HomeViestejäJames Tyberonn19.1.2013 - 2013 - Vesimiehen muutos ja antroposeenisäteily, osa 2/2

19.1.2013 - 2013 - Vesimiehen muutos ja antroposeenisäteily, osa 2/2

2013 - VESIMIEHEN MUUTOS JA ANTROPOSEENISÄTEILY, OSA 2/2
 
Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 19.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vesimiehen säteily jatkuu …
 
… Ja niin kosminen säteily todella tarjoaa etuja ja vastuuta teille polulla. Sellaisten mestarien työ kuten Graham Hancock, John Van Auken, David Childress, John Jenkins, tohtori Semir Osmanagich ja muut, jotka ovat puhuneet tässä tilaisuudessa, paljastavat paljon lisää. Valoa säteillään todellisen alkuperänne varjoihin. Kuitenkin nämä saavat kritiikkiä. On nimittäin kaksinaisuus, vanha energia versus uusi energia. Työnnetään aina takaisin, silloin kun esitellään valtavirrasta eroavia uusia käsityksiä. Vanhat järjestelmät torjuvat aina uuden ja tässäkin on sähkömagnetismia, polariteettiaspekti.
 
Kerromme teille, että se mitä paljastetaan tohtori Osmanagichin avulla Bosnian pyramideista, muuttaa ehdottomasti käsitystänne historiasta. Kaikki tämä on saanut kritiikkiä, kuitenkin kaikki antaa oleellista totuutta, kaikki liittyy valon tuomiseen varjoihin.
 
Muita seuraa perässä, sillä uusi tutkijasukupolvi ilmestyy nyt esiin tieteen, fysiikan ja arkeologian jakautumisesta, mikä ei anna ainoastaan avaimia muutokseen, vaan paljastaa myös paljon planeettanne kätkettyä historiaa. Kerromme teille, että monet ilmestyvistä tutkijoista ja tiedemiehistä ovat uusia valotyöntekijöitä ja maanhoitajia, tunnistavat he sitä tai eivät.
 
Heidän työnsä todellakin paljastaa pala palalta, askel askeleelta puuttuvat todisteet, mikä sallii tieteen ja uskonnon vaadittavan yhdistymisen ja todellisen historianne ja alkuperänne tarpeellisen valaisemisen. Yhden sukupolven työ on seuraavan perusta. Aikanaan henki ja tiede ovat erottamattomia, yhtä kokonaista ympyrää. Näkijänne Edgar Cayce sanoi, että ihmiskunta oppii Jumalan luonteesta enemmän tieteen kuin uskonnon kautta. On tulossa aika tämän ilmentymiseen.
 
Kuten teille on esitelty tässä tilaisuudessa, monet tiedemiehenne ja tutkijanne tekevät uusia löytöjä - löytöjä joita ei olisi tapahtunut ennen vuotta 1987. Olette juuri katsoneet sarjan esityksiä, jotka tarjoavat paljon arvokasta informaatiota pohdittavaksenne.
 
Greg Bradenin työ esitteli käsityksiä auringon säteilystä ja sitä seurasivat lisätutkimukset, joita on dokumentoinut Susan Rennison ja muut. Tohtori Luc Montaignier lisäsi yhtälöön koherenssin ja theta-aallot. Niinpä Vesimiehen säteilyssä muuttuu paljon. Jotkut näistä muutoksista tapahtuvat teidän elinaikananne, jotkut vievät vuosisatoja, toiset vuosituhansia. Mutta muutos tapahtuu. Annamme teille vinkin ja se on, että 2038 antaa merkittävän hypyn eteenpäin … ja se mitä teette nyt, luo sitä!
 
Auringon plasma on perusta ns. uudessa taivaankannessa ja siirtymisessä enemmän piipohjaiseen biologiaan. Auringon säteily esittää pääroolia kaikissa näissä muutoksissa, laajentumisessa plasmaelämän suurempaan konkreettisuuteen.
 
Muutos on täällä. Mitä se merkitsee?
 
Ulottuvuusmuutos
 
Korkeamman ulottuvuuden elämänmuodoista tulee näkyviä. Nämä ovat maapallolla uusia vain konkreettisina, mutta niihin on viitattu monissa uskonnollisissa teksteissänne. Muinaiskirjurit ovat kirjoittaneet useisiin pyhiin ideologioihinne, että elämää esiintyy kolmessa muodossa: savena (maabiologia), tulena (sähköiset deevat) ja valona (enkelit).
 
Tietyt orbit, keijusalamat ja "fotonimeduusailmiö" jotka ovat tihentyneet viime vuosina, ovat itse asiassa muiden ulottuvuuksien ja rakenteiden tietoisia elämänmuotoja. Jotkut näistä ovat kommunikoineet teille eri tavoin, mm. viljaympyröinä. Monet tutkimusryhmät ovat alkaneet tutkia näitä tapahtumia, mutta ei elämänmuotoina. NASA on tallentanut ennätysmäärän koronan massapurkauksia reilun kahden vuosikymmenen aikana. Tämän ovat panneet merkille geofyysikko Susan Rennison ja tohtori Greg Braden, kuten esitettiin tämän tilaisuuden esityksissä. Koronan massapurkaukset ovat syy.
 
Yhteenveto plasmamuutoksen vaikutuksia:
 
* ionisuhteen muuttuminen, mikä sallii helpomman pääsyn koherenttiin theta-tilaan
* sallii käpylisäkkeen helpomman avautumisen
* työkalu luovaan harmoniailmentämiseen
* katalyytti DNA-muutokseen ja biologian siirtymiseen piikristalliseksi (kvartsi on piidioksidia)
 
Suhteessa kristalliverkkoon plasmamuutos:
 
* auttaa planeetan laajentumisessa 12 ulottuvuuteen
* sallii suuremman pääsyn moniulotteisuuteen (fotoni- ja plasmaelämä)
* avainrooli pakollisissa maamuutoksissa
* koherentti nopeutuminen
* avainrooli uuden taivaankannen muodostamisessa
* voimasolmujen ja pyörreportaalipaikkojen parempi värähtely
* ihmiskunnan kyky kanssaluoda uusi maa
 
Rakkaat ystävät, kerromme teille taas, että planeetan ylösnousemus tapahtui todella ja ihmiskunta on saanut sen aikaan. Vaikkei suuri osa ihmisistä tunnista sitä 3D-tietoisuudessa, maapallo on todella muuttunut ja valmistunut uuteen toimintamalliin. On aika päästää irti vanhasta energiasta ja pelosta. Viestinämme on kertoa teille jumaluudestanne ja kertoa teille tosiasiana, totuutena, että planeetta on nyt uuden maan vuodessa yksi.
 
Toimeen ryhtyminen
 
Mikä siis on teidän vastuunne tässä muutoksessa? Se on kanssaluominen.
 
Monet menneistä yhteiskunnistanne eivät pystyneet kohtaamaan väkivallan kaksinaisuuspiirteitä ja rakkautta versus voima/valta. Tämä tulee etualalle tänä päivänä.
 
Suuri Poseidan yhteiskunta Atlantiksella, nimeltään Ykseydenlaki, saavutti suurimman harmoniatason planeetallanne. Kuitenkin heidän kyvyttömyytensä kohdata väkivalta salli tiheän kaksinaisuuden nousta ja johtaa lopulta suuren kulttuurin kuolemaan. Se on suuri "rubik" ja siihen on todella ratkaisu, mutta se vie monta vuotta. Ja huomaamme, että monet yleisöstä osallistuivat Poseidaan, Ykseydenlakiin. Ja rakkaat ystävät, kannatte tarpeetonta taakkaa.
 
Kannustamme teitä kaikkia päästämään irti syyllisyydestä ja tuskasta. Käytämme hetken tämän tapahtumiseen.
 
 (Tauko …)
 
Mestarit, kerromme teille, että aina puolet maailmasta on valossa ja puolet yössä - tämä on polariteettimaailma. Sanomme teille, että paljon yli puolet ihmiskunnasta on tietoisuusvarjossa, vielä heräämättä viisauden valoon. Kerromme teille, että valaistuminen tapahtuu yksi sydän kerrallaan. Kerromme teille, että elätte Maayliopistossa, kaksinaisuuskoulussa, kuten kanava on sanonut ja me monta kertaa. Kaikkialla ympärillänne on tarkoituksellista harhaa, minkä massa luo. Planeetta on ylösnoussut ja valtaosa ihmiskunnasta on harmonisessa ylösnousemuksessa noin 15 sukupolvessa. Se tapahtuu.
 
Siksi valotyöntekijät joukossanne eivät saa koskaan menettää uskoaan ja heidän on aina säteiltävä kirkkaasti, sillä pieninkin fotoniaalto valaisee siirtymää. Niin se on, joten sen on oltava kanssanne täällä tänään. Suuri Mahatma Gandhinne totesi, että teidän on tultava siksi muutoksesi, mihin pyritte. Ja kerromme teille, että muutoshalunne on yhtälön oleellinen osa. Toinen osa on toimeen ryhtyminen muutoksen ilmentämiseksi.
 
Muutos tulee
 
No niin, jotkut sanovat, että ns. ensimmäisen maailman huomattavat valtiot, taloudellisesti hallitsevat ja voimakkaat, muistuttavat enemmän suuryrityksiä kuin maita. Suuryrityksiä jotka perustuvat voittoon ja joiden asukkaita kohdellaan enemmän työntekijöinä kuin kansalaisina. Todellisuudessa se on paljon monimutkaisempaa kuin yksi maa, rotu tai monialayritys.
 
Jotkut sanoisivat, että ihmiskunnan yleismassaa kontrolloi ja manipuloi media, sen myrkyttää paljous/määrä ja orjuuttaa velka. Kerromme teille, että se aika lähestyy, jolloin ihmiset heräävät tietämään, ettei heitä rasittava velkansa sido heitä uskomuksiin, vaan heidän uskomuksensa kahlitsee heidät velkataakkaan ja puutteentuntuun. Jotkut ehkä sanovat, että yksilön itsenäisyys on kadonnut. Kuitenkin valo loistaa edelleen ja se muuttuu kirkkaammaksi. Uusi sukupolvi on ympäri planeettaa tulossa valtaan ja he nopeuttavat muutosta. Se sukupolvi olette te!
 
Maailman talousjärjestelmä muuttuu, mutta se ei romahda korjauskelvottomaksi planeettakaaoksessa. Sen tapahtuminen kaaoksessa ei palvelisi tulevaa. Paremminkin se saatetaan muutokseen, tietoiseen muutokseen ja positiivisia elementtejä tulee esiin paremman tavan mahdollistamiseksi. Sillä mitä on tapahtunut, voi olla tarkoitus ja se johtaa muutokseen.
 
Muutos on tosiaan todellisuuden luonne ja muutos tulee. Se tulee korkeimmaksi hyväksi, sitten kun luotte niin olemaan.
 
Uusi maapallo ja uudet ihmiset eivät voi luoda eivätkä luo parempaa tulevaisuuttaan sivuuttamalla vain menneisyytensä. Muutos tulee oppimalla menneisyydestä ja korjaamalla nykyhetkessä, yksi askel kerrallaan. Uudet ihmiset niissä sukupolvissa mitkä tulevat valtaan seuraavien 15 sukupolven aikana, valitsevat uuden mallin ja muutos tapahtuu.
 
Ionit työkaluna
 
Kuten olemme todenneet ja kuten olette nähneet esityksissä, tiede tallentaa muutoksia, mitkä auttavat kaksinaisuuden hallitsemisessa. Kyse on ionisäteilystä. Tiedemiehenne dokumentoivat tätä - NASA, Greg Braden, Susan Rennison ja muut.
 
Kerromme teille, vahvistamme teille, että hämmästyttävä ionitulva on symbioosissa ulottuvuusmuutoksen kanssa ja toimii synergiassa kristalliverkon kanssa. Uusi ioniresonanssi sallii teidän avata helpommin käpylisäkkeen. Se sallii teidän toimia helpommin theta-resonanssissa. Ja kerromme teille, ettei kanssaluominen tapahdu tietoisen valppaassa beta-tilassa, vaan syvemmässä theta-tilassa. Yhteiskuntana olette viime aikoina keskittyneet melkein täysin beta-tietoisuustaajuuteen ja uuden maan uudessa energiassa annetaan työkaluja, jotka antavat teidän päästä ehdottomasti helpommin thetaan.
 
Tämän konferenssin muusikkojen musiikki on viihdetyökalu luovien theta-tilojen saavuttamiseen. Heidän työnsä on kanavoitua, se on inspiroitua tätä aikaa varten. (Kai Mitchim ja Ron Crose) Phi-kristallityö on työkalu korkeavärähteisen theta-ajattelun yhtenäiseen vahvistamiseen.
 
Avaimet ilmentämiseen ovat theta-tilassa. Teidän ei yksilönä, kansana tai planeettana tarvitse tuntea avuttomuutta tai voimattomuutta muutoksen edessä.
 
Rakkaat ystävät, maailma sanoo, ettei mikään ole muuttunut 21.12.2012. Mikään ei ole uutta 2013. Jos kuulette nämä sanat toivoen, että tämän keskustelun viime lauseet punovat mieleisenne johtopäätöksen, niin te ette pety.
 
Mutta kerromme, että vaikka laajentumisen lähtökohta on 2012, ihmiskunnan massavalaistumista ei seuraa useisiin vuosisatoihin. 2012 antaa teille vain enemmän työkaluja käyttöön. Me enkelikunta emme ole täällä ratkaisemassa ongelmianne tai kritisoimassa, vaan kannustamassa teitä polullanne ratkaisuun.
 
Ja vaikka ihmiskunta ei saavuta maatasolla valaistumisen kriittistä massaa useisiin vuosisatoihin, on tärkeää pysyä läsnä ja positiivisena, koska se tapahtuu - päivä kerrallaan, sydän kerrallaan.
 
Yhtenäisyys ja korkein hyvä
 
Rakas ihminen, ala nyt meditoimaan korkeinta hyvää ja keskittyä siihen. Älä epäile, etteikö koko todellisuutta luo yhtenäinen ja johdonmukainen uskomusheijastus. Kuten Graham Hancock ja kanava ovat esittäneet teille tässä tilaisuudessa, tutkikaa tietoisuuttanne, etsikää täysivaltaisuutta, tehkää työtä ollaksenne parempia ihmisiä ja heijastakaa tuota energiaa. Se on avain. Vihaa ei voi lopettaa vihalla, vaan haluamalla ja uskomalla rakkauden luovuuteen. Totuudessa oleminen on osa sitä, toiseen suuntaan katsominen ei ole. Muutatte tietoisesti ympäristöä haluamalla tietoisesti korkeinta hyvää.
 
Energia on parannusten tekemistä varten paikoillaan.
 
Mutta kerromme teille, että vaikka laajentumisen lähtökohta on 2012, ihmiskunnan massavalaistuminen ei seuraa useisiin vuosisatoihin. Planeetan ylösnousemus 2012 antaa teille pelkästään uusia työkaluja käyttöön. Me enkelikunta emme ole täällä ratkaisemassa ongelmianne, vaan kannustamassa teitä polullanne ratkaisuun. Teidän valitsemanne rooli on ratkaista konfliktit Kaksinaisuusyliopistossa, maaplaneetalla.
 
On tapa tulla henkiseksi valonkantajaksi, olematta intohimoisesti konfliktissa mukana. Se tapahtuu theta-luomisella. Ja vaikka ihmiskunta ei saavuta maatasolla kriittistä valaistumismassaa useisiin vuosisatoihin, on tärkeätä pysyä läsnä ja positiivisena, koska se tapahtuu päivä kerrallaan, sydän kerrallaan.
 
Yllytämme teitä heijastamaan iloa, suojelemaan rakkautta ja seisomaan totuudessa. Seiskää valossa. Kerääntykää ryhmiin, ottakaa aikaa yksinolemiseen ja meditoikaa ryhmissä korkeinta hyvää. Jokaisella teistä on tilaisuus olla nuhteeton joka päivä. Se tilanne missä tunnistatte omat puutteenne, oman ristiriitanne tinkimättömyyden kanssa, on päivä, jolloin käsitätte mestaruuden, ja kyse on todella matkasta. Te epäonnistutte kaksinaisuudessa ja pointtina on oppia virheistä ja ryhtyä lääketoimiin. Tohtori Syy Ja Seuraus tekee kotikäyntejä, kuten olemme sanoneet. Syy ja seuraus toimii sekä yksilöllä että ryhmätietoisuuskentissä. Vastaavasti sinä päivänä, kun yksilönä ja massana seisotte totuudessanne valmiina tunnistamaan toisen ihmisen totuuden, käsitätte tinkimättömyyden. Voiko todella pyrkiä riisumaan toisen aseista, kun samalla lisää omaa arsenaaliaan? Eikö tämä totuus sitten sovellu sekä yksilöihin että maihin?
 
Lopuksi
 
Siihen miten yhteiskuntanne onnistuu käsillä olevissa kysymyksissä, voidaan ennakoivasti vaikuttaa ryhmän keskittyneellä meditaatiolla. Kuten kanava esitti, Rand-ryhmä on vahvistanut, miten 7000 ihmisen yhtenäinen theta-meditaatio pystyi heijastamaan energiaa, mikä vähensi väkivaltaa tietyllä aikajaksolla. Rakkaat ystävät, voitteko kuvitella, mitä tapahtuu, kun tuo ryhmä on 144 tuhatta tai 144 miljoonaa!
 
Käyttäkää hetki tämän pohtimiseen!
 
Älkää antako periksi, älkää lannistuko ja älkää luulko, että te ette voi vaikuttaa. Te voitte!
 
Henki puhuu rakkaudesta. Henki ei hyökkää. Maapallonne jokaisella tämänhetkisellä uskonnolla on totuutensa ja vääristymänsä. Erottelukyky on avain. Teidän on välttämätöntä päättää, mikä on totta, mikä palvelee teitä ja mikä ei. Perustakaa tämä erottelukyky ajatuksiinne ja sydämeenne - älkää pelkoonne. Mikään aito ja pyhä ilmaiseminen ei rajaa totuuttaan, kauneuttaan yhteen ryhmään.
 
Rakkaat ystävät, ympäröimme jokaisen teistä hoivaavaan energiaan ja itsensä voimaannuttamisen kenttään, sillä jokainen teistä on todella mestari ylösnousemuspolulla. Tarkoituksemme on antaa teille inspiraatiota ja selkeyttä, mutta on aina välttämätöntä, että te pyhänä ja täysivaltaisena olentona käytätte erottelukykyä tähän ja kaikkiin kanavoituihin viesteihin.
 
Ja niin lopuksi onnittelemme teitä tänään ja tässä tilaisuudessa planeettaylösnousemuksen kanssaluomisesta. Olette luoneet tämän ja kunnioitamme teitä. Olen Metatron ja jaan kanssanne nämä totuudet. Olette rakkaita!

… Ja niin se on …
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >