HomeViestejäJames Tyberonn9.12.2010 - Bosnian pyramidi ja harmoninen oskillaatio

9.12.2010 - Bosnian pyramidi ja harmoninen oskillaatio

BOSNIAN PYRAMIDI JA HARMONINEN OSKILLAATIO

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 9.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat. Ja niin meitä kutsutaan puhumaan äskettäisestä löydöstä ja antamaan päivitys heräämisestä maan päällä. Rakkaat ystävät, se mikä on ollut piilossa, herää nyt - ja myriadein tarkoituksin!

Puhumme pyhän geometrian mekanismeista, jotka energisoivat planeettaanne.

Ei enää arkeologisten löytöjen kieltämistä

Sellaiset visionääriset tutkijat kuin Michael Cremo ja Semir Osmanagich antavat todisteita ja tekevät löytöjä, jotka ovat oleellinen herätys ihmiskunnalle.

Kolmen pyramidin kokonaisuus Bosnia-Herzegovinassa on todellakin atlantis-plejadilainen rakennelma. Se aktivoituu vuonna 2010 ja esittää merkittävää roolia kosmisessa kristallialkusysäyksessä. Kaikki pyramidit ovat nimittäin geovoimageneraattoreita ja tämä Bosnian rakennelma on erittäin tärkeä ja kun kaivaminen jatkuu, se tuottaa löytöjä, jotka muuttavat ehdottomasti ihmiskunnan hyväksyttyä näkemystä historiasta.

Bosnian pyramidit ovat linjassa "maallisesti" erityisesti Stonehengen, Gizan, Xi'an-pyramidien (Kiina), Astana-pyramidin (Kazakhstan) ja Moody-pyramidien (Galveston) kanssa. Tähtilinjaus on Alfa Reticulain kanssa.

Tarkoitus

Kaikki pyramidit, kaikki pyhän geometrian oktaedrirakennelmat - luonnon ja ihmisen tekemät - esittävät suunnatonta roolia kosmisen alkusysäyksen päivätasaustapahtumissa tästä vuoteen 2012 ja ovat käytännössä sama asia kuin ylösnousemus. Nämä toimivat kristallikoodien vastaanottomekanismeina ja välttävät tämän energian edelleen kristallipyörrealueille ympäri maapalloa. Nämä linjautuvat harmonisen oskillaation kautta! Kukin lähettää yksilöllistä ja yhdistettyä kenttää, joka on vuorovaikutuksessa 144-verkon kanssa ja antaa energeettistä vakaussykettä, mikä toimii vähän kuin "syöksyaaltosuojana" ylösnousemuksen korkeammille maaenergioille.

Löydöt

Äskettäinen tunneliverkoston löytäminen Bosnian pyramideista on vasta alkua. Ja se on upea ja kannustava "läpimurto". Sanomme teille, että maailma on velkaa tohtori Osmanagichille hänen sinnikkyydestään ja oivalluksistaan. Tämä on korkealle kehittynyt sielu, joka on omistanut monta elämää monilla aikakausilla pyramidien ymmärtämiseen ja rakentamiseen voimageneraattoreiksi. Hän on täällä nyt hyvin erityissyystä ja hän on tosiaankin polulla. Häntä ei estetä.

Vaikka akateeminen reaktio tähän valtavaan löydökseen alun perin, viisi vuotta sitten, oli tyypillistä valtavirran skeptisyyttä, pian tulee kiistämättömiä vahvistuksia. Seuraavien kahden tai kolmen vuoden kuluessa löydetään kammioita hieroglyyfeineen. Aikanaan skeptikot ja vastaanväittäjät hiljennetään ja tohtori Osmanagichin työtä kiitetään ja ylistetään. Kahden tai kolmen vuosikymmenen aikana ilmestyy esiin samanlainen suuri pyramidikokonaisuus kuin Mexico Cityssä (Teotihuacan).

Ja jos saadaan rahoitus jatkotutkimuksille ja täytyy saada, niin viidessä tai seitsemässä vuodessa löytyy ainutlaatuisia instrumentteja, jotka hämmentävät tiedemaailmaa, sillä nämä ovat maan ulkopuolisia. Eikö tämä ole vakuuttavaa?

Tämä pyramidi on lineaarisesti ajalta ennen Gizaa ja syvällä sen alla on uskomaton laite, joka on samanlainen kuin Roslyin kappelin ja Egyptin Suuren pyramidin alla. Tämä instrumentti on monimutkainen ja tarkoitukseltaan samanlainen kuin kultaiset aurinkokiekot. Näitä sijaitsee merkittävien verkkopisteiden alla ja ne vahvistavat ja säätelevät pyramidigeneraattoreiden energian vastaanottoa, välitystä ja lähettämistä.

Phi-pyramidit

Phi-pyramidirakenteet sisältävät taajuusavaimia, jotka punoutuvat ja yhdistyvät harmonisesti planeetan verkkojärjestelmiin. Rakentajat ymmärsivät niiden tarkoituksen. Alkuperäiset arkkitehdit, Tothin ja Siriuslais-plejadilaisen allianssin opastuksella, linjasivat nämä tähtijärjestelmiin. Sinällään tähtijärjestelmät ovat linjassa maan kanssa ja maa on näin linjassa suuremman taivaallisen järjestelmän kanssa.

Juuri tästä syystä muinaisten ja uusien pyramidien aktivointi ja löytäminen on niin tärkeää planeetalle, koska se yhdistää taajuutena uuden 144-verkon korkeampiin energioihin ylösnousevalla maapallolla.

Pyramidien taajuusharmonia on maalliselta olemukseltaan kristalli-sähkömagneettista ja geometrista. Yksi luo toisen ja toinen tukee ensimmäistä. Kumpikin antaa portin ihmistietoisuuden parantamiselle. Mitä enemmän ihmiskunta ymmärtää omaa tietoisuuttaan, sitä enemmän (pyhästä) geometriasta tulee moniulotteista ja näiden geometrinen ilmaisumuoto muuttuu merkana-kentässä. Tätä tapahtuu nyt. Siitä tulee ensin yksi ja sitten toinen, aivan kuin maa on nyt 3. ulottuvuudessa ja sitten se muuttuu 5. ulottuvuuteen ja sitten 12. ulottuvuuteen. Mikä siirtää sen viidenteen? Kahdenteentoista? Ei staattinen tietoisuus, vaan korkeamman tietoisuuden dynaaminen aktivoituminen. Tietoisuuden aktivoituminen parantuu ymmärtämällä verkkoa ja tuon verkon aktivointia, mikä vuorostaan "komplementoi" kosmosta ja se heijastetaan taas takaisin. Monet tekijät esittävät osaa tässä "maallisesta kosmiseen" -muutoksessa.

Moniulotteinen verkottuminen

Pyramidigeneraattorit, aurinkokiekkojen uudelleenkoodaukset ja kristallimalli lisäävät kaikki planeetan uutta verkostoitumista uudessa järjestelmässä. Ja tämä sitten laajentaa vastaavasti planeetan ulotteisuutta ja ihmiskunnan pääsyä ulottuvuuksiin (merkana).

Ja näin Bosnian pyramidi esittää valtavaa roolia planeetan harmoniassa ja tämä on phi-harmonia - piirteiltään moniulotteinen ja resonanssiltaan kristallinen.

Kun todellisia phi-kristallikokonaisuuksia muodostuu, ne pystyvät synnyttämään itsestään heijastuskopioita moniulotteisuudessa ja käänteisversioita rinnakkaistodellisuudessa ja antiaineessa. Tämä pätee fyysisyydessä kaikkiin pyhän geometrian muotoihin, jotka resonoivat phi:hin, mukaan luettuna kristallimuodot joihin viitataan Platonin kappaleina. Paradoksina siis on, että kun tietyt pyramidit on kerran rakennettu, niillä ei ole alkua eikä loppua lineaarisessa ajassanne.

Mielenkiintoinen esimerkki on Moodyn kolmen pyramidin kokonaisuus Galvestonissa, Teksasissa. Se on nykyesimerkki kopiosta, joka saattaa loppuun koko ilmentämiskierron.

Nykysijainnista noin seitsemän mailin päähän merelle rakennettiin alkuperäinen kompleksi Atlantiksen aikana. Vedenpinta oli silloin paljon alempi. Tulvan jälkeen se upposi ja hukkui tsunameihin. Saarelle on nyt luotu modernisti toiminnallinen kopio. Se kantaa alkuperäisen energiaa ja itse asiassa se ilmennettiin moniulotteisen version energian avulla. Ei ole sattumaa, että Moody-pyramidit ovat samalla 29 asteen leveyspiirillä kuin Gizan kompleksi.

Uskonnolliset kirjoituksenne kertovat, että Luojajumala on kaikkivoiva, alfa ja omega, ilman alkua ja loppua. Tämä on pyhä totuus, aksiooma mikä ihmiskunnan on hyväksyttävä, vaikka se näyttääkin käsittämättömältä. Vastaavasti olemme kertoneet teille, että pyhä geometria on kaikkien universumien kudelma. Niinpä pyydämme teitä hyväksymään toisen aksiooman: phi-geometria on yhtä ajatonta ja on ollut aina sitä muodon sisä- ja ulkopuolella.

Lopuksi kerromme teille, että kun vuosi 2012 lähestyy, se paljastuu, mikä on ollut piilossa, varjossa. On välttämätöntä, että ihmiskunta ymmärtää planeettojen todellisen historian ja oman alkuperänsä.

Pyramidiharmonioiden aktiovointi on valtava osa maan taajuusmuutosta. Oktaedrikompleksit ovat uusien kristallikoodien vastaanottajia ja välittäjiä. Vastaavasti verkkopisteisiin rakennetut pyramidit, kuten Bosnian kompleksi, Tolteekkien kumpupyramidit lähellä Little Rockia Arkansasissa sekä kompleksit Galvestonissa, Mexico Cityssä, Kiinassa ja Kambodzassa - vain muutamia mainitaksemme - ovat hyvin tärkeitä.

Kerromme teille, että muutamassa vuodessa Kambodzassa tehdään samanlainen suuri löytö, mikä on vielä löytymättä Bosnian pyramidin sisäkammioista.

Olen Metatron ja kerron teille nämä totuudet. Ja niin se on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >