HomeViestejäLynette Leckie-Clark25.1.2011 - 2012 - Sydänykseys

25.1.2011 - 2012 - Sydänykseys

2012 - SYDÄNYKSEYS
 
Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (www.kuthumischool.com)
25.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minä, Kuthumi, tulen puhumaan teille tänä aikana. Suuren muistamisen aikana. Solumuistamisen, mikä tuodaan esiin eetterin muuttuvien energiavärähtelyjen kautta, eetterikehonne kautta, suodatettavaksi sydämenne korkeampiin kammioihin. Nämä energiat sekoittuvat solurakenteenne kanssa, kulkevat fyysisen kehonne läpi ja yhdistyvät lopulta samojen korkeammalla värähtelevien taajuuksien kanssa, jotka tulevat sielutähtichakran kautta kruunuchakraan ja yhdistyvät käpylisäkkeeseen. Tässä on siis sydänchakranne ykseys, ystäväni, tässä suuressa esiinilmestymisvuodessa 2012.
 
Puhdas energian sisäänotto
 
Siksi edistymisellenne on tärkeää, että syleilette "puhdasta". Puhdasta ilmaa hengitettäväksi sisään, jotta elämän antavat keuhkonne voivat toimia optimivoimalla. Korkeampien taajuuksien suodattuessa keuhkojen seinämien läpi aktivoimaan kateenkorvan, mikä saa aikaan myötätuntoisen viisauden positiivista puhetta. Viisauden virratessa Kristuksen/Luojan sydänykseydestä, aktivoituna sielutähden valosoluista käpylisäkkeen kautta - yhdistyen, kun puhutte, kun tunnette, kun rakastatte.
 
Puhdasta vettä otettavaksi fyysiseen kehoon kunnostamaan ja generoimaan jokaista solua, mikä auttaa kehonne hyvinvoinnissa. Vahvistaen elämänvoimaanne, tuoden teille fyysisen energian puhtautta. Tämä elämänvoima - hyvin elintärkeää teille - on olemuksenne pyhä ydin. Sitä on ravittava oikein, jos teidän on tarkoitus syleillä tätä muuttuvien taajuuksien vuotta. Tämän pyhän ytimen kautta, mikä syöttää myös chakrajärjestelmäänne, virtaa suurta valoa - ihmeellisiä soluja Luojalta ankkuroitavaksi koko kehoonne. Olette tosiaan pyhä astia, kun olette tällä maaplaneetalla.
 
Tarvitaan myös puhdasta ruokaa - ilman kemikaaleja. Olemme puhuneet tästä aiemmin, mutta muistutan teitä taas tämän kysymyksen tärkeyden vuoksi. Olkaa tietoinen "puhtaasta". Puhdasta vettä, puhdasta ruokaa. Ravitkaa pyhää astiaanne, myös fyysistä, tunne- ja mentaalikehoanne.
 
Kysyt ehkä, miksi puhun tästä. Se johtuu siitä, että olet nousemassa, ystäväni. Prosessi on jo alkanut, noin 15 vuotta sitten. Kyllä, tämä vuosi 2012 on merkittävä, mutta älä odota transformoitumista taianomaisesti korkeampaan valotaajuuteen päivässä tai edes yössä, ei. Se on prosessi. Olet nyt kohdassa, missä vaaditaan voimakasta valokehoa. Voisit verrata tätä nykykehityksessäsi löyhään valokuoreen, mikä suojaa alempaa ja korkeampaa fyysistä, tunne- ja mentaalikehoasi, kun sielurakenteesi nousee ankkuroimaan ja sisältämään enemmän valoa. Tullen lopulta valoksi.
 
Kun nouset, solumuutos on asteittaista. Eetterikeho suodattaa fyysiseen kehoosi puhtaita valotaajuuksia. Valokehon on oltava vahva, kun uudet energiat tulevat paljon vahvemmiksi, erityisesti tulevana vuonna.
 
Fyysisiä oireita
 
Jotkut teistä kokevat jo nousemisoireita. Huonovointisuus ilman selkeitä oireita, säännöllinen soiminen ja kipu korvissa, velttouden tunne, kiihtymys ilman syytä, päänsärky, "paksuuden" ja raskauden tunne päässä, luurangon särky. Nämä ovat joitain yleisimpiä oireita. Kaikki ilman mitään syytä, pelkästään tunnetta tai selittämätöntä kipua. Alemmat kehot sopeutuvat nimittäin. Kaikkea tätä tapahtuu, samalla kun koette elämää maan päällä. Kysytte ehkä "miksi". "Miksi en voi vain inkarnoitua, kun taajuusmuutos on valmis? Silloin minun ei tarvitse huolehtia."
 
Ystäväni, ääntänne tarvitaan rakentamaan uudelleen sitä tapaa, millä asioita tehdään parhaillaan liike-elämässä, pankeissa, hallituksissa. Nämäkin asiat ovat muuttumassa, kun niiden on pakko. Näette siis, että transformaatiota tapahtuu joka tasolla. Solujen "nousemisen" avulla muutatte ajatuksianne, sanojanne ja tärkeysjärjestystänne.
 
Tällä erää yllytän jokaista teitä ravitsemaan ja vahvistamaan valokehoanne. Tämä pitää kolme alempaa kehoanne vahvana, kuten niiden täytyy olla noustaksenne korkeampiin kehoihin ja enemmän valoon.
 
Sydänykseys
 
Voitte toisiaan tuntea sen ihmeellisen sydänykseyden, mikä on teidän kaikkien ulottuvilla. Yhteensulautumisen Luojan/Jumalan sydämen kanssa korkeamman sydämen kautta. Sydänykseyden. Yhteensulautumisen. Todellisen autuuden ja suurenmoisuuden. Me luomme. Me palvelemme Luojaa/Jumalaa. Alatte ymmärtää tämän nyt. Tunnette sen.
 
Tässä palvelemme tosiaankin toisiamme ja Jumalaa.
 
Rauhaa ja puhtautta teille.
 
Kuhtumi
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >