HomeViestejäGeoffrey Hoppe - Adamus6.4.2024 - Valaiseminen-sarja, shoud 7

6.4.2024 - Valaiseminen-sarja, shoud 7

Valaiseminen-sarja
SHOUD 7

Adamus Saint-Germainia kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
6.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

[Kanavointia edelsi tämä laulu]

Minä olen mitä olen, täysivaltaisen St. Germainin Adamus.

Tervehdys kaikille. Tervehdys, ja tervetuloa shoudiimme suorana täältä Ahmyo-turvapaikasta Konasta, Havaijilta.

Vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä, kun aloitamme matkamme tähän shoudiin. Aah! Kunnolla syvään henkeä.

Kuten tuossa laulussa sanotaan: ”Odotit vain tämän hetken saapuvan”, ja miten sopivaa. Miten sopivaa. Minulla on leveä hymy tänään, koska oivallan, että tämä on hyvin monien elämien huipennus tällä planeetalla. Jotkut teistä ovat olleet maisemissa Lemurian varhaisajoista saakka, maaplaneetan alusta saakka, ja tässä sitä ollaan mitä uskomattomimmassa ajassa. Tiedän, että tämä on ihmiselle edelleen kovakouraista monin tavoin, mutta kun todella tunnette sitä, kun todella tunnette valoanne, oivallatte, miten pitkälle olette tulleet tässä elämässä. Tiesitte, että olisi rankka elämä. Tiesitte, että olisi haasteita matkalla. Mutta sanoitte: ”Pystyn käsittelemään sen. Pystyn kestämään mitä tahansa.”

Muuten, huomaatte, että minä en ole inkarnoitunut maaplaneetalle (Adamus naureskelee). En tiedä, haluaisinko olla siellä tällä hetkellä. Se on niin täynnä haasteita ja mutkia ja käänteitä ja hämmennystä, ja sitten läpimurtoja. Meillä oli hiljattain täällä ryhmä, juuri täällä Shaumbra-paviljongilla, ja puhuimme läpimurroista, koska tämä on niiden aikaa. Nyt niitä alkaa todella tapahtua enemmän kuin koskaan.

Tiedän, että hyvin monilla teistä pari viime viikkoa on ollut täynnä – joo, täynnä – paljon tunteita, paljon sisäistä stressiä, paljon kyseenalaistamista, paljon ihmettelemistä: ”Mitä ympäri planeettaa tapahtuu tällä hetkellä? Miten ihmeessä – mitä helvettiä? – valollani ei ole ollut vähääkään vaikutusta tällä planeetalla?” Tiedän, että käytte läpi kaikkia omia jossittelujanne ja muutoksianne ja ihmettelyjänne: ”Mitä helvettiä tapahtuu?”

On kyse valosta

Se on oikeasti hyvin yksinkertaista, ja se on melkein huvittavaa, ainakin minusta. Kenties ei teistä vielä, mutta ainakin minusta. Siinä mitä tapahtuu tällä hetkellä, on kyse valosta. Kaikessa. Kaikessa mitä tapahtuu elämässä nyt – kehossanne, tunteissanne, mielessänne – on kyse valosta. On kyse valosta.

Nimittäin, Taivaan risti oli noin vuosi sitten. Tapahtui avautuminen, joka salli valtavan valolisäyksen planeetalle niille, jotka olivat valmiita siihen, ja olette tuoneet sitä itseenne. Samaan aikaan olette säteilleet sitä tai antaneet sen virrata, jossain määrin, ihmiskuntaan, tälle planeetalle. Mutta suurin osa koko tästä ajasta on ollut antaa sen tulla teihin. Antaa sen täyttää kehonne. Antaa kehonne, mielenne, aivojenne rentoutua ja sopeutua tähän uuteen valotasoon, ja paljon siitä on Uutta valoa. Olen selittänyt sitä aiemmin, mutta periaatteessa meillä on klassista valoa ja sitten lopulta siitä tulee Uutta valoa, kun siihen yhdistetään teidän viisautenne.

Teillä on tapahtunut kaikkea tätä nyt. Ei ihme, että joskus teistä tuntuu, että olette hämmentynyt, ylösalaisin, hullu, ja ihmettelette, mitä teidän pitäisi tehdä. Haluan teidän vetävän syvään henkeä ja tuntevan kanssani hetken. Siinä on kyse valosta – kaikessa – tällä hetkellä. Aiemmin olen sanonut, että on kyse Oivaltamisestanne, mutta nyt ylitetään myös se. On kyse valostanne, ja tuo valo on juuri se syy, miksi tulitte tälle planeetalle tänä aikana.

Oivaltaminen on tavallaan selviö. Nimittäin, kuten olen sanonut, kuten Kuthumi on sanonut: ”Olet jo oivaltanut. Nyt käyt vain läpi sitä kokemusta, millaista oli päästä siihen. Miten haluat kokea sen?” Se on tavallaan selviö. En ole huolissani siitä. Nyt seuraava taso on valo. Mitä teette tuolla valolla? Miten se tulee olemukseenne? Miten se alkaa nyt yrittää harmonisoitua fyysisen kehonne ja tunteidenne kanssa?

Siis, tiedän, että hyvin monilla teistä on ollut mielenkiintoista pari viikkoa, erityisesti tunnenäkökulmasta, mutta joillakin teistä se iski kehoon. Siinä kaikessa on kyse valosta. Vuosi annettiin sen tulla sisään. Vuosi imettiin sitä sisään. Vuosi totuttiin siihen omassa kehossanne. Emme voi mennä tekemään kaikkea tätä työtä planeetan hyväksi – ei siinä mittakaavassa jossa aiomme –ennen kuin se on integroitu sisällenne, ennen kuin alatte todella ymmärtää, mitä se on, mitä sen myötä tapahtuu, ja miten sen kanssa työskennellään.

Kuten Cauldre ja Linda mainitsivat avauskommenteissaan, työpajojen fokus, live-työpajojen fokus täällä Konassa, on tällä hetkellä ollut tuon linjan mukainen. Kyse on ollut valosta, tutkien Uutta valoa, ja mielen metafysiikkaa, todella mennen seuraavalle tasolle. Ja olen iloinen – siksi hymyilen tänään – koska silloin kun tulin tänne 2009, en ollut varma, miten pitkälle pääsisimme. Ja nyt saavutamme sen ajan, jolloin puhumme valon henkilökohtaisesta käyttämisestä. Ei vain puhdisteta vanhoja haavoja ja ongelmia, vaan puhutaan valosta, ja samaan aikaan puhutaan uudesta rakkaudesta. Uusi valo ja uusi rakkaus kulkevat käsi kädessä. Ne toimivat yhdessä, ja juuri sitä käytte läpi tällä hetkellä.

Joillakin teistä on ollut tunnepuolen ongelmia muutamana viime viikkona rakkaiden kanssa, koska siirrymme tuolle seuraavalle valotasolle ja Rakkauteen 2.0 tällä planeetalla. Siis, tunnette sen. Se näkyy elämässänne ja ihmettelette – voi, olen saanut shaumbroilta enemmän ”soittoja” parina viime viikkona, kuin voin muistaa pitkään, pitkään aikaan. Enemmän ”myöhäisillan epätoivoa” -tyyppisiä asioita. Ei sellaista, mitä oli ennen, ei niitä vanhoja juttuja joissa oli: ”Pitäisikö minun edes jäädä planeetalle nyt?” tai ”Mistä elämässä on kyse?” Nyt se on kuin: ”Miten käsittelen kaiken tämän? Mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi?” Ja siitä puhumme tänään.

LINDA: Vau.

ADAMUS: Siis, Linda, oletko huomannut mitään, erityisesti parina viime viikkona?

LINDA: Joo, paljon epämukavuutta.

ADAMUS: Epämukavuutta.

LINDA: Joo.

ADAMUS: Se on hyvä tapa ilmaista se – epämukavuutta – koska kun tätä valoa tulee sisään, kun sallitte sen ilmeytyä, se aiheuttaa vähän epämukavuutta fyysiseen kehoonne, jos ei mitään muuta. Sielläkö sinun epämukavuutesi on?

LINDA: Joo.

ADAMUS: Vai onko sitä Cauldren kanssa?

LINDA: Ei, hän on melko ok. Hän on vähän äreä, mutta hän on melko ok.

ADAMUS: Vähän äreä. Joo, no hän soittaa minulle paljon, ja hän on todella äreä. Mutta kyllä, se aiheuttaa epämukavuutta, koska kaikki vanhat systeemit muuttuvat. Niitä muutetaan tällä hetkellä. Siis, on ehdottomasti epämukavuutta.

LINDA: On itse asiassa mukavaa/lohduttavaa kuulla se.

ADAMUS: On mukavaa kuulla epämukavuudestanne. Ehdottomasti.

LINDA: Kyllä.

ADAMUS: No, ainakin tiedät, että on jokin syy, ettei ole kyse vain siitä, että olet tulossa hulluksi, tai teit jotain väärin, tai et pysty käsittelemään sitä. Sinä, te kaikki shaumbrat, käsittelette sen melko hyvin olosuhteet huomioon ottaen. Melko hyvin …

LINDA: Hyvä.

ADAMUS: … koska on sellaista (Adamus naureskelee) muutosta tällä planeetalla, mitä ole koskaan ennen nähty. Käytte läpi täysin uutta ihmisenrotua/lajia tällä planeetalla. Tuota transformaatiota. Kaikkea mikä liittyy tekoälyyn tällä hetkellä. Muistakaa, että aloimme puhua siitä monta vuotta sitten shaumbrojen kanssa, ja nyt se on jokapäiväisissä uutisissa. Se on kaikkialla, ja se jatkuu. Se ei ole mikään villitys, ei lainkaan.

Ja kuten olen suositellut shaumbroille, teidän ei tarvitse ymmärtää tietokoneohjelmointia, mutta tuntekaa tekoälyn ja teknologian energioita – mitä se tekee muotoilemaan uudelleen ihmiskuntaa, mahdollisuuksia mitä sillä on, mutta myös joitain mahdollisia ongelmia.

Cauldre muistuttaa minua asiasta, joka paljastui tällä viikolla. En usko, että sitä edes oli valtavirtauutisissa, mutta oli eräs tapaus, jonka tekninen johtajanne Jorge toi Crimson Circlen henkilökunnan tietoisuuteen, että oli mahdollisuus massiiviseen – miten sitä sanotaan – tietokonehakkerointiin tai -virukseen, joka olisi sulkenut kirjaimellisesti 90 % maailman servereistä, ja se estettiin viime hetkellä. Siitä ei ole tullut aivan vielä suuren luokan uutista, mutta näitä asioita tapahtuu ympäri planeettaa.

Ja Jorge, vastaan sinulle kysymykseen, jonka esitit. Sanoit: ”Oliko valollamme mitään tekemistä sen kanssa, että tuo massiivinen Linux-järjestelmän hakkerointi estettiin?” ja vastaus on kyllä. Viime hetkellä joku sattui huomaamaan pienen oudon koodin ja sai sen kiinni, ennen kuin se lähti ulos. Ja tämä oli suunnitelma, joka oli ollut tekeillä vuosien ajan, hiljaa kulissien takana, aiheuttamaan massiivisen sulkeutumisen. Kyllä, ja Jorgen kysymyksen toinen osa oli: ”Oliko tämä se iso ongelma, josta puhuin?” Ei, ei ollut.

LINDA: Ai.

ADAMUS: Koska on muita ihmisiä. Ihmettelette: ”Miksi joku tekisi sen? Mitä he hyötyvät? Mikä on tuo jännitys? Hyötyvätkö he taloudellisesti? Mikä motivoisi jonkun ihmisen tai ryhmän tekemään sen?”

LINDA: Valta.

ADAMUS: Valta, ehdottomasti. Valta, ja osittain, koska he eivät pysty käsittelemään valoa, jota tulee sisään. Ja sillä kaikella on yhteys. Se on samanlaista kuin valta, mutta he eivät yksinkertaisesti pysty käsittelemään valoa. Ja he tuntevat, että jotain tapahtuu, eivätkä he oikein ymmärrä, mitä se on tai miksi he vastustavat sitä. Mutta vanhat valtaperustat eivät anna periksi, ja niitä puristetaan tällä hetkellä, koska Uutta valoa tulee sisään. Ja taas kerran, he eivät tiedä, että se on sitä, mutta he vain tuntevat, että heidän täytyy puolustaa tukikohtaansa tai valtaansa.

Siis, kaikkea tätä tapahtuu nyt. Ja katsokaa kaikkea, mitä tapahtuu teille, siitä näkökulmasta, että kyse on valosta.

LINDA: Vau.

ADAMUS: Tarkoitan kaikkea. Ei vain vähän siitä. Kaikkea elämässänne nyt – päätöksenne ja valintanne, ongelmat joita on tullut pintaan, irtipäästäminen asioiden vanhasta tekemistavasta ja siirtyminen uuteen, ja erityisesti sellainen, millä on tekemistä rakkauden kanssa. Planeetta – tämä planeetta – on rakkauden planeetta. Täällä se koettiin ensimmäisenä, ja täällä se on ollut osa elämää siitä lähtien. Se on ollut oleellinen osa, mutta sekin muuttuu.

Ja paljon vanhasta rakkaudesta perustui valtaan ja hyväksikäyttöön, ja kuten sanoitte puhuessanne Sexual Energy Schoolista, paljon siitä perustui sukupuoliseen epätasapainoon, energian ja tietoisuuden epätasapainoon. Kaikki se muuttuu.

Pyydän teitä tuntemaan nyt omaa valoanne … omaa valoanne.

(Tauko)

Ja sitä tosiasiaa, että on enemmän valoa. Nimittäin, jos voisitte mitata sen, olisi enemmän valoa. Mutta itse asiassa parempi tapa ilmaista on, että kirkkaampaa valoa, puhtaampaa valoa, raikkaampaa valoa, tulee sisään nyt. Jos tunnette sitä, niin sisäistätte/sopeutatte sitä omaan olemuksenne tällä hetkellä. Ja sitten muistakaa myös hetki, kun tunnette omaa valoanne, että valitsitte olla tällä planeetalla inkarnoituneena tätä varten.

Kyllä, tuntuu vähän epämukavalta, ja toivottavasti siitä puhuminen saa teidät tuntemaan epämukavuutenne mukavammaksi. Mutta se saa teidät tuntemaan epämukavuutta kehossanne, ehdottomasti tunteissanne viime aikoina – olen todella nähnyt sitä – ja perushavainnossa itsestänne. Tuo vanha "Kuka minä olen?” Teillä oli tavallaan määritelmä tai paikka sille – ja se on kehittynyt vuosien kuluessa, mutta ”kuka minä olen?” – ja yhtäkkiä se kaikki muuttuu.

Haluan teidän ymmärtävän, haluan teidän olevan rento epämukavuutenne osalta. Haluan teille olevan ok, että kaikki muuttuu tällä hetkellä. Se on valoa. Olette harjoitelleet tätä varten. Unitilassanne, kokoontumisissamme muissa ulottuvuuksissa, olemme harjoitelleet tätä varten. Ei niin, että tiesimme kaikki yksityiskohdat, mutta harjoittelimme, millaista olisi sallia/päästää enemmän valoa sisään.

Olemme puhuneet muissa ulottuvuuksissa tästä muutosajasta, ja yksi hassuista asioista shaumbroissa on – hassua omituisena, ei huvittavana – että sanotte: ”Pystyn kestämään mitä tahansa. Pystyn käsittelemään mitä tahansa. Voi, älä ole huolissasi minusta, St. Germain. Voin mennä sinne. Minulla on ollut tuhat elämää, ja pystyn käsittelemään tämän”, ja sitten asioista tulee myrskyisiä tosinaan. Silloin vedätte syvään henkeä. Vedätte kunnolla syvään henkeä ja oivallatte, että olette täällä. Olette täällä ehdottomasti täydelliseen aikaan. Sitä varten olette täällä. Päästään nyt eteenpäin tuon valon kanssa työskentelemisen työssä, hauskuudessa, ilossa ja mielihyvässä.

Metafysiikan olennaiset asiat

No niin, joillekin teistä, joille Crimson Circle on uusi, tervetuloa, namaste, ja kaikkia vastaavaa. Tervetuloa. ”Aloha”, sanoo Cauldre. Jotkut teistä ovat melko uusia. Puhumme paljon asioiden fysiikasta tai metafysiikasta, ja olemme puhuneet jo vuosia tietoisuudesta. Se on kaiken ydin. Se on itse asiassa ainoa asia. Se on kaiken ydin, ja tietoisuus on yksinkertaisesti tiedostamista.

Tietousuus tuo elämän elämään. Ilman tietoisuutta mitään ei olisi olemassa. Jos ei olisi tietoisuutta … (Belle alkaa yhtäkkiä haukkua kovaa) Kiitos, Belle. Jos ei olisi tietoisuutta, ei olisi planeettaa. Ei olisi todellisuutta. Myös muissa ulottuvuuksissa täytyy olla tiedostamista tai tietoisuutta. Se ei ole fyysinen. Se ei suurene tai pienene. Se vain on.

Seuraava askel siinä on energia. Energia on tietoisuuden intohimoa ilmaista, tuntea, olla, todella rakastaa itseään. On tämä energiaksi kutsuttu asia, ja se on ainutlaatuista ja itsenäistä jokaiselle. Se ei kuulu johonkin suureen universaaliin energiakenttään. Se on sinun. Ja energia on kommunikointia. Se ei ole voima. Se ei sisällä positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia. Se on yksinkertaisesti sielun harmonioita, sielun laulua.

Sitten kun todella ymmärrät sen, alat ymmärtää, miten kaikki muu toimii sen jälkeen. Jos oivallat, että energia ei ole voima, energia ei ole mitään, mikä läimäyttää sinua päähän tai tule sinulle salamoina tai minään sellaisena. Se on ilmaisua. Se on kommunikointia. Kaikki olemuksessasi kommunikoi kaiken muun kanssa olemuksessasi koko ajan.

Sen jälkeen tulee valo, ja siitä olemme täällä puhumassa tänään ja pitkälle tulevaisuuteen. Valo.

Jotkut ihmiset katsovat valoa fyysisin silmin, valofysiikan tai -tieteen termeillä. Ja modernin fysiikan ja tieteen mukaan valo on fotoneita. Valo on joko aaltomuoto tai hiukkanen. Valo tuo valaisua pimeyteen, pimeälle alueelle. Valo tulee auringosta, ja siinä on sellainen uskomus, että valo tulee auringosta tai muista tähdistä galaksissa, mutta se on valon tieteellinen tarkastelutapa. Se on melkein huvittava, se on niin ikivanha. Valo tulee kaukaa, kaukaa auringon tai tähtien tai jonkin sellaisen takaa. Mutta se on tieteen tapa katsoa valoa, ja se on ok.

Sitten uskonnot – myös new age, joka on uskonto – puhuvat valosta. Ja niille se on pimeyden vastavoima, koska on paljon pimeyttä ja täytyy tuoda paljon valoa sisään. Meillä on ollut tämä taistelu käynnissä niin kauan, kuin voi mitenkään muistaa. Kauan ennen kun Maa edes oli Maa, oli tätä jatkuvaa valon ja pimeyden välistä taistelua, hyvyyden voimien ja pahuuden voimien välistä taistelua. Ja usein sitä ajatellaan polariteettina, negatiivisena ja positiivisena, ja se hajotetaan kaksinaisuudeksi, ja aina vastavoimiksi.

Olisin luullut, että olennot olisivat kyllästyneet tähän vastavoimajuttuun jo kauan sitten. Mutta se on jatkunut ja jatkunut, ja sitä taistellaan edelleen. Ja Tobias sanoi sen monta vuotta sitten: ”Kumpikaan puoli ei voita.” Valo ei kukista pimeyttä, pimeys ei kukista valoa, koska pohjimmiltaan ei ole valoa ja pimeyttä. On vain tarkkailijan mielessä, että on valo ja pimeys.

Voitaisiin sanoa, että haluttiin kaksinaisuus peliin katsomisen vuoksi. Joku sanoisi: ”No, valo voi tietää enemmän itsestään katsomalla pimeyden peiliin”, mutta sitä ei oikeasti tarvita enää. Emme tarvitse kaikkia näitä vastavoimia.

Siis uskonnollisesta näkökulmasta, henkisestä new age -näkökulmasta, valo on hyvyys ja pimeys on pahis. Itse asiassa yhdessä Tobiaksen virstanpylväskanavoinnissa – jos et ole lukenut sitä tai kuullut siitä, etsi se; siitä on kauan – tuossa hyvin lyhyessä kanavoinnissa – lyhyessä, koska Cauldresta tuntui, että hänen täytyi päästä nopeasti ulos huoneesta – Tobias sanoi: ”Pimeys on sinun jumaluutesi.” Se on tuo paikka, jonne viette kaiken roskanne, kaiken karmanne, kaikki asiat joista ette pidä itsessänne – heitätte sen siihen ja kutsutte sitä pimeydeksi. Mutta se on itse asiassa jumaluutenne.

Toisin sanoen, oikeasti ei ole pimeyttä, ennen kuin havaitsette olevan ja alatte käyttää sitä kaatopaikkananne kaikelle sille paskalle, jota ajattelette tehneenne. Se on tavallaan uskonnollinen ja tavallaan new agen näkemys valosta ja pimeydestä, mutta se melko on tietämätöntä, minun mielestäni. Se on tietysti minun nöyrä mielipiteeni.

LINDA: Nöyrä?

ADAMUS: Nöyrä. Kyllä, sanoin ”nöyrä”. Ja puhutaanpa nyt todellisesta metafysiikasta.

Valon metafysiikkaa

Mitä valo on? No, väitän, että valo on kuvittelua. Siinä missä tietoisuus on tiedostamista ja energia on kommunikointia, valo on kuvittelua. Tämä saa teidät ehkä raapimaan päätänne: ”Mitä hän tarkoittaa sillä?” Käytän mielikuvitustani, mutta se on tavallaan aivojeni outo osa, aivojeni päiväunelmointiosa.” Ei lainkaan. Kuvittelu on se asia, joka tuo todellisuuden yhteen, tekee todellisuuden mahdolliseksi. Se käyttää energiaa, ja sitten te tai ns. sielunne tai mestarinne kuvittelee sen. Tuon mestarin ollessa – mestarin, jota joskus kutsutaan ylisieluksi – kaikkien ihmiselämienne huipennus, kollektiivi. He kaikki kuvittelevat. Juuri nyt sielunne kuvittelee. Se käyttää valoa. Se on valoa. Mestari kuvittelee.

Eikä kuvitteleminen välttämättä merkitse – sen ei tarvitse olla halu tai puute. Kuvitteleminen on vain tuntea tietoisuuttanne periaatteessa, todellisuuttanne, kokemuksianne. Ja kun mennään askel pidemmälle, todellinen kuvitteleminen ei tule aivoista tai ns. mielestä. Aivo-mielellä on omanlaisiaan näennäiskuvittelukykyjä, mutta se on suhteellisen rajoittunut siihen, mitä tiedetään menneisyydestä. Kutsun sitä qualiaksi, assosiaatio jostain, mitä tapahtui aiemmin.

Siis mielenne käyttää tavallaan kuvittelun halpaa versiota, mutta se kaikki perustuu sellaiseen, mitä olette nähneet tai tehneet tai kuulleet aiemmin. Se voi tulla iskurepliikistä jossain elokuvassa, tai jostain mitä olette lukeneet, tai henkilökohtaisista kokemuksistanne, ja mieli kuvittelee sen.

Siinä on kauneutta. Haluatte, että mieli pystyy kuvittelemaan. Haluatte, että mieli pystyy ottamaan kaikki tarinat, joita teillä on ollut, ja kuvittelemaan ne eri tavoilla. Ottaa osia tästä tai tuosta, tai kuvittelee uudelleen jonkin tarinan – sanotaan, jokin traumaattisen tarinan elämässänne, ja kuvittelee sen uudelleen. On itse asiassa hyvä mielellenne ja aivoillenne kuvitella jokin entinen elämä, mutta ymmärtää samalla, että tuo elämä on tai ei ehkä ole tapahtunut tällä planeetalla fyysisessä muodossa. Se olisi voinut tapahtua muissa ulottuvuuksissa. Mutta takaisin lähtökohtaan.

Valo on kuvittelua. Sillä hetkellä kun yksilö kuvittelee, energiaa tuodaan esiin ja se transformoidaan valoksi. Ja tuo valo luo lopulta sen, mitä kutsuisitte todellisuudeksi.

Ihminen yrittää kuvitella itsensä rikkaaksi tai kuuluisaksi, mutta yleensä ihminen kääntyy itseään vastaan. Hän tekee omanlaistaan energian syömistä sillä hetkellä, kun hän kuvittelee itsensä rikkaaksi ja kuuluisaksi ja auttavansa kaikkia planeetalla, tai mitä se sattuukin olemaan. Ja seuraavana hetkenä mieli myös vetää esiin kaikki vanhat datatietueet ja sanoo: ”Ei. Sinä olet epäonnistuja. Et pystyisi tekemään sitä, jos yrittäisit. Sinulla ei ole taikuutta. Sinulla ei ole älykkyyttä. Sinulla ei ole rahaa”, mitä ikinä se onkin. Siis kuvitteleminen kääntyy usein itseään vastaan.

Todellinen kuvitteleminen tulee mielen ulkopuolelta. Ja kyllä, ihminen voi tehdä sen, koska teidän ei tarvitse olla mielessä tai aivoissa kuvitellaksenne oikeasti. On jotain sen yli, eikä vain mestari tai sielu, vaan ihmisellä on joitain sen yli. Ja kun enemmän ja enemmän valoa tulee sisään, niin vaikka se tuntuu epämukavalta toisinaan, se tuo myös enemmän mahdollisuutta kuvittelemiseen, rajattomampaan kuvittelemiseen.

Ja sitä tapahtuu tällä hetkellä. Mieli ei aina rekisteröi sitä, koska se on mielen kokemuspiirin ulkopuolella tai sen muistamiskyvyn ulkopuolella. Mutta sitä tapahtuu, ja se aiheuttaa vielä lisää epämukavuutta, koska tiedätte, että jotain tapahtuu. Tiedätte, että se tapahtuu, mutta ette saa oikein selkoa siitä.

LINDA: Mutta kun on jokin tolkku siitä, mitä se on, se auttaa automaattisesti vähentämään sitä ongelmana.

ADAMUS: Voi, ehdottomasti. Ja siksi olen tässä puhumassa siitä tänään.

LINDA: Kiitos.

ADAMUS: Siksi minulle maksetaan isot rahat, tai miksi olen Ylösnousseiden mestareiden klubin puheenjohtaja (Linda naureskelee pehmeästi). Ja lasken leikkiä, ja Cauldre nolostuu joskus, kuten ehkä hänen pitäisikin. Mutta se kaikki on tapa sanoa, että teidän täytyy voida puhua hyvää itsestänne.

Ja ärsytän shaumbroja, koska puhun olevani Ylösnousseiden mestareiden klubin puheenjohtaja – joka todella olen – tai puhun olevani mahtava/suuri. Ja voi, shaumbrat niin nolostuvat. Mutta teidän täytyy voida puhua hyvää itsestänne … koska kukaan muu ei puhu (Linda naureskelee). Ja sitten täytyy voida myös nauraa itsellenne. On itse asiassa hyvin virkistävää ja vapauttavaa, että voi tehdä niin. Siis, takaisin valoon.

Mitä valo on? Valo on kuvittelua. Eikä vain ihmisen kuvittelua, vaan myös mestarin. Ja mestari kuvittelee tällä hetkellä kaikki elämänsä, koska ne kaikki tapahtuvat samaan aikaan – ”aika” ei ole oikea sana – mutta ne kaikki tapahtuvat tavallaan samassa sekvenssissä, samassa piirissä. Siis, kaikki nuo elämät tapahtuvat, ja mestari kuvittelee ne, mukaan luettuna valaistuneet elämät ja lopulta ylösnousemuselämä. Mestari ei ole huolissaan siihen pääsemisestä. Mestari ei ole myöskään huolissaan siitä, miten valoa käytetään, koska no, sitä se tekee parhaiten.

Mestari kuvittelee nyt itsensä ihmisenä, joka tulee ensimmäiseen todelliseen ymmärrykseensä valosta, ja sitä te koette. Mestari ei keskeytä ja sano: ”Tässä on, mitä tehdään. Tässä on, miten se tehdään.” Mutta voitte päästä tuohon Itsen osaan koska tahansa, kuten voitte päästä sieluun. Osa Taivaan ristiä avasi myös nuo ovet. Mutta hyvin harva shaumbra uskaltautuu mielensä tai kehonsa tai hyvin rajoittuneen ympäristönsä ulkopuolelle.

Mutta pohjimmiltaan valo on kuvittelemista. Kuvitelkaa sitä hetki.

(Tauko)

Valo on vain sielun, mestarin ja ihmisen kuvittelemista.

Sanotte: ”Siis, jos sielu kuvittelee ja mestari kuvittelee, miten ihmeessä en saa sen hyötyjä? Miten ihmeessä näyttää siltä, että minulta on estetty se?” No, osittain se on vain vanha, paha tapa, ja osittain koska mestari ja sielu eivät koskaan rasittaisi teitä sillä. Olette siellä kokeaksenne sen itse ihmismuodossa ja ymmärtääksenne, että ihminen on samaa valoa kuin mestari tai sielu, mutta nyt se riippuu teistä. Mitä haluatte tehdä sillä? Mihin haluatte mennä sen kanssa? Miten haluatte tuoda valoa elämäänne?

Ja yksi asia jonka shaumbra tekee välittömästi: ”Tuon sisään valoa ja pelastan maailman.”

LINDA: Hupsis.

ADAMUS: ”Hupsis” on oikein (Linda kikattaa). Iso ”hupsis”. Se valo jota sisäistätte olemukseenne ja säteilette lopulta, auttaa planeettaa. Mutta jos agendanne on pelastaa maailma, olette kus…

LINDA: Kusessa.

ADAMUS: … teillä on ongelmia (Linda kikattaa jälleen). Joo, olette kusessa. Teillä on ongelmia. He eivät halua tulla pelastetuksi. Te ette ole pelastaja. Jeesus kokeili sitä, ja se oli täysin eri tarina. Kuulette häneltä Metaphysics of the Merlin -tapahtumassa, mutta …

LINDA: Vau!

ADAMUS: … teidän tehtävänne ei ole pelastaa maailmaa. Perääntykää! He käyvät läpi juuri sitä, minkä he valitsevat, aivan kuten te kävitte. Perääntykää. Älkää rasittako agendallanne. Ja kuten kerroin teille monta vuotta sitten, sillä hetkellä kuin yritätte pelastaa maailman – toisin sanoen, muuttaa sitä omien havaintojenne perusteella – se yrittää muuttaa teidät. Se on kuin bumerangi – se palaa suoraan takaisin. Siis, tämä valo on teidän. Se on henkilökohtaista. Se on ainutlaatuista. Se on täysivaltaista/itsenäistä.

Siis seuraava kysymys tai aihe on: ”No, miten tätä valoa saa? Meillä on ollut Taivaan risti. Meillä on ollut näitä isoja reikiä taivaassa, ja sitä tulvii sisään?” No, ensinnäkään sitä ei tulvii sisään. Sitä on alkanut tihkua sisään, ja sitten tuo tihku on lisääntynyt nyt enemmän virraksi. Mutta sitä tulee. Miten saatte tätä valoa?

No, ensinnäkin haluan teidän katsovan tarkkaan, miksi haluatte sitä.

Minä tiedän miksi, mutta miksi haluatte sitä? Enemmän valtaa? Toivottavasti ei, koska se vain sattuu. Valo ja valta eivät sekoitu kovin hyvin. Ei lainkaan, ei se valo josta puhun. Niillä jotka käyttävät sitä valtaan, se todella kostautuu. Kenties ei välittömästi, mutta myöhemmin. Ne ovat melkein vastakohdat. Ne ovat melkein kuin öljy ja vesi. Ne eivät sekoitu.

On ollut niitä, jotka ovat yrittäneet saavuttaa valtaa ja sitten myös tehdä noituutta, mustaa magiaa, saadakseen lisää valtaa. Enkä puhu vain maahisista tai noidista metsässä, vaan maailman johtajista, jotka ovat yrittäneet käyttää mustaa magiaa. Se voi onnistua vähän, koska periaatteessa fokusoidaan omaa energiaa. Mutta kun he yrittävät tuoda sisään lisää valoa, silloin se todella sattuu ja räjähtää heidän päälleen. Siis joo, valo ja valta eivät toimi.

Siis kysykää itseltänne, miksi haluatte lisää valoa. Miksi haluatte lisää valoa? Tuntuu hyvältä? Häh, ei aina, erityisesti jos käytte läpi tätä epämukavuusjaksoa tällä hetkellä.

Miksi haluatte lisää valoa?

(Tauko)

No, hyviä vastauksia. Monet teistä saivat sen oikein välittömästi. Valo on enemmän sinua. Se on enemmän Itseä. Se on enemmän syntymäoikeuttanne. Se on olemista kosketuksessa itsenne kanssa. Siinä ei ole kyse vallasta. Siinä ei ole kyse valomiekkanne saamisesta ulos. Siinä ei ole kyse maailman valaisemisesta. Siinä ei ole välttämättä kyse edes tulemisesta valokehoonne. Se on vain enemmän läsnäoloa, enemmän Itseä. Itsen osa joka on ollut eristettynä pitkän, pitkän aikaa, ja nyt se tulee sisään.

Siis, hyviä vastauksia, monilla teistä. Ja monet teistä – kuulin jonkun sanovan: ”En tiedä.” (Linda haukkoo henkeään) Sitä ei sanota täällä Crimson Circlessä. Et sano: ”En tiedä.” Voit sanoa: ”En ole vielä oivaltanut vastausta. Olen pääsemässä siihen.” Mutta ”en tiedä” virittää mielen ansan sinulle, ja sitten et tiedä. Tarkoitan, että energia on melko kirjaimellista: ”Okei, et tiedä.”

Siis, miten saatte valoa? Ja sanon ”enemmän”, mutta kyse ei ole oikeasti määrästä. Se on vain … valaistusta. Se on kirkkautta. Se on puhtautta. Siis miten saatte sitä? Kysyn kaikilta teiltä.

Aa, hyvä, hyvä, hyvä! Meillä on joitain erinomaisia shaumbroja täällä tänään. Salliminen! Ehdottomasti. Sallitte sen. Ette pakota sitä. Ette yritä ihmisaivoillanne selvittää, miten saatte enemmän valoa sisään muista ulottuvuuksista. Ette rukoile sitä. Ette ano sitä. Ette kärsi enemmän. Teidän ei pitäisi kärsiä enemmän – jotkut teistä kärsivät – ajatellaksenne, että ansaitsette tuon valon. Ei lainkaan. Pelkästään sallitte sen. Vedätte syvään henkeä ja vastaanotatte valoa. Se on siinä. Se on jokseenkin noin yksinkertaista.

Aivot keskeyttävät ja sanovat: ”Teenkö oikeasti mitään?” No, kyllä teet, koska sanoit: ”Sallin enemmän valoa. Suu kiinni, aivot. Kyllä! Miksi kyseenalaistatte minut koko ajan, aivot? Mitä tapahtuu? Sallin enemmän valoa.” Siis, otetaan hetki tehdäksemme juuri niin.

Vedä kunnolla syvään henkeä … ja salli. Pum! Se on siinä.

Salliminen tarkoittaa, että tavallaan avaudutte. Laskette alas esteet, suojat, kyseenalaistamisen, ja kaiken vastaavan. Vain sallitte. Se on mieletöntä. Tarkoitan, ettei teidän tarvitse käyttää aivojanne. Vedätte vain syvään henkeä, ja sallitte, ja tuota valoa tulee sisään. Tuota valoa tulee kehoonne, mieleenne, aivoihinne, todellisuuteenne.

Ja taas kerran, jos tunnette tätä, valo on kuvittelemista.

Jos toisitte vain lisää kuvittelemista/mielikuvitusta, mitä se merkitsee? Mitä se merkitsee? Enemmän kuvittelua, eikä vain sellaista päiväunelmoinnin tyyppistä kuvittelua tai unenomaista kuvittelua, vaan enemmän mahdollisuuksia. Enemmän mahdollisuuksia. Murtautuen ulos vanhoista urista, murtautuen ulos rajoituksista. Voitte kuvitella nyt, olette vapaa kuvittelemaan, mitä haluatte, koska on enemmän valoa. Ja kun kuvittelette, kun tunnette sitä ja kuvittelette, sitten se alkaa muotoutua todellisuudeksi jossain kohtaa. Voitte olla tässä kuvitelmassa. Ette vain kuvitella sitä, vaan kirjaimellisesti olla siinä.

Teidän ei tarvitse kuvitella olevanne nuori tai varakas tai mitään sellaista. Kuvitteleminen on enemmän sellaisia asioita kuin ilo. Kuvitelkaa ilo. Kuvitelkaa mielenrauha.

Meillä on ollut erinomaisia kokoontumisia viime aikoina täällä, ja olemme tehneet tätä. Kuvittelimme ns. laajemmin, avoimemmin. Eikä teidän tarvitse täyttää yksityiskohtia. Teidän ei tarvitse alkaa kuvitella, että autonne toimii, tai talonne on ok. Teidän ei tarvitse tehdä sitä. Siinä kohtaa energia tulee mukaan ja pitää huolen niistä. Vaan kuvittelette juuri sellaisen elämän – tunnette juuri sellaisen elämän, jonka haluatte – ja sitten elätte sen ja olette se.

Valovaikutukset

Siis, juuri nyt tulee aika, jolloin on enemmän valoa – enemmän valoa planeetalla käytettävissänne, enemmän valoa tulee sisään – ja se aiheuttaa vähän epämukavuutta. Ja se aiheuttaa halkeamia koko vanhaan järjestelmään, alkaen teistä itsestänne. Halkeamia kehoonne. Halkeamia mieleenne, aivoihinne. Halkeamia todellisuushavaintoonne. Voitte melkein tuntea, kuin teillä olisi näitä seiniä sisällänne, ja ne alkavat nyt halkeilla. Halkeamia tunnevakaudessanne. Halkeamia fyysisessä kehossanne. Kun valoa tulee sisään, se aiheuttaa lisää halkeamia.

Halkeamia on, jotta valoa voi tulla sisään. Valo ei yritä tarkoituksella hajottaa teitä, mutta vanhassa järjestelmässä täytyy olla halkeama, jotta tuota valoa voi tulla sisään. Ja sitten kun sitä tulee, sitä alkaa valua sisään, se alkaa virrata ja muuttaa paljon asioita noissa vanhoissa järjestelmissä.

Se sallii teidän myös alkaa – se muuttaa havaintoanne, ja pohjimmiltaan se merkitsee ajattelutapanne muuttamista. Muuttaa sitä pelokasta tapaa, jolla olette saattaneet ajatella, tai rajoittunutta tapaa jolla olette saattaneet ajatella. Valoa tulee sisään, ja se tekee niin. Ei voimana, vaan lahjana. Valoa tulee sisään, ja se auttaa vapauttamaan teidät juuri niistä asioista, joista olette yrittäneet päästä eroon pitkän aikaa. Ja samaan aikaan valo valaisee myös valokehon, joka on jo siinä.

Valokeho on ollut tavallaan sinetöitynä, laitettuna pois, mutta se on aina ollut siinä. Valokeho teki niin, jotta voisitte kokea enemmän fyysisen kehon. Mutta nyt halkeamia kehittyy tuohon valokehon koteloon, jotta tuo valo voi tulla läpi. Tuo valo sisäisestä valokehostanne.

Siis kyllä, ikään kuin halkeilette tällä hetkellä. Mutta kun oivallatte miksi, oivallatte sen olevan hyvä, mitä se tekee, ja oivallatte, että se on osa luonnollista prosessia, se ei ole niin pelottavaa. Ja taas kerran, kaikki se mistä puhun tässä, liittyy teihin. Älkää rasittako sillä muita ihmisiä. Älkää pakottako muita ihmisiä osallistumaan siihen. He saattavat päätyä osaksi sitä, mutta älkää vaatiko, että jos te käytte läpi tätä prosessia, teidän täytyy sisällyttää mukaan lapsenne tai rakkaanne tai mitään muuta. Se on hyvin kaunis ja henkilökohtainen asia.

Siis, tuntekaa sitä hetki.

(Tauko)

Kaikki alkaa halkeilla, ja tarkoituksena on, että valoa virtaa läpi.

Järjestelmät jotka ovat olleet paikoillaan, henkilökohtaiset järjestelmänne jotka ovat olleet paikoillaan pitkän aikaa, alkavat halkeilla. Ja valoa voi virrata läpi.

Halkeileminen on paljon parempi kuin räjähtäminen, hajoaminen. Nimittäin kehitätte vain näitä pieniä hiushalkeamia vanhaan järjestelmään, ja valoa voi virrata suoraan niistä läpi. Ja sitten ne muuttuvat suuremmiksi halkeamiksi, ja melko pian se hävittää kaikki vanhat kotelonne – uskomukset, kaavat, vankilat joihin olette laittaneet itsenne, ansat. Ja juuri sitä valo tekee juuri nyt. Juuri nyt.

Vedetään kunnolla syvään henkeä ja tunnetaan sitä. Halkeilette, jotta valoa voi virrata sisään. Se on hyvä asia. Teillä ei ole hermoromahdusta, vaikka siltä saattaa tuntua, tai fyysistä, tai – joillakin teillä viime aikoina – tunnepuolen romahdusta. Annatte vain tuon valon tulla läpi nyt.

Joo, se voi olla rankkaa keholle ja rankkaa mielelle, ja erityisesti tällä hetkellä tunteille. Ja annatte sen vain tapahtua.

Siis, vetäkää kunnolla syvään henkeä tässä kohtaa.

(Tauko)

Sisäinen valo

Siis, on sisäistä valoanne, ja olemme puhuneet sisäisestä kuvittelemisestanne. Tämä on juuri se asia, joka tulee todella etualalle nyt. Eikä teidän tarvitse tehdä työtä siihen. Teidän ei tarvitse muuttaa sitä prosessiksi tai tehdä pitkiä rituaaleja siihen. Sallikaa se vain. Tietäkää, että se tapahtuu. Ja se mitä sen myötä tapahtuu, vaikuttaa ensisijaisesti valokehoonne. No, se vaikuttaa moniin alueisiin, mutta valokeho on yksi.

Valokehonne on ei-fyysinen asia. Sen muoto ei ole kuin fyysinen keho tai piparkakku-ukko/taikinapoika tai mitään sellaista. Valokehonne on ilmiasu teistä, tarvitsematta olla fyysinen keho.

Tuntekaa sitä hetki. Valokeho on kuva tai kuvitelma Itsestä fyysisen kehon ulkopuolella.

Sillä ei tarvitse olla lainkaan fyysisiä ominaisuuksia, eikä se ole oikeasti säteilevää valoa. Ei oikeasti, mutta voitte kuvitella sen niin. Se on te itse inkarnoitunut, muttei vielä fyysisessä muodossa. Voitte olla inkarnoitunut, voitte olla olemassaolossa, ja tuossa olemassaolossa voi lopulta olla aika- tai paikkatekijä, jos haluatte. Mutta se voi olla vapaa ajasta ja paikasta. Tämä on juuri se asia, joka sallii teidän olla tässä ja missä tahansa samanaikaisesti.

Valokehossa ei ole etäisyyttä pisteiden välillä. Sillä hetkellä kun kuvittelette, olette siellä. Tiedän, että monet teistä haluavat teleportoida itsensä täältä planeetan toiselle puolelle. Se on vaikea tehdä fyysisessä kehossa, monista syistä. Mutta valokehossanne olette jo siellä. Tämä voi edetä siihen pisteeseen, jolloin voitte kuvitella selkeästi fyysisen kehonne ja olla planeetan toisella puolella, mutta ette ole oikeasti fyysisessä kehossa. Olette kuvitteellisessa fyysisessä kehossa, mutta ei fokusoiduta siihen. Se on lasten leikkiä. Meillä on paljon muita asioita tehtävänä.

Siis, aluksi tuolla sisäisellä valolla, jota olette tuoneet sisään enemmän ja enemmän tämän viime vuoden – rakentaen perustaa, täyttäen lisää ja lisää, asettuen siihen, totutellen siihen, ymmärtäen sitä, integroiden sen nyt kaikkiin osiinne, ja sitten pirskottaen siihen viisauttanne – on dramaattinen vaikutus valokehoonne. Siinä määrin – epäröin aina laittaa jonkin päivämäärän, mutta melko pian. Siinä määrin, että melko pian pystytte samaistumaan valokehoonne. Kenties ette näe sitä silmillänne, mutta tiedätte, että se on siinä. Se on läsnä. Sillä ei ole välttämättä painoa, ettekä katso peiliin sanoen: ”Ai! Siinä on valokehoni. Voi, minun täytyy laittaa valokehoni dieetille.” Se on ihminen. Mutta teillä on tietoisuus valokehonne läsnäolosta.

Ja tuon tietoisuuden myötä sillä on vaikutusta fyysiseen kehoonne, koska ensinnäkin oivallatte, että te ette ole todellakaan fyysinen kehonne. Toiseksi, fyysinen kehonne alkaa ottaa itselleen valokehon ominaisuuksia. Sellaisia ominaisuuksia, kuin kehonne paljon mutkattomampi kommunikointiverkko. Kyky nähdä ilman silmiä – nähdä, olla tietoinen – tarvitsematta fyysisiä silmiä. Valokehon myötä kyky, ettei tarvitse syödä, ellette halua syödä. Valokehon myötä – jotkut teistä taputtavat erityisesti tälle – voitte syödä kaiken, mitä haluatte, ja valokeho osaa virrattaa ulos energiat, joita fyysinen keho ei käytä. Siis, paljon tapahtuu tällä hetkellä noilla syvillä tasoilla, ja siitä syystä jollakin teistä on kohtalainen määrä kipua ja kehosäätöjä tällä hetkellä.

Sisäinen valo vaikuttaa dramaattisesti myös mieleen ja ajatuksiin ja aivoihin. Aivot ovat tietysti tuo fyysinen juttu päänne yläosassa. Siellä ei ole oikeasti ajatuksia. Se on tavallaan iso massa eräänlaista prosessoria. Siinä on kaikkia noita hermosoluja, ja kaikkia synapseja tapahtuu koko ajan. Se on melkein huvittavaa, miten vanha ja vanhanaikainen se on. Se on kuin yrittäisi tuoda nyt höyrykoneen pyörittämään tietokonetta. Se on tavallaan vanhaa teknologiaa.

Sitten on mielenne. Mieli ei ole aivoissa. Se ei ole missään ajassa ja paikassa, ja tämä on sen kauneus. Mutta mieli on se, joka muodostaa ajatukset, uskomukset ja havainnot todellisuudesta. Mieli on se, joka määrittää, miltä todellisuus näyttää, mutta siihen vaikuttaa usein – tai vaikuttaa raskaasti – sellaiset asiat kuin massatietoisuus ja hypnoosi. Mutta se valo jota teillä on sisällä, alkaa vaikuttaa aivoihin, ajatuksiin, ja siksi jotkut teistä eivät voi muistaa paskaakaan. Ette voi muistaa mitään. Ja välittömästi tyypillisenä shaumbrana sanotte: ”Voiih! Mikä minussa on vikana? Minusta on tulossa vanha, ja olen varma, että minulla on Alzheimerin tauti.” Ei ole, ellette halua sitä.

Mutta tällä hetkellä koko ajattelutapa muuttuu niin, ettei se ole lineaarinen prosessi. Se ei perustu vain menneeseen tai qualiaan. Se ei ole välttämättä loogista, jos sen ei tarvitse olla loogista, kuten autoa ajaessa. Teistä tulee paljon intuitiivisempi. Vastauksia tulee paljon nopeammin. Teidän ei tarvitse käydä läpi hyvin mutkikasta prosessia aivoissa saadaksenne asioista selvää.

Jotkut kutsuisivat sitä luovaksi mieleksi, koska te olette luoja – ei luova vain esim. piirtämisessä tai maalaamisessa, vaan te luotte. Siitä syystä kutsun sitä luovaksi mieleksi, jumalaiseksi mieleksi. Se on paljon tehokkaampi. Se on hyvin paljon tehokkaampi kuin ihmisaivot ja ihmismieli. Se on paljon vapaampi. Ja koska se imee nyt enemmän ja enemmän valoa, on enemmän ja enemmän kuvittelua/mielikuvitusta.

Se on haaste joillekin teistä, koska olette rajoittaneet kuvitteluanne. Annatte itsenne kuvitella vain sen, minkä ajattelette voivanne ilmentää, minkä ajattelette voivanne tuoda todellisuuteen, koska muuten se oli vain hyödytöntä kuvittelua. Tai muuten se oli turhauttavaa, koska kuvittelitte jotain eikä sitä sitten tapahtunut. Siis tavallaan luovuitte kuvittelemisesta, mutta nyt se tulee takaisin valon myötä. Ei ole vain tämän elämän, tämän ulottuvuuden kuvittelemista, vaan on kyky kuvitella myös muita ulottuvuuksia.

Ja taas kerran – alleviivatkaa se kunnolla – tämä kaikki on luonnollista. Älkää tehkö työtä siihen, koska silloin olette suoraan taas lähtöruudussa, aivojen ja mielen yrittäessä selvittää tätä kaikkea, eivätkä ne pysty. Tämä on valoa, teidän valoanne, ja se on kuvittelua.

Siis, kaikkea tätä tapahtuu nyt. On vienyt vuoden Taivaan ristin jälkeen tuoda sisään tuota valoa, sisäistää se, tutustua siihen ja tottua siihen. Ja nyt meidän on aika alkaa käyttää sitä. Itse asiassa sanoisin, että eteenpäin mentäessä on kyse valosta, sen käyttämisestä henkilökohtaisessa elämässänne ja myös sen säteilemisestä maailmaan.

Käytän tässä merkkiä, jotta mukavasti muistetaan, että tämä on siirtymäkohta meille. Toivottavasti olemme menneet yli suurimmasta osasta prosessointia haavoissanne, sisäisen lapsen traumoissanne ja kaikessa vastaavassa, ja olemme sen yli nyt. Menemme siihen todelliseen työhön, miksi tulitte tänne. Mennään eteenpäin ja käytetään tätä lopullisena päivämääränä sille, että menemme nyt valoon. Olemme valon mestareita. On kyse valosta, ja sanotaan sen olevan 8.4.2024.

Se on tuleva päivämäärä. Se on suuri auringonpimennys Pohjois-Amerikassa, ja monet, monet ihmiset katsovat ylös aurinkoon, kun tuo pimennys tapahtuu, ja sitten heillä on silmäongelmia. Mutta se on tavallaan myös mielenkiintoista. Se liittyy tuohon täydelliseen pimennykseen. Se on valon estyminen, ja sitten uudelleenavautuminen, Uusi valo. Siis, se on tavallaan symbolista meille.

Tarkoitan, että pimennys on itsessään astronominen tapahtuma. Se on jossain määrin astrologinen tapahtuma, mutta käytetään sitä vain symbolinamme siitä, että siirrytään vanhasta ja rajoittuneesta valosta nyt Uuteen valoon. Ja tuo päivämääräkin toimii hyvin. Huhtikuu on numero neljä. On 8.4. ja sitten 2024 – paljon kahdeksikkoja ja nelosia ja kakkosia, ja se on todella siistiä. Se ei merkitse paljon, mutta se on todella siistiä.

Siis, käytetään tuota lopullisena päivämääränä, joka sanoo, että nyt mennään valoon. Siinä on kyse seuraavasta tasosta työssämme yhdessä, teidän työssänne tällä planeetalla. Siis, tehdään 8.4. iso kumbajaa. No, ei! Mutta ottakaa aikaa myöntää, että menemme nyt valoon, työskentelemme sen kanssa.

Siis, puhuimme sisäisestä valosta, ja olen puhunut tästä paljon yksityiskohtaisemmin joissain viimeaikaisissa kokoontumisissamme – ja puhumme siitä enemmän keahakissa – mutta halusin tuoda sen esiin nyt.

Ulkoinen valo

Ulkoinen valo. Tuota ihan samaa valoa, tavallaan – se on henkilökohtaista kaikille, mutta se tapahtuu massatodellisuustasolla – tulee planeetallenne, ja katsokaa mitä se tekee. Se saa asiat halkeilemaan. Se saa paljon vanhoja järjestelmiä halkeilemaan, ja se aiheuttaa paljon stressiä tällä hetkellä. Kun Uusi valo esitellään vanhalle, melko vihamieliselle ympäristölle, se aiheuttaa paljon stressiä, ja sitä tapahtuu nyt. Tunnette tuota stressiä kaikessa. Politiikassa – voih! – stressiä. Tunnette sitä ympäristössä. Sitä on paljon ympäristössä. Ja kyllä, osa siitä johtuu globaalista ilmastomuutoksesta, hiilijalanjäljestä, sellaisista asioista.

Mutta siinä on enemmän tällä hetkellä kyse siitä, että enemmän valoa tulee planeetalle, Gaia lähtee, ja se stressaa ja saa järjestelmät halkeilemaan. Se kaikki on tarkoituksenmukaista/sopivaa, että nämä vanhat järjestelmät alkavat oikeasti hajota, ja tämä jatkuu ja jatkuu, jokseenkin jokaiseen järjestelmään, jota voisi ajatella.

Valo ei itsessään yritä muuttaa mitään. Valo ei ole voima, joka tulee sisään moukarin kanssa, tai ison tankin kanssa jossa on aseita. Se ei yritä tehdä sitä. Valoa virtaa sisään luonnollisesti. Ja voitaisiin sanoa, että valo on itsesään hyvin tasaista, hyvin kaunista ja lempeää, koska se on kuvittelua.

Siis, nyt täällä planeetalla on enemmän kuvittelua, enemmän valoa. Kolme prosenttia enemmän valoa, kuin meillä oli vuosi siten. Se ei kuulosta isolta luvulta, mutta pohjimmiltaan se on. Ja tätä valoa tulee planeetalle, ja se on ihmisten käytössä yksilöinä, mutta myös massatietoisuustasolla. Tuota valoa tulee sisään, ja on valtava määrä stressiä.

Tuota valoa tulee sisään siinä määrin, että se vaikuttaa siihen, mitä maassa on. Ei vain kasveihin, vaan ihmisiin jotka on haudattu maahan. Nimittäin sinne jäi energiajäämiä. Ja teille jotka voitte tuntea nuo energiat, mennessänne hautausmaalle tai kummittelevaan taloon tai johonkin vastaavaan, se on hyvin todellista. Noita energioita viipyilee edelleen, ainakin osa talon alkuperäisten asukkaiden energiasta, tai taistelukenttä on toinen iso paikka, tai hautausmaa.

Tuo valo valaisee nuo alueet ja saa kaiken sen alkamaan nousta ylös tai vapautua, menemään takaisin alkuperäiseen, puhtaaseen energiatilaan, ja olette suoraan sen kaiken keskellä. Olette itse asiassa edesauttamassa sitä. Siis, se on tavallaan teidän vikanne.

LINDA: On paljon kummallisia maanjäristyksiä? Liittyykö se tähän?

ADAMUS: Näette sitä kaikessa. Kun valoa tulee sisään, se koskettaa kaikkea. Se aiheuttaa halkeamia kaikkeen – Maahan, säähän yleisesti. Se kaikki liittyy tähän. Ja moni shaumbra herää aamulla ja sanoo: ”En kestä tätä enää. Maailma on paha paikka, ja meidän oli tarkoitus tuoda sisään enemmän valoa.” No, te tuotte, ja se muuttaa asioita. Se saa asiat halkeilemaan, ja halkeilemista tapahtuu, jotta valoa voi virrata sisään.

Siis, olette nyt tässä mullistusajassa, asioiden liikkuessa koko ajan hyvin, hyvin nopeasti planeetalla. Tunnette kaiken tämän mullistuksen, ja tämä on mahtavaa aikaa seistä matalan aidan takana. Olla kietoutumatta siihen kaikkeen. Voi, teidän ei kannata kietoutua tähän mullistukseen. Hyvin paljon tapahtuu, ja on hyvin dramaattista ja tunteellista. Siis, seisotte matalan aidan takana, ja annatte valonne säteillä.

Annatte sen tulla mestarin kautta, jolla on viisautta. Ilman agendaa annatte tuon valon säteillä planeetalle, ihmisiin. Pakottamatta mitään, mutta vaikuttaen muutokseen. Ja katsokaa sitten, miten planeetta joka ei näytä menevän kovin hyvään suuntaan – tarkoitan, että teillä on nyt sotia, teillä on kansainvälistä valtakilpailua, millaista ette ole koskaan ennen nähneet; kaikkia näitä asioita tapahtuu nyt, kun säteilette valoanne – katsokaa, miten se alkaa muuttaa asioita. Se ei tapahdu yhdessä yössä, että yhtäkkiä kaikki tulee kauniiksi, onnelliseksi ja rauhalliseksi. Mutta se ajaa nuo valtapaskiaiset pois kaupungista.

LINDA: Hm!

ADAMUS: Ja se muuttaa paljon vanhoja järjestelmiä. Se kuviteltiin tai siitä uneksittiin – että tämä planeetta on todellinen rakkauden, inspiraation, jumaluuden, Oivaltamisen ja ylösnousemuksen planeetta. Siksi olette täällä. Se oli teidän unelmanne tai kuvitelmanne. Siis, tavallaan tuotte nyt sisään omaa valoanne, mistä uneksitte tai minkä kuvittelitte kauan sitten – pakottamatta sitä planeetalle, mutta tuomalla sen ulottuville hyvin todellisena ja voimakkaana vaihtoehtona.

On kyse valosta tällä hetkellä. On kyse valosta.

On kyse valosta -merabh

Laitetaanpa vähän musiikkia, ja tuodaan tämä merahbiin.

Vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä. Kyse on valosta.

(Musiikki alkaa)

Puhumme enemmän ja enemmän vaosta tulevissa sessioissamme ja keahakissa ja muissa jutussa, mutta juuri nyt haluaisin sinun olevan vain mukavasti oman valosi kanssa.

Se ei ole voima. Muista, että se on kuvittelua. Kuvittele vain lisää kuvittelemista. Ja erityisesti nyt lisääntyvän viisautesi myötä, miten kaunista onkaan kyetä kuvittelemaan avoimesti ja vapaasti.

(Tauko)

Valo on kuvittelua, ja se on hyvin kaunis asia. Muut voivat sanoa sen olevan tieteellinen fakta, että se tulee auringosta, mutta ei, ei, ei. Valo ei tule auringosta – ei oikea valo. Se tulee sielusta, ”minä olen” -olemuksesta.

(Tauko)

Se olisi oikeastaan paska järjestely, että valo tulisi vain tästä isosta, palavasta tähdestä taivaalla. Se on yksi tapa, jolla se voi ilmentyä, mutta todellinen valo on hyvin erilaista. Se on kuvittelua.

Kuvittele nyt, että sinulla on enemmän kuvittelemista – vähemmän rajoja, enemmän vapautta. Ei tarvitse kuvitella vain pientä, parempaa ihmiselämää, vaan kuvitella, kuka oikeasti olet.

Kuvitella itsesi vapaaksi ihmistilasta, ollen samalla edelleen ihmiskehossa fyysisellä planeetalla.

Ja kuvittele, miten olet taas omassa virrassasi, olet omassa armossasi. Et ole enää siellä planeetalla yksin, tarviten taistella vain saadaksesi riittävästi pärjäämiseen.

Kuvittele oma suuruutesi.

Vedetään syvään henkeä yhdessä, ja salli tämä, salli tuon valon nyt virrata sisään.

(Tauko)

Valo ei ole voima, eikä se ole vain jotain, mikä murtautuu pimeyden läpi. Se on paljon enemmän. Se on sielu, joka kuvittelee itsensä kokemukseen ihmisenä.

Se on mestari, joka kuvittelee piirin itsestään, kaikista elämistä ja kaikista kokemuksista, ja sitten lopulta Oivaltamisen. Lopulta se kerää jokaisen elämän kaikki kokemukset ja tuo ne nyt kaikki yhteen tässä ns. Oivaltamisessa.

(Tauko)

Kuvittele itsesi ilman kärsimystä.

Ei ole tarvetta kärsiä. Ei tuon kärsimyksen ottamista itsellesi tai sen ihmisen puolesta, jota kutsuttaisiin vialliseksi. Kuvittele, ettei ole mitään kärsimystä.

Kuvittele, miltä se tuntuu sinusta – ei kärsimystä.

(Tauko)

Ja kun tätä valoa virtaa tälle planeetalle, sinuun, se vaikuttaa ehdottomasti rakkauteen.

Kuvittele, nyt kun olet kokenut rakkauden monissa elämissäsi – olet kokenut rakkauden puutteen, olet kokenut rakkauden kauneuden ja karuuden – kuvittele nyt meneminen tuolle seuraavalle rakkaustasolle, jota kutsumme Rakkaudeksi 2.0. Maadoittunutta ja perustuu itsen rakkauteen, ja siksi on kyky olla myötätuntoinen ja tiedostaa muut.

Se on tuota valoa, sitä samaa valoa jota on tullut sisään viimeisen vuoden ajan. Olet oppinut sopeutumaan siihen, integroimaan sen olemukseesi. Ja nyt tulee se aika – sanomme sen olevan 8.4.2024 – jolloin alamme työskennellä sen kanssa. Kokea sen. Leikkiä sen kanssa. Sana ”työskennellä" kuulostaa joistakin pahalta, mutta alamme pitää hauskaa sen kanssa, jolloin mennään pelkästä käsitteestä tai tavallaan ideasta, teoriasta, nyt todelliseen työskentelemiseen valon kanssa.

(Tauko)

Valon kanssa työskenteleminen on vähän haastavaa alkuun, koska ensin haluat ajatella valon kanssa työskentelemistä, etkä oikeasti voi. Tarkoitan, ettei se ole kovin tehokasta.

Valon kanssa työskenteleminen niin, että löydät intohimosi, mikä on tärkeää sinulle – todelliset halusi/toiveesi – ja sitten tuot ne valoon, tuot ne kuvitteluun.

On taipumusta haluta ajatella se läpi, ja jokaiselle tapahtuu niin. Haluat ehdottomasti ajatella sen läpi, ja se on hyvin tehotonta. Miksi? Koska no, ajattelussasi ei ole paljon valoa. Siinä ei ole paljon kuvittelua/mielikuvitusta. Sen perustana on paljon vanhaa assosiointia, mutta menemme sen yli.

Opimme työskentelemään valon kanssa, opimme työskentelemään kuvittelun kanssa ja luomaan todellisuuksia tänne. Kenties myös muihin paikkoihin, mutta ensisijaisesti tänne.

Voitko kuvitella hetken leikkimistä oman valosi kanssa? Se tuntuu melkein lapsenomaiselta, viattomalta. Samaan aikaan leikkien sitten tämän Uuden valon kanssa, josta olen puhunut – valon jossa on myös viisauttasi. Mitä voit luoda?

Tällä hetkellä tapahtuu mielenkiintoisia rinnakkaisia asioita. Koko tämä tekoälyjuttu. Monet teistä, shaumbroista, ovat leikkineet vähän sen kanssa – miten sitä kutsutaan – ChatGPT:n tai – minun täytyy viitata Cauldreen tässä – Midjourneyn, joidenkin grafiikkaohjelmien kanssa. Siis, menette leikkimään sillä. Voitte laittaa jotain ChatGPT:hen ja saatte takaisin tämän – vau! -ison, pitkän jutun.

Tavallaan se on valon kanssa leikkimistä, tässä tapauksessa teknologian avulla. Laitatte tusina avainsanaa tällaiseen grafiikkaohjelmaan, ja klikkaatte painiketta, jotta se generoi teille, ja olette ällistynyt, mitä se pystyy tekemään. Muuten, tämä on vasta alkua tälle täysin uudelle aikakaudelle.

Mutta pointti on, että klikkaatte sitä ja se on kuin: ”Vau, jotain tapahtui tässä. Kyse ei ollut vain niistä sanoista, jotka syötin sisään, eikä kyse ollut vain tietokoneista, jotka kasasivat se. Kyllä, se oli osa sitä, mutta tässä tapahtui jotain muuta.”

No, valon kanssa leikkiminen merkitsee tietoisuutenne lisäämistä. Jäämättä jumiin siihen – olette tehneet sen aiemmin fyysisessä kehossanne – mutta kyeten lisäämään tietoisuutenne asioihin, laittamaan tietoisuutenne mihin tahansa. Sitten katsoen, mitä tapahtuu, ilman ennalta määrättyä lopputulosta. Koska ennalta määrätyt lopputulokset ovat lineaarisia, ja ne tulevat mielestä. Valon kanssa leikkiminen on kyky laittaa tietoisuutenne, mihin haluatte, ja sitten katsoa, mitä tapahtuu.

Sitä tulemme tekemään – lisäämme tietoisuuden ja katsomme, mitä loimme, katsomme mitä te loitte. Se on seuraava askel ajassamme tällä planeetalla.

Tähän kohtaan pääsemiseksi täytyi raivata paljon haavoja ja tasapainottomuuksia, ja kaikkea vastaavaa. Mutta nyt olemme lopultakin pääsemässä siihen kohtaan. Kyllä, on edelleen jotain jäämiä, mutta pääsemme nyt siihen kohtaan, jossa voimme todella alkaa työskennellä tietoisesti valon kanssa, kuvittelun kanssa, olematta nyt koskaan huolissaanne, että sitten kun laitatte valoa, jäätte jumiin. Sitä ei tapahdu enää. Jäitte jumiin tähän keho-mieleen, mutta kuvitelkaa se, että pystyy tietoisesti laittamaan paljon valoa ja sitten kokemaan sen.

Siihen olemme menossa, rakas shaumbra. Siksi olen ollut melko itsepintainen talosi puhdistamisesta – fyysisesti, kirjaimellisesti – mutta myös Itsen talo. Siivoa se, koska sitten kun tuota valoa tulee valta- tai epätasapainopaikkoihin, tulos ei ole kovin hyvä. Et saa silloin enää halkeamia – saat räjähdyksiä, ydinräjähdyksiä. Siitä syystä olemme tehneet hyvin paljon päästäksemme tähän kohtaan.

Vedetään syvään henkeä, ja kuvittele meneminen valoosi.

(Pidempi tauko)

Tässä kohtaa todellinen luovuus, todellinen luominen tulee mukaan. Ja koko ajan kun avaudut valollesi, annat sen säteillä ensin itseesi – antaen itsellesi tämän kuvittelemisen lahjan – mutta sitten se virtaa planeetalle.

Tiedän, että tullessasi tähän elämään sinulla oli suuri, suuri halu tuoda valoa planeetalle, ja se on jaloa. Mutta muista tehdä se myös itsesi hyväksi.

Tehdään tämän shoudin viimeiset minuutit juuri sitä. Sallien valon, oman valosi, mennä syvälle ja laajalle itsessäsi.

(Tauko)

Kuvitteleminen on, no, kuin taikuutta. Ei aavemaista taikuutta, vaan kuvitteleminen avaa kaiken, joten ns. taikuutta tapahtuu. Mutta taikuus on pelkästään harmoniaa jumaluuden kanssa ja menemistä nykyisen valon, nykyisten rajojen yli.

Vedä kunnolla syvään henkeä, ja salli tuo valo. Loppujen lopuksi, sehän on sinun. Se on sinun.

(Tauko)

Juuri nyt kyse on valosta. Mitä teemme sillä? Miten leikimme sillä? Miten voimme laittaa sitä leikkisästi asioihin?

(Tauko)

Vedä kunnolla syvään henkeä ja tunne tämä: ”Minä olen valo. Minä olen kuvitteleminen.”

(Tauko)

Ja vain salli se. Sinun ei tarvitse pakottaa sitä. Vain salli se. Anna sen virrata.

(Tauko)

Siis, merkitäänpä 8.4.2024 kalenterin valoon menemisen, valon mestareiden, viralliseksi alkupäiväksemme. Alamme myöntää nyt, että valoa on tuotu sisään, ja aletaan käyttää sitä.

Te jotka olette sillä alueella, jossa koetaan auringonpimennys, katsokaa, miten valo estetään – vanha valo – ja sitten miten se tulee uudestaan esiin Uutena valona. Tavallaan vertauskuvallisesti sanottuna.

Me kaikki muut viritymme siihen ja sanomme: ”Kyllä, muutos tapahtuu ehdottomasti. On valomme aika, omassa olemuksessamme ja tällä planeetalla.”

Silloin vedätte kunnolla syvään henkeä. Ja kaikkien näiden elämien jälkeen, kaiken tämän kovan, kovan työn jälkeen, vedätte kunnolla syvään henkeä ja sanotte: ”Kaikki on hyvin koko luomakunnassa.”

Tämän myötä, minä olen St. Germainin Adamus. Kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >