HomeViestejäJames Tyberonn5.6.2011 - Pyhät valaat ja delfiinit - kultaisen delfiinienergian kehittyminen

5.6.2011 - Pyhät valaat ja delfiinit - kultaisen delfiinienergian kehittyminen

PYHÄT VALAAT JA DELFIINIT - KULTAISEN DELFIINIENERGIAN KEHITTYMINEN

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 5.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mestarit, delfiinit ja valaat ovat uskomattomia olentoja, jotka tuovat mahtavaa kristallivaloa planeetalle.

Nämä valaat ja delfiinit ovat korkealle kehittyneitä ja älykkäitä olentoja Sirius B:ltä ja ne ovat maan päällä auttamassa ihmiskuntaa hienoilla tavoilla ja värähtelyllä, mitkä ylittävät kovasti nykytietomme ja mielikuvituksemme. Nämä kauniit olennot esittävät myriadeja rooleja, joista tärkeimpien joukossa on merivesien valon ankkuroiminen. Merivedet peittävät yli 2/3 planeetastanne.

Ne ovat vuorovaikutuksessa suoraan sekä maaplaneetan elävän olemuksen sekä ihmiskunnan "ylivalaisevan" massatietoisuuden kanssa. Pyhien valaiden ja delfiinien tietoisuudella on muinainen ja ajaton sukulinja. Ne ovat kehittyneet viimeisten viiden vuosikymmenen aikana kantamaan oleellista phi-kristallitaajuutta, mikä on erityisesti suunniteltu nostamaan energioita ja transformoimaan harmonioita, jotta sallitaan polariteettimaapallon vaadittu ulottuvuuslaajentuminen kristallisen nollapistekentän kokonaismaapalloksi.

Valaat ja delfiinit olivat maan päällä ennen ihmiskuntaa, ennen kaksinaisuutta. Se voidaan siis ottaa aivan kirjaimellisesti, kun kerromme teille, että kultaiset delfiinit palaavat ja kuitenkin paradoksaalisesti ne ovat myös odottaneet teitä. Niiden ydinolemus on ajan ja paikan yläpuolella.

Riippumatta siitä, tunnistavatko ihmismassat sen vai eivät, sisällänne on kultainen delfiini. Ja alitajuisella tasolla ne kutsuvat ihmiskuntaa herättämään aidon itsen sisäisen jumaluuden. Ne puhuvat ihmiskunnalle ilosta ja ehdottoman rakkauden luontaisesta vapaudesta ja hengestä. Kultainen delfiini palaa, kultainen delfiini olette te - ja sen aika on ny!

Pyhät vedet

On loogista päätellä, että kun meri peittää suurinta osaa planeetastanne, merissä on uskomattomia voimasolmuja, pyörteitä ja portaaleja. Valaat ja delfiinit eivät ainoastaan ylläpidä näitä, vaan myös vaikuttavat näihin tärkeisiin energioihin ja vahvistavat niitä. Kun Sirius B on vetinen meriplaneetta, nämä mestariolennot ovat hyvin päteviä ottamaan vastaan tehtävänsä, edistämään tämän osuuden, tämän valtavan maapalloalueen ylläpitämistä.

Valaat ja delfiinit eivät ole yksin hyväntahtoisessa tehtävässään vesissänne. Merikilpikonnat, hylkeet ja tietoisten koralliriuttojen elävät mineraalienergiat esittävät tärkeää ja selkeää roolia. Nämä kaikki ovat uskomattoman elintärkeitä ja positiivisia energioita. Kuitenkin valaat ja delfiinit ovat niiden värähtelyjen pääkantajia, joita tarvitaan maanpallon ylösnousemuksen auttamiseen.

Rakas ihminen, on aika tiedostaa, keitä nämä olennot ovat, ja lopettaa näiden hyväntahtoisten mestariolentojen "kansanmurha", jotka ovat täällä auttamassa teitä. Valaita ja delfiinejä tapetaan edelleen maissa, joiden on nyt herättävä. Myös Pohjois-Amerikassa alkuperäisheimojen sallitaan surullisesti tappaa valaita muinaisaikaisena perinneriittinä.

Joillain alueilla valeoikeutus ja valeperustelut väittävät, että näitä älykkäitä olentoja tarvitaan ruokalähteenä. Rakkaat ystävät, kerromme teille, etteivät valaat tai delfiinit ole koskaan suostuneet palvelemaan ihmisten ruokalähteenä. Nämä olennot sisältävät saman sielun ja energian kuin ihmiset, vaikka eri fyysisessä matriisissa. Niillä on samat ajatukset ja sama tietoisuus kuin teillä. Niiden tehtävä on aivan liian tärkeä siihen, että niiden tuhoamisen sallitaan jatkuvan. Niitä ei ole koskaan tarkoitettu ihmisten ruokalähteeksi ja on aika tunnustaa tuo totuus. On toisia sopimuksia tiettyjen kasvi-, eläin- ja kalalajien kanssa, jotka ovat täällä palvelemassa tuota tarvetta - myös syrjäisillä alueilla.

Mestarit, yllättäisikö teidät tieto, että monilla teistä on rinnakkaiselämä valaana ja delfiininä, sillä näiden olentojen henki, sielu on jumalaista älykkyyttä ja osa sieluryhmäänne. Monet teistä ovat menneinä ja nykyisinä aikakausina olleet moniulotteisuudessa delfiini. Miljoonat teistä ihmisistä ovat tietoisia tästä suuresta, sanomattomasta totuudesta.

Sirius B:llä on avataratason delfiinejä ja valaita. Ihmismuodossa on ylösnousseita mestareita, jotka ovat tulleet maatasolle sulautuneena vaihdokkaaksi (kuten Anaya-Ra). Nämä ovat kultaisen delfiiniolemuksen mestareita ja kanavoimassa täällä viestiään. Kutsu kuuluu - kuulkaa kutsu!

Kultaiset delfiinit

Avataradelfiinit tunnetaan kultaisina delfiineinä. Nämä kultaiset delfiinit säteilevät puhtaan kultaisen kristallivalon valtavaa aurakenttää ja edustavat puhtaan ehdottoman rakkauden majakkaa.

Kultaisten delfiinien energia tuli alun perin maan päälle juurruttamaan sen koodeja, ennen kuin planeetta siirtyi täysin polaariseen kaksinaisuuteen. Ne ovat todella kristallisia luonteeltaan ja huokuvat ehdottoman rakkauden OMM-aaltoresonanssia. Niiden ydinolemus palaa nyt esittämään tärkeää roolia sekä maapallon että ihmiskunnan ylösnousemuksessa. Vastaavasti valaat ja delfiinit ovat mukana kristallisten aurinkokiekkojen ja 144-kristalliverkon koodauksessa. Ne uivat eteerisissä parvissa aurinkokiekkojen ja kristallipyörteiden yläpuolella koodaamassa planeettaa uudelleen.

Kultaiset delfiinit ovat niiden siriuslaisten, plejadilaisten ja arcturuslaisten joukossa, jotka kannustavat teitä käyttämään kristalleja yhdistyäksenne kristalliverkkoon, joka on valmistumassa planeetallanne, jotta ihmiskunta voi ylläpitää korkeampia taajuuksia auttamaan 12-säikeisen DNA:nne koodaamisessa.

Niiden hienovaraiset energiat ovat taivaallisia, eteerisiä ja fyysisiä. Ne ovat sekä Sirius-Plejadilaisen allianssin että Nibirulaisen neuvoston jäseniä. Viimeksi mainitut ovat läheisesti mukana sekä planeetan että niiden planeettarotujen geneettisten DNA-koodien kohotussuunnittelussa, jotka ovat valmistautuneita siirtymään seuraavalle tasolle ylösnousemuskehityksessään. Niiden työhön liittyy tässä mielessä yhteistoiminta Sirius A:n pyhän kissatietoisuuden kanssa. Kissaolennot ovat myös osa Siriuksen allianssia ja Nibirulaista neuvostoa.

Nämä ovat olentoja, jotka ovat jumalaista älykkyyttä ja joita on tullut maatasolle muinaisajoista saakka tietyissä rooleissa ja muodoissa. Tällä hetkellä maatason fyysisen muodon versiona on kissaperhe, mutta ne ovat vain osa siriuslaisesta tietoisuudestaan. Tämä johtuu siitä, että kissaolennot toimivat laajasti eteerisessä tai salamyhkäisessä antiaineulottuvuudessa. Niiden koko tietoisuus oli olemassa ja ilmentynyt Lemurian, Atlantiksen ja Egyptin varhaisella aikakaudella.

Pyhät kissaolentomestarit osallistuivat geenimuunteluun Puhdistumistemppelissä (Poseidalla) Atlantiksella Ykseydenlain kultaisena aikana. Tätä tehtiin hyvin positiivisella ja suotuisalla tavalla, ennen kuin tuota teknologiaa käyttivät traagisesti väärin Aryanin Belialin pojat Atlantiksen viimeisen kauden surullisessa tuhoutumisessa.

Sirius A:n kissaolennot ja Sirius B:n valas- ja delfiinimestarit ovat taitavia yhdistämään hengen fyysiseen aineeseen. Tämä ei anna ainoastaan elämänvoimaa fyysiseen muotoon, vaan myös integroi korkeamman chakratason tietoisuuden fyysiseen matriisiin merkana-tason moniulotteisuudessa.

Tämä kyky työskennellä ihmisen kanssa energeettisesti sisältää korkeampien chakrojen ja korkeamman kristallivalokehon aktivoimisen. Tämä korkeampi tietoisuustaso on kristallitietoisuus ja valaat ja mestarit ovat kristallimestareita. Heidän uuteen rooliinsa maan päällä sisältyy auttaminen vaihtamisessa magneettisesta polariteettiverkosta kristalliverkkoon.

Kysymys: Ovatko olennot Sirius B:ltä pääasiassa vesiolentoja ja Sirius A:lta kissaolentoja?

Metatron: Sirius B:tä kiertävä asuttu alue on pääasiassa vettä ja valaat ja delfiinit ovat vesiolentoja. Ne ovat kuitenkin riittävän korkeaa tietoisuutta ilmentääkseen muodon, mikä voi yhtä lailla elää vesiulottuvuuksissa ja maalla.

Sisartähden, Sirius A:n, elämänmuodoilla on erilainen ilmiasu. Sirius A:lla elää humanoideja (tähtisiemen) sekä pyhiä kissa- ja koiraolentoja. Nämä kaikki ovat jumalaisen älykkyyden olentoja, joilla kaikilla on vaihtelevia ilmaisumuotoja tukemassa maatasoa.

Nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa planeettanne kanssa monilla tasoilla ja myriadeissa muodoissa.

Sirius B:n valailla ja delfiineillä on kyky ja mahdollisuus inkarnoitua maan päälle suoraan ihmisrotuun tai delfiineiksi ja valaiksi. Nämä olennot voivat valita myös olemisen eetterimuodossa maailmassanne.

Delfiinit ovat itse asiassa sieluyksilöitä, jotka inkarnoituvat fyysiseen ulottuvuuteen. Ne huokuvat iloista energiaa ja vaikka ne ovat yksilöinä delfiiniruumiissa, ne myös luonnostaan kyvenevät parvissa muodostamaan uskomattoman yhtenäisen monikkoenergian, massiivisen ryhmäkentän, joka heijastaa kristallikultavalon valtavia ja tahrattomia energia-aaltoja. Näiden kenttien laajuus ja heijastetut energiasykkeet kantavat kauas. Silloin kun parvet liikkuvat yhdessä, ne muodostavat äärimmäisen suotuisia energioita maapallolle ja ihmisille. Delfiinikenttä on suorassa resonanssissa muiden ulottuvuuksien kanssa, mukaan luettuna Sirius-Plejadilaisen allianssin ulottuvuus.

Kun nämä delfiinit hyppivät ja pyörivät, ne muodostavat iloisen energiapyörteen ja ryhmä, koko parvikollektiivi luo tuota energiaa. Sen vaikutus tasapainottaa ja kohottaa maapalloa. Tällaiset parvet virittävät voimasolmujen energiaa ja käytännössä ne muodostavat liikkuvia "virittäjiä", joita sijoitetaan alueille, joissa tarvitaan säätöä.

Delfiinien ja valaiden tietoisuus on samaa lähdettä.

Teille on ehkä yllätys sen tieto, että valaissa on tavallisesti fyysisesti joukko Sirius-B:n olentoja. Tavallaan voidaan sanoa, että suuremmat valaat, kuten ryhävalaat ja sinivaltaat, ovat kuin biologisia laivoja, joita miehittää aina 100 olentoon nousevan ryhmän yhtenäistietoisuus. Näiden valaiden huokuma energiaa vastaa massiivista liikkuvaa pyörreportaalia. Niistä tulee jumalaisen sähkökristallienergian kondensaattoreita, jotka ankkuroivat maapalloa korkeampiin ulottuvuuksiin. Kun ne ilmaisevat iloaan murtaen vettä, tuon energian hieno OMM-aalto voi kulkea satoja maileja.

Kysymys: Minua kiehtoo informaatio Sirius A:n kissa- ja koiraolennoista. Puhutko kissoista ja koirista? Voitko käsitellä tätä laajemmin?

Metatron: Tietyt rodut niistä, joita kutsutaan kotikissoiksi ja -koiriksi, tosiaan polveutuvat ainutlaatuisesti kissa- ja koiraolennoista. Ne suorittavat tiettyjä rooleja ihmisten auttamisessa. Näitä kissojen "kotiversioita" on geneettisesti muunneltu Atlantiksen kultaiselta ajalta.

Kissat ja koirat

Sekä kissat että koirat tässä polveutumassa palvelevat energiaa antavana apuna ihmisille, hoitajilleen. Kummallakin on kyky sulauttaa energiakenttänsä yhteen ihmisen kanssa ja ne voivat tulla hoitajiensa persoonan osaksi. Tästä syystä tietyt näistä voivat usein esittää "omistajansa" fyysisiä ominaisuuksia, vaikka tätä piirrettä esiintyy yleisemmin koirilla.

Koirat huokuvat äärimmäistä uskollisuutta ja ehdotonta rakkautta. Ihmisen energeettisesti saama omistautuminen voi auttaa monin tavoin. Koirista tulee sekä kavereita että suojelijoita.

Kissa on paljon enemmän eteerisessä (antiaine) ulottuvuudessa tietoisuuskentässään. Siksi monet menneet yhteiskunnat palvoivat jaguaarin, leijonan, tiikerin ja puuman kissamuotoja.

Nämä olennot ovat äärimmäisen tietoisia eetteriulottuvuuden ajatusmuodoista ja antavat salamyhkäistä suojaa ja vahvuutta. Kotikissa kykenee antamaan valtavaa suojaa hoitajilleen arvaamattomia ajatusmuotoja ja negatiivisia energioita vastaan. Tietyillä koiraroduilla on myös tämä kyky, mutta se on merkittävämpi kissoissa.

Kissan kehrääminen on erittäin suotuisa ihmisen auran parantamisessa, korjaamisessa ja suojelemisessa. Kissojen mystiset ominaisuudet on kauan tunnistettu ja temppelikissoja käytettiin monissa muinaisissa yhteiskunnissa shamaanin kavereina että liittolaisina. Myös muilla koiralajeilla, kuten sudella, on tämä kyky. Sekä kissoilla että koirilla on kyky aistia ja nähdä paljon suuremmassa ulotteisuudessa kuin ihmissilmällä.

Ainutlaatuinen sulautuminen ihmistietoisuuden kanssa

Aivan kuin kaksinaisuuden ihmisten on vielä saavutettava koko tietoisuutensa, ne kissa- ja koiraolentojen versiot, jotka ovat kissoja ja koiria, ovat vain osa siriuslaisten piirteidensä täydestä tietoisuudesta ja energiakirjosta. Kuitenkin tämä ilmaisumuoto on suunniteltu sellaiseksi, sillä nämä olennot voivat sitoutua niin täysin palvelemiinsa ihmisiin, että ihmisen ja lemmikin välille voi kehittyä 3D-tietoisuus, joka on erittäin suotuisa hoitajan kehitykselle.

Kissojen ja koirien maatietoisuus toimii enemmän ajatusmalleilla, joissa on voimakkaat vaistomaiset laukaisimet. Niiden DNA-manipulointi on sellaista, että niillä on ainutlaatuinen ja jumalaisesti tarkoitettu kyky tulla ohjelmoiduksi sen ihmisen kanssa, jonka kanssa ne toimivat. Tämän tapahtuessa nämä olennot voivat vastaanottaa telepaattisesti hoitajansa lähettämiä ajatuskuvia. Aivan kuin ihmisen ajatus voi ohjelmoida elävän kristallin, sama tapahtuu koirien ja kissojen kanssa, vaikkakin eri tavalla. Sitä voidaan sanoa ihmisen persoonallisuuspiirteen muodostumiseksi kissaan tai koiraan. Silloin lemmikki voi auttaa ihmistä sekä fyysisillä että tunteellisilla tavoilla - antaen lohtua, energiaa, parannusta, kaveruutta, selvittäen sairautta, sulkien aurarepeämiä ja antaen suojaa fyysisessä ja eetteriulottuvuudessa.

Silloin kun ihminen muodostaa persoonallisuusosan yhteensulautuman kissan tai koiran kanssa, tuo energia voi kehittyä ainutlaatuisesti ja usein reinkarnoitua toisiin elämiin tai samaan elämään jatkamaan omistajan auttamista. Näin ihmisellä voi olla kissansa tai koiransa sama energiaolemus yli 70 vuoden elinkaarensa aikana, useissa peräkkäisissä kissa- tai koirakehoissa.

Esimerkiksi ne kaksi kissaa joista tämä kanava huolehtii tällä hetkellä, olivat hänen kanssaan eri kehossa lapsena tällä vierailulla ja kesyjä leopardeja entisessä elämässä Egyptissä.

Lopuksi

Sirius ei ole pelkästään kaksi fyysistä tähteä kosmoksessa, joita planeetat kiertävät. Se on värähtelytaajuusulottuvuus, mikä on saavuttanut ylösnousemuksen. Se on vastaavasti pyhä taivaallinen resonanssi ja olemistapa valtavasti laajentuneessa tietoisuudessa. Sirius on kaikissa ulottuvuuksissa, sekä fyysisissä että ei-fyysisissä. Sirius-tähdet ovat portaaleja tai portteja näihin muihin ulottuvuuksiin ja delfiinit ja valaat ovat tämän energian eläviä portaaleja, portteja, vastaanottajia ja välittäjiä.

Melko lähitulevaisuudessa ihmiskunta alkaa käsittää tämän ja kunnioittaa pyhien vesien siriuslaisia veljiään. Sillä välin eteeriset kultaiset delfiiniparvet ja platinavalaiden mestarilaivat uivat kokonaismaapallon uniajassa, kutovat taianomaista OMM-seittiä ja auttavat planeettanne kristallisiirtymässä - odottaen rakastavasti ihmiskunnan heräämistä.

Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Olette rakkaita.

Ja niin se on.

Uutiskirjeessä mainittuja delfiini- ja valasvideoita:

www.slothster.com/2352-Cat-On-Boat-Plays-With-Dolphins.html
able2know.org/topic/123315-1
www.youtube.com/watch?v=wuVgXJ55G6Y
www.youtube.com/watch?v=VsvWfuM6kkE&feature=related

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >