HomeViestejäJames Tyberonn10.9.2011 - Ihmiskansa

10.9.2011 - Ihmiskansa

IHMISKANSA
 
Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 10.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Alla oleva kanavointi esitettiin YK:n Valaistumis- ja transformaatioyhdistykselle (S.E.A.T.) New Yorkissa 19.8.2011.
 
Lukijan auttamiseksi se on kanavoitu uudelleen ja selitetty (Tyberonn ja arkkienkeli Metatron) paremman ymmärryksen saamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välitetään energiaa, mikä sisältää syvempää kommunikointia kuin painetut sanat. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin äskettäin New York Cityssä Yhdistyneissä kansakunnissa.
 
**********
 
Tervehdys! Olen Metatron, valonherra, ja syleilen teitä rakkaudella, ehdottomalla rakkaudella.
 
Ja niin tänä upeana päivänä kokoonnumme Yhdistyneissä kansakunnissa. Pidämme tauon täyttääksemme huoneen ehdottoman rakkauden kosmisella valolla. Ja kerromme teille, että vain ehdoton rakkaus yhdistää rakkaan maapallonne kansat.
 
Kiedomme jokaisen teistä hoivaavaan energiaan ja itsensä voimaannuttamisen kenttään, sillä jokainen teistä on todella mestari ylösnousemuspolullaan. Tarkoituksemme on antaa teille innostusta ja selkeyttä, mutta vaatimuksena on todellakin aina, että te pyhänä ja itsenäisenä olentona käytätte erottelukykyä tähän ja mihin tahansa kanavoituun viestiin.
 
Ja niin on vuosi 2011, ennustetun ylösnousemuksenne taitekohta. Ja niin pyydämme teitä kaikkia vain katsomaan ympäröivää maailmaa hetken. Mitä näette?
 
Medianne raportoi sotaa, nälkää, katastrofeja ja talouden romahtamista. Ja se nähdään 3D:ssä, mistä uutisoidaan. Se on usein tuhoa ja hävitystä, eikö vain?
 
Mutta kerromme teille, että uusi aurinko sarastaa ja se on todellakin muutoksen aurinko. Se tuo suurenmoisen uuden maapallon valoa. Ja rakkaat ystävät, tarkoitamme todella suurenmoista.
 
Ja kyllä, tiedämme, että jotkut teistä ajattelevat: "Enkeli katselevat maailmaa ruusunpunaisten silmälasien läpi. Heidän perspektiivinsä on Pollyanna-pesua."
 
Planeetalla on aina ollut vastaanväittäjiä, jotka ennustavat tuhoa ja hävitystä ja antavat pelkovaroituksia. Ja näillä on tarkoituksensa kaksinaisuudessa ja tietysti pikainen vilkaisu ympäri maailmaa näyttäisi oikeuttavan heidän asenteensa. Mutta kerromme teille, että se on vanhaa energiaa. Eikä Hengen rooli ole koskaan kehottaa teitä luopumaan toivosta tai päästämään irti vapaasta tahdostanne. Viestinämme on kertoa teille jumaluudestanne ja siitä tosiasiasta, että planeetta ja ihmiskunta ylösnousee … ja ne ovat ehdottomasti raiteilla sen tapahtumiseksi. Piste.
 
S.E.A.T.
 
No niin, puhumme tänään Yhdistyneissä kansakunnissa samalla "slangilla", kuin puhumme kaikille etsijöille, kaikille tietoisille yleisöille. Tunnistamme teidät Valaistumis- ja transformaatioyhdistyksessä transformaatiotiimin jäseniksi. Tunnemme teidät erittäin hyvin ja kunnioitamme teitä siitä roolista, mitä esitätte tässä järjestössä.
 
Alku … ei loppu
 
Hyvin monet kysyvät, mitä oikeasti tapahtuu vuonna 2012. Erityisesti tuomiopäivän profeetat käyvät korkeilla kierroksilla tästä aiheesta, eikö vain? Jotkut spekuloijanne ovat erityisen hedelmällisessä maaperässä tällä alueella ja luovat pelkoa kannattajajoukoille - komeettojen ja asteroidien törmäämiseen, mullistavaan napamuutokseen ja talousromahdukseen liittyen.
 
Rakkaat ystävät, kerromme teille taas kerran, että ylösnousemus tapahtuu ja ihmiskunta on saanut sen tapahtumaan. On aika päästää irti vanhasta energiasta, pelosta. Ja teidän tässä huoneessa tänään on oltava esimerkillä johtajia tässä prosessissa.
 
Mestarit, planeettamuutoksia tapahtuu, mutta ne ovat tarkoituksenmukaisia eikä sitä maailmanlaajuista mullistusta tapahdu, minkä jotkut näkijät ovat ennustaneet. Planeetta ylösnousee ja ihmiskunta sen perässä. Korkeammassa tietoisuudessanne mikä on pelon yläpuolella, ette ole ainoastaan tietoisia tästä, vaan olette myös laatineet sen käsikirjoituksen. Ja niin sanomme: "Hyvin tehty!"
 
No niin, tiedostakaa, että tapahtuu tosiaan planeetan puhdistamista ja taajuuden nostamista, mutta se on alueellista ja se tapahtuu nousemisen, korkeamman hyvän vuoksi. Vakuutamme teille, että jollei olisi alueellisia järistyksiä, ravisteluja, tuulia ja aaltoja - niin tuhoisia kuin ne ovatkin - jotain suurempaa olisi vääjäämättä tapahduttava. Ja sitä ei tapahdu juuri asteittaisen muuttumisen vuoksi. Siinä on järkeä, eikö vain?
 
Vanhasta energiasta irtipäästäminen
 
Rakkaat ystävät, kerromme teille taas, että ylösnousemus tapahtuu ja ihmiskunta on saanut sen tapahtumaan. On aika päästää irti vanhasta energiasta, pelosta.
 
Pelko on syvälle ohjelmoitua, mutta se on toistuva nauha. Hyvin monissa uskonnoissanne on yleistä iskostaa pelkokontrollioppeja, varoituksia ja rajoituksia. Ne ohjelmoivat teihin virheellisiä käsityksiä: perisynti, köyhyyslupaukset ja keskittyminen siihen, mitä ei pidä tehdä. Niiden pelkopohjaisessa kontrollissa on rangaistuksia rikkojille, mikä luo ryhmäajatusmuotoja, jotka laittavat teidät häkkiin. Tämä kannustaa fanatismiin ja kiihkoiluun. Se synnyttää itseoikeutusta ja kostouhkaa: meidän tavallamme tai muuten ... Sen vanha energia, sen pelot. Mestarit, te ette voi koskaan palata vähemmän tiedostamisen tilaan, elämä on laajentumista.
 
Uuden maapallon myötä tulee suurempi rooli ympärillänne olevan todellisuuden kanssaluomisessa. Mutta se on vastuu, mikä toteutuu rakkauden, ei kauhun kautta.
 
Vaikka olette tosiaankin tilivelvollinen teoistanne, tuo tilivelvollisuus on itselle. Olette Jumalan täysvaltainen kipinä.
 
Suurempi pääsy luomiseen
 
Mitä siis tapahtuu vuonna 2012? Lyhyt vastaus on, että suurempi pääsy jumalaiseen luovuuteenne. Maapallo vahvistuu 12 ulottuvuuteen ja saamalla pääsyn noihin kristallikenttiin te käytätte suurempaa kykyä luoda vastuullisesti.
 
Kun astutte ylösnousemukseen, kristalliverkko korvaa magneettiverkon, mikä on hallinnut maapallon aaltoilua aionien ajan. Tuloksena kolmannen ulottuvuuden polariteetti rajoittuu optimaalisesti vakaampaan energiamatriisiin.
 
Kysytte, mitä se merkitsee, Metatron. Se merkitsee, että kaksinaisuuden heiluntakaari vähenee asteittain. Ja se on asteittainen prosessi ja tapahtuu ajasta vapautumisessa.
 
Ja kerromme teille, että se on jo alkanut. Juuri siksi vanhan energian vastarannankiisket potkivat kovaa. Ne vedetään varjoista tulikokeeseen kaikkien nähtäväksi. Kun valo kirkastuu, ötökät tuntevat vetoa siihen. Mutta tapahtumia ei voi enää vääristää kätkemään totuuden. Katsokaa, mitä tapahtuu Pohjois-Afrikassa. Positiivista muutosta tapahtuu ja paljon lisää on tulossa. Sen takaamme.
 
Yhdistyneet kansakunnat
 
Ja niin sanomme kaikille teille tänne kerääntyneille, että S.E.A.T.:lla on tärkeä rooli, kenties tärkeämpi kuin edes te täällä käsitätte.
 
Sillä olette niiden ääni, jotka eivät voi puhua, ja teillä on niiden korvat, jotka kuuntelevat. Ja monet delegaatioissa kuuntelevat teitä. Älkää siis lannistuko, sillä tunnistamme merkityksenne, vaikkeivät toiset tunnistaisikaan.
 
Kerromme teille, että joka hetki puolessa maailmassa on valo ja puolessa yö - se on polariteettimaailma. Sanomme teille, että paljon yli puolet ihmiskunnasta on tietoisuusvarjossa, vielä heräämässä viisauden valolle. Kerromme teille, että valaistuminen tapahtuu yksi sydän kerrallaan.
 
Siksi valonkantajat keskuudessanne eivät saa menettää koskaan luottamusta, heidän on aina säteiltävä kirkkaasti, sillä myös pieni fotoniaalto tekee siirtymävaloa. Niin se on, niin sen on oltava teillä täällä tänään.
 
Ensimmäisen maailman kansat
 
No niin, jotkut sanovat, että ns. ensimmäisen maailman huomattavat valtiot - taloudellisesti hallitsevat ja voimakkaat - ovat enemmänkin yrityksiä kuin maita. Yrityksiä jotka perustuvat voittoihin ja joiden asukkaita käsitellään enemmänkin työntekijöinä kuin kansalaisina, erityisesti USA:ssa.
 
Tuo kuilu köyhien ja rikkaiden välillä kasvaa aina vain suuremmaksi. Jotkut sanoisivat, että yleisesti ottaen USA:n massoja kontrolloi ja manipuloi media ja ne on myrkyttänyt määrä ja orjuuttanut velka. Että yksilön täysivaltaisuus on kadotettu. Kuitenkin valo säteilee edelleen ja se on kirkastumassa. Uusi sukupolvi on tulossa ympäri planeettaa valtaan ja se nopeuttaa muutosta.
 
Kerromme teille, että se aika on lähestymässä, jolloin ihmiset heräävät tietämään, ettei velkarasite sido heitä uskomuksiin, vaan uskomukset kahlitsevat heidät velkataakkaan.
 
Maailman talousjärjestelmä muuttuu, mutta se ei romahda korjauskelvottomaksi planeettakaaoksessa. Tämän tapahtuminen äärimmäisessä kaaoksessa ei palvele tulevaa. Sen sijaan se pakottaa muutokseen, dramaattiseen muutokseen, ja positiivisia tekijöitä tulee etualalle mahdollistamaan paremman tavan.
 
Uusi maapallo ja uudet ihmiset eivät voi luoda, eivätkä luo, parempaa tulevaisuuttaan vain sivuuttamalla menneisyytensä. Muutos tulee oppimalla menneisyydestä ja sopeutumalla nykyisyydessä, yksi askel kerrallaan. Uudet ihmiset sukupolvessa joka tulee valtaan seuraavana vuosikymmenenä, valitsevat uuden mallin etenemiseen ja tuo talousmuutos tapahtuu.
 
Rakkauden voima
 
Mestarit, olemme sanoneet aiemmin ja sanomme taas, että kun voimarakkaus korvataan rakkauden voimalla, ihmiskunta tekee kvanttihypyn, mutta tietää, että rakkaus ilman vahvuutta on epätäydellistä. Rakkaus ilman vahvuutta ei ole kokonaista rakkautta.
 
Muutokset joita seuraavat 15 ihmissukupolvea tekevät, saavat ylösnousemuksen kukoistamaan.
 
Muutosta tapahtuu kaikkialla ympärillänne eikä sitä ole vaikea nähdä. Katsokaa, mitä on tapahtunut ja tapahtuu nytkin Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä. Ja katsokaa, miten tämä muutos alkoi. Se vaati vahvuutta, se vaati tahtoa, se vaati rohkeutta. Tätä tarkoitamme sanoessamme, että kokonainen rakkaus vaatii vahvuutta ja tuo vahvuus oli suuren tahdon ja rohkeuden saavutus.
 
Rakkauden vahvuus
 
Yksi rohkea nuori mies Algeriassa päätti, että jo riittää eikä hän aikonut niellä enää tyrannimaisen korruption epäoikeudenmukaisuutta. Hän sammutti elämänsä liekillä ja tuo tuli poltti tyrannian kasvoja … ja polttaa edelleen. Puhdistava tulikoe. Katsokaa, mitä yhden puhtaan sielun teot saivat aikaan - se poiki vallankumouksen, mikä kääntää edelleen rattaita ja muuttaa maailmaa.
 
Planeetan energia on muuttumassa ja rakkaudettoman poliittisen vallan vanha kaarti ei enää yksinkertaisesti voi seistä uudessa toimintamallissa. Maat jotka hallitsevat raa'alla voimalla, kaatuvat - yksi tyranni, yksi korruptoitunut hallitus kerrallaan.
 
Ja niin sanomme kaikille hallitseville elimille, että ellei muutosta tuoda huipulta, se kerätään alhaalta - ja mahtavasti.
 
Uusi merkitys
 
Hallitusten pitää olla kansasta ja kansan rinnalla. Hallitusten on huolehdittava väkensä vähäisimmistä eikä olla ahneuden ja juonikkuuden valtapelimalleja. Sydän ja rakkaus ovat uutta energiaa. Tämä on uusi tapa, tämä on uusi merkitys.
 
Hallitukset eivät voi istua valtaistuimella ja katsella huolettomasti, kun kansalaiset kamppailevat selviytyäkseen. Ensimmäisen maailman valtioiden täytyy nostaa kolmas maailma. Mutta ei sotilaallisesti, ei yritysmanipuloinnilla. Jakamalla. Ymmärtämällä, että ihmiselämää ei voida mitata kullassa tai halventaa tehottomuuteen sen puutteella.
 
Entä talous? Katsokaa, mitä on tapahtunut viimeisten viiden vuoden aikana. Rakkaat ystävät, hengeltä ei puutu käteistä. On keinoja saada kaikille yltäkylläisyyttä. Jokaisella sielulla on edellytys saada elämän tilaisuus.
 
Eikä totuutta voi kätkeä, varjo poistetaan. Manipulointi on manipulointia ja korruptio on korruptiota, vaikka se lyhytaikaisesti piilotettaisiin laillisuuden ja kopioiden varjoon. Nykyinen talousjärjestelmä muuntuu erilaiseksi aikanaan.
 
Keskitie
 
Keskitie ns. kapitalismin ja sosialismin välillä oivalletaan aikanaan ja se osoittaa aikanaan kestävämmän tavan. Elämässä on kyse saavuttamisesta, mutta saavuttamisessa ei ole aina kyse rahallisesta voitosta.
 
Kuitenkin luomisen oppiminen on osa palapeliänne maatasolla kaksinaisuudessa ja koette aikanaan jokaisen polun tien varrella ratkaisuun planeettaresurssien jakamisessa.
 
Sota ja konflikti
 
Kun vuosi 2012 lähestyy, ihmiskunta on väsynyt sotaan, mutta se ei ole vielä riittävän voimaantunut pakottaakseen johtajansa lopettamaan sen.
 
Entiseen aikaan sodat luotiin kuninkaallisissa hoveissa ja poliittisissa temppeleissä. Nykyään sotia luodaan sotateollisuuden toimeenpanevassa johtajistossa.
 
Uhrit ovat vain lyhyt maininta iltauutisissa osakeraporttien rinnalla. Harvoin maat päättävät enemmistön vapaalla tahdolla mennä sotaan, mutta ne hyväksyvät sokeasti johtajansa, jotka julistavat niitä. Jos raottaisitte kätketyn historianne verhoja, tietäisitte, että useimmat planeettanne konflikteista eivät tapahdu sattumalta, vaan ne valitaan strategisesti. Ei ole mitään vihollisia, joita vastaan puolustautua, vaan strategioita jotka on suunniteltu täyttämään pankkitilejä ja lisäämään valtaulottuvuutta.
 
Sota on polariteetin piirre, mikä loppuun vasta, kun maapallo ja ihmiskunta nousevat sen yläpuolelle. Sodan vihaaminen ei koskaan lopeta sitä. Rauhan rakastaminen lopettaa sodan luomalla rauhaa.
 
Rakkaat ystävät, hyvin paljon asioita muuttuu. Ettekö voi nähdä, että suuri muutos tapahtuu? Voitaisiinko tätä kutsua ylösnousemukseksi?
 
Ja mitä on sitten tämä vuoden 2012 ylösnousemus? Mitä tapahtuu vuonna 2012?
 
Planeetan ylösnousemus
 
Rakkaat ystävät, suurimmalle osalle planeetasta 21.12. tulee ja menee eikä maailma sano minkään muuttuneen.
 
Jos kuulette nämä sanat toivoen, että tämän puheen viime lauseet punovat mieleisenne johtopäätöksen, niin ette pety.
 
Mutta kerromme teille, että vaikka laajentumisen lähtökohta tapahtuu vuonna 2012, ihmiskunnan massavalaistumista ei seuraa useisiin vuosikymmeniin. Vuosi 2012 antaa teille vain lisää työkaluja.
 
Me enkelimaailmasta emme ole täällä ratkaisemassa ongelmianne, vaan kannustamassa teitä polullanne ratkaisuun.
 
Ja vaikka ihmiskunta ei saavuta valaistumisen kriittistä massaa maatasolla vielä useisiin vuosikymmeniin, on tärkeää pysyä läsnä ja positiivisena, koska se tapahtuu yksi päivä ja yksi sydän kerrallaan.
 
Jokaisella teistä on mahdollisuus olla nuhteeton joka päivä. Tilanne missä tunnistatte omat epäonnistumisenne, oman konfliktinne tinkimättömyyden kanssa, on päivä, jolloin käsitätte mestaruuden, ja tosiaankin kyse on matkasta. Vastaavasti päivänä jolloin seisotte omassa totuudessanne valmiina tunnustamaan toisen ihmisen totuuden, käsitätte tinkimättömyyden. Tämä totuus pätee sitten valtioihin - se pätee makro- ja mikrotasolla.
 
Henki puhuu rakkaudesta. Henki ei hyökkää. Jokaisella nykypäivän uskonnolla maapallollanne on totuutensa ja vääristymänsä. Erottelukyky on avain. Se on edellytys teille sen päättämiseen, mikä on totta ja mikä ei - perustuen sydämeen, ei pelkoon. Mikään aito ja pyhä ilmaisumuoto ei rajoita totuuttaan ja kauneuttaan yhteen ryhmittymään.
 
Rakkaat ystävät, päättäkää elää vapaus, päättäkää päästää irti huolesta ja pelosta ja luoda hyvinvointinne. Arvostakaa ja hoivatkaa toisianne ja syleilkää rakkautta. Se on Jumalan tiede ja taajuus. Se on tapa, millä ihmiskansa yhdistyy.
 
Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Olette rakkaita.
 
Ja niin se on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >