HomeViestejäVidya Frazier12.1.2018 - Uutisten seuraaminen 5D-linssien läpi

12.1.2018 - Uutisten seuraaminen 5D-linssien läpi

UUTISTEN SEURAAMINEN 5D-LINSSIEN LÄPI

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
12.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos seuraat uutisia päivittäin, sinusta on luultavasti vaikeaa välttää tuntemasta vihaa, masennusta tai pelkoa kuulemastasi – tai kaikkea tätä. Useimmiten se mistä kerrotaan, on jokseenkin järkyttävää tavalla tai toisella.

Ja tilanteen tekee pahemmaksi se, että nämä negatiiviset tunteet todennäköisesti omaksutaan arkitietoisuuteesi, kun elät elämääsi, mikä heikentää koko näkemystäsi elämästä. On vaikea olla sen vaikuttamatta, kun tulee monia raportteja maailman konflikteista, epäoikeudenmukaisuudesta ja korruptiosta.

Miten siis voit edelleen välittää syvästi ja haluta tietää, mitä maailmassa tapahtuu, ja olla kuitenkin joutumatta vedetyksi negatiivisiin tunteisiin ja siihen voimattomuuden tunteeseen, joka niihin usein liittyy?

Se näyttää vaativan tietyn määrän syvällistä ymmärrystä itsestäsi sekä siitä, mitä tapahtuu maailmassa ja miten sinut vedetään negatiivisiin tapahtumiin.

Uskomus myötätunnosta ja kärsimyksestä

Ensinnäkin voi olla hyödyllistä tiedostaa uskomuksensa siitä, mitä älykkään, tietoisen ja myötätuntoisen ihmisen "pitäisi" tuntea kuullessaan kamalista tapahtumista tai maailman olosuhteista, jotka vaikuttavat ihmisiin.

Opimme usein lapsuudessa, että voidaksemme olla hyvä ja myötätuntoinen ihminen, meidän täytyy tuntea syvästi se kärsimys, jota toiset käyvät läpi – tuo kärsiminen tuskissaan olevien ihmisten kanssa auttaa heitä ja tekee meistä jotenkin paremman ihmisen.

Jos tutkitaan tätä uskomusta hetki, nähdään, ettei siinä ole yhtään oikeaa totuutta. Sinun järkytyksesi ja häiriintymisesi ihmisistä jotka näkevät nälkää tai joita pommitetaan, ei itse asiassa auta mitenkään näitä ihmisiä. Eikä myöskään vihasi nykyhallinnon tekemistä päätöksistä muuta tapahtumia.

Tietysti, jos liikutut ryhtyäksesi todella toimimaan ja tuodaksesi helpotusta vaarassa oleville tai kärsiville ihmisille tai tiedät, että voit ainakin yrittää muuttaa vallassa olevien poliitikkojen mieltä, niin kenties. Kärsimyksen tai vihan tunteminen riittävästi, että siirryt positiiviseen toimintaan, voi olla edullista.

Mutta useimmiten ei ole oikeasti juuri mitään, mitä voit tehdä noiden konfliktia Lähi-idässä tai nälkää Afrikassa kokevien hyväksi – tai niiden joihin vaikuttavat jotain maata johtavien ihmisten päätökset. Niinpä vanha syyllisyysehdollistuminen voi tulla sisään, ja tiedostamatta alat kärsiä masennuksesta, vihasta tai pelosta yrityksenä helpottaa tuota syyllisyyttä.

Jos tätä tapahtuu, on tärkeää kysyä: "Helpottaako minun kärsimykseni yhtään planeetan kärsimystä? Palveleeko se mitään positiivista tarkoitusta?" Se ei todellakaan palvele sinua. Se ei edes todista, että olet myötätuntoinen ihminen – etkä tarvitse todisteita tästä. Tiedät olevasi. Niinpä sinun ei tarvitse tuntea epätoivoa, surua tai vihaa toisten puolesta todistaaksesi, miten hyvä ihminen olet.

Keskittyminen sen sijaan värähtelysi pitämiseen korkealla positiivisilla 5D-tunteilla, kuten ilo, rakkaus ja rauha, mahdollisimman paljon näyttää olevan paljon viisaampi ja myötätuntoisempi päätös. Nämä energiat lisäävät positiivisuutta ja toivoa kollektiivitietoisuuteen, mikä vuorostaan auttaa niitä, jotka ovat parhaillaan tuskissaan. Jumalaisen valon pitäminen heille voi myös auttaa, kuten fokusoituneet meditaatiotkin.

Vaikutetaanko sinuun todella?

Toinen lähestymistapa jota voit kokeilla päivittäisten uutisten näkemiseen korkeammassa värähtelyssä, on kysyä itseltäsi: "Vaikuttavatko nämä kamalat asiat, joita maailmassa tapahtuu, suoraan minuun tai elämääni tällä hetkellä?" Joissain tapauksissa vastaus voi olla myönteinen. Mutta useimmiten, jos olet rehellinen, voit nähdä, etteivät ne itse asiassa vaikuta omaan elämääsi.

Saatat väittää, että ne saattavat vaikuttaa joskus tulevaisuudessa, mutta tätäkään et voi oikeasti tietää. Tällä hetkellä vaikutus on täysin mielessäsi – se ei ole totta. Se on jotain, mitä luulet sen voivan merkitä elämässäsi tai toisten elämässä jossain kohtaa.

Siis mikä on surun, huolen tai vihan tarkoitus nyt, kun mitään ei varsinaisesti tapahdu? Näiden tunteiden tunteminen jostain ei estä sitä tapahtumasta. Jos jotain, niin se saattaa aiheuttaa sitä. Niinpä taas kerran, negatiivisten tunteiden kokeminen ei auta mitään. Se pitää sinut vain onnettomana ja jumissa 3D-tietoisuudessa.

Valtavirtauutislähteiden rajoitusten tunnistaminen

Kolmas lähestymistapa uutisten seuraamiseen korkeammasta perspektiivistä on muistaa, että valtavirtakanavien kautta raportoituja uutisia rukataan tavallisesti jatkuvaa negatiivisuutta kohti ("verenvuodatus edellä"). Sillä tavalla ne saavat katsojat tai lukijat pysymään kuulolla – raportoimalla uutisia, jotka pitävät heidät keskittyneenä pelkoon ja vihaan.

Lisäksi et ehkä käsitä sitä, että valtavirtauutislähteet omistaa kourallinen suuryrityksiä, joiden kaikkien ilmiselvä agenda on pitää tietyt eliitit vallassa ja negatiiviset voimat pelissä mukana. Jos tutkitaan asiaa, huomataan, että valtavirtauutisten raportoinnissa on taustalla agenda, joka ei pidä sitä ainoastaan hyvin rajoittuneena, vaan myös vääristeltynä luomaan pelkoa ja voimattomuuden tunnetta ihmisissä.

Tämä saattaa kuulostaa äärimmäiseltä versiolta siitä, mitä valtavirtauutislähteet esittävät, mutta on paljon todisteita, että näin on, ja niitä voi löytää vaihtoehtoisten uutislähteiden kautta internetistä.

Jos katsot, niin näet, että lisääntyvä määrä nettisivustoja ja –videoita antaa paljon laajemman ja täsmällisemmän selostuksen siitä, mitä kansainvälisesti tapahtuu ja mitä tapahtuu kotona paljon sitä pintaa syvemmällä, miltä vaikuttaa valtavirtauutisten kautta.

On totta, että myös nämä vaihtoehtoiset lähteet raportoivat hyvin järkyttäviä uutisia, eivätkä kaikki niistä tarjoa yhtään täsmällisempiä uutisia kuin valtavirtalähteet. Kuten kaikessa näinä päivinä, on tärkeää käyttää erottelukykyä. Ja kuitenkin tutkimisen ja intuitiivisen opastuksen kera voit löytää luotettavia uutislähteitä, jotka voivat tuntua paljon täsmällisemmiltä kuin valtavirtauutislähteet. On kyse aikomuksesta/tarkoituksesta, kun etsit totuutta siitä, mitä oikeasti tapahtuu.

Tapahtumat kääntyvät päälaelleen

Mutta todella tärkeä asia on tämä: sen lisäksi, että tulee tietoiseksi syvemmistä asioista, joita tapahtuu maailmanlaajuisesti, ja näkee, miten kaikessa mitä tapahtuu, on enemmän järkeä, internetistä voi löytää myös raportteja siitä, miten kaikki kamalat asiat joita tapahtuu maailmannäyttämöllä (ja joissain tapauksissa on tapahtunut satoja, jopa tuhansia, vuosia), kääntyvät nyt päälaelleen.

Vähän tutkimalla voi löytää lähteitä, jotka indikoivat, että USA:ssa ja muualla on tiedustelupalveluissa, armeijoissa ja poliittisissa asemissa "valkohattutiimejä". Nämä ovat taistelleet niitä voimia vastaan, jotka ovat kontrolloineet ja manipuloineet ihmisiä pitkän, pitkän aikaa. Ja ne ovat viime aikoina alkaneet menestyä.

On itse asiassa hyvin jännittävää lukea ja kuulla näitä kertomuksia. Saa suuremman kuvan kaikesta, mitä on tapahtunut ja miten asiat alkavat todella muuttua. Kuulee tuhansista julkistamattomista syyteistä, joita on kerääntynyt muutaman viime kuukauden aikana. Kuulee pidätyksistä, joita luultavasti tehdään laajasti. Ja kuulee valtavasta määrästä pidätyksiä, joita on jo tehty maailmanlaajuisesti ihmiskaupassa ja pedofiliassa. Saa myös selville, että poikkeuksellinen määrä suuryritysten toimitusjohtajia on irtisanottu. Jotain suurta on todella tapahtumassa.

Myös valtavirtamedia alkaa paljastaa joitain syvempiä uutisia tässä kohtaa. Ne käsittelevät tutkimuksia seksiskandaaleista ja pedofiiliringeistä Hollywoodissa ja jossain määrin Washingtonissa. Ja tämä on hyvä merkki siitä, että valtavirtamedia alkaa lopultakin paljastaa joitain "oikeita" uutisia siitä, mitä tapahtuu.

Mutta seksuaalinen häirintä on vain jäävuoren huippu. Se on uutinen, joka auttaa ihmisiä vähitellen tottumaan pinnan alla olevaan pimeyteen, jota parhaillaan paljastetaan. Näin he pystyvät käsittelemään jonkinlaisella mielentyyneydellä vielä ne synkemmät uutiset, joita lopulta paljastetaan.

Valtavirtauutiset maan ulkopuolisista olennoista ja ufoista

Valtavirtauutiset alkavat nyt myös kertoa uutisia joistain USA:n avaruusohjelmien salaisuuksista, joita on pidetty vuosia maan ulkopuolisista olennoista ja niistä aluksista, jotka toivat heidät tänne. Tämä uutinen ei ole varsinaisesti uusi, ja siitä on kerrottu vuosia internetissä. Mutta valtavirtamedia raportoi nyt ainakin jotain tästä aiheesta.

Jossain kohtaa täytyy ilmestyä esiin "oikeita" uutisia maan ulkopuolisten olentojen läsnäolosta maan päällä – heitä on ollut vuosituhansia ja he ovat vaikuttaneet merkittävästi ihmiskunnan historiaan ja kehitykseen. Tämä on itse asiassa hyvin jännittävää informaatiota, jota voi myös saada internetistä useista uskottavista lähteistä.

Niinpä vaikka melkein kaikki mitä luemme tai kuulemme tapahtumista geopoliittisella näyttämöllä, on melko pelottavaa ja näyttää kontrolloimattomalta, tässä näytetään esitettävän paljon suurempaa draamaa. Ja paljon positiivisempaa, miltä ehkä näyttää. Kaikesta siitä kuuleminen voi alussa vaatia avointa mieltä ja vähän rohkeutta, mutta loppujen lopuksi se voi olla valaisevaa ja kohottavaa.

Erottelukyvyn käyttäminen

On kuitenkin edelleen tärkeää olla suoraan uskomatta mitään, mitä kuulemme tai luemme mistään tämän päivän uutislähteistä, on lähde sitten valtavirtaa tai vaihtoehtoinen. Meidän täytyy muistaa, että ellei meillä ole suoraa ja henkilökohtaista kokemusta jostain, saamme informaatiota parhaimmillaankin vain toisen käden kautta, ja se saattaa olla hyvinkin vääristynyttä. Niinpä näyttää viisaalta olla ottamatta mitään totuutena pelkästään siksi, että joku kertoo siitä.

Näyttää myös viisaalta pitää mieli avoimena ja olla tietoinen kaikista tiukoista uskomuksista, joita meillä ehkä on, erityisesti polariteettiin ja jakautumiseen perustuvia. Vaikka uskomuksemme saattavat tuntua mukavilta ja "oikeilta" meille, ne eivät ehkä perustu totuuteen. Todellisuudessa mikään mitä nykymaailmassa näyttää tapahtuvan, ei ole selväpiirteistä. Jakautuminen ja erillisyys ovat yleisiä ajattelutapoja kaikkialla, täynnä 3D-mentaliteettia.

5D-tietoisuuden ylläpitäminen

Valotyöntekijöille tuntuu tärkeimmältä säilyttää 5D-tietoisuus riippumatta siitä, mitä tapahtuu, ja tähän sisältyy toiveikkaan ja optimistisen asenteen pitäminen ihmiskunnan kohtalosta, kun planeetta siirtyy aina vain nopeammin viidettä ulottuvuutta kohti. Itse asiassa positiivinen asenne ja optimistiset odotukset ovat 5D-tietoisuuden oleellisia aspekteja.

Voimme seurata uutisia minkä tahansa valitsemamme välineen kautta, mutta meidän ei tarvitse masentua tai suuttua kuulemastamme. Se mitä näemme ja elämme läpi, on todellisuudessa hyvin jännittävä ja toiveikas aikajakso maaplaneetalla.

Viitteitä

Syvempää analyysiä siitä, mitä tapahtuu sen pinnan alla, mitä suurin osa uutislähteistä kertoo meille, sekä jännittäviä uutisia siitä, miten kaikkia niitä jotka ovat mukana korruption ja manipuloinnin aikaansaamisessa, ollaan ottamassa vallasta, voit lukea uusimmasta kirjastani Triumph of the Light.

Esitän kaikki tällä hetkellä tapahtuvat paljastukset ylösnousemusmallin positiivisessa ja kohottavassa kontekstissa ja kuvaan, miten sitä kaaosta ja hullutta mitä nyt on maailmanlaajuisesti, ovat ennustaneet monet lähteet pitkän aikaa. Ja miten se on välttämätön vaihe ihmiskunnan kulussa ylösnousemuksensa läpi viidenteen ulottuvuuteen.

Tässä lyhyt luettelo monista vaihtoehtoisia uutisia dokumentoivista nettisivuista, joita ehkä pidät kiinnostavina:

http://operationdisclosure.blogspot.com/
http://www.theeventchronicle.com/
https://prepareforchange.net/
http://www.stillnessinthestorm.com/
http://www.wakingtimes.com/
https://www.zerohedge.com/
http://www.collective-evolution.com/
http://exopolitics.org/
https://www.naturalnews.com/
http://www.mercola.com/
https://www.veteranstoday.com/

Sinua kiinnostaa ehkä myös kuunnella viimeisin videoni, joka selittää yksityiskohtaisemmin, mitä parhaillaan paljastuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >