HomeViestejäMuita kirjoittajia12.11.2016 - Jared Walters - Superkuu, USA:n presidentinvaalit ja positiivinen aikajana

12.11.2016 - Jared Walters - Superkuu, USA:n presidentinvaalit ja positiivinen aikajana

MARRASKUUN ENERGIAPÄIVITYS – SUPERKUU, USA:N PRESIDENTINVAALIT JA POSITIIVINEN AIKAJANA
 
Kirjoittanut Jared Walters (www.in5D.com)
12.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun istuin katselemassa vaaleja 8.11., tunsin maailman pidättelevän hengitystään, mutta se oli kuitenkin syvempää, kuin kaikkien silmät kohdistettuna vaaleihin. Ajattelin visiota, jonka henki oli antanut minulle Trumpista vannomassa valaa, ja mietin, mitä mahdollisuuksia se toisi henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti, jos tämä tosiaan tapahtuisi. Silloin päätin ottaa korttini ja pyytää hengeltä lisää infoa siitä energiasta, joka tällä hetkellä ympäröi maailmaamme, ja tallensin tulokset videolle (ladattu Youtubeen 8.11.), ja alla on se, mitä löysin.
 
Positiivinen aikajana
 
Minuun teki ensin vaikutuksen pakahduttava energiaryöppy ja tunsin, että nykykurssimme lopputulos olisi positiivinen. Olin hämmentynyt tästä tunteesta, koska tuntui siltä, että Amerikan kansalla oli edessään mahdottomalta tuntuva valintatilanne, joka voisi päättyä miten tahansa. Mutta vaalit edustivat minulle uutta alkua kollektiivisessa ajattelutavassa. En ole Trumpin kannattaja, vaikka mielikuvitusta venyttäisi kuinka, mutta tämä oli symboli siitä, että ihmiset janosivat muutosta, ja ovet avautuvat.
 
Muutoksesta on valtavirtayhteiskunnassamme tullut slogan, markkinointijuoni jolla ei ole todellista arvoa, kun muutos tulee sisältä eikä ulkoa. Riippumatta siitä, kuka on vallassa, tuo muutos ilmentyy. Mutta samalla tavalla kuin henkilökohtainen parantumistarve on heräämisen synonyymi, koemme nyt tämän tarpeen ilmentyvän kollektiivisesti, ja se jatkuu tulevina vuosina.
 
Massojen jatkuva herääminen
 
Näemme nyt ylösnousemusprosessin ulkoisen ilmentymisen kollektiivitietoisuudessa. Ajattele taaksepäin sitä, kun sinulla oli ensimmäiset heräämishetkesi, ja vertaa niitä siihen, mitä näemme nyt. Se alkoi oivallushetkillä, mitä seurasi sen hylkääminen, minkä uskoimme sosiaaliseksi normiksi. Tämä hajoaa nyt. Vuonna 2015 meillä oli paljastus toisensa jälkeen ja tämä suuntaus on jatkunut. Nyt tämä informaatio tihkuu monien alitajuiseen mieleen ja ilmentyy vallanpitäjien hylkäämisenä.
 
Nyt kun tämä menee syvemmälle tulevina viikkoina ja kuukausina, näemme enemmän polarisoitumista, kun näemme, että järjestelmät pettävät meidät, eivät ne ihmiset, jotka palvelevat niitä. Vanhat tavat ovat ehdottomasti hajoamassa, mutta jokaiseen uuteen alkuun tarvitaan loppuminen, mistä syystä näemme suurta myllerrystä.
 
Superkuuenergiat
 
Monet herkät ihmiset ovat tunteneet kollektiivin turhautumisen, mikä normaalisti ilmenee voimakkaana huolena tai tunneahdistuksena, ja sitä tulee kaikkialta. Kun esimerkiksi yhdistyn psyykkisesti johonkin ihmiseen, pystyn normaalisti poimimaan konkreettisia asioita – miltä hänestä tuntuu, mitä hänen elämässään tapahtuu, häneen liittyviä rakkaita ihmisiä ja oppaita, nimiä, paikkoja jne. Muutaman kuluneen kuukauden on tuntunut siltä, että kaikki on ikään kuin vain ilmassa, ja tämä voimistuu tulevina viikkoina.
 
Tuleva superkuu 14.11. synnyttää voimakasta henkilökohtaista energiapolaristoitumista sisällä, kun vanha ja uusi törmäävät yhteen. Miten moni teistä on tuntenut muistinmenetystä hoitaessaan hyvin perusongelmia, melkein kuin täytyisi muistaa uudestaan, miten asioita tehdään? Kun siirrymme uuteen maa-ajattelutapaan, meidän täytyy oppia uusia tapoja tehdä vanhoja jokapäiväisiä asioita. Esimerkiksi raha on ollut jatkuva ongelma minulle. Olin ennen erittäin hyvä numeroiden kanssa ja nyt jokapäiväiset peruslaskutoimitukset kaupassa tuntuvat kovalta työltä.
 
Tämä johtuu siitä, että kun tässä prosessissa on kaikki sanottu ja tehty, nyt käytettävät vaihtomenetelmät tuntuvat tulevan menneisyyden asiaksi, muttemme ole millään muotoa vielä perillä, joten nyt on tärkeämpää kuin koskaan pysyä maadoittuneena ja mahdollisimman sydänkeskeisenä, kun nämä uudet energiat alkavat vaikuttaa.
 
Tulevina viikkoina sinulla saattaa olla voimakkaita pelkohetkiä ja voimakkaita innostus- ja ilohetkiä. Anna energian huuhtoutua lävitsesi ja ymmärrä, että tämä on muuttumisprosessia.
 
Tärkein viesti
 
Koko vuoden 2016 on tuntunut, että ympäröivät voimat ovat takoneet perille yhtä viestiä: ajatuksemme luovat todellisuuttamme. Tästä tulee paljon ilmeisempää siirryttäessä eteenpäin, kun uusista ajattelutavoista tulee selviä. Tämä on jo alkanut, kun ihmiset löytävät erilaisia tapoja ansaita elantonsa, tutkia sydämensä kutsumusta ja osoittaa ehdotonta ystävällisyyttä ja rakkautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >