuin valovoimat ovat todella voittaneet – ennen kuin kaikki pimeät, maan ulkopuolisten pyörittämät voimat on täysin poistettu planeetaltamme. On myös välttämätöntä, että se verkko joka kiertää Maata ja pitää meidät karanteenissa, on purettu täysin.

Kuten olemme nähneet, tätä tapahtuu melko nopeasti tässä kohtaa, vuoden 2017 loppupuolella. Lisäksi Cobran mukaan vapautumiseen sisältyy niiden olentojen poistaminen, jotka tunnetaan sisätasoilla olevina arkontteina ja jotka ovat kontrolloineet ihmiskuntaa manipuloimalla – karmaprosessi, implantit ja muu tekoälyteknologia, jota he ovat käyttäneet hankaloittamaan ihmiskunnan henkistä kehitystä.

Yksi Wilcockin sisäpiiriläinen sanoi hänelle: "Tapahtuma jonka odotitte tapahtuvan 2012, tapahtuu todennäköisemmin 2017." Corey Goode toteaa, että hänen informaationsa indikoi sen tapahtuvan luultavammin jossain 2018–2023.

Vaikka se kestää näin kauan, se on ehdottomasti odottamisen arvoinen tapahtuma. Olemme täällä kaikki viidenteen ulottuvuuteen ylösnousemista varten. Muutama vuosi lisää vilahtaa vain ohi, aivan kuten viime vuodet ovat vilahtaneet. Ja kuka tietää? Tapahtuma voisi olla huomenna.

Tunnetko olevasi valmistautunut siihen?

Viitteet:

1. Arr, Dane. “The Event”
2. Carty, Jonathan. “Voice Guided Video to The Event”
3. Cobra. “The Event and The Resistance”.
4. Cobra. “Interview FAQ: The Event”
5. Davidson, Gordon Asher. The Transfiguration of our World.
6. Sumner, Therese Zumi. “The Event Flash – the Galactic Wave of Love”.
7. Wilcock, David. Ascension Mysteries
8. Wilcock, David. “David Wilcock August 21 2017 – UFO Conference | Brand New Disclosure Update”

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >