HomeViestejäMuita kirjoittajia8.9.2016 - Andrew Martin - Loppuunsaattamispäivä

8.9.2016 - Andrew Martin - Loppuunsaattamispäivä

LOPPUUNSAATTAMISPÄIVÄ
 
Kirjoittanut Andrew Martin (www.thelightedones.com)
8.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mistä on aika päästää irti? Mitä tulee esiin sisälläsi vapautettavaksi? Vanha itse haalistuu ja ottaa viime hengenvetojaan. Oletko valmis antamaan hänen mennä? Aiempi itse on tullut umpikujaan. Aiotko taata hänelle rauhan? Kaikki mitä haluat, lepää valmiudessasi luopua siitä, mikä on valmis. Vain sinä tiedät, miltä totuus tuntuu sinusta, ja vain sinä voit valita sen itsellesi.
 
Parannamme alkukantaisia haavoja. Ikivanhat ydinuskomukset eivät kuole helposti. Salli itsesi olla sen kanssa, mikä tarvitsee nyt rakkauttasi. Tässä ei ole kyse mistään muusta paitsi nykyhetkestä ja siitä, mitä se sisältää sinulle. Anna itsesi itkeä, huutaa ja nauraa. Tunne se kaikki niin syvästi, kuin sinun täytyy, mutta tiedä, että on aika päästää siitä irti. Älä kiinnity tai roiku. Avaa vain sormesi ja päästä irti. Salli sen haihtua. On aika luopua haamusta.
 
9.9.9 (2016 supistuu 9:ksi) on päivämäärä, johon Oppaat ovat viitanneet loppuunsaattamispäivänä. Lähestymme 9-vuoden 9. kuukauden 9. päivää. Sitten taas 18. päivä (1+8=9) ja 27. päivä (2+7=9) meillä on lisätilaisuus kurkottaa syvemmille tinkimättömyystasoille itsessämme. Olemme olleet kuluneet 9 vuotta monikerroksisella, moniulotteisella ja monipuolisella matkalla itsemme läpi. Energioilla joita on läsnä, ei ole muuta agendaa, kuin totuuden valaiseminen. Ne eivät valitse puolta eikä ole oikeaa tai väärää. On vain totuus.
 
Ajattele yhdeksän vuotta taaksepäin, vuoteen 2007. Missä olit silloin ja mihin olit ryhtymässä 1-vuoden 2008 koittaessa? Itse olin taas kerran alkamassa paeta elämääni. Olin aloittanut henkisen polkuni tajunnan räjäyttävän kokemuksen jälkeen 2005, mutta en ollut valmis sitoutumaan. Uskoin edelleen, että vastaukseni, iloni ja selkeyteni olivat jossain ulkopuolellani. En ollut valmis tai halukas kohtaamaan sen totuutta, kuka olin ja mitä valintoja olin tehnyt. En tietenkään ollut valmis sanomaan "kyllä" polulle, joka kutsui minua eteenpäin. Niinpä juoksin. Muutin San Franciscoon ja yritin teeskennellä, että halusin edelleen samaa, mitä olin ennen halunnut. Yritin helvetisti herättää henkiin elämää, joka oli kauan sitten lakannut olemasta tyydyttävä. Olin aivan liian peloissani hyväksyäkseni, että oli muutoksen aika. SUUREN muutoksen.
 
Niinpäs Lähde salli rakastavasti minun valita vielä yhden kierroksen kieltämisen ja itsepetoksen karusellia. Lopulta 2012 olin taas kasvotusten suuren päätöksen kanssa. Tällä kertaa sanoin "kyllä" ja seuraavat neljä vuotta tuhosivat täysin kaikki harhakuvat siitä, kuka olin luullut olevani. Se murskasi kaiken, mitä ei ollut rakennettu rakkaudesta. Ja usko minua, kun kerron, että oli PALJON, mitä ei ollut rakennettu rakkaudesta. Sitten kun olin antautunut toisten palvelemisen polulle, minun oli oltava valmis luopumaan KAIKESTA voidakseni saada sen, mikä oli oikeutetusti minun – elämän jota tulin oikeasti elämään. Ilon, tyydytyksen ja täyttymyksen elämän, joka jätti jälkeensä kirkkaasti kaiken, mitä olin kokenut aiemmin. Tämä merkitsee tuon syklin loppua. Jumaluuteni ja täysivaltaisuuteni kieltämisen loppua.
 
Oliko se helppoa? EI HELVETISSÄ.
 
Oliko se sen arvoista? Ehdottomasti, ja tekisin sen kaiken uudestaan, jos minun täytyisi.
 
Se mitä on tullut esiin sinulla (erityisesti elokuun lopusta lähtien), on valmis lähtemään. Se ei näyttäydy taas suistaakseen sinut raiteilta – se näyttäytyy, jotta voit lopultakin päästää siitä irti. Se ei voi enää elää. Miksi siis haluat välttämättä edelleen roikkua siinä kiinni? Tuo vanha juttu on vino, kömpelö ja nukkavieru. Anna sen kuolla. Jokainen yritys kieltää totuus tuntuu tukahduttamiselta ja ahtaanpaikankammolta. Tuo vääristymä on palvellut tarkoituksena ja nyt selkeys tulee polttopisteeseen.
 
Katso maailman näyttämöä. Vanhoja toimintamalleja luhistuu oikealla ja vasemmalla. Kaiken mikä on vähemmän kuin rakkautta, täytyy mennä. Se ei yksinkertaisesti kestä. Sitä ei voi enää torjua, tukahduttaa tai alistaa. Se löytää tiensä aina ulos. Ihmisen lakeja voi helposti manipuloida ja muuttaa, mutta universaalit lait ovat järkkymättömiä. Totuuden valaiseminen elämässämme heittää välittömästi valokeilan siihen, mikä ei ole totta meille nyt. On liian tuskallista ja liian tiheää tehdä asioita millään muulla tavalla. Kun taajuudet nousevat, meitä puhdistetaan ja selkeytetään.
 
On tietysti aina vaihtoehto. Mutta voitko oikeasti päättää palata takaisin vanhaan tapaan? Kun valo on sytytetty, et voi sammuttaa sitä.
 
Usko minua – tiedän, miten pelottavalta se näyttää. Mieli tarttuu kiinni ja puristaa etsiessään jotain lohduttamaan itseään. Turruttamaan, hämärtämään, pehmentämään. Se on paniikissa ilman tarinaa tai käsikirjoitusta. Tuntematon on kuolema rajoittuneelle itselle ja se tekee kaiken voitavansa vakuuttaakseen meidät jäämään turvalliseen luolaan. Vaikka se merkitsisi jäämistä sellaiseen, missä emme kukoista. Mieli ei ole huolissaan kokemustemme laadusta. Se välittää vain siitä, että kokemus on ennustettava, tuttu ja kontrolloitava. Se olemmeko onnellinen vai emme, on perimmiltään epäolennaista mielelle. Pelin tässä vaiheessa jokainen lupaus jonka mieli tekee, on valhe. Se on tyhjä ja arvoton. Olet mennyt aiemmin tuota tietä pitkin ja katso, minne se toi sinut. Takasin alkuun.
 
Emme voi pysyä juurtuneena menneisyyteen ja vaatia samanaikaisesti tulevaisuutta. On aika tehdä valinta. On aika päättää. Aiotko sanoa "kyllä" elämälle, joka kutsuu sinua eteenpäin? Vai aiotko tyytyä rikkinäiseen ja pilaantuneeseen?
 
Kun siis seisomme loppuunsaattamisen reunalla, kysyn sinulta uudestaan. Mistä on aika päästää irti? Mitä tulee esiin sisälläsi vapautettavaksi? Vanha itse haalistuu ja ottaa viime hengenvetojaan. Oletko valmis antamaan hänen mennä? Aiempi itse on tullut umpikujaan. Aiotko taata hänelle rauhan? Kaikki mitä haluat, lepää valmiudessasi luopua siitä, mikä on valmis. Vain sinä tiedät, miltä totuus tuntuu sinusta, ja vain sinä voit valita sen itsellesi.
 
Tehtäväni on auttaa ihmisiä muuttamaan elämänsä. Jos olet valmis päästämään irti, muttet tiedä miten, ota yhteyttä minuun tästä ja voin auttaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >