HomeViestejäChristina LundenToukokuu 2010 - Valinta

Toukokuu 2010 - Valinta

VALINTA

Kirjoittanut Christina Lunden ( www.christinalunden.com)
Toukokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jokainen meistä teki ennen syntymäänsä päätöksen olla täällä tänä aikana. Alkuperäinen suunnitelma oli erilainen kuin se, mitä tapahtuu, koska pystyimme tulemaan henkisesti tietoisemmaksi, kuin otaksuttiin. Olemme lopultakin heränneet käsittämään, että pystyisimme murtautumaan egon kahleista. Nyt olemme paljon enemmän sen hallinnassa, mitä meille tapahtuu - sekä yksilöinä että kollektiivisesti. Niinpä jatkamme valintojen tekemistä ja jokaisen valinnan myötä voi tapahtua muutos.

Valinta mitä lähestymme, on ylösnouseminen korkeampaan ulottuvuuteen, missä meillä on vielä enemmän tietoinen luomishallinta omiin kokemuksiimme. Olemme periaatteessa siirtymässä ylempään kerrokseen maapallorakennuksessa. Asuminen tässä ylemmässä kerroksessa antaa paremman näkymän siihen, mitä tapahtuu alapuolella, ja sallii nähdä vieläkin laajemmin suuremman kuvan ja saada selkeämmän yhteyden henkeen. Välillämme ei ole enää verhoa. Enkelit ovat kertoneet, että meillä on luomiskyky sen kautta, mitä puhumme. Puhuttu sana on hyvin voimakas. Tämä on aikaa tarkkailla, mitä puhuu, ja olla tarkoituksellinen siinä, mitä puhuu, jotta voi tottua tähän oman elämä luomistyökaluun.

Meillä on myös mahdollisuus valita, miten kauan käymme läpi tätä ylösnousemusprosessia. Tällä hetkellä asiat liikkuvat hitaasti, hyvin hitaasti. Tämä oli äskettäinen kollektiivivalinta. Enkelit sanoivat syyksi tulevaisuuden pelon. Sitä jotkut eivät käsitä, että nämä asiat tapahtuvat nyt. Olemme siinä nyt. Voitte nähdä tämän siinä, mitä tapahtuu kaikkialla ympärillänne. Kun pääsemme tämän ylösnousemusenergian huippuun, näitä uutisia on vain lisää. Helpoin polku tämän aikajanan läpi on jatkaa kysymistä enkeleiltä elämästänne ja siitä, mitä teette, kun näitä muutoksia tapahtuu lähempänä kotianne. Nämä vastaukset voivat muuttua päivittäin riippuen niistä kollektiivisista valinnoista, joita teemme. Tilanteen tarkastaminen henkisesti joka päivä auttaa teitä pääsemään eroon peloista, joita teillä ehkä on.

Se ettemme tiedä, mitä on määrä tapahtua tai miten meihin vaikutetaan, voi saada kaikenlaisia hulluja tilanteita kulkemaan mielemme läpi. Siksi enkelit ovat kehottaneet puolentoista vuoden ajan näissä opetuksissa teitä harjoittelemaan kommunikointia enkelienne kanssa itse, jotta voitte mukavasti saada informaatiota hetken varoitusajalla. Jos saatte kysymyksiinne vastauksen, niin pystytte rauhoittumaan ja jatkamaan henkisen valon kanavoimista ja siten voimme siirtyä tämän jakson läpi nopeammin. Voimme jokainen valita kulkevamme polkumme helpointa, keskimmäistä tai vaikeinta reittiä. Pysymme aina polulla, mutta se missä kävelemme, riippuu meistä.

Toinen valinta minkä valotyöntekijät tekevät, liittyy ryhmissä olemiseen. Kaikki mitä asettaa meidät jotain vastaan, ei ole henkisesti linjassa. On kyse sitten poliittisesta puolueesta, radikaalista ryhmästä, valtiosta toista vastaan jne., kyse on tuomitsemisesta oikeaan tai väärään, hyvään tai pahaan. Silloin kun aktiivisesti osallistumme näihin asioihin, energiamme virtaa hyvin lähellä maata ja silloin emme ylläpidä korkeampaa ykseyden henkistä energiaa. Tiedätte tämän viestin olevan itsellenne, jos teille tulee tunteita, kun kuulette tai puhutaan politiikasta, rajoista, terveydenhuollosta, ympäristöasioista jne. Silloin kun olette tunteellinen, alennatte energiaanne.

Tiesittekö, että huumeet olivat pienempi ongelma ennen "huumeiden vastaista sotaa"? Jotain vastaan taisteleminen aiheuttaa aina suuremman reaktion. Tämä pätee kaikkeen - sitä luomme, mistä puhumme. Enkelit kertoivat minulle, että on paljon ihmisiä, jotka eivät ole henkisesti tietoisia ja jotka jatkavat näitä taisteluja. Valotyöntekijöillä, varsinkin niillä joita on kutsuttu nimellä "ne 144000", on paljon enemmän voimaa muuttaa kaikki nuo negatiiviset tilanteet kanavoimalla korkeamman ulottuvuuden valoa, jotain vastaan puhumisen sijasta. Jos ja kun onnistumme ylösnousemaan viidenteen ulottuvuuteen, yhdessä hetkessä näihin asioihin jotka tuomitaan nyt vääriksi, laitetaan korkeinta energiaa, aivan kuin kaikkeen muuhunkin. Olemme paljon voimakkaampia käyttäessämme henkisiä kykyjämme, kuin olemme koskaan olleet tunteellisesti tai fyysisesti. Siksi näitä tilanteita ei koskaan ole ratkaistu. On ollut murhia, sotia, nälkää jne. koko aikamme maan päällä. Tapa muuttaa näitä asioita on ylösnousta ja jättää ne taakse.

Nämä tilanteet maan päällä eivät ehkä näytä kauniilta siihen saakka, kunnes ylösnousemme, mutta voimme lyhentää ylösnousemusaikaa, jos liitymme kaikki yhteen, kuljemme helpointa polkua sekä päätämme osallistua kaiken ykseyteen ja olla näkemättä eroavuuksia elämämme missään puolessa. Jotkut teistä ovat haluttomia päästämään irti näistä ryhmistä ja ajatuksista. Se on ok, kyse on aina valinnasta. Tämä on vapaan tahdon paikka ja henki työskentelee kanssamme niin, kuin valitsemme. Tätä informaatiota annetaan, jotta valotyötekijät voivat tehdä informoidumpia päätöksiä siitä, miten siirtyä eteenpäin. Ylösnousemus on hidastunut etanan vauhtiin sen vuoksi, mihin ne valotyöntekijät ovat keskittäneet huomionsa, joiden oli tarkoitus olla instrumenttina tämän toteuttamisessa. Kuljemme siis tämän läpi pidemmän aikaa, ellei toisenlaisia valintoja tehdä.

Olkaa tietoisesti siunattuja enkelienne läsnäololla.

Christina

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >