HomeViestejäMuita kirjoittajia28.9.2016-Katie IndiCrow-8 merkkiä, että käyt läpi äskettäisiin aaltoihin liittyviä energiamuutoksia

28.9.2016-Katie IndiCrow-8 merkkiä, että käyt läpi äskettäisiin aaltoihin liittyviä energiamuutoksia

KAHDEKSAN MERKKIÄ, ETTÄ KÄYT LÄPI ÄSKETTÄISIIN AALTOIHIN LIITTYVIÄ ENERGIAMUUTOKSIA
 
Kirjoittanut Katie IndiCrow (www.in5D.com)
28.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvin monet ihmiset ovat puhuneet Leijona-portin, 9-9-9-portaalin ja muiden tapahtumien voimasta – kuten X-aalto aiemmin tänä vuonna – aikoina, jolloin tulee suuria energia-aaltoja, joissa on voima saada aikaan suuria muutoksia. Syyskuun 22. päivä (päiväntasaus) merkitsee uutta energiakierrosta, jolle olemme ihmisinä altistumassa. Miten siis tiedät, koetko johonkin energia-aaltoon liittyvän muutoksen? Ja jos koet, mitä voit tehdä sille?
 
Energia-aallot ovat yksinkertaisimmassa muodossaan viestejä tai koodisettejä universaaleilta olennoilta tai kappaleilta ja ne sisältävät mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä täällä maan päällä. Ne ovat periaatteessa energiainformaatiota, joka auttaa meitä tukemaan ja paljastamaan eri osia itsestämme saadessamme sitä (tavallisesti altistumisen kautta). Joskus niitä toimitetaan portaalien kautta, jotka ovat mm. erityisiä aikajanoja, joilla tätä informaatiota välitetään. Kun nämä aallot koskettavat Maata, ne luovat tilan energeettiselle puhdistumiselle ja henkilökohtaiselle muutokselle. Oletko koskaan pannut merkille, miten ihmiset ympärilläsi näyttävät kaikki käsittelevän samantyyppistä ongelmaa elämässään tiettyinä aikoina? Osittain tästä syystä! Kun ankkuroidumme näihin muutoksiin, muutamme energiakehoamme (ja usein paljon enemmän).
 
Viimeaikaisimmat aallot ovat tulleet nopeasti peräkkäin, ajoittuen aikavälille elokuun 8. päivästä syyskuun loppuun. Nämä viikot ovat olleet (ja se jatkuu) aikaväli, jolloin meille on toimitettu uskomattomasti sakeimpia ja voimakkaimpia energia-aaltoja, mitä ihmiskunta on kokenut. Niiden vaikutus tuntuu hyvinkin helmikuuhun saakka. Tämän kaiken myötä ihmisiä herää joukoittain. Ne jotka ovat jo hereillä, edistävät tietoisuuslaajentumistaan. Monet meistä oivaltavat nopeasti, että rakenteet joille yhteiskuntamme rakentuvat, ovat viallisia. Inspiroidumme rakkauden voimasta ja tuomme sitä sydämeemme, sieluumme ja elämäämme. Jotkut katselevat ydinuskomustensa hajoavan. Toiset yrittävät ymmärtää, miksi he tuntevat ja ajattelevat näitä asioita itsestään. Vielä toiset ihmettelevät, miksi he eivät ole nähneet aiemmin niiden henkilökohtaisten ja rakenteellisten harhakuvien läpi, jotka näyttävät nyt niin läpinäkyviltä.
 
Tämä luettelo on nopea tapa auttaa sinua tunnistamaan, miltä näihin viimeaikaisimpiin aaltoihin liittyvien muutosten läpi meneminen näyttää ja miten voit auttaa itseäsi maadoittumaan tuohon energiaan. (Vinkki: tämä voi olla hauskaa!)
 
Merkkejä, että käyt läpi energiamuutoksia, jotka liittyvät viimeaikaisiin aaltoihin
 
1. Elämäsi muuttuu nopeasti. Asiat jotka on ehkä jätetty päättämättä tai jotka on lakaistu maton alle, kärjistyvät.
 
2. Syömistapasi muuttuu. Muutosten aikana jotkut syövät PALJON. Toiset syövät erittäin vähän. Jotkut tulevat lisääntyvässä määrin herkäksi maitotaloustuotteille ja prosessoidulle ruualle.
 
3. Sen tyyppiset asiat joiden tekemisestä ennen pidit, eivät enää viehätä entiseen tapaan ja haluat viettää enemmän ja enemmän aikaa yksin.
 
4. Vanhojen tilanteiden loppuminen, mitä seuraa pian uusien tilanteiden luominen, jotka näyttävät paljon sopivammilta siihen, kuka olet nyt.
 
5. Ylenpalttinen tai hyvin vähäinen nukkuminen. Monilla tähän liittyy värikkäät unet.
 
6. Kuiva suu.
 
7. Helposti laukeavat tunteet, käyttäytymiskierteen toistuminen. (Vinkki: muuttamalla osallistumistasi näihin tilanteisiin siirryt pois tuosta kierteestä ja luot jotain uutta.)
 
8. Pettymys yhteiskuntaan. On usko, että jotain parempaa voidaan luoda.
 
Tässä joitain asioita, jotka voivat auttaa sinua näiden aaltojen käsittelyssä
 
* Ole avoin päästämään irti käyttäytymistavoista, suhteista ja harrastuksista, jotka eivät palvele korkeinta etuasi.
 
* Kunnioita kehoasi, kun haluat syödä, nukkua tai rentoutua. Yksin itsesi kanssa oleminen on valtava osa uuden energian maadoittamista.
 
* Kokeile uusia asioita, jotka ovat linjassa kasvavan kiinnostuksesi kanssa.
 
* Liiku auttamaan energian työntämisessä läpi. Tietoiset liikkeet ovat mahtavia, kuten joogassa ja tai chissä.
 
* Tule tietoiseksi chakroistasi ja energiajärjestelmästäsi. Opi, miten energiakehosi toimii, jotta pystyt ymmärtämään, milloin muutut ja miten käsittelet sen.
 
* Etsi samanmielisiä ihmisiä kokemustesi jakamiseksi, esim. keskustelufoorumit, terapeutit ja tukiringit. Yhteys ihmisiin, jota käyvät läpi tätä prosessia tai ovat käyneet sen läpi, auttaa valtavasti. Et ole yksin!
 
* Ja mikä tärkeintä, muista PITÄÄ HAUSKAA! Ilo on avain tässä prosessissa. Kun nämä aallot auttavat meitä kaivamaan esiin menneisyytemme, se auttaa meitä saamaan turvallisemman nykyisyyden ja voimaantuneen tulevaisuuden.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >