HomeViestejäJames Tyberonn29.12.2010 - Tammikuun 4. päivän energia ja astrologia

29.12.2010 - Tammikuun 4. päivän energia ja astrologia

TAMMIKUUN 4. PÄIVÄN ENERGIA JA ASTROLOGIA

Kirjoittanut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 29.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tammikuun 4. päivä on kolmoistähtipimennys:
1) uusi kuu - uudet alut, siementen kylväminen
2) kvadrantit-meteoriparvi - tuo akaasia-tietoisuusyksikköjä parempaan ilmentämiseen minikomeettojen ilotulituksena
3) auringonpimennys - siirtymän, visioiden ja sisäisen etsinnän megaenergiaräjähdys

Tammikuun 4. päivän auringonpimennyksen "kolmoiskomistus" tapahtuu uudenkuun ja kvandrantit-meteoriparven aikana. Tämä tapahtuman energiapuumerkin on määrä keventää sitä intensiivisyyttä, missä ihmiskunta on kylpenyt viimeiset 21 vuorokautta. Se on uudistumisen ja kauan odotetun uudelleenlatauksen päivä. Todellisuudessa 4.1. (ei 1.1.) on optimaalinen päivä uuden vuoden lupausten tekemiseen.

Ja tämän tapahtuman astrologiikka on helppo (vaihteeksi!). Uudessa kuussa on aina kyse uudestisyntymästä, uudistumisesta, siementen kylvämisestä ja tästä uudesta kuusta tekee superlatautuneen auringonpimennyksen ja meteoriparven voima. Älkää siis luulko, ettei tämän auringonpimennyksen voima olisi äärimäisen voimakas siksi, että se on osittainen ja näkyy vain tietyillä alueilla. Kyse on megatapahtumasta, joka pursuaa energiaa!

Kaikki pimennykset, erityisesti seuraavien kahden vuoden aikana, ovat vaikutuksiltaan erittäin voimakkaita. Ne ovat valokoodattuja ja muuttavat nopeasti 144-kristalliverkkoa ja vastaavasti maata sekä ihmiskuntaa. Nimittäin pimennykset - osittaiset ja täydelliset - vaikuttavat koko planeetan verkkojärjestelmään ja tämän tuloksena tulevat energiasykkeet jaetaan tasaisesti koko planeetalle.

Äskettäin koettiin valtava energiatulva päivänseisauksen täydellisessä kuunpimennyksessä 21.12. Merkuriuksen perääntyessä. Merkurius lopettaa perääntymisensä 30.12. ja alkaa liikkua eteenpäin sopivaan aikaan juuri ennen 4.1.

Hyvin todellisessa ja tarkoituksellisessa rakenteessa tämä koodattu ja "koristeltu" tammikuun pimennys saattaa loppuun energialabyrintin, joka alkoi 21.12. Se on käytännössä valo tunnelin päässä. Tätä energiaa tarjotaan ihmiskunnalle ja se on upeaa aikaa uudistaa, visioida ja ilmentää aikomus.

Auringonpimennys 4.1. on Kauriissa, 13 astetta 39 minuuttia. Se on yhtymässä kiinteän Ascella-tähden kanssa, "joka on luonteeltaan Jupiterin ja Merkuriuksen kaltainen. Se heijastaa hyvän onnen ja optimismin aaltoja ja avaa energeettisiä ovia iloon ja onnellisuuteen." Uuden kuun kera se on astrologisesti ohjelmoitu "uusiksi ja vaikutusvaltaisiksi ystäviksi, arvokkaiksi lahjoiksi ja kunnioittamaan jumalaisia feminiinienergioita."

Ascella-tähden asema on tärkeä tämän pimennyksen aikana. Ascella on Jousimiehen (Sagittarius) tähdistössä, minkä kabbalistit liittävät Tarotissa "Rakastavaiset"-korttiin - luultavasti Cubidon venyttäessä niiden yllä jousensa kuin jousimies. Sana "sag" merkitsee etsimistä. Ja näin astrologiikka voisi olla, että tässä energiassa on kyse uuden kumppanin tai puolison löytämisestä. Tietysti energia-aallot tukisivat myös nykyisten suhteiden uutta alkua tai uudistumista.

Uusikuu tekee ainoana planeetta-aspektina neliötä Saturnukseen. Neliöaspektista huolimatta tähtivaikutus on onnellinen, onnekas, optimistinen ja Saturnuksen vaikutus on enemmän pyrkimystä asettumiseen ja kovaan työhön. Tämä on harmonian, uudelleenrakennuksen ja katkenneiden siteiden, kumppanuuksien ja sitomisen energiaa - ihmiset vetäytyvät yhteen avaten kommunikointiovia ja luottaen toisiinsa.

Tämän ajan tärkeintä käyttöä on siementen kylväminen, uusien päätösten tekeminen. Komeettojen ja pimennyksen energia aktivoi ja tulvii sisään tietoisuusyksikköjä tai kristalliakaasiaa - ajatusilmentämisen rakennuspalikoita. Esteitä puhdistettiin päivänseisauspimennyksessä ja nyt on täydellinen aika ilmentää uusia tavoitteita, uusia käyttäytymismalleja ja luoda yltäkylläisyyttä ja tapahtumia, joita haluaa vuonna 2011.

Ja mikä tärkeää, vain neljä tuntia ennen auringonpimennystä viimeinen Jupiterin ja Uranuksen kolmesta yhtymästä tulee tarkaksi. Myös Neptunus ja Kheiron ovat samalla tavalla kuin vuonna 2010. Mutta silloin ne kaikki perääntyivät. Tällä kertaa ne kulkevat eteenpäin, mikä lisää upeaa energiaa ilmentämiseen.

"Kolmoistähden" perusenergia on siis uudistuminen ja suuri helpotus. Aika on täydellistä suunnitteluun ja päätöksentekoon vuoden 2011 osalta, kera paljon suuremman selkeyden siitä, missä haluaa olla. Ei ole sokeita pisteitä tai odottamatonta tunnedraamaa Saturnuksen neliön myötä. On pakottava tunne päästä liikkeelle asioiden kanssa ja maadoittua takaisin selkeyteen ja käytännöllisyyteen, järjestäytyä edessä olevan vuoden osalta ja kylvää realistisia siemeniä. Tämä on hyvin draamaharhaton pimennys. Ei savua ja peilejä tai suurieleisiä lupauksia. On aika taas tuntea olo hyväksi, kääriä hihat, palata asioiden ytimeen ja virkistyä.

On selvitty vuoden 2010 suurkardinaaliristin ja megapäivänseisauksen vuoristoradasta. Tämä ei tarkoita, että vuosi 2011 on heikompi - itse asiassa se on piirun verran voimakkaampi. Vuonna 2011 on viisi muuta pimennystä - kaksi kuun- ja kolme auringonpimennystä - voimakkaita päiväntasauksia ja kenties "ylevin" kolmoispäiväportaali 11-11-11. Mutta vuoden 2010 "esteradan" vuoksi teistä on tullut vahvempia ja selviydytte vuoden 2011 kohotuksista vähän helpommin. Vuonna 2011 aloitetaan puhtaalta pöydältä! Ja viisaampina. Täydellinen alku. Käyttäkää tätä energiaa … tarttukaa hetkeen!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >