HomeViestejäUte Possega-Rudel27.1.2012 - Ydinolemuksenne on ilo

27.1.2012 - Ydinolemuksenne on ilo

YDINOLEMUKSENNE ON ILO
 
Andromedalaisia kanavoinut Ute Posegga-Rudel ( radiantlyhappy.blogspot.com)
27.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme tulen ja valon, kaikkien sielujen ykseyden ja pyhän jumalaisen ydinolemuksen alueelta Andromeda-galaksista.
 
Rakkaimmat ystävät,
 
Olemme hyvin tyytyväisiä ihmissivilisaationne kasvavaan tietoisuuskehitykseen ja sydämen avautumiseen!
 
Suurella ilolla tarkkailemme monia teitä - joiden määrä lisääntyy päivittäin - jotka avaudutte jumaltietoisuuden heräävälle voimalle ihmisen ytimessä, mikä on ihmisrodun yhtenäinen ihmissydän.
 
Tänään olemme tuomassa täällä ilon viestiä, ilon muistamista, ilon energiaa ja tietoisuutta olemuksenne ytimessä, mikä on ikuisen Jumalan, kaiken olevaisen piirre. Ei ole aitoa jumaluuden kokemista ilman iloa, ilman osallistumisen tunnetta, koska ilo voidaan vain tuntea ja se on ydinolemuksenne tietoisuuden hienoa värähtelyä.
 
Iloa voidaan tuntea vain, silloin kun sydämenne on auki, kun sallitte irtipäästämisen kaikista ajatusten ja mielen rakenteiden rajoituksista.
 
Silloin kun päästätte irti itsenne kontrolloimisesta, kun luovutte erillisestä identiteetistänne pakahduttavaan ilovärähtelyyn, Lähde-energia ja valo voi nousta, se voidaan vapauttaa korvaamaan eloisana ja hurmioituneena olemuksena sen, mitä tavallisesti kutsutaan "minuksi", mutta mikä on pelkästään ajatus itsestänne - persoona, rajallinen identiteetti, roolinesittäjä yhteiskunnassanne, taipumusten kantaja, ajattelumekanismi, joku joka tuomitsee ja kokee sen keho-mielen tulemisen ja menemisen, mikä perustuu nautintoon ja tuskaan.
 
Ilo mistä puhumme, räjäyttää auki koko tämän kapean itsensä identifioinnin ja vapauttaa teidät kokemaan rajatonta valoa ja energiaa, ilman muotoa, sisältöä tai käsitettä. Se saa aikaan luomisräjähdyksen, ennen kuin asiat nousevat, mutta se on myös substanssi luomiseen äärettömässä Jumalmielessä.
 
Tätä ikuista iloa suihkutamme teidän kaikkien päälle. Se säteilee suoraan kollektiivisydämestämme, mikä on luonnostaan Jumalan sydämen osana.
 
Tulette tietoiseksi tästä ilosta, kun olette valmis avaamaan sydämenne, koska tämä ilo on oma syvin olemuksenne. Ja voimme herättää vain tämän oman ydinolemuksemme, kun osallistumme kaikki tasavertaisesti ja luonnostaan tähän alati olemassa olevaan ilo-olemukseen. Koska on vain yksi Jumala.
 
Oletteko koskaan ajatelleet tätä totuutta? Oletteko koskaan ajatelleet, että synnyitte ilosta ja että koko luomakunta on luonnostaan perustettu ilolle?
 
Silloin kun käännytte kaiken olevaisen ydinolemukseen, havaitsette, että näin on ja on aina ollut. Kyse oli kuitenkin vain keskittymisestä rajoituksiin ja erillisestä identiteetistänne ja kaikista sen rajallisista kokemuksista kiinnipitämisestä - unohditte sen.
 
Ilo on jumalaisen identiteettiinne ja uuden maailmanne perusta, mitä ei voi luoda muilla keinoin kuin ilolla.
 
Mutta on teidän valintanne, milloin haluatte kääntyä, mitä haluatte nähdä ensisijaisesti: vanhan maailmanne ja sen rajoittuneet, rajalliset ja keskinkertaiset kokemukset tavallisesta nautinnosta ja tuskasta vai jumalaisesti laajentuneen tunnetietoisuutenne säteilevän maailman, mikä on vain iloa - ja kutsukaa sitä rakkaudeksi ja kutsukaa sitä ylevyydeksi, täyteydeksi ja kauneudeksi.
 
Kysykää itseltänne, mihin haluatte keskittyä! Myös kolmannen ulottuvuuden kärsimyksen keskellä on tätä iloa - aina, aina - jos muutatte fokustanne, jos sallitte sydämenne avautua. Tätä iloa on aina, se on ikuista ja olette aina vapaa osallistumaan siihen.
 
Repikää sydämenne auki, rakkaat ystävät, nyt on sen aika! Kävelkää selkä suorana ja ottakaa takaisin jumaluutenne, mitä olette aina olleet. Alas kumartuminen - supistaen rintanne ja pidättäen hengitystänne sen ilon välttämiseksi, joka olette - on ohi. Liian paljon iloa tulee jo maailmanne piiriin - osallistukaa siihen. Ja jakakaa tämä ilo Äiti Maan kanssa! Olkaa yhtä hänen kanssaan tässä ilossa ja olkaa yhtä tässä ilossa ihmisperheenne ja kaikkien luomusten kanssa.
 
Tanssi, ihmiskunta, tanssi ja ravista pois menneisyyden valheiden ja harhakuvien kahleet.
 
Olemme täällä muistuttamassa teitä tästä!
 
Ilomme laajenee ja täyttää koko universuminne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >