HomeViestejäJames Tyberonn13.11.2012 - Marraskuun 2012 pimennykset

13.11.2012 - Marraskuun 2012 pimennykset

MARRASKUUN 2012 PIMENNYKSET
 
Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 13.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys rakkaat ystävät! Olen Metatron, valonherra. Ja niin puhumme energioistanne. Puhumme pimennysikkunasta marraskuussa 2012 lineaarista aikaanne.
 
Vuoden 2012 jäljellä olevat energiat ovat äärimmäisen voimakkaita. On tärkeää säilyttää tasapainonne. Myriadit monitahoiset energiat pommittavat maapalloa ja ihmiskunta tuntee sen vaikutukset. Tämä tapahtuu jumalaisella tarkoituksella ja vaikka jakso on hyvin intensiivinen, se on välttämätön ja siinä mielessä hyvin suotuisa ja tarpeellinen ylösnousemukselle.
 
Todellisuudessa se mitä tällä hetkellä tapahtuu, on jatkoa puhdistamiselle ja tasapainottomuuden poistamiselle. Se on kohotusta ja kaikki planeettavoimat, kaikki elementit - maa, tuuli, tuli ja vesi - ovat oleellinen osa sitä. Ja niin ovat myös ne taivaalliset energiat, jotka liikuttavat niitä.
 
Myös jumalaisten feminiinienergioiden tulva virtaa maapallolle tänä aikana ja auttaa siitä irtipäästämisessä, mikä on puhdistettava. Feminiinitulva alkaa maksimivirtana auringonpimennyksestä 13.11. ja jatkuu optimivirtauksena kuunpimennykseen saakka 28.11.
 
Tämä tapahtuu tuomaan tasapainon ennen ylösnousemusta 12.12.12. Se on tärkeä vaihe - aikakausi saatetaan loppuun ja alkaa uusi vaihe … tasapainovaihe. Tasapaino mikä on hyödyllinen maapallolle ja ihmiskunnalle.
 
Planetaarinen tasapaino vaikuttaa sitten jokaiseen elävään sieluun, jotta hän löytäisi sisäisen tasapainon.
 
Pimennykset tuovat feminiinienergiat suuremmaksi osuudeksi. Älkää kuitenkaan ajatelko, että nämä energiat ohjataan vain yhteen sukupuoleen tai ihmisaspektiin. Sillä jumalaisessa aspektissa ette ole mies- ettekä naispuolisia. Sukupuoli on polariteetin, kaksinaisuuden piirre. Selvyyden vuoksi - sukupuolta ei ole korkeammassa ulottuvuudessa. Tätä on tärkeä pohdiskella ja ymmärtää se.
 
Planeetan tavoite on jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden täydellinen tasapaino, polariteettimaailman termein ilmaistuna. Koska silloin kun nämä energiat ovat tasavertaisia, tapahtuu planeetan tasapainottuminen, mikä sallii uuden maan tasapainon.
 
Uuden matriisin tasavertaisuus antaa sitten jokaiselle ihmiselle helpomman tien löytää vaadittava tasapaino itsessään. Sillä ilman tätä tasapainoa kasvua eheään kokonaisuuteen ei yksinkertaisesti voi tapahtua.
 
Ajankohtaiset energiat ovat hyvin intensiivisiä planeetalla ja tämä intensiivisyys lisääntyy ylösnousemukseen 12.12.12 ja uudestisyntymään 21.12.12 saakka. Olkaa kuitenkin tietoisia, että vaikka ne ovatkin intensiivisiä, pimennysten, perääntymisten ja meteorien ajankohtaiset astrologiset vaikutukset tarjoavat uskomattoman tilaisuuden kasvuun, puhdistumiseen ja uudestisyntymiseen. On selkeän aikomuksen ja jalojen ideoiden ilmentämisen aikaa.
 
Yllytämme teitä käyttämään hyväksi tämän ajan. Kannustamme teitä olemaan lempeä itsellenne, mietiskelemään elämäänne, energiaanne, tasapainoanne ja suuntaanne eteenpäin. Rakas ihminen, kaikki on täydellisesti, kaikki on raiteillaan ja tämän tiedon myötä ymmärrä, että olet Jumalan armossa. Mutta sinä olet se, jonka on luotava liike eteenpäin.
 
Marraskuun 2012 pimennysikkunat on ajoitettu ja "somistettu" auttamaan teitä. On totta, että gravitaatio on voimakasta ja teillä on paljon tehtävää yksilöinä ja kollektiivisesti.
 
Nämä tapahtumat, nämä energiat on suunniteltu tuomaan teidät yhteen, antamaan teille tilaisuuksia mennä syvemmälle sisään. Tilanne ympärillänne antaa uskomattoman tilaisuuden syvälliseen harmonisoitumiseen. Käyttäkää näiden pimennysten energiaa aikomuksenne ajattelemiseen, kalibroimiseen ja ilmaisemiseen. Näissä energioissa on hyvin keskittyneitä elämänvoimia, jotka mahdollistavat jalojen ajatusten nopean ilmentymisen.
 
2012 on ollut vuosi, missä jokainen kuukausi toi uusia haasteita, mutta olette melkein perillä. Planeetan uudestisyntymä on lähellä. Ja kerromme teille, että 2013 ei ole läheskään yhtä intensiivinen siinä energiassa, mitä sanotaan astrologiseksi vaikutukseksi.
 
Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Teitä rakastetaan.
 
*******
 
Astrologinen katsaus marraskuussa 2012: pimennysduo
 
Kolme planeettaa perääntyy marraskuussa 2012: Merkurius, Jupiter ja Uranus. (Neptunus alkoi kulkea eteenpäin juuri 11.11.) Astumme aikaan, jolloin on hyvä kääntyä sisäänpäin suunnan ja inspiraation saamiseksi. On aika pitää tauko ja harkita huolellisesti. Mittaa kahdesti, katkaise kerran. Muuten jos yrität painaa eteenpäin liian nopeasti, saatat toimia impulsiivisesti ja tehdä virheitä … tai huomaat ehkä, että sinut ajetaan takaisin ja ahdistetaan nurkkaan.
 
- 13.11.2012: täydellinen auringonpimennys, Skorpioni 22 astetta
- 28.11.2012: kuunpimennys - Kaksoset 6 astetta
 
Auringonpimennys näkyy Australiassa, Uudessa Seelannissa ja eteläisellä Tyynellämerellä. Kuunpimennys näkyy suurimassa osassa Pohjois-Amerikkaa.
 
Merkurius alkoi perääntyä 6.11. Jousimiehessä, hyvin lähellä uudenkuun täydellisen auringonpimennyksen aurinkopistettä.
 
Vaikka ulkoinen kommunikointi voi olla vaikeaa Merkuriuksen perääntyessä, kun henkilökohtaiset kommunikointilaitteet hajoavat, tämä on myös erinomaista aikaa kuunnella sisäistä ääntään.
 
Pimennykset tuovat viisaan opettajan energiaa. Metatronisten energioiden Toth on hyvin läsnä elämässä näinä aikoina niille, jotka haluavat päästä tähän hedelmälliseen viisauteen. Tothilainen viisaus auttaa sinua luomaan yhteyden jumalaiseen lähteeseen ja kuulemaan, mitä sielusi tarvitsee eniten kuulla.
 
Merkurius kääntyy eteenpäin 26.11. ja kuunpimennys on 28.11. Tämä saattaa loppuun sen merkittävän tulvan, mitä tarvitaan planeetan tasapainottamiseen.
 
Kuunsolmut siirtyvät muuttuvalta Kaksoset/Jousmies-akselilta kiinteälle Härkä/Skorpioni-akselille ja auringonpimennys 13.11. on erittäin intensiivinen ja valaiseva. Se näyttää sinulle täsmälleen, minne olet matkalla 2013. Skorpioni/Härkä-energiassa tunteet kulkevat syvällä ja se merkitsee sisäistä tutkimista.
 
Voidaan odottaa paljon dramaattisempaa tuntemista. Useimmat teistä kokevat äärimmäisen syviä ja odottamattomia tunteita hyvin syvälle kätketyistä asioista ja uskomuksista, joita kuplii esiin. Tämä sallii niiden ansaan jääneiden energioiden puhdistamisen, joita ette tienneet edes olevan. Älkää yllättykö, jos alatte ilmaista voimakkaita mielipiteitä asioista, joiden ette edes tienneet olevan kovin tärkeitä itsellenne. On aika puhua omaa totuuttanne ja olla sallimatta minkään asian tai ihmisen musertaa teitä epäreilusti.
 
Polariteetin vastakohta on eteläsolmu Härässä. Tässä ilmentyy itsensä sabotointi. Härässä se on tarvetta kieltää itsestään selviä totuuksia, valita helppo vaihtoehto ja tyytyä mukavaan aineelliseen elämään.
 
Auringonpimennykset uudenkuun aikaan ovat merkittävien loppumisten ja alkamisten aikoja. Pimennettynä tämä on superkuu lähimpänä maata ja linjassa auringon ja maan kanssa. Voimakas gravitaatioveto saa aikaan nousuveden ja poikkeuksellisen korostuneita tunteita.
 
Uudenkuun auringonpimennys Skorpionissa 13.11. on äärimmäisen voimakas. Ole tietoinen, että pimennysenergia kylvettää vaikutuksillaan koko planeettaa ja ihmiskuntaa. Riippumatta siitä, näkyykö se vai ei, energia on kuitenkin hyvin läsnä. Tämä pimennys on hyvin voimakas, hyvin intensiivinen ja edustaa voimakasta siirtymistä kehitysvaiheesta toiseen. Täydellistä auringonpimennystä seuraa osittainen kuunpimennys 28.11. Kahden pimennyksen välinen jakso muodostaa intensiivisen energiaikkunan.
 
Tämä auringonpimennys tapahtuu Skorpionissa, intensiivisimmässä vesimerkissä mikä liittyy kuolemaan ja uudestisyntymään. Egyptiläisessä pantheonissa Skorpioni on linjassa kissaeläimen, Hathori-jumalattaren, kanssa. Se on jumalaisen feminiinisyyden pimennys. Patriarkaalisen hallinnan vaihe loppuu ja uusi tasavertaisuuden vaihe alkaa.
 
Pimennyksen vastakohta Härän eteläsolmussa on tarkassa yhtymässä Algol-tähteen, mikä on ehdottomasti yksi intensiivisimmistä ja väkivaltaisimmista/rajuimmista kohdista eläinradassa. Neptunus ja Kheiron ovat tämän hyvin voimakkaan energian purkautumisteitä. Nämä planeetat ovat marraskuussa 2012 paljon voimakkaampia kuin tavallisesti, koska ne kulkevat suoraan ja tekevät myös kolmion maagisen Saturnuksen kanssa. Mars on yhtymässä Pluton kanssa ja neliössä Uranuksen ja Galaktisen keskuksen kanssa. Neptunuksen/Kheironin varjopuoli tuo tarvittuja muutoksia, vanhojen uskomusten kadottamista, mikä vapauttaa tuskaa ja voittaa epätarkoituksenmukaisia avuttomuuden tunteita.
 
Mutta feminiinitulva voi pehmentää kovia kulmia.
 
Marraskuu on vaikeaa aikaa, mutta siinä on upea uudelleenkalibrointi- ja uudelleenharmonisoitumisikkuna. Se on itsen uudestisyntymän aikaa. Ota aikaa toimien harkintaan. Ajattele huolellisesti ja vältä tarvetta toimia impulsiivisesti. Jupiterilla ei ole aspekteja ja se perääntyy, joten viisaus ei ehkä vallitse. Merkuriuksen ja Uranuksen perääntyminen voimistaa myös tätä pimennysduoa. Ota oma aikasi!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >