HomeViestejäJames Tyberonn4.11.2012 - Supermyrsky ja maapallon lämpeneminen

4.11.2012 - Supermyrsky ja maapallon lämpeneminen

SUPERMYRSKY JA MAAPALLON LÄMPENEMINEN
 
Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 4.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys rakkaat! Olen Metatron, valonherra, ja toivotan teidät tervetulleeksi tällä hetkellä ja ympäröin teidät taivaallisella valolla.
 
Ja niin rakkaat ystävät, kerromme teille, että vielä suurempaa elämää kiertää ympärillänne ja yläpuolellanne, pyhän maapallon yläpuolella ja se virtaa nyt planeettaanne ja on ulottuvilla tullakseen tietoisuuskenttäänne. Se on hienovaraista valoa. Se ei ole odotuksen valoa, siinä ei ole logiikkaa, paremminkin se on hyvinvoinnin valoa ja se kantaa enkeliulottuvuuksien kodin energiaa.
 
Sanomme teille tällä erityisellä kaksinaisuuden planeetalla, tällä rakkaalla ja pyhällä maapallolla, että kaikki jotka avautuvat ja sallivat tämän taivaallisen valon astua vaikutuspiiriinsä, tietoisuuskenttäänsä, havaitsevat välittömästi itsensä siunatuksi hengessä ja hehkuvansa jumalaista seesteisyyttä. Tämä energia on hiljaista, tämä energia on sovittavaa ja tämä energia yhdistää chakranne taivaalliseen kotiinne. Se on kaikkien tänne tulevien käytettävissä helposti.
 
Tämä on parantumisen ja hyvinvoinnin paikka. Ihmiset polulla eivät vielä aina pyri sisällyttämään hyvinvointia ymmärryksen etsintäänsä, mutta kaikkien pitäisi, koska se täydentää totuutta ja kolminaisen olemuksenne kaikki osat huutavat sitä.
 
Supermyrsky
 
Hyvin äskettäin USA:n itärannikolla on myrskynnyt. Ymmärrämme sen syvän järkytyksen ja surun sekä suuren tuskan ja kurjuuden, mikä liittyy kaikkiin tällaisiin katastrofaalisiin tapahtumiin, kuten on tapahtunut hurrikaaneissa ja maanjäristyksissä viime vuosina.
 
Ihmisenä oleminen maan päällä tänä muutosaikana on äärimmäisen vaikeaa monille ja pyydämme teitä kaikkia tarjoamaan rukouksianne niille, jotka kokevat ahdistavaa menetystä. Me enkeliulottuvuuksissa olemme kanssanne. Vaikka henkiä menetetään traagisesti ja maa-alueita ja rakenteita tuhoutuu, näitä katastrofeja ei ole tarkoitettu karmaksi, rangaistukseksi tai todellisuudessa miksikään negatiiviseksi. Mestarit, kerromme teille, että sen on tapahduttava, mitä tapahtuu. Se on välttämätöntä harmonisointia. Se on maan muuttumista ja siirtymistä uuteen energiaan.
 
Rakkaat ystävät, tunnemme tuskanne näistä menetyksistä ja kunnioitamme teitä hyvin paljon muutosenergian ylläpitämisestä kestämienne vastoinkäymisten aikana. Ymmärrämme todella kaksinaisten maailmojen surun. Kiedomme teidät rakkauteen näinä siirtymäaikoina. Mutta ymmärtäkää, että kaikki mitä tapahtuu, on valintaa ja niitä rohkeita ja pyhiä valintoja, joita ihmiset ovat tehneet ylösnoustakseen. Jokainen sielu jonka fyysinen elämä päättyy tällaisessa tapahtumassa, tekee tuon valinnan vapaasta tahdosta ja korkeammasta tarkoituksesta. Kerromme teille myös, että vaikka ne ovatkin vaikeita, tällaiset tapahtumat tuovat ihmiset yhteen ja todella parhaan esiin ihmisistä, kun he auttavat toinen toistaan.
 
Kysymys: Ymmärrämme kuluneina vuosina annetusta informaatiosta, että nämä ovat välttämättömiä ylösnousemukselle. Vähentyvätkö tai loppuvatko nämä vuoden 2012 jälkeen?
 
Metatron: Maapallo on aina dynaaminen. Teidän on ymmärrettävä, että elävän planeetan tasapainottuminen on jatkuva ja luonnollinen prosessi. Tasapainotilan muuttuminen mitä on aina tapahtunut, jatkuu, koska se on todellakin jatkuva prosessi. Aivan kuten fyysinen kehonne ja aurakehonne tekee tarvittavia säätöjä ulkoisten ja sisäisten kokemusten ja voimien mukaisesti, niin myös Gaian keho tekee muutoksia tasapainon vuoksi. Planeetta ylösnousee 12.12.12 ja uudestisyntyy 21.12.12. Mutta ymmärtäkää, että 2013 on sitten uusi alku laajentuneessa matriisissa. Seuraavien 26 vuoden aikana planeetta siirtyy heliosentrisestä harmoniamallista galaktiseen malliin. Niinpä muutos, kohoaminen ei lopu 2012.
 
Planeettamuutos
 
Monet ihmiset tuntevat, että maapallon lämpenemisilmiötä on pelättävä ja se on estettävä. Tilanne ei ole näin. Napajäiden sulaminen ja vastaava on tarkoituksenmukaista, se on välttämätöntä. Maapallon lämpeneminen synnyttää evoluution ja se jatkuu vuoden 2012 jälkeen.
 
Planeetta vastaanottaa auringon energioita, mikä sulattaa jäähuippuja, vapauttaa sen, mitä on koodattuna vesikristalleihin, ja poistaa vanhat mallit. Uudet koodit joita saadaan, kulkevat elävien vesien kautta ja näin vaikuttavat maapallon kaikkiin energiakenttiin, myös kiinnittyen kaikkeen ja aktivoiden kaiken, mitä ne koskettavat. Tällä tavalla planeetan ja ihmiskunnan evoluutio, tietoisuus ja vastaava alkavat siirtyä nopeammin eteenpäin.
 
Niinpä vaikka se työ loppuu 2012, mitä tarvittiin sallimaan vuoden 2012 muutos, laajentumista tapahtuu paljon sen yli. Se työ mikä on suunniteltu muotoilemaan uusi maapallo ja ihmiskunta seuraavien 300 vuoden kuluessa, alkaa 2013. Seuraava vaihe on uuden taivaankannen muodostaminen, mikä päättyy 2038.
 
2013 on uusi alku, ei loppu. Ja uudessa alussa planeettamuutokset (ja planeetan lämpeneminen) jatkuvat.
 
Lämpeneminen
 
Supermyrskyt, hurrikaanit ja supertornadot joita on tapahtunut viimeisen vuosikymmenen aikana, ovat paljon suurempia ja voimakkaampia kuin mitkään, joita on tallennetussa viimeaikaisessa historiassa. Äskettäisen Sandy-hurrikaani oli halkaisijaltaan yli 1000 mailia. Koon ja voimakkuuden lisääntyminen on suorassa suhteessa maapallon vesien ja maa-alueiden korkeampiin lämpötiloihin. Jäähuippujen sulaminen nostaa merenpintaa ja tämä jatkuu. Napa-alueiden jäävuoret ja napajäät ovat heijastaneet auringonvaloa ja vähentäneet kuumuuden imeytymistä planeettaan. Kun tämä vähenee, lämpötilat nousevat.
 
Tämä ei kuitenkaan ole lämpenemisen ensisijainen syy, vaikka teoreetikkonne luonnollisesti sovittavat maapallon lämpenemisen syyt oman ymmärryksensä piiriin.
 
Ihmiskunta on tietoinen jatkuvista planeettamuutoksista. Dynaamisia muutoksia tapahtuu säännöllisesti ja ne ovat nopeutuneet kaksi vuosikymmentä. Kuitenkin harvat ovat rauhassa tämän kanssa. Haluamme korostaa avainymmärrystä ja näin kerromme teille taas, että nämä "metastaasit" eivät ole ainoastaan tarkoituksenmukaisia, vaan myös välttämätön mekanismi, mikä tekee maapallolle ja ihmiskunnalle mahdolliseksi vapautua vanhasta energiasta ja siirtyä ylöspäin uuteen.
 
Nämä hurrikaanit ja maanjäristykset on suunniteltu puhdistamaan ja kohottamaan planeetan värähtelyjä, kuten myös muut dynaamiset maapallon tapahtumat, jotka ymmärretään hyvin usein väärin. Niinpä pyydämme teitä oivaltamaan, että maanjäristysten, tsunamien, maapallon lämpenemisen ja superhurrikaanien jatkuvaa lisääntymistä ei ole tarkoitus pelätä tai pysäyttää. Näin ei ole. Nämä tapahtumat ovat tosiaan hyvin tarpeellisia evoluutiolle. Evoluutiota mitä kutsutaan planeetan ylösnousemuksesi, ei yksinkertaisesti voi tapahtua vanhoissa taajuuksissa. Ja ymmärrämme toki, ettei pelosta irtipäästäminen ole helppo asia, sillä se on selviytymisvaistojenne luontainen reaktio.
 
Hurrikaanien, maanjäristysten ja vastaavien aiheuttamat puhdistukset vaikuttavat voimakkaasti elävän maapallon tietoisuuskenttiin. Nämä tapahtumat vapauttavat ansaan jäänyttä energiaa, mitä on planeetan kaikissa voimasolmuissa, sekä koodaavat uudelleen ja harmonisoivat kaikkea, mikä koskettaa maata. Tällä tavalla uusi tietoisuus, uusi maapallo alkaa siirtyä eteenpäin.
 
Kuitenkin pelko edelleen jatkuu ja se on luonnollista ja ymmärrettävää. Nekin jotka ovat turvallisilla alueilla ja joihin ei suoraan vaikuteta, ovat alitajuisesti hyvin tietoisia niistä aiemmista maailmanlaajuisista luonnonmullistuksista, jotka hukuttivat Atlantiksen, Lemurian ja muita.
 
Rakkaat ystävät, neljä kertaa ihmiset on poistettu kokonaan tältä planeetalta. Ymmärrämme siis, miksi pelkäätte, että järistykset, planeetan lämpeneminen, vulkaaniset purkaukset ja voimakkaat magneettimuutokset saavat taas aikaan "uudelleenkäynnistyksen", maailmanlaajuisen mullistuksen, mikä tuhoaa elämän sellaisena, kun tunnette sen. Uudelleenkäynnistys tapahtuu, mutta kerromme teille, että tällä kertaa se on asteittaisempi muutos, mikä riippuu jonkin verran ihmiskunnan massareaktioista.
 
Uutismedian ja elokuvateollisuuden dramaattisesta teatterista huolimatta, vuosi 2012 ei ole maapallon tuhoutuminen. Ennen Harmonista yhdentymistä 1987 niin olisi todella ollut. Mutta te muutitte sen. Kryon, magneettimestari, on kertonut teille kaksi vuosikymmentä sitten muutoksista, jotka Harmoninen yhdentyminen synnytti, ja siitä miten ihmiskunta pääsi vaaditulle tasolle "valomittauksessa" ja näin käsikirjoitti ylösnousemuksen tapahtumaan.
 
Kerromme siis teille, että pelko akselin kallistumisesta, mullistavasta meteorivaikutuksesta ja magneettinapamuutoksesta, joita on dramaattisesti kuvattu mediassa ja elokuvissa, ei toteudu. Sellaisesta pelosta voidaan luopua. Planeetta-akseli ei kallistu pelätyssä, tuhoisassa määrin, tuhoava meteori ei iskeydy maapalloon eivätkä magneettinavat vaihdu 2012.
 
Sanomme siis taas kerran, että ihmisten "valomäärämittaus" ja valinta ovat määränneet, ettei ole suurta maailmanlaajuista mullistusta, massiivista hävitystä. Sen sijaan puhdistumista tapahtuu pienemmässä määrin paikallisesti ja ihmiskunta siirtyy nyt eteenpäin ja valmistuu seuraavalle tasolle.
 
Älkää ymmärtäkö väärin, rakkaat ystävät, ne muutokset jotka mahdollistavat puhdistumisen, jatkuvat ja niiden täytyy jatkua, ja jos massat koulutettaisiin asianmukaisesti ja ne olisivat avoimia asenteeseen ja visioon korkeammasta hyvästä, tarkoituksenmukaiset muutokset voitaisiin tehdä paljon helpommin ja ennemmin kuin myöhemmin.
 
Planeetan pelastaminen
 
Monet haluavat ns. pelastaa planeetan. Mikä on siis ihmisen ja elävän planeetan suhteen luonne? Olisi parasta, jos suhde olisi synkronistinen ja tietoinen, jotta todella harmonista dialogia voisi tapahtua nyt maapallon ja ihmiskunnan välillä. Teidän jotka olette olleet elämien ajan maanhoitajia, alkuperäiskansoja, druideja, Alta-Rata, pitää ottaa johto tällaisessa kommunikoinnissa. Tosiaankin monet tämän kanavan kaltaisista ovat täällä nyt erityisesti ylläpitämässä tätä dialogienergiaa ja sitä tapahtuu.
 
Vaikeutena monilla muilla jotka tarkoittavat hyvää, on se, etteivät he ole virittyneitä eikä heillä ole riittävää valomäärää hyväksyäkseen luonnon todellisen toimintamallin. Ja näin he eivät oikein osaa auttaa, vaikka haluaisivatkin. He uskovat, että muutoksen estäminen tai sen siirtäminen muualle on sopivaa - parempi siellä kuin täällä. Kaikki jotka haluavat auttaa, eivät todella ymmärrä noiden tapahtumien suurempaa hyvää, korkeampaa tarkoitusta, joita sanotaan superhurrikaaneiksi, tulivuorenpurkauksiksi, maanjäristyksiksi ja tsunameiksi.
 
Niinpä useimmat reagoivat pelolla näihin tapahtumiin ja toivovat vapautta ahdistuksesta. Mutta pelon poistaminen ei ole sama kuin pelon ymmärtäminen ja siksi ihmismassat muuntavat sen ja luovat uudelleen. Muutostapahtumien hajottaminen tai karkottaminen ei ole välttämättä edullista, ei maapallolle eikä ihmiskunnalle. Niiden vaikeutena jotka haluavat auttaa, on, että he uskovat olevansa teoreettisempia ymmärryksessään ja tietävänsä paremmin. He eivät ymmärrä tai näe sen täydellisyyttä, mitä tapahtuu, koska niiden jolla on ahdas mieli tai kapea katse, on erittäin vaikea ymmärtää, että kaikki on täydellistä, kaikki on hyvässä järjestyksessä. Niinpä he eivät lisää rasvaa nariseviin rattaisiin, vaan yrittävät estää rattaita, jotka sitten pysähtyvät ja jäävät jumiin. Ja näin siirtymärattaiden kääntymisestä tulee vaikeampaa. Pelko ja tietämättömyys on ahtaiden mielien suuri rikoksentekijä.
 
Täydellinen myrsky
 
Yksi erittäin tärkeä taajuuden nostomekanismi planeetallanne on superhurrikaanit. Nämä ymmärretään hyvin väärin ja niitä pelätään kovasti. Taas kerran pelko. Nämä on tarkoitettu lataaman meret suurenmoisilla energioilla. Niitä ei ole tarkoitettu vedettäväksi maa-alueille. Hurrikaanit tarvitsevat vettä ja hajoavat maalla.
 
Mutta ikään kuin koko maailma keskittyy siihen, mihin se rantautuu, mitä tuhoa se aiheuttaa, ja asiantuntijat ennustavat sen rantautumispaikan. Ja näin suuren maailmanlaajuisen huomion myötä hurrikaani tosiaan vedetään rantaan niin, kuin kiehtoutuneena ja pelokkaana katsovat ihmiset odottavat.
 
Näiden myrskyjen todellinen tarkoitus on lisätä vesien energiaa ja sallia sen levitä sähköisesti. Jos nämä jäävät merelle, niin sähköenergia johdetaan yksinkertaisesti lempeinä virtausaaltoina hyvin suureen osaan planeettaa. Sellaisina se johdetaan maalle ja ihmisiin - ei tuulena ja aaltoina, vaan energiavirtauksena - jotta se saavuttaa monia olentoja lisää. Se on täydellistä. Se on jollain tavalla täydellinen myrsky, mutta se on sähkömagneettivirtausten täydellinen sekoitus. Kun nämä "myrskyt" liikkuvat sitten ihmisten kenttien läpi, ne ovat hyödyllisiä planeetan ja koko ihmiskunnan taajuuden ylösnousemukselle.
 
Kysymys: Viime vuosina on ollut joitain erittäin voimakkaita hurrikaaneja. Onko täsmällistä sanoa, että energian kerääntyessä tuollaisella järjestäytyneellä tavalla, sillä on tietoisuus?
 
Metatron: Huomaatte, että superhurrikaaneissa on geometriaa ja Fibonacci-malli. Sanomme siis, että näillä järjestäytyneillä luonnonvoimien energiayhdistymillä on tieto, kyllä, mutta sen kutsuminen tietoisuudeksi ei ole sopivaa. On tieto, mikä yhdistyy. Näetkö eron? Tieto on yksikkö, mitä toimii yhteisen tarkoituksen hyväksi. Kalaparvella on tieto yksikkönä, mikä toimii harmoniassa yhteistä tavoitetta, yhteistä päämäärää kohti - yksikkönä mitä on tehty monista komponenttiyksilöistä. Se ei ole sama asia kuin tietoisuus, ytimekäs energia mikä laajenee ja tulee mieleksi, hyvin kyvykkääksi mieleksi mikä todella haluaa tulla enemmäksi ja mitä valellaan ns. Jumalan mielellä. Se on tietoisuus.
 
Kysymys: On ollut ja on kirjaimellisesti miljoonia ihmisiä, jotka rukoilevat pehmentääkseen viime aikoina tapahtuneiden - ja juuri tapahtuneen - hurrikaanien vaikutusta, ja uskon todella, että tällä on vaikutusta. Onko näin?
 
Metatron: Kyllä, ajatusenergia vaikuttaa tosiaan kaikkeen. Mutta käytännössä sen mitä voidaan rukoilla, on oltava korkeinta hyvää - ja että se sallii tapahtua sen suotuisan sähkömagneettimuutoksen, mikä on hurrikaanien todellinen tarkoitus, mutta antaa niiden pysyä merellä. Saada ne hajoamaan ja heikentymään ennen maa-alueille saapumista. Mutta väärinymmärrys on, että nämä myrskyt voidaan eliminoida. Niiden on tapahduttava, ne ovat edellytys maapallon muuttumiselle. Korkeammalla tasolla te kaikki tiedätte tämän, kuitenkin kaksinaisuudessa sitä on ymmärrettävästi erittäin vaikea tajuta.
 
Niinpä massojen reaktiona on rukoilla pelossa. Kuten olemme sanoneet, osittain ihmisten pelko, ihmisten negatiivinen tunnekeskittyminen vahvistaa ja vetää niitä tiettyihin paikkoihin. Kerätään ryhmätietoisuus, valtava pelokkaan jännityksen ryhmämassakenttä ja se vetää niitä myös maalle. Kuten sanot, miljoonat rukoilevat, mutta useimmat heijastavat pelkoa. "Emme halua tätä, emme toivo tätä, lähetä se pois!"

Mutta sanomme taas, että heidän reaktionsa taustalla on päätunteena pelko ja tuo pelko magnetisoi tapahtumaa ja pelko vetää puoleensa sitä, mitä pelätään. Kyse on vetovoimanlaista ja paino on sanalla "laki".
 
Mediafokus
 
Koko hurrikaanista tulee mediatapahtuma ja massat, erityisesti rannikkoalueilla, liimautuvat televisioruutuun ja radioon. Meteorologit piirtävät suuntamalleja ja tekevät ennusteita maalle iskeytymisen paikasta ja kohdealue magnetisoituu. Näin massatietoisuudesta ja ihmisten tunnesekaantumisesta asiaan voi tulla niin valtavaa, että se vaikuttaa vähän tapahtumien luonnolliseen kulkuun. Taas kerran, meteorologien varoitukset ovat hyödyllisiä ja varovaisuus määräisi ottamaan vaarin neuvosta "siirtyä sisämaahan korkeammille paikoille", mutta monet ihmiset ovat piittaamatta evakuointikehotuksista.
 
Tietysti teknologianne käyttäminen antamaan etukäteisvaroituksia ihmisille tulevista myrskyistä on sinällään hyvin hyödyllistä, hyvin suotuisaa, mutta joidenkin medioiden liioittelu muotoilee tapahtuman jossain määrin uudelleen sensaatiotilaisuudeksi vangita katsojien huomio ja se tehdään tavalla, mikä pahentaa draamaa ja pelkoa. Ymmärrätkö eron?
 
Tarkoitus ei siis ole sanoa, että ihmisten tunteet luovat tapahtuman, vaan kerääntynyt pelko voi vetää puoleensa - ja vetää puoleensa - hurrikaanin energiaa vaihtelevassa määrin.
 
Jos tämä massiivinen tunne-energia ei perustuisi pelkoon, sillä voisi vaikuttaa hurrikaanin pysymiseen merellä tai iskeytymiseen rantaan paljon heikompana. Jos siis massareaktiot olisivat virittyneet korkeimman hyvän ja haitattomuuden rukouksiin, ilman pelkoa ja paniikkia, sillä olisi hyvin suotuisa vaikutus luonnolliseen tapahtumaan. Se voisi estää tunnelatautunutta vahvistamista, eikä lisätä sitä.
 
Kysymys: Mikä on hurrikaanien korkeampi tarkoitus?
 
Metatron: Kuten olemme sanoneet, tarkoituksena on laajentaa harmonisia energioita ja lisätä värähtelytaajuutta planeetan veden peittämillä alueilla, mitkä ovat 2/3 maapallon pinnasta. Tornadot täyttävät tuon tarkoituksen maalla. Syklonit, taifuunit, hurrikaanit ja tornadot ovat kaikki pyörteitä ja tuo malli sekä puhdistaa että kohottaa energiaa - ei ainoastaan merien ja maan pinnalla, vaan se syöttää myös syvemmälle planeettaan pyörivänä pyörremallina. Vauhti ja koko on tietyssä suhteessa ja ne leviävät paljon kulkureittiä laajemmalle alueelle. Ne syöttävät ley-linjoja ja akselitonaalisia energioita suuressa määrin, jotta kohotus voi saavuttaa monia alueita ja olentoja lisää. Se on nimittäin täydellistä.
 
Siis se mitä tapahtuu korkeammasta perspektiivistä katsottuna, on täydellisessä järjestyksessä. Tämä on sitten täydellinen myrsky sähkömagneettivirtausten täydellisenä sekoittumisena. Siihen liittyvä epätäydellisyys tulee kaksinaisuusasenteesta, väärinymmärryksestä ja pelosta.
 
Maapallon lämpenemisen ydin
 
On ehdoton tosiasia, että hurrikaanien lisääntynyt voima johtuu vesien lämpenemisestä. Ja niin paljon kuin te ihmiset haluattekin ottaa vastuuta maapallon lämpenemisestä, se ei johdu pääasiassa teollistumisestanne. Maapallon lämpeneminen olisi tapahtunut, vaikka olisitte keräily-yhteiskunta. Mutta älkää ymmärtäkö väärin, teollisuuden jätteiden ja päästöjen aiheuttama ympäristön saastuminen on saatava kontrolliin ihmisten terveyden ja planeettanne elävien "luonnonkuntien" vuoksi.
 
Mutta maapallon lämpenemisen ensisijainen syy on maapallon sulan sisäytimen pyörimisen lisääntyminen. Kiihtynyt ytimen pyöriminen lisää ytimen sulan rautanikkelin massaa ja lämpötilaa. Aiheutunut kuumuus lämmittää vaippaa. Suurempi pyöriminen vaikuttaa vääntösuhteeseen sisä- ja ulkoytimen välillä planeetan keskuksessa. Nämä pyörivät vastakkaissuuntiin eri nopeudella.
 
Tämä vääntömekanismi ja vääntösuhteen muuttuminen lisää "aikasekvenssivälähdyksiä" planeetallanne. Se lisää myös sisäytimen massaa, mikä vastaavasti lisää sitä ionipurkausta, mitä kutsutaan Schumannin resonanssiksi.
 
Nämä muutokset ovat vaikutukseltaan syvällisiä ja mukana planeettanne ja planeettamatriisinne evoluutiossa. Säädöt ovat jatkuvia ja vaativat hienoviritystä.
 
Tällä hetkellä viritys ei ole valmis ja niinpä planeetan keskuksessa, aivan ytimessä, on tasapainottomuutta siinä, miten ydin pyörii sekä myötä- että vastapäivään, ja näin ollen myös maan pinnalla on tapahduttava tasapainottumista. Muuten maapallo ei voi siirtyä korkeampiin oktaaveihinsa, mikä on tarpeellista valmistelua korkeampien ulottuvuuksien vastaanottamiselle.
 
Niinpä todellisuudessa ja ironisesti, paradoksi ja se suurempi totuus mitä ihmismassat eivät tiedä, on, että ilman tällaista sähkömagnetismin tasapainottamista olisi vielä enemmän maanmuutoksia. Olisi ensin maanjäristys ja sitten hurrikaani ja tornado sen tasapainottamiseen. Sitten uusi maanjäristys, sitten hurrikaani ja tornado, mikä luo oman mallinsa, mistä ei olisi apua. Tällä tavalla olisi sitten ennakkomalli siitä, miten sähkömagnetismi liikkuu ympäri planeetta - kiertää verkkojärjestelmässä ja sitten tunkeutuu maahan ja tasapainottuu sisällä.
 
Sitä ei tehdä välttämättä maanmuutosten estämiseksi, vaan tuoman tasapainoa sinne, missä se on tarkoituksenmukaista. Vakuutamme teille, että korjaamatta jäänyt tasapainottomuus johtaisi mullistukseen makrotasolla. Parempi sitten, että on mikrotapahtumia tuomaan tasapainoa ja estämään näin makrotapahtuma.
 
Koronan massapurkaukset ja taivaalliset vaikutukset
 
Vastaavasti on ollut koronan massapurkauksia, aurinkomyrskyjä, mikä saa aikaan ns. aurinkotuulia, joiden voimakkuus on ollut suurempi ja suurempi ja suurempi - osa suurempia kuin koskaan ennen on tallennettu. Niinpä kysytte, mikä aurinkotuulien tai koronan massapurkausten rooli on planeetan ylösnousemuksessa. Kerromme teille, että nämä muuttavat värähtelyä, mikä vaikuttaa maapalloon. Ne muuttavat taajuuksia, joilla ihmismieli toimii. Ne antavat liittymän korkeampiin ulottuvuuksiin.
 
Miten tämä toimii? Energia mitä tulee koronan massapurkauksista, imetään mannerlaattoihin ja sen kautta maapallon värähtelyresonanssi lisääntyy. Tämä toimii erityisesti tietyissä voimapisteissä ja pyhissä paikoissa. Erityisesti niissä, joissa on geometrinen kristallipäällyste.
 
Sitten nämä kulkevat maan koko solmujärjestelmän kautta. Jos koronan massapurkaukset saavat aikaan värähtelyn, niin maan koko sähkömagneettivirtaukseen vaikutetaan. Vuorovesiin vaikutetaan, mannerlaattoihin ja ihmismieleen vaikutetaan - siihen, miten ihmiset luovat todellisuutensa, harhat joihin he uskovat, mitä he tuntevat omasta elämästään, millainen on olentojen tai yksittäisten olentojen yhteisö. Kaikkeen tähän vaikuttaa se, mitä auringosta tulee, mitä aurinkotuulesta tulee.
 
Taivaalliset vaikutukset
 
Koronan massapurkausten lisäksi on myriadeja muita taivaallisia energialähteitä, joilla on suuri vaikutus ylösnousemukseen. On parasta sanoa, että aurinko koordinoi myös kaikkia muita. Silloin kun on muita vaikutussäteitä, aurinko imee, koordinoi ja heijastaa myös ne.
 
Muut taivaankappaleet, muut planeetat vaikuttavat myös planeettaanne. Tämä on tiedetty pitkään, mutta se on ymmärretty hyvin väärin ja sitä on vähätelty kovasti. Kanava kysyy, miten toisten taivaankappaleiden gravitaatio vaikuttaa maapalloon.
 
Kerromme teille, että se liikkuu ulospäin aikomusrenkaina, joita kantaa ns. taivaallinen aikomus maata kohti. Jotkut näistä ovat magneettisia, jotkut sähkömagneettisia, jotkut hienompaa ainetta, jotkut nollakenttäenergiaa.
 
Näiden energiataajuusjakelujen suurin mekanismi on ns. voimapisteet. Kuten mainittiin, erityisesti ne joissa on geometrinen päällys, ovat suurimpia niistä. Kristallisointi, pyhä geometrinen matriisi vastaanottaa, jalostaa ja jakaa näitä harmonioita. Tämä pyhien paikkojen, verkkopisteiden ja voimapisteiden planetaarinen solmujärjestelmä on kovasti mukana ylösnousemusprosessissa - sekä planeetan että ihmiskunnan.
 
Myrskyt, hurrikaanit tuovat lisäpuhdistusta ja pehmentävät ja kirkastavat näitä energioita. Ei rangaistuksena, vaan uudelleenkalibrointina, kaksinaisuusheilurin pehmentämisenä. Moniin Amerikkojen teollisuuskaupunkeihin vaikutetaan. Nimittäin kun indigoiksi ja kristalleiksi nimitetyt lapset tulevat valtaan, tämä alue palvelee majakkana uudessa energiassa.
 
Maapallo on kaikkivaltias olemus. Maapalloa ei voi tuhota. Hyväksytte sen tai ette, maapallolta ei oteta mitään, mitä se ei salli. Ihminen ei voi tuhota maapalloa, ainoastaan oman kykynsä elää sen pinnalla. Maapallo oli aivan yhtä tietoinen palavana laavapallona kuin nyt. Gaia on suostunut tuleviin muutoksiin, jotka ovat suuressa määrin maapallon, auringon ja ns. Luojajumalan järjestämiä. Tietäkää, että kaikki on täydellisessä järjestyksessä.
 
On kyse täydellisestä myrskystä. Älkää pelätkö.
 
Olen Metatron ja teitä rakastetaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >