HomeViestejäMuita kirjoittajia15.12.2014 - Tosha Silver - Vähän astrologiaa

15.12.2014 - Tosha Silver - Vähän astrologiaa

VÄHÄN ASTROLOGIAA

Kirjoittanut Tosha Silver (www.toshasilver.com)
15.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Juuri nyt Saturnus, maineikas Karman herra, lopettelee viimeisiä asteita Skorpionissa 23.12. saakka. Viimeistä kolmea astetta tarkkaan sanottuna. Mitä se siis merkitsee?

Kyse on valtavasta kolmen viime vuoden oppituntien loppuunsaattamisesta.

Siis ei ei ei, et ole hullu, jos sinusta tuntuu, että kuljet ehdottoman pilkkopimeässä ja tunnustelet tietäsi pelkällä käsikopelolla. On vain asioita, joita emme voi nähdä, eikä meidän ole tarkoituskaan, kun Skorpionin, syntymän ja kuoleman merkin, viime asteet saadaan loppuun. Sitten Saturnus tulee Jousimieheen 23.12. ensimmäistä kertaa 30 vuoteen ja tietyt palapelin palat ovat valmiita näkymään. Sopivasti ajoitettuna pian päivänseisauksen jälkeen.

Näin tämä vain toimii. Juuri nyt on muuten upea aika kutsua jumaluus auttamaan sinua päästämään irti kaikesta, mitä et tarvitse. Oma elämäni näyttää hakatulta metsältä ... Mutta kuten eräs hyvä ystävä sanoi eilen: jotkut metsät poltetaan hallitusti, jotta kasvu palaa uudella ja ajankohtaisella tavalla. Siis Kali on nauttinut olostaan helvetillisen tikkuaskin kanssa :))

"Muuta minut, rakas jumaluus, sellaiseksi, joka antaa kaiken sinulle. Anna minun luottaa siihen, minne johdat minua, myös hyvin syvällisen siirtymän keskellä. Opasta minut syliisi, anna minun levätä mysteerissä. Päästän irti iloisesti kaikesta, mikä on jäänyt pieneksi tai tarpeettomaksi. Minä olen sinun. Sinä olet minun. Olemme yhtä. Kaikki on hyvin."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >