HomeViestejäMuita kirjoittajia16.11.2015 - LJ Vanier - Seitsemän syytä henkisen heräämisen äkilliseen pysähtymiseen

16.11.2015 - LJ Vanier - Seitsemän syytä henkisen heräämisen äkilliseen pysähtymiseen

SEITSEMÄN SYYTÄ HENKISEN HERÄÄMISEN ÄKILLISEEN PYSÄHTYMISEEN
 
Kirjoittanut LJ Vanier (isoulscience.com)
16.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Riippumatta saavutetusta tietoisuustasosta tai henkisen valaistumisen tasosta, henkisellä matkalla tulee aika, jolloin tiedät ja tunnet, että olet edistynyt kovasti sisäisesti, ja sitten yhtäkkiä … ei mitään.
 
Positiivisuus on lentänyt ikkunasta pihalle, enteelliset näyt ja selväjärkiset unet ovat vaihtuneet normaaleihin alemman tietoisuuden ihanteisiin ja tietoisuus on korvattu yliaktiivisella ajattelulla. Et yksinkertaisesti saa sitä yhteyttä, jota ennen tunsit, ja näyttää mahdottomalta palata etsimällesi valon, rakkauden ja korkeamman tietoisuuden tasolle.
 
Kaikki mitä yrität päästäksesi taas liikkeelle, näyttää epäonnistuvan, ikään kuin näkymätön tientuke olisi laitettu suoraan eteesi, mikä saa ihmettelemään, mitä tapahtuu. Se on polku, jota ei voi välttää, mutta miksi se tapahtuu?
 
Henkiset tientukkeet on suunniteltu, jotta hidastat ja pidät tauon. Henkinen heräämisesi on ollut niin ponnekasta, että nyt mieli tarvitsee aikaa järjestäytyä uudelleen. Tässä kohtaa on asiaankuuluvaa uudistaa uskomusjärjestelmiä ja havaintoja maailmasta ja itsestä.
 
Nämä jaksot voivat olla äärimmäisen turhauttavia ja joskus myös tuskallisia, jos jakso johtaa sinut uuteen sielun pimeään yöhön. Tämän kivikkoisen alueen navigoiminen vaatii kärsivällisyyttä ja lempeyttä itsesi kanssa, voidaksesi purjehtia näillä myrskyisillä vesillä turvallisesti rantaan.
 
Henkisen kehityksesi pattitilanteen ydinsyyn määrittäminen on kriittistä, jotta pääset takaisin tielle.
 
1. Tarvitset parantumista.
 
Henkinen herääminen voi tuoda tukahdutettuja muistoja ja tunteita piilotajunnasta tietoiseen tajuntaan. Entisiä elämiä, asioita jotka olet unohtanut tai asioita joiden tapahtumista et edes tiedostanut, saattaa kuplia pintaan. Saatat myös alkaa sanoutua irti näistä muistoista ja uskottelet itsellesi, että ne ovat vain mielikuvituksesi keksintöä.
 
2. Olet vihainen.
 
Kuka tahansa psykologi kertoo sinulle, että vihaa kumpuaa hyvin monien taustasyiden vuoksi. Kuitenkin sen kummutessa henkisestä heräämisestä, voimme tavallisesti kaventaa tuota kirjoa vähän.
 
Sinulla on edelleen tukahdutettuja muistoja, joita ei ole vielä tuotu pintaan, tai et onnistu antamaan anteeksi noita muistoja, joita tulee tietoisuuteesi.
 
3. Olet kehittänyt liioittelevan itsetunnon.
 
Kun heräät, tunnet, että olet maailman huipulla ja "lopultakin saapunut perille". Katsot taaksepäin toisia, jotka eivät ole saavuttaneet vielä sinun tietoisuustasoasi, ja voit lopultakin tuntea itsesi "erityislaatuiseksi".
 
Älä ymmärrä väärin – henkinen valaistuminen ja tietoisuuden kehittyminen on juhlittava asia! Henkinen herääminen on kuitenkin kaikkien ihmisten perimmäinen tavoite, ei vain harvojen ja valittujen.
 
Mitä enemmän samaistut tähän erilaisen tai erityislaatuisen identiteettiin, jota Freudin mukaan "motivoi mielihyvä ja nautinto", sitä enemmän taistelet superegosi kanssa, mikä tekee tehokkaasti mahdottomasti jatkaa nykyistä hyväksyntä- ja rakkaustietoisuutta ja näin se estää henkisen kasvusi jatkumisen.
 
Yksinkertaisesti ilmaistuna, mitä enemmän uskot saapuneesi perille, sitä vähemmän sinulla on mitään paikkaa, minne mennä. Riippumatta siitä, miten paljon haluat jatkaa pysyvän henkisen täyttymyksen etsintää, kuppisi on täynnä ja se täytyy tyhjentää.
 
4. Olet turhautunut ajankohtaiseen maailmantilaan.
 
Kun sinulla on ollut paljon euforiaa ja olet tutkinut elämän korkeampia maailmoja, saaden viisautta ja ymmärrystä moniulotteisesta universaalisti yhdistyneestä olemassaolostasi, huomaat olevasi ihminen – taas. Tämä voi olla suuri pettymys. Se voima jota uhkuit ylemmissä maailmoissa, ei ilmenny nykyiseen fyysiseen tilaasi, ja tämä voi aiheuttaa paljon epämukavuutta ja kärsimättömyyttä.
 
Saatat tuntea myös vieraantuneesi suuresta osasta yhteiskuntaa, kun sinulle on annettu paljon viisautta ja haluat jakaa tietosi, ja kuitenkin niistä jotka ovat "valaistumattomia", sinun havaintosi ja ihanteesi näyttävät epärealistisilta ja liian mielikuvituksekkailta.
 
Kun olet yrittänyt kovasti opettaa toisille polkuasi, tunnet, että olet enemmän lannistunut kuin arvostettu ja kätesi on ikään kuin sidottu. Ja katselet massojen, kun massat putoavat samaan vanhaan kierteeseen – pelkoa, kiinnittymistä ja alistumista harvainvallalle.
 
5. Olet langennut vanhoihin käyttäytymismalleihin.
 
Muistatko sen hetken, kun tunsit ensimmäistä kertaa saaneesi yhteyden? Tuon hetken jolloin kaikki avautui sinulle silmänräpäyksessä ja koko maailmasi oli muuttunut. Näit syyn ja merkityksen kaiken taustalla, mitä on, on ollut ja on vielä tulematta.
 
Muistako myös, miltä tuntui, kun oivalsit, että olit pelinappula ja orja järjestelmässä, joka näytti voittavan?
 
Tämä on muistutuksesi.
 
Se mitä meille paljastettiin heräämisemme aikana, oli aitoa ja totta, joten pidä tiukasti kiinni, koska me olemme muutos ja me olemme ne ihmiset, joita maailma on odottanut – me kaikki.
 
6. Et kuuntele sydäntäsi.
 
Samalla kun olemme maailmanlaajuisesti yhteydessä ja sydämemme sykkivät saman rummun tahtiin, olemme silti ainutlaatuisia. Jokaisella meistä on pala suuremmasta palapelistä, joka tuo sisään valaistumisen aikaa. Ketkään meistä eivät näe maailmaa täysin yhtenäisesti ja tässä ainutlaatuisuudessa on elämäsi tarkoitus. Tämä on se palapelinpala, jonka sinä tuot pöytään, ja sen tekemiseksi sinun täytyy seurata sydäntäsi.
 
Saamme aina hienovaraisia vihjeitä, synkronismia ja lempeitä tönäisyjä universumilta – valotienviittoja maailmassa, joka voi tuntua joskus kietoutuneen pimeyteen. Kun mielesi ei pysty löytämään tietä ulos nykyiseltä todellisuusasteikoltaan, sydämesi opastaa sinua pitkin polkua, jota etsit.
 
Luota siihen.
 
7. Ajattelet edelleen, että olet arvoton.
 
Merkittävän kulttuurillisen, yhteiskunnallisen ja uskonnollisen iskostamisen vuoksi, henkinen herääminen voidaan luonnostaan tulkita ulkoiseksi tapahtumaksi, johon sinulla on vähän kontrollia, jos yhtään.
 
Lahja jumalilta tai Jumalalta – se nähdään fyysisen kehon ulkopuolisena. Näin arvottomuuden tunteet voivat ottaa hallintaan mielen kontrollointikeskuksen, ja monista tuntuu, että heitä on siunattu noin ihmeellisellä lahjalla, jota ei ole ansaittu.
 
Vaikka on monia jumalia, bodhisattvoja ja oppaita, jotka voivat auttaa sinua heräämismatkallasi, aidon voiman oivaltaminen on perimmäistä vapautumista.
 
Tämä aito voima huokuu omasta tietoisesta mielestäsi, joka on jo osa sinua. Yksinkertaisesti ilmaistuna se on DNA:ssasi.
 
Tekemällä tiedostamattomasta tiedostettua ja tuomalla muisto esiin, tuo viisaus ja tieto tulee tietämisenä, että kontrolloit omaa kohtaloasi. Kaikki mitä tarvitset, on jo sisälläsi.
 
Jos siis olet jumissa henkisellä matkallasi, kohtaa vihasi rakkaudella, seuraa sydäntäsi kaikessa ja muista, että olet aina arvokas/arvoinen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >