HomeViestejäMuita kirjoittajia20.9.2016 - Humanity Healing - Kehon fyysiset muutokset

20.9.2016 - Humanity Healing - Kehon fyysiset muutokset

KEHON FYYSISET MUUTOKSET
 
Kirjoittanut Humanity Healing (www.healingenergytools.com)
20.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ylösnousemus on odotettu ja normaali osa universumin evoluutiokehitystä. Niin on aina ollut ja se jatkuu, kunnes sitä ei enää tarvita kollektiiviprosessina. Keho tietää ylösnousemuksen aikana, miten sopeudutaan ja muututaan, koska tämä prosessi on täysin normaali. Tämä transformaatioprosessi on ollut koodattuna kehon soluihin ja se tapahtuu luonnostaan. Ihmiset opettelevat nyt, miten autetaan ulkopuolisilla tekijöillä sitä, mikä tapahtuu luonnostaan – tietoisuus ruuista joita syödään, tietoisuus yhteydestä Maahan ja tietoisuus suunnasta johon oma keho johdattaa. Mitä tietoisempi olet prosessista, sitä enemmän voit auttaa sitä, mikä jo tapahtuu ja jatkaa tapahtumistaan luonnolliseen tahtiinsa jokaisen yksilön solukoodauksen mukaisesti.
 
Tässä prosessissa tapahtuu muutoksia kehomme jokaisen solun rakenteessa. Kehomuutokset tapahtuvat soluissa, kun ne käyvät läpi lempeää uusien sähkömagneetti-impulssien lisäämistä planeettamuutoksen vuoksi. DNA kehittyy kahdesta fyysisestä spiraalista kahdeksi fyysiseksi spiraaliksi ja 12 henkispiraaliksi (14 yhteensä), jotka vastaavat energiakeskuksia tai chakroja kehon sisä- ja ulkopuolella.
 
Uudenlainen 12-säikeinen DNA oli alun perin kehossa 300.000 vuotta sitten. Ihmiskehon solut ovat valokoodattuja kuituja, seitinohuita energiasäikeitä, joissa on informaatiota. Silloin kun nämä seitinohuet säikeet toimivat yhdessä kuin optinen kuitukaapeli, ne muodostavat henki-DNA-kierteen. Kuvittele, että taajuutesi alkavat irrota toisistaan, ja vaikka ne ovat edelleen yhdistyneitä, ne ovat säikeillä yhdessä.
 
Eetterikeho toimii ympäröivien energioiden välittäjänä ja vastaanottajana. Tämä tapahtuu kehon erityisten energiakeskusten eli chakrojen kautta. Jokainen chakra on suoraan yhteydessä umpirauhaseen ja hermopunokseen. Koska niillä on läheinen suhde chakroihin, jotka välittävät ja vastaanottavat tätä energiaa, erityisesti umpirauhas- ja hermojärjestelmä muuttuu nyt radikaalisti. Tämä sähköenergioiden lisääntyminen vaatii hermoston täydellistä uudelleenjohdotusta, samalla kun kehon kaikkien elinten ja rauhasten rakenne muutetaan täysin.
 
Kun ihmiset ilmentävät selvemmän valokehon, useimpia näistä elimistä ja rauhaisista ei enää tarvita, ja ne saattavat vähitellen surkastua ja hävitä. Sitä odotellessa on tärkeää tunnustaa kehossa tapahtuvat muutokset ja tukea fyysistä kehoa mahdollisimman paljon. Kun valoa tulee enemmän ja enemmän käyttöön, sähkömagneettienergian voimakkuus lisääntyy myös ympärilläsi. Tämä merkitsee, että kehossa on nopeampaa neurologista aktiivisuutta, joka johtaa voimakkaampien impulssien tulemiseen keskushermostosta.
 
Hermosto yrittää välittömästi karkottaa tuon energian lähettämällä sen ulos selkärangasta. Jos nämä impulssit ampuvat sitten lihaksistoon, ne voivat aiheuttaa lihasten jäykkyyttä ja kipeyttä. Jos ne ampuvat verisuoniin, tuloksena on usein verenkierron rajoittuminen. Kun nämä impulssit ampuvat ihoon, saattaa olla epänormaaleja lämpöaistimuksia (eli kylmää tai kuumaa, pistelyä, kutinaa jne.)
 
Monet ihmiset tuntevat tätä enemmän, kun solutransformaatiota tapahtuu kehossa. Ikään kuin moottoriasi rakennetaan uudelleen ja lämpömittari korvataan. Tavallaan siis huomaat, että kun rakennat uutta informaatiota kehoon, soluihin, suunnittelet uudelleen fyysisen kehon eri osia tämän transformaation kautta. Kun tämä tapahtuu, on suurempi skaala siinä, mitä koetaan – suurempi kokemus ylhäällä ja alhaalla, suurempi kokemus mullistuksesta. Paljon asioita viskotaan ympäri, ja on paljon, mikä ei enää toimi ja on vanhentunutta. Sitä heitetään ulos, kun uutta dataa ja uusia varusteita esitellään ja rakennetaan vähitellen kehoon. Jos niitä ammuttaisiin elimiin ja rauhasiin, se saattaa estää niiden normaalin toiminnan.
 
Kehon käydessä läpi tietoisuusmuutosta, se ilmentyy luultavimmin arkuutena, särkynä ja traumana. Uusia kipuja ja särkyjä ilmestyy kehossa eri paikkoihin ja sitten ne häviävät. Voi olla päänsärkyä ja äkillistä vihlovaa kipua päässä tai silmissä ja nämä saattavat olla merkkejä muutoksista, joita tehdään energioissasi. Nämä muutokset virittävät sinut eri taajuuksiin solutransformaation aikana. Aivoistasi käytetään nyt osia, jotka ovat olleet käyttämättömiä aiemmin.
 
Fyysinen keho reagoi muutoksiin ylireagoimalla ulkoisten biologisten tekijöiden vähäiseen stimulointiin, kuten siitepöly – oire ei ole peräisin niistä. Flunssamaiset oireet, sivuontelotulehdus ja -tukkeutuminen, erityiset kivut ja säryt ja myrkyllisyyden tunne saattavat olla muita reaktioita, joita sinulla on tulevan energian lisääntyneestä voimakkuudesta.
 
Kun näitä häiriöitä tapahtuu, keho saavuttaa kynnyksen. Se kulkee tämän kynnyksen yli, kun sen kapasiteetti käsitellä enemmän valoa lisääntyy. Noina aikoina on erityisen hyödyllistä kylpeä enemmän ja juoda paljon vettä. Tämä auttaa kehoasi tekemään näistä muutoksista helpompia. Uiminen on myös hyödyllistä tässä mielessä, koska vesi on hyvin rauhoittavaa ja rentouttavaa sekä hyödyllistä energiasi tasapainottamisessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >