HomeViestejäMuita kirjoittajia15.11.2015 - Jared Walters - X-aallon heräämisoireita ja niiden käsitteleminen

15.11.2015 - Jared Walters - X-aallon heräämisoireita ja niiden käsitteleminen

X-AALLON HERÄÄMISOIREITA JA NIIDEN KÄSITTELEMINEN
 
Kirjoittanut Jared Walters (www.in5D.com)
15.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On tullut aina vain selvemmäksi jokaiselle, joka on herkkä energialle – joko sitten toimit parantajana, meediona, paranormaalien asioiden kanssa tai olet jollain tavalla mukana esoteerisissa asioissa – että maailmassa on menossa energiamuutos nyt syyskuun 2015 aikaan, ja vaikket olisikaan sitä, useammat ja useammat ihmiset tulevat tietoiseksi oireista, mutteivät tiedä niiden syytä.
 
Ihmiset elämän kaikilla alueilla kokevat hyvin samanlaisen ilmiön – enemmän tai vähemmän. Kannattaa myös huomata, että jokaisella ihmisellä on hyvin ainutlaatuinen kokemus. Vaikka jotkut oireet ovat yhteisiä, tämän muutoksen ilmentymät koetaan hyvin erilaisilla ja ainutlaatuisilla tavoilla.
 
Olen henkilökohtaisesti ollut tietoinen tästä energiamuutoksesta noin toukokuusta saakka ja intensiivisyys on lisääntynyt vuoden edetessä, mikä on saanut minut miettimään, mitä täällä tapahtuu. Olen myös katsonut syvälle siihen, mitä kutsun tämän artikkelin tarkoitukseksi – "syyskuun yhdentymisilmiö", koska se on paras tapa kuvata sitä.
 
Jää nähtäväksi, aiheuttaako tämän osittain X-aaltoilmiö, kuten tohtori Simon Atkins olettaa, vai tapahtumien yhteisvaikutus täällä maan päällä ja taivaalla viimeisen verikuun, superkuun ja kuunpimennyksen tapahtuessa syyskuun lopussa vai onko se tulosta riittävän ymmärryksen saamisesta sen informaatiovaihdon myötä, jota nyt tihkuu yleiseen tietoisuuteen, mutta kuitenkin pelkästään lukemalla kommentteja In5d:n kaltaisilta sivuilta on selvää, että nämä vaikutukset tunnetaan yleisesti, ja myös muut yhteisöt, myös uskonnolliset, tuntevat sen jossain määrin.
 
Epätoivon tunne
 
Yksi yleinen oire on epätoivon tunne, päivittäisen elämän toistuvien kuvioiden tunnistaminen, mikä johtaa levottomuuteen ja tylsyyteen. Melkein kuin pidättelisi hengitystä ja odottaisi jotain tapahtuvan, mikä johtaa kiihtymykseen ja ahdistukseen, ja tätä vahvistaa tieto, että elämässä on oltava muutakin kuin tämä.
 
Vanhat tavat eivät toimi enää
 
Tähän epätoivon tunteeseen liittyy hämmennyksen sekä itseluottamuksen ja itsearvostuksen menettämisen tunne pelkästään siksi, että jotkut vanhat menetelmät eivät enää toimi, esimerkiksi tavat joilla olemme ennen viihdyttäneet itseämme, tulevat vähemmän houkutteleviksi, ja näemme televisio-ohjelmat ja elokuvat siksi, mitä ne oikeasti ovat, ei mitä luulimme niiden olevan. Joillekin paljastuu totuus maailmasta ja useammat ja useammat ihmiset siirtyvät valtavirrasta vaihtoehtoisiin näkökulmiin. Niiden tutkijoiden maine, jotka on teilattu vain muutama vuosi sitten, puhdistetaan jossain määrin ja myös henkilökohtaisessa elämässä tunnemme hämmennystä, kun esitämme kysymyksiä yksinkertaisimmistakin asioista.
 
Itselläni se on vaikuttanut kykyyn toimia rahan kanssa. Olen aina ollut erittäin hyvä sen kanssa ja kyennyt esimerkiksi budjetoimaan tehokkaasti jne., mutta nyt jopa yksinkertaiset matemaattiset laskelmat ovat vaikeita tehdä – melkein kuin näkisin rahan siksi, mitä se oikeasti on. Valitettavasti tämä romahtaminen johtaa ainakin alkuun tiedolliseen epäharmoniaan ja apatiaan monilla, mutta tuo kuitenkin toiset yhteen ja yhteiseen tarkoitukseen jakamaan informaatiota.
 
Monin tavoin esimerkiksi tämä romahtaminen henkilökohtaisessa kyvyssäni toimia rahan kanssa, johtaa uusien mahdollisuuksien avautumiseen ja uusiin ajattelutapoihin, sen pidättelemättä, että miettii, mistä seuraavat vuokrarahat tulevat. Jossain mielessä on käännetty katkaisijasta ja olen virittyneempi intuitiooni, joka kertoo, että minulla on kaikki ok, seuraa sydäntäsi ja anna universumin huolehtia lopusta. Tämän tapahtumiseksi minun täytyi kuitenkin kokea vanhan itseni romahtaminen, jotta uusien ideoiden ja olemistapojen annetaan tulla. Siis vaikka itsearvostuksen puute, hämmennys, ristiriita ja apatia on aikanaan vaikea kokemus, voin nyt nähdä kaiken sen tarpeellisuuden.
 
Fyysiset vaikutukset
 
Monet herkät ihmiset tuntevat väsymystä ja uupumusta ja he tarvitsevat lepoaikaa siinä, missä he eivät ole tarvinneet aiemmin. Toisia oireita ovat mm. huimaus ja pyörrytys, mikä tulee vähäksi aikaa ja lähtee sitten pois. Toisilla on voimakasta päänsärkyä kolmannen silmän alueella ja "silmäauroissa". Muita, enemmän tunnepuolen oireita ovat mm. takaumien ja vanhojen ajatusten ja tunteiden tuleminen pintaan parannettavaksi.
 
Herkemmäksi tuleminen
 
Yksi asia jonka olen huomannut työssäni mm. paranormaalien ilmiöiden tutkijoiden kanssa, on, että useammat ja useammat ihmiset ovat raportoineet viime aikoina paranormaaleista kokemuksista, erityisesti henkiaistien herääminen – työni vuoksi ihmiset kertovat minulle enemmän paljon suuremmasta herkkyydestä henkimaailmalle. Selvänäköisyys, selväkuuloisuus jne. näyttävät selkeämmiltä – kuitenkin mitä herkempi on, sitä enemmän oireita näyttää olevan. Esimerkiksi empaattisilla ihmisillä näyttää olevan hyvin vaikeaa, kun he eivät ainoastaan käsittele omia kokemuksiaan, vaan poimivat myös ympärillä olevien kokemuksia, ajatuksia ja tunteita. Olen myös omasta perspektiivistäni huomannut lisääntymistä siinä, miten virittyneitä toisiimme olemme oman kumppanini kanssa.
 
Aikavääristymät
 
Mahdollisesti yksi oudoimmista ilmiöistä, joista kerrotaan, ovat ihmisen kokemukset ajan epäsäännöllisyydestä. Ajan katoaminen on tavallinen tapahtuma sekä aavemaiset vääristymät, joita nähdään tulevista tapahtumista. Yhden sellaisen kokemuksen sain tämän vuoden kesäpäivänseisauksessa, jolloin minä ja ryhmä ihmisiä aktivoimme erään pyhän paikan Etelä-Walesissa ja samaan aikaan toiset meistä tekivät samoin Skotlannissa. Lähdin kotoa tasan klo 17 ja tein 25 minuutin matkan tuohon paikkaan. Siitä lähtien koko sessio nauhoitettiin ja filmiaineistoa tuli ainakin 30 minuuttia. Sen jälkeen tutkimme vuorta jonkin aikaa ja istuimme sitten pienelle nuotiolle rupattelemaan. Jonkin ajan kuluttua teimme 25 minuutin matkan takaisin kotiin ja siellä huomasimme, että kello oli 18.35, mikä oli fyysisesti mahdotonta.
 
Mitä siis tapahtuu?
 
Minulle sopiva selitys on, että tietoisuutemme muuttuu siitä kollektiivinäkökulmasta, että kaikki on fyysistä, näkökulmaan jossa oivallamme ja tunnemme tietoisemmin, mutta kuitenkin intuitiivisella tasolla, että kaikki on energiaa. Vaikka olemme tienneet tämän jonkin aikaa, alamme nyt oikeasti kokea sen paljon laajemmin.
 
Ajatuksemme luovat todellisuutemme. Tämä on fakta. Ajattele sitä näin: onko täällä maapallolla mitään ihmisen tekemää, mistä ei olisi muodostettu käsitystä ajattelemalla tai mitä ei olisi kuviteltu ennen toteuttamista? Ei, joten tuntiessaan sen elämässä, täytyy olla jotain muutakin kuin vanhat mallit, kierrot ja rutiinit. Olemme jo samaa mieltä siitä, että on jotain muuta, ja tunnemme sen, vaikkemme ymmärtäisikään tarkkaan, mitä tunnemme.
 
Niinpä tämä oivallus käynnistää parantumisprosessin, jotta pintaan tuodaan kaikki asiat, jotka pidättelevät meitä. Kun tämä tapahtuu kaikille meistä, se heijastuu kollektiivitiedostamattomuuteemme ja siksi totuudet, jotka jäivät piiloon moniksi vuosiksi, tulevat nopeasti pintaan käsiteltäväksi. Perimmiltään tämä johtaa valintaan: elämmekö vanhassa toimintamallissa vai päätämmekö siirtyä eteenpäin sen mukaisesti, mitä tunnemme? Omissa kokemuksissamme tulee aina vain selvemmäksi, ettemme voi kieltää sitä, mikä täytyy parantaa. Jotkut näkevät tätä enemmän kuin muut. Tunnen kuitenkin, että jollain tasolla saatamme kaikki alkaa kokea tämän muutoksen seuraavien 5-7 vuoden aikana.
 
Ajatukset ja havainnot täytyy toteuttaa tässä todellisuudessa, jokainen luova toiminta vaatii liikettä sekä luovaa ajattelua. Emme voi vain tahtoa jotain olemaan. Voimme kuitenkin luoda energian, jotta meidät vedetään oikeiden ihmisten ja paikkojen luo fyysisessä maailmassa tämän uuden muutoksen käynnistämiseksi. Tästä syystä ihmisiä herää pienissä samanmielisten ihmisten ryhmissä – on vain riittävästi erilaisuutta jonkin vähän erilaisen lisäämiseksi sekoitukseen. Tästä syystä uskomusrakenteet jotka pitävät meitä vankina, kaatuvat, ja jos sallimme sen, voimme avautua luovemmille ja luovemmille ilmaisuille siitä, miten todellisuutemme reagoi meihin. Tästä syystä muutos on ollut hyvin vaikea monille, koska se pohjustaa meidät edessä oleville haasteille ja auttaa meitä keskittymään siihen, mikä yhdistää meitä, ja oppimaan siitä, mikä jakaa meidät. Mitä jäykempiä uskomusjärjestelmät ovat, sitä vaikeampaa on. On todella aika olla epäilemättä mitään ja kyseenalaistaa kaikki ja ryhtyä toimeen sen mukaisesti, mitä todella tuntee sisällään.
 
Kun kaikki ryhmät heräävät, ne kertovat tarinoita omista kokemuksistaan ja innostavat muita omilla tavoillaan elää uudessa energiamallissa sillä tasolla, minkä he voivat tunnistaa nykyisessä kehityskohdassaan. Ne jotka ovat tunteneet tämän terävämmin, auttavat ja tukevat niitä, joiden herääminen on vasta tulossa. Tai niitä jotka jatkavat elämistä fyysisessä todellisuudessa. Tässä on tarve tuoda ihmiset yhteen – ei niinkään massana, vaan nauttimaan keskustelusta perheen ja ystävien kanssa ja puhumaan ylpeänä kokemuksista, yhdistymään ja jakamaan kokemuksia. Vaikka muutama viime kuukausi ovat olleet vaikeita, voin sanoa, että ne ovat tuoneet minua lähemmäs sekä biologisen että sieluperheeni jäseniä – auttamaan toisia katsomaan elämäänsä äärettömän, taianomaisen, täysivaltaisen ja luovan sielun perspektiivistä ja olemaan tuettu nähdäkseni vastavuoroisesti samat ominaisuudet itsessäni.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >