HomeViestejäChristina LundenKesäkuu 2010 - Ylösnousemus - muistutuksia tätä vaihetta varten

Kesäkuu 2010 - Ylösnousemus - muistutuksia tätä vaihetta varten

YLÖSNOUSEMUS - MUISTUTUKSIA TÄTÄ VAIHETTA VARTEN

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.christinalunden.com)
Kesäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun aloitamme tämän ylösnousemusprosessimme seuraavan vaiheen, haluamme antaa joitain muistutuksia, miten ollaan helpoimmalla polulla yksilönä ja kollektiivisesti. Muistatteko, mitä varten maapalloksi kutsuttu harhakuvapaikka on? Emme ole täällä työpaikkaa varten, tekemässä rahaa, menemässä naimisiin, saamassa lapsia jne. Olemme täällä sieluja muistamassa, miten mennään kotiin, todelliseen kotiimme. Olemme täällä muistamassa, keitä olemme Jumalan osana. Ja yhtenä päivänä heräämme ja olemme kotona Jumalan kanssa emmekä koskaan enää inkarnoidu tähän unohduksen paikkaan. Tätä voi olla vaikea muistaa, kun kamppailemme laskujen maksamisen kanssa tai mennemme työhön, josta emme pidä, tai kannamme huolta maanmuutoksista.

Valotyöntekijät seisoivat henkisesti jonossa syntyäkseen juuri tähän elämään. Mutta se mitä oli määrä tapahtua tällä kertaa, on muuttunut. Maapallokokemuksen lopettamisen sijasta meille on annettu tehtäväksi ankkuroitua korkeimpaan valovärähtelyyn samalla, kun olemme edelleen ihmiskehossa, jotta tämä maakokemus voi jatkua, mutta korkeammalla ja rakastavammalla tavalla. Ne jotka ovat henkioppaita, olentoja jotka auttavat maapalloa ja enkeleitä, eivät saa tätä ylösnousemusta tapahtumaan. Me saamme.

Herra kertoi minulle viime kuussa, että kollektiiviset valintamme ovat laittaneet meidät kahden aikarajan välille ylösnousemusprosessin loppuunsaattamisessa: 18 kuukautta (helpoin polku, vähiten kaaosta) ja 60 vuotta. Jokaisen valotyöntekijän valinta, miten tätä valoa integroidaan ja ylläpidetään, määrittelee tätä joka kokemuspäivä. Hän sanoi, ettei Henki ottaisi ylösnousemusprosessia hallintaansa. Meillä on mahdollisuus valita, miten kauan tämä kestää. Joka päivä voimme tehdä valintoja, jotka voivat tuoda enemmän valoa kokemukseemme. Miten teemme tämän?

Hengitä. Tämä on pitkään ja syvään hengittämistä useita kertoja päivässä, mikä tuo tasapainoa sielukokemuksemme jokaiselle alueelle. Se tasapainottaa meidät taivaan ja maan välillä. Tämä yhdistää meidät vahvemmin henkitasolle. Se sallii helpon ja avoimen kommunikointivirtauksen - sanallisen tai sanattoman - opastamaan tietoista jokapäiväistä kokemistamme. Hengittäminen ei ainoastaan pidä kehoamme elossa, vaan se pitää myös henkisen yhteytemme aktiivisena. Kun ei ole enää meditointia yhdistämässä Henkeen, hengittäminen vie meidät sisään näkemään, kuulemaan, tuntemaan jne. tietämään, että olemme Henki. Kaikki mitä koskaan tarvitsemme, on sisällämme. Ensimmäistä kertaa tässä maakierrossa, voimme tuntea todellisen itsemme enemmän kuin koskaan.

Kommunikoi sielusi (korkeamman itsesi) enkelien kanssa. Tämä jatkuva kommunikointi auttaa meitä tuntemaan rauhaa, kun kaaosta on omalla ovellamme tai ympäri maailmaa. Se voi vastata kysymyksiimme, mitä tehdä ja milloin, jotta pysymme helpoimmalla polulla. Mitä enemmän kysymyksiä meillä on, sitä enemmän voimme pelätä. Joskus emme saa vastauksia tai ymmärrä, miksi asioita tapahtuu. Mutta voimme silti kysyä.

Elä tietoisesti. Jokainen päätöksemme luo omaa kokemustamme. Kaikkien sielujen päätökset luovat yhdessä kollektiivisen, tietoisen kokemuksen kaikille. Jos emme pitäneet edellisen valinnan lopputuloksesta, voimme tehdä erilaisen, korkeamman päätöksen seuraavalla kerralla. Meitä ei rajoiteta tai kontrolloida (menneen elämän karma tai ego), kuten tapahtui kolmannessa ulottuvuudessa. Voimme valita ja luoda oman kokemuksemme nyt paljon helpommin.

Rakasta tietoisesti toisia. Kolmannen ulottuvuuden rakastavina ja valontäyteisinä valotyöntekijöinä tapanamme rakastaa oli palvella astumalla esiin siellä, missä näimme ongelman jossakussa tai jossakin, ja alkamalla korjata tilannetta. Tämä oli täydellistä niissä energioissa ja värähtelyissä, joissa olimme ennen vuotta 2003. Tietoista rakastamista tässä viidennen ulottuvuuden ylösnousemuksessa ei ole asettuminen tuomariksi siinä, että tiedämme, mikä on parasta jonkun sielulle. Näemme korkeammalta tasolta, että nämä ihmiset valitsevat oppivansa tuolla tavalla. Siksi emme puutu kenenkään sielun vapaaseen tahtoon. Vain silloin alamme korjata jotain, kun nämä sielut tulevat luoksemme ja tietoisesti pyytävät meiltä apua. Ja sitten teemme sen kaikkien niiden työkalujen avulla, joita meillä on henkisessä työkalupakissamme.

Rakasta tietoisesti itseäsi. Yksinkertainen tapa nähdä, rakastammeko itseämme, on katsoa peiliin sanoen: "Rakastan sinua." Tämän harjoituksen avulla voimme saada fyysisen vahvistuksen siitä, onko meillä jokin este itsemme rakastamisessa. Jos räpäytämme silmää noiden kolmen pienen ja voimakkaan sanan aikana, meillä on vielä tehtävää tällä alueella. Sielumme enkelit voivat auttaa meitä tietämään, missä meillä on esteitä, ja poistamaan ne, sitten kun olemme valmis. Useimmat valotyöntekijät ovat täällä opettelemassa rakastamaan itseään, niin kuin Jumala rakastaa heitä. Tämä merkitsee itsemme rakastamista täysin sellaisena, kuin olemme tänään. Olemme muistamassa, ettei mikään mitä voimme tehdä tai muuttaa itsessämme, saa tuota rakkautta vähenemään tai lisääntymään. Meidät on todella jo tehty rakkausolemuksesta ja pyrimme tuntemaan sen olemuksemme joka solulla.

Tämä aikana äiti maa on synnyttämässä meille uutta fyysistä olemassaoloa viidennen ulottuvuuden muodossa. Synnytys ei ole tavallisesti kaunista. Kuitenkin lopputulos on kaiken sen arvoista, mitä koettiin prosessin aikana. Taivaan ja suuremman kuvan katsominen sen sijaan, että katsotaan fyysistä maakokemusta, ja tietoisen valinnan tekeminen kaiken mahdollisen valon tuomisesta kokemukseemme, auttavat tasapainon ylläpitämisessä näinä muutosaikoina. Valotyöntekijät, ei ole mitään syytä tuntea, että käymme yksin läpi ylösnousemusta. Jokainen meistä voi tänään ottaa hetken ja tunnistaa henkisesti, että kuljemme kaikki toistemme rinnalla. Tämän tekemällä tunnemme toistemme tuen ja vahvuuden valopilareina, joita olemme. Voimme mennä tämän ylösnousemuksen läpi tietoisemmin, kun muistamme tehtävämme ja vain olemme valoa.

Minulle on kunnia kulkea rinnallanne valossa,

Christina

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >