HomeViestejäJames Tyberonn9.11.2012 - 2013 - Uuden maan ensimmäinen vuosi - Suurenmoinen alku

9.11.2012 - 2013 - Uuden maan ensimmäinen vuosi - Suurenmoinen alku

2013 - UUDEN MAAN ENSIMMÄINEN VUOSI
Suurenmoinen alku
 
Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 9.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys Mestarit!

Kiedomme jokaisen teistä hoivaavaan energiaan ja itsensä voimaannuttamisen kenttään, sillä jokainen teistä on todella mestari ylösnousemuspolullaan. Tarkoituksemme on antaa teille inspiraatiota ja selkeyttä, mutta aina vaaditaan, että te, pyhänä ja täysivaltaisena olentona, käytätte erottelukykyä tässä ja kaikissa kanavoiduissa viesteissä.
 
Aloitamme tämän viestin vuodesta 2013, erittäin merkittävästä vuodesta, puhumalla pelosta, jota joillakin teistä ehkä vielä on. Kerromme ensin teille, että planeetan ylösnousemus todella tapahtuu. Te olette tehneet sen, mutta haluamme selkeyttää, että on tapahtunut maaplaneetan valmistuminen, laajentuminen 12 ulottuvuuteen.
 
Pitkä kalenteri
 
Monet Maya-tutkijanne ovat pyrkineet ymmärtämään, mitä pitkän kalenterin päivämäärä 21.12.2012 merkitsee. He ovat kyseenalaistaneet, ovatko sitä kirjoittaneet lainkaan Mayat, vai heidän "tähtikansajumalansa". Jotkut olivat huolissaan, että se merkitsisi loppumullistusta planeetalle. Toiset tunsivat sen kenties merkitsevän "tähtijumalien paluun" päivämäärää, kuten vihjataan joissain säilyneissä Maya-teksteissä.
 
Kerromme teille, että ylösnousemus on uusi alku. Ja vuonna 2013 maapallo on siinä uudessa "formaatissa", mikä sallii ennustetun "paluun". Mutta paljon puhuttua kontaktia ei tapahdu sillä 3D-tavalla, kuin saatatte ajatella. Sen sijaan kyse on ihmisten kyvystä kohota selväjärkisesti, ylösnousta tietoisesti korkeampiin ulottuvuuksiin. Näin kontakti tapahtuu. Se ei ole enää planeetta, missä hyväntahtoisten opettajien on ilmennyttävä fyysisesti 3D:hen auttaakseen. Uusi maa kantaa nyt kristalliverkon avulla matriisia, mikä mahdollistaa ihmisten olemisen tietoisempia todellisesta luonteestaan moniulotteisuudessa. Se tapahtuu. Ja näin teistä tulee tietoinen siitä tosiasiasta, että te olette niitä, joita olette odottaneet!!!
 
Kaikki aikanaan
 
Se vie vielä muutaman vuoden, mutta se alkaa 2013.
 
Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, ihmiskunnan ylösnousemus massana tapahtuu noin 300 vuodessa! Ja tämä myös tapahtuu, mutta maapallon ylösnousemus mahdollistaa ehdottomasti ihmisten ylösnousemuksen. Kaikki aikanaan, kaikki tapahtuu määräaikaan. Ymmärrättekö?
 
Vastaavasti valtava ihmisenemmistö ei näe mitään välitöntä muutosta maan päällä. He heräävät 22.12.2012 ja sanovat: "Mikä se iso juttu oli?"
 
Myös te polulla olevat näette, ettei mitään välitöntä ja näkyvää muutosta ole tapahtunut. Pyydämme lempeästi teitä katsomaan maailmaa ympärillänne hetken. Mitä näette?
 
Mediakatsauksenne raportoivat edelleen sotaa, nälkää, katastrofeja ja ennustavat talousromahdusta. Ja sitä lähetetään, mitä nähdään 3D:ssä. Se on usein täynnä tuhoa ja hävitystä, eikö vain?
 
Erityisesti tuomiopäivän profeetat käyvät korkeilla kierroksilla tästä aiheesta. Monet 3D-hävityksen spekuloijat ovat erityisen hedelmällistä maaperää tällä alueella ja aiheuttavat pelkoa seuraajissaan komeettojen ja asteroidien törmäämiseen, maanjäristyksiin, mullistavaan napojen kääntymiseen ja talousromahdukseen liittyen. Nämä pessimistit ruokkivat itseään aiheuttamallaan pelolla - riippumatta siitä, tunnistavatko he sitä tai eivät.
 
Mestarit, planeetalla on aina ollut ja tulee olemaan pessimistejä, niitä jotka ennustavat tuhoa ja hävitystä ja antavat pelkovaroituksia. Sitä ei tunnisteta, että nämäkin jotka näyttävät juurtuneen negatiivisuuteen, palvelevat tarkoitusta kaksinaisuudessa, ja tietysti nopea katsaus maailman ympäri näyttäisi oikeuttavan heidän asenteensa. Mutta kerromme teille, että se on vanhaa energiaa. Eikä Hengen roolina ole koskaan kehottaa teitä luopumaan toivosta tai päästämään irti vapaasta tahdostanne. Viestinämme on kertoa teille jumaluudestanne ja totuutena, että planeetta on nyt uuden maan ensimmäisen vuoden partaalla. Ihmiskunta seuraa ja ylösnousee myös nopeasti. Olette ehdottomasti raiteilla tämän tapahtumiseksi.
 
Siis rakkaat ystävät, kerromme teille taas, että planeettaylösnousemus tapahtui ja ihmiskunta sai sen tapahtumaan. Vaikka suuri osa ihmisistä ei tunnistakaan sitä 3D-tietoisuudessa, maa on tosiaan muuttunut ja valmistunut uuteen toimintamalliin. On siis aika päästää irti vanhasta energiasta, pelosta. Tuhoutumisprofetia ei toteudu, maailmanlaajuisia mullistavia katastrofeja ei tapahdu. Talous ei romahda kaaokseen. Mitä se palvelisi? Se ei ole polku uudella planeetalla. Vakuutamme teille, että 2013 uusi aurinko sarastaa ja se on muutoksen aurinko. Se tuo upean uuden maan valoa. Ja rakkaat ystävät, tarkoitamme "upeaa". Tässä uudessa aikakaudessa etsijöiden velvollisuutena on heijastaa iloa, heijastaa valoa, sillä laajennuttaessa kristalliharmonioihin jokaista heijastamaanne mentaalivalofotonia vahvistetaan. Ja tämä tapahtuu nopeammin uudessa energiassa. Siis roolinne saa uutta hyväntahtoisuutta, kun luomisvoimanne lisääntyvät.
 
Niin puhumme vuoden 2013 yksityiskohdista!
 
2013 - uuden maan ensimmäinen vuosi
 
2013 on uskomattoman tärkeä vuosi, monella tapaa tärkeämpi kuin 2012.
 
Monet teistä ovat ehkä tunteneet vuoden 2012 huipuksi ja sitä seuraa antikliimaksi. Rakkaat ystävät, työnne on nyt vasta alkamassa! Ja kerromme teille, että 2013 tuo haasteita ja tehtävän, minkä toteuttamiseen te kaikki suostuitte sielusopimuksella. 2013 on uusi alku sanan joka merkityksessä. Mutta se ei ole aikaa levätä laakereillaan. Uusi maa sisältää lineaarisen peräkkäisvirtansa, moniulotteisia risteyskohtia ja aikaportteja. Itse asiassa moninaisen ajan parannetut pisteet ovat sallineet ylösnousemuksen tapahtua. Nämä pisteet ovat niitä portteja, joiden läpi monet teistä astuivat, jotka olette lähettiläitä tulevaisuudesta, sirius-plejadilais-arcturuslaisia navigoijia ja koodinkantajia, ollaksenne tällä planeetalla ylösnousemusta varten. Ja monin tavoin tehtävänne ovat vasta alkamassa.
 
2013 on aikataulun mukaan aikaa, jolloin koodinkantajat alkavat "ommella" näitä pisteitä yhteen, pallonpuoliskon ja koko maapallon osalta. Koodinkantajille on erityisen tärkeää sekoittaa ns. pohjoisen ja eteläisen pallonpuoliskon energiat. Tietyt avainhuiput etelässä, sellaiset kuin Patagonia, Uluru, Pääsiäissaaret ja Kilimanjaro ankkuroidaan uuteen taivaankanteen tulevina vuosina.
 
Niitä jotka ovat palvelleet koodinkantajina ennen ylösnousemusta, kutsutaan ottamaan suurempi rooli ja yhdistämään avainpisteitä uuden taivaankannen synnyttämistä varten.
 
Uusi taivaankansi alkaa 2013
 
Kristalliverkon loppuunsaattaminen 12.12.12 aloittaa uuden taivaankannen muodostumisen. Uusi taivaankansi on elintärkeä ihmiskunnan ylösnousemukselle ja se on valmiin verkon laajentuma.
 
Planeettanne tietyissä pisteissä on harvinainen energetiikka, mikä tekee mahdolliseksi niiden olemisen yhteyspisteenä. Newgrange on yksi näistä, Pääsiäissaaret on toinen. Ne kumpikin ovat monipuolisia ja moniulotteisia verkkopisteitä. Kumpikin on oktaedriportaali, mikä ylittää ulottuvuudet ja ajan. Kumpikin yhdistyy suoraan 144-kristalliverkon tähtimäisen kaksoispentadodekaedrin kärkipisteisiin.
 
Nämä on muotoiltu yhdistymään suoraan uuteen taivaankanteen, mikä aloittaa spontaanin alkumuodostumisen 12-12-12:n loppuunsaattamisen ja joulukuun 21. päivän uudestisyntymisen (uudelleenkäynnistys) jälkeen. On tärkeää huomata, että ylösnousemuksen ylösnousuprosessit tapahtuvat 12.12.12. 12-12-12 sallii kristallienergioiden ilmentyä uudelle maapallolle. Se sallii planeetan uuden DNA:n verkostoitua kristallikentässä, yhdistyä uuteen verkkoon ja sulautua yhteen ihmisverkon kanssa. Tämä kaikki tapahtuu 12.12.2012 klo 12:12. Uudelleenkäynnistys tapahtuu 21.12.2012, mikä sallii uuden maan syntyä.
 
Sitten alkaa uusi työ.
 
Uusi taivaankansi
 
Olemme puhuneet teille aiemmin uuden planeettataivaankannen syntymisestä. Tämä ilmenee kahtena elliptisenä ja sateenkaarenvärisenä taajuuskaarinauhana, jotka ympäröivät maapalloa samalla tavalla kuin aioneita sitten. Toinen näistä on korkealle jalostuneen sähkömagneettinen ja resonanssisynergiassa ja se säteilee kultaista vivahdetta. Toinen on kristallinen ja se säteilee kirkasta platinavärisävyä.
 
Nämä pyörivät 144-verkon kaksoispentadodekaerdin yläpuolella. Hyvin teknisin termein ilmaistuna, "taivaankaari muuntaa suprakristallitaajuusoskillaatiota pietsosähköisesti pienemmäksi verkkoliittymää varten ja mahdollistaa näin yhtenäiskentän gamma-kristallienergioiden täyden integroinnin Tulasta, Suuresta keskusauringosta" (??). Ymmärrettävämmin termein, taivaankansi transformoi voimakkaita taivaallisia energia-aaltoja suotuisaan muotoon, mikä voidaan helpommin vastaanottaa maatasolla.
 
Näin taivaankansi on tavallaan valtava muunnin ja "syöksyaaltosuoja"! Se "hioo", muotoilee ja jalostaa energeettisesti taivaalliset energiat käytettäväksi maapallon 12 ulottuvuudessa.
 
Kaksi elliptistä nauhaa luovat OM-taajuuskentän. Se hehkuu yötaivaalla vuonna 2038 vaikuttaen vähän samanlaiselta kuin revontulet.
 
No niin, uuden taivaankannen ankkuroinnin alkuvaihe käynnistyy maaliskuun päiväntasauksessa 2013. Avaus tapahtuu useissa avainvektoreissa, mm. Pääsiäissaaret ja Patagonia (51. avainleveysaste).
 
Kumpikin vastaanottaa koodattuja tietoisuuslatauksia nimeltään akaasia. Nämä aktivoivat valoenergialataukset vastaanotetaan pääasiassa merkittävien phi-pyramidi-oktaedri-energioiden ja -rakenteiden kautta eteläisellä pallonpuoliskolla 2013. Monet tuntevat vetoa ankkuroimaan niitä.
 
Uuden maan lähettiläät
 
Kuten olemme aiemmin selittäneet teille, on valtava määrä sieluja, jotka ovat päättäneet tulla maapallolle tänä aikana ulottuvuuksista, jotka ovat viidennen ulottuvuuden yläpuolella ja joko maapallon tulevaisuudessa tai korkeamman ulottuvuuden maailmojen tulevaisuudessa, ja heillä on tarkoitus, minkä alatte ymmärtää paremmin 2013.
 
Olette tosiaan kristallivalon lähettiläitä, rakkauden suurlähettiläitä. Olette tulleet teidän termeillänne taaksepäin tulevaisuudesta lineaarisessa maa-ajassanne, auttamaan ihmiskuntaa luovimaan näitä myrskyisiä aikoja, joita on kestänyt viimeiset 40 vuotta, ja joita ovat seuraavat 26 vuotta, mitkä johtavat vuoden 2038 avainpisteeseen.
 
Nimittäin monet teistä ovat vasta heränneet tulevaisuudesta menneisiin rooleihin vuosina 2011 ja 2012. Ja tämä oli suunnitelman mukaista. Noiden kahden vuoden aikaportit olivat laukaisupisteitä siihen työhön, mitä teette 2013-2038. Nimittäin uusi taivaankansi valmistuu teidän vuotenanne 2038. Eikö se ole kirjoitettu pyramideihin? Edgar Cayce viittasi tosiaankin tähän vuoteen 2038. Se on yksi merkittävä virstanpylväs ihmiskunnan ylösnousemuksessa.
 
Jotkut teistä eivät ole fyysisesti läsnä 2038, mutta teillä on avaintehtäviä niiden avustamisessa, joita kutsutaan tähän työhön. Teette perusrakennelman ankkuripisteitä yhdistämällä ja inspiroitte kristallilapsietsijöitä uuden taivaankannen loppuunsaattamiseen 2038.
 
Monet teistä ovat nimittäin kokeneet toisten planeettojen ja toisten maailmojen ylösnousemuksen useita kertoja ja tunnette vaarat. Ymmärrätte mekanismin. Ja jäljelle jää uuden suunnan vakiinnuttaminen ja uuden taivaankannen ankkuroiminen.
 
Mutta älkää koskaan unohtako, että koodien ankkuroimisen lisäksi on oleellista vuonna 2013 auttaa kaikkia säteilemällä omaa valoanne ja olemalla antautumatta pelon viime kärsimyksiin, vanhan energian ahneisiin viime potkuihin.
 
Mitä tapahtuu 2013
 
Vuonna 2013 tapahtuu uusi alku. Tuo uusi alku on uuden maan uusi perusta. Maapallon ylösnousemus on sallinut planeetan ulottuvuustarkistuksen ja laajentumisen. Maa laajenee kristallikenttään, 5.-12. ulottuvuuteen.
 
Vuoden voimapäivät ja aktivointivaiheet
 
Vuoden 2013 energiat ovat vähemmän intensiivisiä kuin se lisääntyvien taajuuksien esterata, minkä ihmiskunta koki 2011 ja 2012. Ja vaikka 2013 on helpompi hallita, erityispäivinä 2013 on tiettyjä avaintaajuuksia. Päiväntasaukset, päivänseisaukset ja pimennykset ovat äärimmäisen voimakkaita, joista kukin avaa uuden maan ainutlaatuisen portaalin. Päiväntasausten, päivänseisausten ja erityisesti viiden pimennyksen aikana energiaa tulvii planeetalle. On ehdottoman luonnollista synergiaa, että tätä tapahtuisi näissä astronomisissa asetelmissa, sillä nämä kolme tapahtumaryhmää todella avaavat portteja, aukkoja, jotka ovat aina olleet ainutkertaisia tapahtumia sellaisille siirroille.
 
Vuonna 2013 nämä ovat vieläkin monipuolisempia kuin ne voimakkaat portit, joita on ollut vuodesta 2009 saakka. Kukin alla olevista päivistä antaa seuraavaa:
 
1) ajankohdan syvään tutkiskeluun itsen löytämistä varten uudella maapallolla
2) parempia energioita voimasolmuissa, parempaa visiointia ja selväunennäköä
3) ikkunan energioiden uudelleenlataamiseen ja tasapainottamiseen
4) maaliskuun päiväntasaus: taivaankannen ankkuroiminen tiettyihin pisteisiin planeetalla.
 
Nämä avainpäivät 2013 ovat seuraavat:
 
** 20.3.2013 - päiväntasaus
** 21.6.2013 - päivänseisaus
** 22.9.2013 - päiväntasaus
** 21.9.2013 - päivänseisaus
 
Pimennyksillä on vielä ainutlaatuisempi energialaatu ja ne antavat muutoksen katalyyttisiä energialaukaisimia sekä yksilöille että planeetalle. Nämä ovat erityisen voimakkaita 2013. Ne ovat täydellistä aikaa muuttaa kurssia elämässänne, meditoituanne päiväntasauksissa ja päivänseisauksissa omaa suuntaa ja kalibrointia. 2013 on uusi planeetta, uusi aika ja monet teistä löytävät uuden tarkoituksen ja lähtevät vähän eri polulla tai jäävät samalle polulle uuden perspektiivin tai uuden ryhmäyhteyden kera. Monet teistä löytävät uuden tarkoituksen 2013 tai tuovat pintaan jonkin hedelmällisen taidon, mikä oli aiemmin horroksessa.
 
** kuunpimennys 25.4.2013
** auringonpimennys 10.5.2013
** kuunpimennys 25.5.2013
** kuunpimennys 18.10.2013
** auringonpimennys 3.11.2013
 
Vuonna 2013 on kaksi hyvin tärkeää erityisvaihetta.
 
Ensimmäinen on 10.5.-22.6., missä tapahtuu suuren kolmikon avautuminen. Tämä sallii tasapainottumisen ja uuden suunnan pohdiskelun. Tähän jaksoon sisältyy auringon- ja kuunpimennys, mikä johtaa kesäkuun päivänseisaukseen. Se on myös koodinkantajille parannettua aikaa matkustaa voimasolmuihin.
 
Toinen kolmikkovaihe on 20.9.-4.11. Tämä on sen loppuunsaattamista, mitä on tapahtunut ensimmäisessä kolmikossa. Se edustaa yksilöille aikaa ilmentää uusi itse, uusi tarkoitus, uusi kumppanuus, yhteistyö tai suunta. Se on voimakkaan uudelleenenergisoitumisen, elämänvoiman elvyttämisen aikaa.
 
Lopuksi
 
Kerromme teille, että 2013 on aikaa virrata, aikaa puhjeta kukkaan. Se on monille teistä muutosvuosi. Planeetalla on uusi energia. Olette luoneet sen. On vielä paljon tehtävää. Käyttäkää tämä aika roolinne löytämiseen.
 
Te jotka olette olleet odottavalla kannalla ja miettineet sitoutuneemman johtajaroolin ottamista, kirjan kirjoittamista, sisäisen taiteellisuutenne ilmaisemista - 2013 on teidän vuotenne. Energia tukee korkeinta parastanne.
 
2013 saatte toisen tuulenne. Ottakaa uusi tehtävänne. Koodinkantajille tämä on uuden taivaankannen koodaamisen ja ankkuroimisen uusi rooli ja se alkaa 2013.
 
Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Teitä rakastetaan.
 
… Ja niin se on … ja niin se on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >