HomeViestejäLynette Leckie-Clark6.1.2013 - Kosmisen rajan ylittäminen

6.1.2013 - Kosmisen rajan ylittäminen

KOSMISEN RAJAN YLITTÄMINEN
 
Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (www.kuthumischool.com)
6.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minä, Kuthumi, tervehdin teitä, kera taivaallisin siunauksin uudelle aikajaksollenne. Suurenmoiselle aikajaksolle, mitä me täällä toivomme teidän olevan valmiita syleilemään. Juhlimaan tätä upeaa avautumisaikaa korkeaan mieleenne.
 
Monet ymmärtävät ja alkavat nyt kokea alemman tietoisen mielen rajoitukset, jotka ovat pitäneet ihmisiä panttivankinaan hyvin pitkään.
 
Vapaaksi murtautuminen
 
Pysähdytäänpä ja katsotaan tätä lähemmin. Vaikka tietoista mieltä on pidetty egon syvyyksissä yltäkyllin elämien ajan, käyttäytymispiirteet ovat hyvin tuttuja. Tämän tuttuuden vuoksi monista oli hyvin vaikeaa siirtyä eteenpäin niistä ja he hyväksyivät ne rajat, joita nämä heikentävät mallit ovat luoneet sisällenne. Ystäväni, tämä on sallinut egon kukoistaa ja hallita teitä kontrolloivilla ajatuksilla ja teoilla. Kontrolli saa monia muotoja hienovaraisista - mitkä johdonmukaisesti käytettynä toiseen saavat hänet täyteen kontrolliin - aggressiivisempiin kontrollointimenetelmiin. Olen varma, että teille ovat tuttuja nämä egon piirteet. Tarve olla edellä kaikkia, olla aina ensimmäinen, saada parasta ja suurinta aineellista hyvää, saada kontrolli kaikkeen ja kaikkiin ja tulla nähdyksi tuon kontrollin pitäjänä. Jotkut sanovat: "Mutta muut kunnioittavat minua sen vuoksi."
 
Sanon teille: "Ei, eivät kunnioita. Todellista kunnioitusta ei saada luomalla pelkoa. Todellinen kunnioitus saadaan auttamalla toisia ja osoittamalla oma kunnioituksenne toisia kohtaan omilla teoillanne."
 
Nyt on siis aika murtautua vapaaksi näistä vanhoista käsityksistä. Aika avata tietoisuutenne korkeammalle tasolle. Tämän myötä värähtelynne myös nousee ja elämäntyylinne siirtyy valittuun rauhaan ja tyyneyteen. Voitte sitten kokea sen uuden kosmisen rajan, mistä puhun. Yllytän teitä pohtimaan tätä.
 
Uusi vuosi
 
Kun astutte uuteen vuoteen, ymmärtäkää sen olevan syvän transformaation vuosi. Koette kaikki tätä - jotkut syvällisesti, toiset eivät vielä yhtä syvällisesti, kuitenkin se on joka tapauksessa hyvin oleellista yksiölle ja kokonaisuudelle.
 
On aika tehdä tarpeelliset muutokset elämässänne nyt. Ei viikon kuluttua tai ensi kuussa tai seuraavana vuodenaikana - ei, vaan nyt! Ymmärtäkää, että egonne pyrkii edelleen pidättelemään teitä kannustamalla lykkäämään tiukkaa sitoutumistanne korkeammalle kehittymiseen. Kuten kaikkina suuren transformaation aikoina, on tunnistettava vahvuus ja luottamus ja pidettävä niitä varalla.
 
Maapallo on myös siirtymäajassa ja se on totta - säätilat ovat arvaamattomia ja äärimmäisiä. On vielä kaksi vuotta, ennen kuin nämä arvaamattomat säätilat alkavat asettua.
 
Nimittäin aivan kuten te vaaditte aikaa ja koette takaistuja vanhan käyttäytymisen vuoksi, mikä luo kuoppaisen tien, näin on maapallollakin. Yksinkertaisesti valmistautukaa. Tämä auttaa teitä kestämään maapallon säätä. Teidän kannattaa myös ehkä valmistautua itse. Meditoikaa, pysykää tyynenä. Pysähtykää jokaisessa konfliktissa - pienessä tai haastavassa - ja kysykää itseltänne: "Onko tämä hänen juttujaan vai minun?" Tämän pikkukysymyksen esittäminen itsellenne on arvokasta tämän kosmisen muutoksen aikana.
 
Ulkoinen
 
Olen puhunut tästä aiemmin opetuksissani. Siitä kannattaa muistuttaa teitä taas auttamaan valmistutumisessa, siirtymän tekemisessä tänä vuonna. Hallitus luokitellaan ulkoiseksi - mikä on päätöstenne ja henkilökohtaisen vastuunne ulkopuolella.
 
Hallituksia vaaditaan tekemään vaikeita päätöksiä tänä vuonna ylikulutuksen vuoksi. Ihmisten monet etuoikeudet, mm. maksetut edut, vähenevät dramaattisesti, joten yllytän teitä kaikki valmistautumaan. Säästäkää, missä voitte. Palatkaa perusasioihin, kasvattakaa omat vihanneksenne.
 
Kaikki tämä on ulkopuolista, kuitenkin se vaikuttaa kaikkiin. Sanon "kaikkiin", koska aiheutuu paljon turhautumista ja vihaa ja se viipyilee eetterissä. Saanen siksi ehdottaa, että jokainen teistä joka meditoi, visualisoi maapallon ympärille jumalaisen valon taivaansinisen Kristus-säteen. Tämä auttaa kovasti maapallon eetterin negatiivisten energioiden hajottamisessa ja vähentämisessä. Veljeni Jeesus on tullut ohjaamaan teitä Kristus-säteellä täällä tarjotussa meditaatiossa.
 
Ilo
 
Ilo - voi kyllä, ilo. Valmisteluista selittäminen transformaatioaikoja varten ei ole aina miellyttävää, kuitenkin hyvin tarpeellista. Katsotaanpa nyt sisään. Teidän jokaisen sisään. Tietenkin te olette itsenne komentava upseeri! Olette yksin vastuussa kaikesta, mitä teette, sanotte, ja omasta hyvinvoinnistanne.
 
No niin, levätkää. Olkaa hiljaa paikallanne, kun luette tätä. Ajatelkaa jotain itsellenne rakasta. Luokaa tuo kuva mieleenne. Mikä saa teidät hymyilemään, kun ajattelette sitä tai näette sen? Se on siinä. Haluaisin teidän nyt kirjoittavan tämän paperille hyvin suurin kirjaimin muistutukseksi. Kirjoittakaa sama myös pienemmälle paperille laukkuanne tai lompakkoanne varten. Pyydän teitä laittamaan suuremman version jääkaapin oveen. Pienemmän tietysti lompakkoonne. 
 
Silloin kun teillä on ollut rankka päivä, kun on tarvetta venyttää penniä vielä enemmän, kuin piditte mahdollisena, kun jonkun kanssa töissä on mahdotonta tulla toimeen tai paras ystävänne tiuskii teille, yllytän teitä lukemaan tämän muistilapun, sanat jotka muistuttavat teitä suosikkikuvastanne. Sitten pysähtykää, pitäkää tauko ja nähkää erityismuistonne sielun silmin. Tuntekaa rauhan tulevan henkilökohtaiseen tilaanne. Ylläpitäkää tuo rauhantunne. Hymyilkää. Sitten oivaltakaa, etteivät ulkoiset asiat ole teidän. Miksi siis sallitte niiden kietoa teidät sisäänsä?
 
Voin vakuuttaa, että tämä yksinkertainen harjoitus auttaa teitä kovasti tarvittaessa. Tämä sallii teidän tuntea sisäistä iloa missä tahansa ja koska tahansa.
 
Perustan laajentaminen
 
Tämä on viestimme teille 2013. Siirtykää eteenpäin ajattelussanne, tunteissanne, teoissanne ja valinnoissanne.
 
Vuoden 2012 aikana avautui monia kosmisia portteja, jotka auttoivat uusia energioita tulemaan ilmakehäänne. Nyt ne on ankkuroitu. Hengitätte niiden energiaa joka päivä. Kyllä, todellakin. Nämä uudet energiat auttavat teitä perustanne laajentamisessa. Monia, monia valo-olentoja seisoo rinnalla auttaakseen. Ystäväni, olen yksi heistä, kuten ovat myös sisareni ja veljeni Suuressa valkoisessa veljeskunnassa ja Valoneuvostossa. Avaa sylisi, avaa sydämesi, avaa mielesi ja siirry eteenpäin.
 
Se ei ole uskonto, vaan uskomus, tieto, että siirrytte eteenpäin ihmiskunnan evoluutioprosessin polulla.
 
DNA laajenee käpylisäkkeenne avautuessa lisää ja siksi myös kykynne sisältää enemmän valoenergiaa. Tämä myös laajentaa korkeampaa sydäntä, jumalaista timanttivalokeskusta sisällänne. Tämä ei ole sattumaa, ei. Se on osa teitä. Osa koko suurenmoisuuttasi.
 
Kehotan siis sinua valmistautumaan, ymmärtämään ja siirtymään eteenpäin iloa sydämessäsi.
 
Rakkaani - rauhaa sinulle.
 
Kuthumi
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >